|
|
#3481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
buu 40' to nie jest jakaś super temperatura. Poza tym pralam w płynie do prania i plynie do płukania dla dzieci więc materiał powienien byc zmiękczony i ładnie się prasować. No i poza tym nasza pralka ma juz ponad 10 lat więc i jej obroty nię są jakies zabójcze
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Duszona, pamiętam jak wybierałaś te pościele. Widzisz, tyle frajdy, radości na początku, a później zniechęcenie, zaskoczenie
. Dzwoń albo pisz do tego dostawcy, w ostateczności wystaw mu komentarz stosowny do tych pościeli |
|
|
|
#3483 |
|
Wtajemniczenie
|
zdjęcia mam porobione, poczekam jeszcze na męża i pokażę mu to wszystko. Niech on się kłóci z nimi bo ja nie chcę się denerwować dodatkowo jakąś głupią poszewką. Wystarczy, że denerwuję się bólami brzucha,, ciągnięciami, skurczami, i innymi dziwnymi objawami
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Babki,ja dzis juz panikuje na calego,nawet zadzwonilam do gina.brzuch mi tak twardnieje co chwila I czuje mala tak strasznie nisko,ze zadzwonilam do gina z pytaniem co robic.ciagna mnie tez pachwiny I ogolnie brzuch po calosci napiety jak struna.Gin powiedzial zeby brac magnez I nospe I jak w przeciagu.doby to sztywnienie brzucha nie minie,to jechac do szpitala.Poki co lezec,nie lazic.Ba,latwo powiedziec,nawet lezenie jest problemem,brzuch ciagnie....czuje sie okropnie I mam dola,bo sie cholernie boje ze cos sie dzieje niedobrego....
|
|
|
|
#3485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia no cieszyłam się no ale
Gdyby mi ktoś powiedział że to jest aż tak delikatne to bym to w rękach prała i od razu prasowała otwarte. Jest tez w tym moja wina no ale kto by przypuszczał... Przynajmniej Wy uczcie sie na moich błędach i trzymajcie minky z dala od gorąca ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Duszona - woooooow, niezle wyprostowane kropki.....
ja bym napisala do sprzedawcy czy wymieniamy...czy oddajemy...liche minky na to wyglada, chyba,ze zaakceptujesz jak jest,choc ja bym nie popuscila ... Zielona <tuli> mam nadzieje,ze to nic takiego lez, zmieniaj pozycje,ale nie wedruj, lyknij troche magnezu, musi przejsc!!!
|
|
#3487 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||
|
|
|
#3488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też się położyłam bo mnie ciągnie brzuch coraz bardziej i coś w prawej pachwinie. zjadłam nospe i magnez i też się nie ruszam
Butelko przede wszystkim spokojnie...
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
posłuchaj lekarza, weź nospę, magnez i połóż się. Mam nadzieję, że przejdzie ![]() Duszona ja bym nie odpusciła. Napisz chociaż na razie maila do nich, i tak pewnie jutro przeczytają. A Ty z mężem później zastanowicie się co dalej.
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona dokladnie - najwazniejszy spokoj
Poloz sie ,staraj sie pooddychac, nie wiem ile max mozna magnezu wziac tabletek,pewnie gin ci powiedzial, musi pomoc
|
|
#3492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ewcia, trzymam kciuki, niech mała jeszcze posiedzi w środku. W UK po 24 tc już nie zakładają szwów. Kurde, zaczynam się coraz bardziej bać. Ostatnio mam potrzebę spacerowania. Codziennie wychodzę, jak mąż jest w pracy. Dziś pojechałam autobusem do miasta. Kupiłam jeszcze 3 body takie bez rękawów, pod polarowego pajacyka będą jak znalazł. Wstąpiłam do polskiego sklepu po ogórki kiszone :P Zachciało mi się hot doga i chciałam do środka ogóra wsadzić. Dziewczyna, która sprzedaje była zachwycona moimi perfumami. Miło A miałam na sobie tylko Aquolinę, nic wyskokowego, bo na codzień używam tańszych perfum. Ale sympatycznie, że się odezwała, nawet zapisała nazwę perfum i sklepu internetowego, w którym kupuję :P
|
|
|
|
|
#3493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast na teoim miejscu po calym dniu poszlabym na ip sprawdzic usg i szyjke, najwyzej nie wyrazisz zgody na hospitalizacje jesli bedzie ok. Ale dla twojego spokoju kochana :-* |
|
|
|
|
#3494 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tego co wiem to magnezu można brać sporo bo jego nie da się przedawkować bo nadmiar jest od razu usuwany z organizmu
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Ahhh żeby już z nas zeszły te wszystkie nieszczęścia
|
#3496 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam kwasy omega med pregna i w środku jest karta upominkowa na 2 audiobooki. Może je sciagne i zacznę słuchać nocami kiedy spać nie mogę.
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
oooooooooooo dobrze wiedziec z tym magnezem
![]() noooo koniec nieszczesc na tym watku mam nadzieje, dochodzmy chociaz do stycznia w tych ciazach i oby kazdej szczesliwie sie wszystko skonczylo... kurde kazdy etap ciazy nerwowy, poczatek wiadomo, potem genetyczne, polowkowe, a teraz stres ze za szybko oze cos pojsc...masakra
|
|
#3498 |
|
Wtajemniczenie
|
Już raczej lepiej nam nie będzie. Naszym ciałom jest ciągle gorzej a potem zaczną się skurcze przepowiadające a za 2 m-ce zaczniemy się v rozpakowywać
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Duszona ja nie mialam doczynienia z minki wiec tak tylko glowkuje
Moze faktycznie slaba jakosc tego,napisac maila nie zaszkodzi do nich |
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Butelka, trzymaj się
|
|
|
|
#3501 |
|
Wtajemniczenie
|
Skonsultuje to z mężem i jak chce to niech on działa z nimi. Ja nie mam na to ochoty. Jeśli będą mi kazali np płacić za przesyłkę to niech się caluja w d. A ja wystawie komentarz i tyle. Skoro wiedzą że materiał jest aż tak delikatny to powinni umieścić o tym informacje
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedziałam wszystko mojej mamie, popłakałam się... czuje się jak małe dziecko :/
Chyba mnie jakaś depresja bierze.
|
#3503 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam właśnie pytać czy uspokoilas się troszkę... Rodzice pożycza wam? Szkoda mi Ciebie ale pamiętaj w tym wszystkim o spokoju dla dziecka. Najważniejsze żebyś ty i dzidziuś był zdrowy... Masz kochającego męża.. Najwyżej będziecie żyć skromniej ale dacie radę. To tylko pieniądze które są potrzebne ale nie są aż tak niezbędne... Powolutku spłacicie dług i będziecie szczęśliwi
|
#3504 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja magnez biorę bez przerwy 3x1 jak jest ok, a niekidy 3x2 jak coś mnie kłuje. Teraz jeszcze do tego 3x1 Aspargin, tam też jest chyba magnez i potas. Też to możecie brać. A jak organizm poczuje, że już nie daje rady z tym magnezem to będziecie miały srake i wtedy ja biorę 2x1. Także bez obaw.
|
|
|
|
#3505 |
|
Wtajemniczenie
|
Maciejka ja już się nastrajam na pochłonięcie takiej ilości słodkości
Ah już sobie wyobrażam jak mała będzie szalała Tylko nie wiem co tym razem moje wnętrzności na to Ja już z sis ustaliłyśmy ze kupujemy tylko dla dzieci i dla rodziców. Bo to i dla nas problem i teraz dla sis bo z małym nie będzie za prezentami biegać. Dla mnie to wybawienie bo i sis wybredna i jej tż. Co wymyśliłam to było nie bardzo. A dla dzieci już mam pomysły. Z tż też prezentów nie robimy. Bo w planach mamy zakup kamery więc to będzie już działka prezentowa dla nas na święta i rocznicę Marchewka ale klops z tym minky Szkoda że tak się stało Zielona ja bym nie czekała od razu bym jechała. Bo można leżeć przy pobolewaniu a nie przy tylu objawach. A na pewno nic nie stracisz jak pojedziesz za wcześnie. Iskra miło usłyszeć ze się ładnie pachnie W pracy kiedyś dziewczynie spodobały się moje perfumy Emdzik przytulam Cie mocno Wiem jak takie chwile mogą człowieka zdołować a jeszcze teraz w naszym stanie tym bardziej
Zuzanna Magdalena Edytowane przez MaamaaZuzi Czas edycji: 2014-11-04 o 19:06 |
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3507 |
|
Wtajemniczenie
|
Też myślę nad fajnym prezentem dla męża. Zawsze jest mega zadowolony z moich prezentów. a chrzesniakowi męża wzięliśmy w kauflandzie metalowego resoraka dużego bo ma z 15 cm i był za 15 zł. To jest stary wóz milicji
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się najadłam
pękam!My z mężem nie robimy sobie prezentów na Święta. Skupiamy się tylko na rodzicach. Najwyżej na urodziny sobie coś kupujemy, np. ostatnio kupiłam mu wiertarkę albo zestaw kluczy nasadowych, poziomicę
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Duszona racja,ale wiesz troche kasy za to dalas,moze racja niech tz-et to zalatwi i Ty sie nie bedziesz denerwowac
Iskra zawsze to milo jak ktos tak zapyta ![]() Zielona nie wiem co radzic,dziewczyny juz duzo napisaly,moze faktycznie jak nie przejdzie po nospie i magnezie jedz na ip Emdziku tulam Cie mocno kochana ![]() A ja jestem po lekarzu i sie dobilam,mam zapalenie oskrzeli Pluca jeszcze sa czyste,ale jestem zla na siebie boszz rycze caly czas bo nawet nie mialam jak lezec tylko lazilam i wszystko zalatwialam Mam antybiotyk na tydzien,mysle tylko o tym jak dzidziusiowi moglam zaszkodzic
|
|
|
|
#3510 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia mój M też ode mnie dostaje takie prezenty. Wszystkie skrzynki do naprawiania jak to mówi Zuzia i inne pierdoły dostaje ode mnie
W lutym tż ma urodziny to kupie golarkę Chyba trochę poprasuje małej
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

posłuchaj lekarza, weź nospę, magnez i połóż się. Mam nadzieję, że przejdzie 

pękam!