|
|
#1051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VIII :)
Justana, Ela g r a t u l a c j e ! ! !
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolejne mamuski
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo dziewczyny!
![]() Nade mną pastwią się od 1 w nocy. Zero rozwarcia, skurcze co 2-4 minuty
|
|
#1055 |
|
Zadomowienie
|
Futbolowa, juz niedlugo
|
|
#1056 |
|
Rozeznanie
|
Futbolowa dasz rade😊 duzo sil i optymizmu ☺
|
|
#1057 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ktora masz? My na 15.45Jeszcze tylko troche cierpliwosci,,chyba, ze to juz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
przy zasypianiu, przy budzeniu i przy jedzeniu w nocy.Cytat:
super gratulacje![]() Cytat:
gratulacjeDziewczyny czy u was tez zrobil sie na raczce odczyn poszczepienny po gruzlicy? Mamy taka spora bule..zapomnialam poloznej zapytac wczoraj, w szpitalu chyba mowiłi ze tak bedzie ale dosc spore to juz jest i czerwone.. ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
U nas rano i wieczorem czasami takie akcje... Masz sab simplex?? Bo zauwazylam ze on chyba dluzej dziala, zachowujac podobna dawke.. Cytat:
Ta apka dziewczyny to na jaki telefon? Bo w apstore nie widze tego... |
||||||||
|
|
|
|
#1058 |
|
Zadomowienie
|
El gratuluje w końcu Zuzia jest na świecie
Futbolowa dajesz radę! Zośka wyłaź ![]() Kostka po szczepieniu może tak być mi położna właśnie o tym wspominała, że nawet może być taki ropny bąbelek i nic z tym nie robić tylko pilnować przy kąpieli i jak się ubiera. Potem na którymś szczepieniu oceniają wielkość tego znamienia. Alekaz a może chociaż do położnej zadzwoń one się na tym też znają to Ci coś poradzi. Ja zaraz wybieram się załatwić po raz drugi becikowe. Jak znowu będą chcieli jakieś dokumenty to wezmę im ręką wszystko z biurka zwalę i wyjdę!
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwonilam ale nie odbiera chwilowo. Moze jest u kogos. Jak nie odzwoni w przeciagu gpdzony to jeszcze raz zadzwonie.
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Aplikacja dziala na androida
|
|
|
#1060 |
|
Wtajemniczenie
|
No niestety z tym becikowym to ciężka sprawa... dobrze, że małż jakoś to ogarnął...
Mój młodszy synek się rozchorował... kaszle i ma katar, na szczęście nie gorączkuje... mam nadzieję, że to nie grypa... bo panuje podobno... zaraz inhalację mu zrobię i zapodam leki... dzisiaj został w domu... Mąż dzisiaj robi pępkowe już czuję w jakim stanie wróci, a jutro będzie zgon Ja zjadłam wczoraj ogórka konserwowego i małą do dziś widzę, że męczy ten ogórek... pręży się, ma problem z kupką... przez sen popłakuje... durna matka
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sądzę, by coś było. Odesłali mnie na salę i tu się zwijam z bólu.
|
|
#1062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje dane: Sunrise27 Moje imię: Patrycja Termin Porodu: 25 listopad Pierwsze dziecko Chłopiec Kubuś ![]() Ja wczoraj byłam na KTG. Wszystko ok, skurcze mi silne pokazywało i pielęgniarka kazała jechać do szpitala bo według niej się zaczyna, ale mój gin przyszedł i mówił, że nie ma sensu, lepiej żebym w domku posiedziała. No i faktycznie byłoby bez sensu Nic się nie rozkręciło... Dostałam skierowanie do szpitala od mojego ginekologa. Jutro mam jechać i może mnie wezmą na wywoływanie...
|
|
|
|
|
|
#1063 |
|
Wtajemniczenie
|
Ela gratulacje
Martha doskonale Cie rozumiem, sama płacze razem z Lilką, ze tak sie maluszki tak musza nacierpieć my podajemy Infacol i Delicol (na rozkład laktozy) póki co ten Delicol testujemy póki co jest cisza, zobaczymy jak dzisiejszy wieczôr lub popołudnie...Kasia moj mąż załatwił pępkowe jak byłam w szpitalu, mimo ze w środku tygodnia to zebrało ich sie chyba z 15. Podobno Lika nie ma prawa kataru dostać do 60-tki
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki zywot matki...No to dupa zbita...na iphona nie ma. U nas dzisiaj zero stopni ale ide na spacer, nie ma co sie kisic w domu.
|
|
|
|
|
|
#1065 |
|
Wtajemniczenie
|
O której aplikacji mowa? Ta z uciszajacymi melodyjkach?
|
|
#1066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JUSTANA GRATULUJE!!!!!dobrze ze cie nie męczyli teraz ku. Bedzie coraz lepiej ![]() DZIEWCZYNY a ta pała jest tez na iPhone?? ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Moja kluseczka tez stęka sobie jak śpi a jak je to jest prawdziwa serenada ;D ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- KOSTKA mi powiedzieli ze po tej gruźlicy to nawet po miesiącu moze wyjść bos na ramieniu ELA GRATULACJE OGROMNIASTE!!!!
|
|
|
#1068 |
|
Rozeznanie
|
Nam wlasnie na ramieniu wyszla ropna gula..mam obserwowac jakby sie bardziej powiekszalo to dzwonic do pediatry
|
|
#1069 |
|
Zadomowienie
|
A u nas wczoraj nie było wogole kupki zaczynam sie stresowac bo malutki sie pręży baki wali a kupy ani wisu ani slychu muszę cos zjadłam ake chlera nie wiem co!!!!tak sie staram
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- ALEKAZ. Daj znać co z tobą kurcze... ECLARIS Olkoei jeszcze nic nie wyszło ciekawe czy wyjdzie :/ ale chyba to bo nie boli??
|
|
#1070 | ||
|
Zadomowienie
|
Justana, Ela, gratulacje Mamusie
Ela, jak sie czujesz?Futbolowa, trzymam kciuki mocno mocno! Cytat:
Cytat:
A i dziewczyny po cc, ściąganie szwów boli?
http://www.magdam.com.pl Edytowane przez My Sweet Little Precious Czas edycji: 2014-11-28 o 09:48 |
||
|
|
|
|
#1071 |
|
Zadomowienie
|
Mnie tez trzymali 3 doby ale mało doadl na szczęście no i po tyg dobił prawie
![]() A ściąganie szwów nie boli tylko troszeczkę szczypie tez masz takie wąsy?? Pani tylko ciągnie z jednej strony i juz 3 sekundy ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- FUTBOLOWA trzymaj sie dasz radę!!!!przesylam ci dobra energię kochana!!!!!
|
|
#1072 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweet moja dobiła do wagi urodzeniowej w tydzien po wyjsciu.
|
|
#1073 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kupilam uzywana wage na olx za 5dych i bardzoo mi to pomoglo psychicznie😊 Sciaganie szwow nic nie boli wogule nie czuc gdybym sie nie patrzyla to bym nawet nie wiedziala ze mi sciaga😄
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Ela! Justana goraco gratuluje Wam Mamuski!!!
Futbolowa dasz rade! Na razie podajemy infacol... Dzieki Kasi bede miala sab simplex... Glownie objawy w dzien, gdzies od poludnia do wieczora. Noc spokojna, bo Hania byla juz zmeczona i grzecznie spala. Nie jeste, w stanie nic innego robic niz na Mala patrzec i obserwowac czy ok...
|
|
|
#1075 |
|
Wtajemniczenie
|
Bylo tak
Przez to przeziebienie zadzwonilam wczoraj do ginki czy moge zamiast piatku przyjsc w poniedzialek to sie wykuruje. A ona ze jak goraczkuje to od razu do szpitala..... Wkurzylam sie no ale mowie dobra. W koncu to ona jest lekarzem. Jakby sie okazalo ze temp nie od przeziebienia a od czegos zw z Zuzia to bym sobie nie darowala. Ale najpierw Jaska uspilam, wykapalam sie i o 21 dotarłam. Brzuch mnie bolal po poludniu ale myslalam ze to zaparcie. Przemknela mi Alea przez glowe ale nie uwierzylam. Na ktg skurcze 50 ale zaczynaly bolec jak nigdy. Potem przy lozku ja patrze a tu 50 60 70 80..... i boli.... Wtedy pomyslalam ze nie pospie jednak... Lekarka wzięła mnie na samolot i nagle kazala sie nie ruszac i wybiegla. Ja w strachu, myslalam ze pepowina wypadla. Ona wraca z lozkiem i mowi ze glowke widziala. I zawiezli na porodowke. Ale bole byly male wiec dziwne. Okazalo sie ze mloda tak mocno sie wpychala ale szyjka nie puscila jeszcze. Wiec skurcze coraz silniejsze. Tz byl i dzięki Bogu! Wdychalam gaz, super sprawa, mozna skupic sie na czyms innym niz bol o 2 odeszly mi wody. Masakra byla na samym koncu, darlam sie mega, myslalm ze mnie rozerwie. Plakalam, bo wiedzialam ze przyjdzie nastepny skurcz... ale w sumie tych hardcorow bylo chyba ze 3 tylko. Musze tza zapytac. I nagle patrze a polozna juz ma glowke. To wiedzialam ze to juz. Ostatni wysilek i mala na brzuchu. Wtedy to dopiero ryczalam poza tym nie naciela mnie mam chyba tylko ze 3 szwy na szyjce i 1 przy nadzerce bo krwawila i juz ![]() Mala spi odpoczywa. Pociumkala z jednego cyca jeszcze na porodowce, teraz niedawno z drugiego. Ja juz sie wysiusialam. Kosci mnie bola ale nic mnie nie ciagnie ![]() Jestem mega szczęśliwa! Nie wierze juz teraz ze to JA rodzilam. Wszyscy oczy robia ze chcialam wstawać bo o 8 juzchcialam isc pod prysznic bo czulam sie taka fee ale utargowali ze mna ze z godzine jeszcze musze lezec. Teraz sie przebralam zjadlam i micha mi sie cieszy ![]() Polozna mialam superowa! Po Jasku trauma, teraz mialam ciagle drgawki ze strachu ze bedzie jak wtedy. Bol byl taki ale dzieki poloznej trwal krócej bo rodzila ze mna a nie stala obok i patrzyla. Powodzenia dla pozostałej trojki! Dacie rade! Alez jestem szczesliwa!!!!!
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba zapodam malej bobotic zeby sprawdzić czy spokojniej zasnie po kapieli,tylko o której podać zęby dzialalo
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Połozna mówi że może się osocze sączyc. mam przemywac tym do pepka i opatrunki zakladac a jak nie przejdzie to tam gdzie robili ciecie jechac.
|
|
|
#1078 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze leze sobie i mam wrazenie ze dalej jestem w ciazy....patrze do lozeczka i oczom nie wierze...
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Mój tylko 100 g spadł z wagi urodzeniowej ![]() Nie wiecie czy mam już podawać Wit d i k? Czy może poczekam na położna aż powie... |
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Zadomowienie
|
ANUSZKA jeśli karnisz piersią tylko to podajesz i D i K a jak mm albo mieszane to tylko D
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.