|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cześć!
Wzięłam sobie dzisiaj do pracy surówkę z buraczków. Pojemnik z surówką otworzył mi się w siatce, gdy jechałam autobusem. W efekcie siedzę w pracy z różową plamą na spodniach zasłoniętych bluzą Cytat:
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee to boję się ryzykować. Pojadę z Tż i przymierzę, mam nadzieję że będą ![]() http://www.sheinside.com/Black-Faux-...-cat-1735.html http://www.sheinside.com/Grey-Long-S...-cat-1735.html http://www.sheinside.com/Apricot-Lon...-cat-1734.html Jeszcze sukienkę zamawiałam, ale nie przyszła, bo jakiś czas była niedostępna, pewnie w oddzielnej paczce przyjdzie http://www.sheinside.com/Wine-Red-Lo...-cat-1727.html Cytat:
Myślałam, że z kimś nowym teraz jesteś
|
||
|
|
|
#2074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale powiem wam lepiej. W UK ktoś miał taki genialny pomysł, żeby picie alkoholu w ciąży, każdej ilości, nie zalewanie się do upadłego, zrobić przestępstwem . To znaczy nie wiem jak pomysłodawca tej bzdury to sobie wyobrażał, ale gdyby to było przestępstwo, to mniej więcej tak musiałoby to wyglądać. Oczywiście nie przeszło, ale same dyskusje o tym były wystarczająco szokujące.Cytat:
Jakiego ![]() Ja mam synulka. Jest czarny i na imię ma Bambo.
|
|
#2075 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Miki, świetny szary płaszcz i sukienka
![]() Kocurzyco, będę mieć bulteriera
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Sama siebie zaskoczyłam
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Pamfilia, już nie kłam tyle, nie ma statusu na fejsbuku, oszukujesz!
|
|
|
|
#2081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jednak bardzo dużo kasy dochodzi na takie bzdety wiadomo, na ślubie nikt nikomu nie liczy, ale to są rzeczy zupełnie nie w naszym stylu ![]() Sukienkę kupowałam w wypasionym salonie: http://www.modaslubna-agora.pl/ ale nie byłabym sobą, gdybym wchodząc do niego nie spytała o modele z wyprzedaży, tym sposobem zamiast 3,5 tys. kieca kosztowała 1.5 (model z manekina) Chcesz to Ci spakuję i podeśle jakieś foty na pw, o ile na fejsie nie widziałaś ![]() Cytat:
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-12-09 o 22:44 |
||
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Ja teoretycznie chciałabym kiecę w takim stylu http://butik.femini.pl/files/1310-su...stylu-boho.jpg.
http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...508579f47f.jpg ale podobno często jest tak, że chce się co innego, a kupuje co innego .
Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-12-10 o 06:53 |
|
|
|
#2083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
No, też właśnie tak slyszalam.
może mi.moja ulubiona pani z lumpka cos znajdzie, dotychczas spełniła wszystkie moje zachcianki. |
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Maryha, mi też zależy najbardziej, żeby nie brakowało żarcia i picia
reszta to nieobowiązkowy dodatek.. na pewno nie będzie gołąbków itd nie lubię też otrzęsin/ oczepin (co kto woli) - wiocha na maxa.. ale to też zależy jak są prowadzone widziałam Twoją suknię jak tylko coś ustalimy i klepniemy to będę szukać Bell, ja wiem po wszystkich pannach młodych, z którymi miałam do czynienia, że wizja sukni swoją drogą, a przymiarki swoją patrząc obiektywnie.. myślę, że będę dobrze wygląda w rybce ale to się okaże.. jeszcze czas
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
O, pam, to powodzenia w takim razie, dawno do siebie wróciliście? Czyli stara miłość nie rdzewieje
![]() Miki taki szary płaszcz to moja miłość, na wyprzedażach mam zamiar upolować. Cudny Pisałyście o migrenach.. Wieczorem mnie zaczęła boleć, a w nocy myślałam, że zdechnę z bólu. Nie spałam wcale, Tż mi okłady robił, ale nad ranem już wzięłam paracetamol, bo nie dałam rady... Strasznie się czuję, liczę, że spacer z niunią mnie dotleni nieco, ale i tak wiem, ze przynajmniej 3 dni będzie mnie męczyć.. Sprzedałam spodnie i koszulę, które były na mnie za małe, więc znowu grosz wpadł ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Marzyłam o "rybce", jednak tak jak napisałam, pasuje do mnie tylko księżniczka, jakbym miała większą
|
|
|
#2087 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sweter fajnie wykonany, ale trochę za długi dla mnie Może mamie go podaruję. Cytat:
Ty masz figurę stworzoną do rybki, bo jesteś szczupła, ale masz wcięcie w talii, płaski brzuch Cytat:
Współczuję Ja sprzedałam kurtkę i też szalenie się cieszę |
|||
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, u mnie wyświetla się powiadomienie, że oczekuję na przyjęcie zaproszenia. Wyślij mi zaproszenie może, co?
Bo nie wiem, o co chodzi ![]() Mi się podobają suknie ślubne w stylu greckim. Proste, zwiewne, romantyczne i eleganckie.
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mam pinteresta
Idę z techniką .Ja wiem, że takie kroje na mnie leżą raczej dobrze, na pewno dekolt V i na pewno odpadną wszelkie bez ramiączek, bo po prostu źle w nich wyglądam. Marysia, kiedy kupowałaś kieckę? Podobno największe wyprzedaże w okolicy jesieni, ale po co mi kiecka rok przed ślubem? Rozmyślę się z trzy razy.
Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-12-10 o 14:09 |
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
ja robię dziś zwrot do Mango, 170zł wpadnie z powrotem..
przeznaczę to na jakiś prezent dla Tż-a. Chyba mu kupię perfumy.. Szaleje za jednymi, ale ciągle mu szkoda siana, więc chyba się jednak szarpnę
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Za czym tak szaleje?
Ja uwielbiam jak Tż pachnie tym ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Ja już mam prawie wszystkie prezenty.
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam już kilka razy. Nie wiem o co chodzi
Pada śnieg Ale spacer pomógł, czuję się już dużo, dużo lepiej. Na szczęście.Super, Miki Niedawno lity też poszły, więc tym oto sposobem zarobiłam sobie na buty i chyba dzisiaj zamówię Co do płaszcza -fakt, to taka przejściówka, ale tak klasyczna, że w szafie warto mieć. Mnie już znudził mój czerwony płaszcz, tak myślałam, ale wyciagnęłam go z szafy po obejrzeniu gazety pewnej i stwierdzam, że jest piękny 3 sezon już go mam, ale jest klasyczny, raczej z mody nie wyjdzie Jedynie kolor, chociaż czerwień zawsze na czasie.---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Ja już też praktycznie wszystkie prezenty mam Tato został i teść.
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio zaszłam do Pepco i kupiłam jej legginsy w norweskie wzory i szarą bluzę z kotem Jakie buty zamawiasz? Ja płaszcze mam wszystkie klasyczne - beżowy, ze 4 czarne (zimowe i wiosenne) i teraz szary. Mam jeden chabrowy, ale już długo go nie nosiłam i już raczej nie będę. |
|
|
|
|
#2094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i od razu zrobiło się ciemno...
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Potem pokażę, bo nie mogę odtworzyć
![]() Mam to samo Za to kupiłam szarą bluzeczkę z kotkiem za dychę I jakościowo porządna. Niedługo kasę dostanę to muszę jej pokupować góry właśnie, bo spodni/legginsów ma dużo, góry robią się małe. A wczoraj znalazłam 14par nowych bodów jeszcze nie pranych Ja też chciałabym beżowy. Krzycz do mnie jak będziesz chciała sprzedać jakiś bądź kurtkę - wszystkie masz 36 czy 34? W zasadzie mam dwie zimowe kurki i ten płaszcz, ale beżowy lub ten melanżowy szary tak mi się marzy. I zamierzam spełnić to marzenie ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Dobrze, że wyszłyśmy o 12 na spacer, bo o 13.30 już zaczęło mocno sypać. No i ten wiatr... Zimno Pora wyciągnąć skarpety zrobione przez babcię
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Pamięta mnie ktoś jeszcze? Nie było mnie może z pfff.... 2 lata? :PZmieniło się u mnie duuużo. Jestem teraz bezrobotna, nie mam co z sobą zrobić w domu więc wymyśliłam, że się do Was odezwę ![]() Udało się mi zapuścić całe włosy naturalne, po czym znowu je zafarbowałam. Są już całkiem długie (jak na mnie), chciałabym je trochę zagęścić chociaż ![]() Przyjmiecie z powrotem córkę marnotrawną?
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Elewyn
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- http://allegro.pl/sukienka-krata-meg...865832384.html http://allegro.pl/sukienka-damska-w-...795627455.html Która ładniejsza? Wyraźcie opinię laski ![]() Kurde, wieczór się zbliża i znów łeb pęka
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie duuużo zmian Asiu
PS. Pierwsza sukienka ładniejsza ![]() Kiedyś pisałam w klubie o moich rozterkach miłosnych Sprawa była dość zagmatwana. Ostatecznie zerwałam z TŻem, z tamtym drugim nic nie wyszło, i dobrze bo okazał się strasznym dupkiem. Skończyło się dobrze, bo poznałam nowego faceta, od półtora roku jesteśmy z sobą, a od pół roku zaręczeni i planujemy ślub Mam więc dodatkową motywację żeby zapuszczać włosy, czas mam do 04.06.2016
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to gartuluję i 3mam kciuki za nową miłość![]() O, ja też ślubuję w czerwcu, z ty że w 2015 roku ![]() A dokąd teraz włosy masz? Poka, poka ![]() U nas Maryś już mężatką, Miki również, ma także córeczkę, ja też, więc mamy dwie nowe włosomaniaczki na wątku
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie ma czym się chwalić, ciągle są rzadkie i cienkie, takie geny do tego mam odrosty i muszę troszkę podciąć grzywkę, nie umiem się wybrać do fryzjera ![]() Gratuluję dzidziusiów !! Suknię masz wybraną? Ja najchętniej już bym zamawiała, jestem teraz podjarana ślubną atmosferą Nawet wódkę już kupiliśmy! Półtora roku wcześniej! Szaleństwo
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

no ale pokazy barmańskie i suknia za ponad 7000 zł to nie są tanie sprawy.. Kieckę kupowałaś we wrocku? 
też chyba oddam... 

15.04.2013

Ale spacer pomógł, czuję się już dużo, dużo lepiej. Na szczęście.
Jedynie kolor, chociaż czerwień zawsze na czasie.
Za to kupiłam szarą bluzeczkę z kotkiem za dychę
i 3mam kciuki za nową miłość