|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
rise super
|
|
|
|
#3272 |
|
Konto usunięte
|
Rise brawo
jesteś zuch dziewczyna
|
|
|
|
#3273 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie wszystkie wywiało ?
|
|
|
|
#3275 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Rise gratulacje!
Byłam wczoraj na konferencji i dzisiaj jakoś się ogarnąć nie moge. Właśnie się do pracy zbieram.
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeezu, mam w pracy 15 stopni. ZNowu jakaś awaria.
Jak się nie ociepli zaraz, to idę do domu ![]() Rise, idę na tę siłkę dziś! To nic, że mówiłam o pójściu od MIESIĄCA Ale no, musi być ten pierwszy raz Boję się trochę, bom sierota w nowych miejscach
|
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
To chodź do mnie. Mamy szkolenie w sali w której grzeją a nie ma nawet jak okna otworzyć...
|
|
|
|
#3279 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziękuję kochane ![]() Cytat:
Cytat:
Żartuję oczywiście. Dobrze, że się wybierasz, baw się dobrze. moje zmarnowane po wczorajszych sztangach ciało pozdrawia! ![]() mam dziś urlop 3 stopnia, nie ma szefa i siedzę sama w pracy w pokoju. luz blues |
|||
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybkie pakowanie i sruuuu Gratuluję umowy i podwyżki !
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Rise gratuluje
Miss z tym Gls to potwierdzam ... Wysyłaliśmy rzeczy przy przeprowadzce ( Irlandia - Francja ) porażka. Jakies naderwane kartony ( ok mieli prawo na grańicy czy nawet u siebie bo regulamin swoje bla bla ale inny jakby cos uszkodził by to choc taśma zalepil a tu ewidentnie jak by ktos nożem rozciął. Mało tego tz- owi jakis kolekcjonerski star wars uszkodzili ... Dostarczyli te kartony do znajomej do pracy ale nawet jak była w pracy to dali to jakiejs przypadkowej osobie Na szczescie nie planujemy tak dalekich przeprowadzek. Tz wczoraj stwierdził ze czas tak zasuwa ze zaraz swieta. 25 jedziemy do jego siostry z mama a tak to ze znajomym posiedzimy. No i na sylwestra sie impreza z kostiumami szykuje ale narazie bez pomysłów konkretnych za co sie przebieramy. Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
#3282 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dziś lecę na spotkanie ze znajomymi ze starej pracy, bardzo się cieszę na to spotkanie. szkoda, że nie poszaleję, bo mam alkobana, plus jutro muszę wyjść o 6 rano na samolot, więc muszę być w formie ![]() a jakie plany na weekend mają wszystkie panie domu które nigdzie nie wyjeżdżają? ![]()
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sobotę pranie, sprzątanie, zakupy, może jakieś kino, albo obiad w knajpie, a w niedzielę jedziemy do dzieciaków siostry TŻta, na mikołajki
|
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, nie ma nikogo?
Zakładam, więc że Wasi Mikołaje się spisali
|
|
|
|
#3285 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mój Mikołaj poszedł do pracy a ja latam z językiem wywieszonym, zakupy, odbiór tortu i szykowanie jedzenia na wieczór za 4 miesiące moja 30tka, pozwolę mu się zrewanżować ![]() weekend pewnie zleci, dziś zabawa do rana a jutro popołudniu (czyt. jak wstsniemy) przyjadą Rodzice Tż na kawę i torta ![]() Udanego weekendu Dziewczyny! |
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Kash, najlepszego dla TŻta
![]() Ja nie dostałam nic - prezenty kupujemy sobie pod choinkę
|
|
|
|
#3287 |
|
Konto usunięte
|
dzięki Dotka, przekażę
my też nie robimy sobie wielkich prezentów na mikołajki ale zawsze jakiś łakoć tak symbolicznie i żeby było miło
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
A no to tak, tak, drobiazg owszem, ale prezenty pozniej
![]() Dostaliśmy od dziadka po czekoladzie i piwie
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Kash, wszystkiego najlepszego dla M. ![]() Dotka, Dziadziuś idealnie o Was dba. ![]() U nas mikołaja nie było - chyba byliśmy z TŻem oboje bardzo nie grzeczni w tym roku. ![]() W ramach wspólnej przyjemności jednak kupiliśmy sobie kilka smakołyków i winko i planujemy romantyczny wieczór. ![]() Mamy z TŻ chyba dzień śpiochów dzisiaj. Mnie miniony tydzień wyjątkowo zmęczył i chyba po prostu organizm się buntuje. Nie dość, że spaliśmy prawie do południa to po zakupach jeszcze godzinna drzemka była. ![]() Teraz przygotowuję późnawy obiad, TŻ coś działa, ja też ogarnę kilka rzeczy, a wieczorkiem relaks.
|
|
#3290 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Konto usunięte
|
Dobry wieczór!
Ślę pozdrowienia znad morza! Jest chłodno, ale przyjemnie. Znalazłam rewelacyjny, klimatyczny hostel i właśnie siedzimy w salonie z francuzem i chińczykiem zaraz idziemy na jarmark i oglądać świąteczne iluminacje. Buziaki! ![]() Jeszcze muszę pochwalić mojego TZta - dostałam od niego piękną bransoletkę od polskiej projektantki, prezent-niespodziankę
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-12-06 o 17:04 |
|
|
|
#3292 |
|
Konto usunięte
|
Ijaa dzieki
Dotka super masz dziadka (ja strasznie tesknie za moim, zaraz bedzie rok jak Go nie ma a ja nadal nie wierze, ze juz go nigdy nie zobacze )Rise pozdrow ode mnie morze i udanego wypoczynku! ![]() uff, wreszcie na chwile usiadlam, jedzonko zrobione, musze sie ogarnac i moge czekac na gosci ale jestem tak padnieta, ze chyba zasne w tym klubie o 22
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa, my też mamy takie plany na wieczór
![]() Teraz skończyliśmy sprzątać, wszamaliśmy obiad (leczo ) i zbieramy się do miasta na zakupy jedzeniowe + za kurtką dla TŻta.A wieczorem pizza i otworzymy sobie winko któreś ze ślubnych
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam kolczyki z Yesa. Wczoraj wieczorem. I kurcze, zrobiło mi się głupio, bo ja nic wielkiego nie planowałam mu kupować na mikołaja....
|
|
|
|
#3295 |
|
zawsze mam racje
|
Co za tydzien
Teraz sprzatam, bo przez pare dni narobilam nieco rozgardiaszu ![]() kash: ja teraz to nie wiem ile bede czekac po antybiotykach jak bede jeszcze kiedys brac(rzaadko biore, ale akurat musialam kiedys przez zatoki) bo jak kiedys zabalowalam pare dni po skonczeniu to sie okazalo, ze organizm jednak oslabiony. Tak to czulam sie dobrze, dobrze spalam, ale jak sie obudzilam...
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-12-06 o 19:29 |
|
|
|
#3296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego pobytu! Kash pewnie już się bawicie, miłej zabawy Cytat:
Ja dostałam dzisiaj od babci ptasie mleczko (ona zawsze nam daje ptasie mleczko ! ) a wczoraj z mamą byłam w mieście i kazała mi sobie coś kupić, wzięłam więc spodnie, bo miałam w planach kupić A teraz posprzątam i zaraz idę spać :P Trochę smutna jestem, bo okazało się, że na Sylwestra nigdzie się nie wybierzemy ani nic Zawsze moja mama robi przyjęcia, ale w tym roku jedzie z koleżanką i moją siostrą do Warszawy do mojej ciotki. Reszta rodziny też gdzieś się poumawiała już, znajomi tak samo. Myśleliśmy, żeby iść do takiej fajnej agroturystyki (mają genialne jedzenie Szkoda, bo raz już byłam sama na Sylwestra z tżtem i po prostu było nudnie a przydałaby mi się jakaś impreza, żeby poprawić sobie humor. No i na święta też nigdzie nie pojedziemy, bo tżta krowa ma termin na pierwszy dzień świąt i będzie musiał co chwilę sprawdzać czy już rodzi czy jeszcze nie
|
||
|
|
|
#3297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam morze o każdej porze roku. Daj koniecznie namiar na ten hostel. Cytat:
Czy mi się wydaje, czy nie dawno brałaś i teraz znów. ![]() U mnie łazienka na wysoki połysk, kuchnia też ogarnięcia. TŻ gipsuje wejście do salonu, a ja chyba się zanurzę w wannie. Kupiłam nowy żel do kąpieli, który pachnie tak, że mam ochotę przechylić butlę i się go napić, obstawiam więc pełny odlot w wannie w jego towarzystwie.
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś wieczorem zrobiłam rafaello, ale nie będzie tak dobre jak ostatnio.
|
|
|
|
#3300 |
|
Wtajemniczenie
|
Mozna prosic o przepis?
Ale bylam ostatnio zalatana... najpierw non-stop w pracy, a w piatek wyjechalismy na weganskie wesele, kotre nie bylo nawet weselem, bo para wziela slub 2 m-ce wczesniej W dodatku Panna Mloda skutecznie unikala do tej pory przyjaciol swojego narzeczonego (a moj Tz do nich nalezy). No ale pojechalismy (niemal 4 h drogi), wynajelismy z grupka przyjaciol caly dom w miejscowosci gdzie mialo byc przyjecie (miasto duchow, serio...) Dom baaardzo klimatyczny (i kosztowny) z polowy XIXw. Jakbysmy sie przeniesli w czasie. Milo bylo sie spotkac z fajnym gronie i mimo, ze wlasciwie nie znalismy Panny Mlodej - nastawilismy sie po prostu na dobra zabawe. Niestety pogoda nie dopisala i lalo caly dzien - na szczescie przyejcie bylo pod dachem. A dokladnie w... takiej blaszanej jakby stodole ![]() Po przyjechaniu na miejsce ok 16 pierwsze co polecono nam zrobic, to wrzucic koperte/prezent w wyznaczone miejsce (walizke), podano jakies drinki, a pozniej ogladalismy pokaz zdjec ze slubu w Nowej Zelandii (nie powiem, widoki piekne) Wszystko bylo okraszone dosc pretensjonalnymi komentarzami i obrzedami (jak podawanie sobie z rak do rak obraczek i wtlaczaniu w nich pozytywnych emocji Kazdy chcial sie przywitac, wiec odczekalismy kilka minut i kiedy para mloda byla juz troche bardziej wolna podeszlismy sie przedstawic. I wygladalo to tak: My - Gratulacje, pieknie wygladacie, zazdroscimy slubu w NZ, bla bla bla (standardowe zyczenia itd) To jest Lucy, moja dziewczyna. Pan Mlody - ... (chcial cos powiedziec ale zona mu przerwala w pol slowa) Panna Mloda - Och, dziekuje milo mi cie poznac, a teraz musze porozmawiac z moja rodzina i przyjaciolmi. I zaczyna ciagnac meza ze soba. Chlopak zmieszany, probuje jeszcze wtracic: - Lucy wlasnie dostala wize, czekali na nia bardzo dlugo... PM - Och, gratulacje, to wspaniale, ale teraz juz musimy przywitac sie z moja rodzina. I pooooszli Biedny pan mlody wygladal na zazenowanego, ale jest bardzo posluszny wobec swojej zony z tego co zauwazylam (ona wrecz na niego warczy z poleceniami...) Ogolnie czulismy sie bardzo niechcianymi goscmi, a bylismy w towrzystwie C, najlepszego przyjaciela pana mlodego i zony C. Panna mloda nie odezwala sie do nich przez cale przyjecie. Nawet sie nie przywitala. Najlepsze jest to, ze poznym wieczorem to MY, nasza grupka zostala poproszona o pomoc w sprzataniu po imprezie. Czy musze wspominac ze nawet nie kiwnelismy palcem? Ogolnie bylo to tak tragiczne wesele ze moglabym mowic o nim godzinami, tyle bylo dziwnych momentow ![]() Przepraszam za posta-giganta ![]() Chyba musze to opisac na watku z faux pas Panstwa Mlodych |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

mój Mikołaj poszedł do pracy a ja latam z językiem wywieszonym, zakupy, odbiór tortu i szykowanie jedzenia na wieczór 
) i zbieramy się do miasta na zakupy jedzeniowe + za kurtką dla TŻta.
Szkoda, bo raz już byłam sama na Sylwestra z tżtem i po prostu było nudnie
a przydałaby mi się jakaś impreza, żeby poprawić sobie humor. No i na święta też nigdzie nie pojedziemy, bo tżta krowa ma termin na pierwszy dzień świąt i będzie musiał co chwilę sprawdzać czy już rodzi czy jeszcze nie
Uwielbiam morze o każdej porze roku.