|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Dzieńdoberek laseczki
![]() Widzę, prań i prasowań ciąg dalszy Ja też wczoraj prasowałam pół dnia a jeszcze upiekłam mniamuśny chlebek, rogaliki z jabłkami, na obiadek schabowe, spotkałam się z przyjaciółką i jeszcze babcię TŻa odwiedziliśmy. Także dzień pełen zajęć ![]() Aga, Olcia ![]() Widziałam, że do Vexi udało się dobić, super! Tylko szkoda, że takie nastroje i problemy. Trzymam kciuki za polepszenie sytuacji w jej życiu. Dobra. Jeszcze troszkę was ponadrabiam i lecę do zajęć. |
|
|
|
#4202 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cała noc przespana Całą noc śniła mi się moja Niunia Niby co wizytę mieliśmy 4d, ale teraz jakoś tak inaczej, bo wygląda jak malutki bejbiczek Boszeee jak ja kocham te moje 28 cm i 1700 g Niesamowite ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() KCIUKI ZA DZISIEJSZE WIZYTY Oby tak udane jak moja wczorajsza
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Alunia mialas intensywny dzien
wlasnie tez mi uciekla wiadomosc od vexi-duzo sily dla niej,niech znajdzie rozwiazanie problemow i wroci do nas ![]() mi belly pokazuje 57 dni do porodu,a ciaza donosza 22 styczen,to juz w sumie blisko dobrze ze sie wzielam za to pranie,jak pojedziemy na swieta nie bedzie nas prawie 2 tyg,akurat wrocimy w styczniu a do ogarniecia tyle rzeczy jeszcze-wiec bede chyba wsrod was ta z nielicznych,ktora zakupy wszystkie i torbe skapuje dopiero w styczniu |
|
|
|
#4204 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I wymyślają nie wiadomo co jeszcze wtedy! Pośpisz z tżtem Cytat:
Jakieś ptasie jadłam z biedronki nie wiem czy to ![]() A ta sąsiadka całe szczęście ze taka ogarnięta.. eh niestety często starsi ludzie już po prostu nie wiedzą co robić w takich sytuacjach i są ufni dla innych ludzi a później podpisują właśnie nie wiadomo co.. Przykre że inni tak chcą oszukać staruszków ![]() Cytat:
Niech Ci pomoże ten dentysta. Cytat:
to miałaś piękny dzień fryzjer... kosmetyczka ahhhI kochana.. pisałam Ci wcześniej że masz podać mi dane na pierwszą stronę Bo z wizytą już jesteś ale w liście Cie nie ma
|
|
#4205 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale niestety wielu ludzi sie nabiera na tych oszustów. W miejscowości obok chodzili po ludziach żeby zmieniali dostawce prądu, oczywiście na niekorzyść tych ludzi. Smutne to że ludzie tak wykorzystują naiwność innych.
|
||||
|
|
|
#4206 |
|
Konto usunięte
|
bu współczuję że akurat Ciebie sprawdzają jak jesteś w ciąży
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Asia to mialas piekne sny
![]() no i dobrze wlasnie kto wizytuje?daria?monia? aaa i logoasia ![]() mlebi no widzisz,upier...dliwosc urzednikow,ale co zrobic ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- dobra ide prasowac,milego dnia
Edytowane przez buu007 Czas edycji: 2014-12-17 o 08:20 |
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Ajjj poszłam z mężem w koncu spać po 1.... normalnie chce mi się spać
![]() Ale mąż musi iść cos załatwić i tak musieliśmy wstać ![]() Mi się dzisiaj śniło że jakby byłam w pracy u męża ale siedziałam i tylko brzuch mi się wywijał na wszystkie strony Asia Ty to piękne sny na pewno miałaś niech się córcia śni jak najczęściej ![]() Ala to miałaś dzień aktywności... Ty tylko się nie przemęczaj za bardzo :P Buu ten czas tak leci że na prawdę lepiej ogarnąć się szybciej bo jak nas weźmie wszystkie niemoc to nawet się nie będziemy motywować Monia ma wpisaną wizytę... ale ona i tak w szpitalu - więc trzymamy cały czas...No i dzisiaj wizytują logoasia i Daria
|
#4209 |
|
Rozeznanie
|
kciuki za wizytujące
![]() Ja standardowo, co 2 godziny wstawałam w nocy na sik, dobrze, ze potem nie mam problemow z zasnieciem. Zjadłam sniadanie, bo mała sie domagała i teraz robi swoje poranne cwiczenia chyba jej smakowało.Kasa na konto wpłyneła, to moze uda sie dzis ogarnac zamowienie z Ikea. buu ja tez sie bede dopiero pakowac w styczniu, bo zanim paczka z Pl dojdzie to troche minie, mam nadzieje, ze w weekend mama juz to spakuje i bedzie mozna wysylac. maladT mam nadzieje, ze bol zeba minie, ale lepiej sie rzejsc do dentysty. Ilonka to ja mam tak prawie co noc, chociaz ostatnio moje koty w jakies spiaczki zapadly i wstaja dopiero jak maz z pracy wraca, a potem chodza i sepia o jedzenie... |
|
|
|
#4210 |
|
Zadomowienie
|
Tutti - to firma Kiddy (niemiecka chyba): http://www.kiddy.de/pl/nosidelka/bab...tion-pro2.html
Tutaj widać jak się "rozkłada". ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Aga - jeśli panowie się wyrobią z odpisaniem dot. przyjęcia zamówienia przed ostatecznym terminem to bierzemy ten Sundvik. Narazie jednak chyba bez łóżeczka, bo ja bym chciała łóżeczko z szufladą, żeby mieć gdzie trzymać kocyki ![]() Żeby pasowało do kompletu najwyżej wezmę jakieś drewniane i M będzie bejcą malował. Tak też chyba z resztą pomaluje ten drewniany przewijak. Kurcze, Dziewczyny, chyba włączył mi się syndrom wicia gniazda! Dobra, idę myć włosy, bo od 11:00 może kurier chodzić. A po południu SR - omawianie II i III fazy porodu
|
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
o to dzis Inco na sr,i chyba Aga nie?
Martula no widzisz,bo ja nawet jakies podklady i podpaski wielkie w domu znalazlam,po pierwszym porodzie nie wiem czy to sie nadaje jak tak dlugo lezalo wozek od tesciow przywieziemy,wiec bedzie mi tylko takich drobnostek brakowalo bo moja lista nie jest az taka dlugasna dla dzidziusia wiele rzeczy odpuscilam,bo nie sprawdzily sie przy pierwszym dziecku wiec teraz raczej tez nie bede inwestowac w to maz dostal premie |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4212 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
logoasia,daria, monnia - Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja chyba bym nie wytrzymała i zwróciła kasjerce uwagę maciejka-super że już w domku i że wszystko w miarę ok z ciśnieniem Cytat:
maladT nie masz być czym załamana, bardzo fajnie wyglądasz w tej sukience Asia1105- super ![]() Cytat:
maladT owocnej wizyty u dentysty ci życze i żeby już nie bolało buu- paczuszka powinna być u ciebie jutro, a co do skarbówki powinno wystarczyć samo oświadczenie napisane przez ciebie plus akt zawarcia związku małżeńskiego Alunia- rogaliki A ja zapomniłam wam wczoraj napisać że nie przytyłam wcale od ostatniej wizyty |
|||||
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
ewa o,to ten akt tez wezme na wszelki wypadek
zeby juz tam sie nie wracac w razie co dziekuje ![]() my wczoraj ogladalismy regaly w ikei,ale tak jak myslalam,nie zmiesci sie wiekszosc,jak juz znalazlam kilka co by weszly,bo byly takie strasznie hmm plytkie?waskie? no i w kolorze czerwonym,czarym,bialym,c zyli nijak do niczego nam nie pasujacym wiec musimy gdzie indziej sie rozejrzec |
|
|
|
#4214 |
|
Zadomowienie
|
maladt- zobacz co znalazłam
http://kotlet.tv/pierniczki-jaglane/- muszę sobie zrobić ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- A ja mam niespodziankę od skarbówki dostałam 3300 zwrotu za ulgę remontową, maja na to 4 miesiące , a już po dwóch tygodniach mam kasę na koncie. Myślałam też nie dostane premii świątecznej z pracy, bo umowę miałam do listopada i przedłużyli mi tylko do dnia porodu i co wczoraj pani z kadr zadzwoniła, że dostanę premię i to 600 zł, a poza tym sprawy z macierzyńskim ni mi załatwią i nie będę musiała po porodzie latać sama do zusu Hm no to teraz czas zaplanować dalsze zakupy do nowego domku
|
|
|
|
#4215 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, nie nadrobię teraz bo w biegu od rana,
wczoraj jak wyszłam jadąc do łodzi wróciłam po ponad 6h. Jakiś koszmar. Tata źle spisał ulicę, pojechaliśmy na jakąś uliczkę osiedlową mającą 200m. W ogóle był rozkojarzony 2 razy by wjechał w przysłowiową dupę gdybym nie krzyknęła. Po 2 razie byłam już tak spięta że obłęd. W sklepie też nas tak obsługiwali że płakać mi się już chciało. Na parterze wysłali nas na 1 piętro, tak po oczekiwaniu na naszą kolej okazało się że musimy iść na piętro II, a tam znowu kogoś kto nam mógł udzieliś informacji też nie było i znowu czekanie:/ Pan stwierdził że do nas zadzwoni jak przyjdzie. Po ponad godzinie odesłali nas na parter do kasy a tam to już po prostu parskałam śmiechem. Baba odebrała telefon i wywody komuś robiła że robi fakturę (dla nas) a odebrała bo długo tel dzwonił (3 sygnały) Po czym stwierdziła że teraz to ona nie udzieli informacji no bo weekend mamy i w następny piątek będzą informacje. Ja nie wiem czy ona była pijana czy co. Jak można od wtorku weekend liczyć? I następny piętek to przecież święto. Makabra totalna. A jak wracaliśmy okazało się że paczka przyszła a ja byłam tak zmęczona i marzyłam tylko o łóżku, ale spać bym przecież nie mogła gdybym nie przywiozła od razu tego wszystkiego. Naoglądałam się tych malutkich ubranek i co i tak spać nie mogłam 2 pralka się pierze i jeszcze 2 są do wstawienia. A już wcześniej chyba 5 prałam ale to już będzie wszystko. Sprzątam między czasie i niedługo jadę do koleżanki która urodziła niedawno I już w planach robienie bransoletek po południu bo dostała 2 zestawy do robienia i dzień zleci, jak Tż wróci to też nie zajrzę już wczoraj mu powiedziałam że po pracy ma się cały czas mną zajmować jak małym dzieckiem, pieścić, przytulać, całować i rozpieszczać ooo Ale się rozpisała łaaaa na szybko co nie co podczytam ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- O pierwsze co mi się w oczy rzuciło to to że będę PIERWSZA tak tak liczę na to na prawdę
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja, w 35 tygodniu, zła i niewyspana ;/
Spałabym dalej z Tż, ale może przyjść kurier a dwa, muszę być gotowa na jazdy z instruktorem na 13 Kot wystarczy, że widzi, że nie śpię to od razu już taki zadowolony i grzeczny Aga padłam z tej babci, ale co ona z tym mulatem wyskoczyła, what the fuck? ![]() I dobrze, że nie dałaś się macać, a patrz jaka nachalna no Buu współczuję latania do skarbówki jeszcze, kurde jakbyś miała mało na głowie ;/ Ciekawe czy jak Cię zobaczą, że w ciąży jesteś będzie im chociaż głupio. Pewnie nie ![]() Logoasia Daria Monnia kciuki za wizyty i czekamy na relację ![]() A i jeszcze Buu wydaje mi sie, że takie podpaski czy tam podkłady nie robią się stare. Ja bym zużyła
|
|
#4217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do termometru bezdotykowego, to ja kupiłam. Wiem jednak, że to ryzyko. Koleżanka kupiła 2 zanim, za 3. razem, nie trafiła na dobrze mierzący (a każdy to koszt powyżej 100 zł). Ja sprawdziłam ten mój po zakupie porównując z rtęciowym. Wydaje się, że bezdotykowy troszkę zawyża jednak. Nie jakoś gigantycznie, ale różnica jest. Może jednak nie doszłam też do wprawy z mierzeniem. |
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Mama Zuzi no naprawdę, aż szkoda słów na ten sklep
I tak Cię podziwiam, że Ci się chciało Ja bym miała w tyłku tą sofę, niech sobie robią co chcą Nie wyobrażam sobie, żebym teraz latała po czyjś mebel Ja chyba nawet po swój bym nie dała rady ;/
|
|
#4219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa o właśnie, ja też miałam pozazdrościć takiego zastrzyku gotówki
Faaaajniee
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Mała - wspolczuje bólu zęba
oby Ci ulżył pan detysta ![]() Ewek - pięknie, kasiorka spada prosto z nieba ![]() ![]() Paulina - jeju jak ja Ci wspolczuje tego wczorajszego dnia aaaaaaaaaaaa, zmęczyłam się czytając..masakra...odpoc zywaj ![]() Ja mam jakies opuchniete dziąsła w paszczy. Noralnie bąble przy każdym zebie spuchnięte. Krawią przy myciu ehhh ciąża. I dziś mam w planie leżeć. Bóle żeber nie przeszły więc nie chcę się przemęczać co by dać radę dzis na 18:30 na SR Mialam jechac z przyjaciola na zakupy do Riviery dotrzymac jej towarzystwa, potem na Jaselka do jej cory do p-kola...ale nie..brzuch mi stwardnieje i bede detka wieczorem.....
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Aga Wy macie tą wiertarkę z udarem czy bez ? Bo już głupieje z tym wszystkim. W końcu mi się przypomniało, że muszę to zamówić i teraz widzę 2 podobne, jedna z udarem , druga bez i weź bądź człowieku mądry :/
|
#4223 |
|
Zadomowienie
|
Paula- maskara, nie zazdroszczę wczorajszego dzionka, ale dzisiaj nowy lepszy dzień relaksuj sie i ciesz z paczuszki, a potem pochwal się
Aga weź płukaj sobie szałwią labo rumiankiem łagodzi podrażnienia przeklete_pragnienia- gratulacje ![]() Tutti1234- masz taki sam wybór jak byś była na etacie , więc ja biorę 12 miesięcy |
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te modele co ci podalam to sa w roznych kombinachach ? chyba nie... no dokladnie o tym tez pomyslalam dziekuje
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Aga tam były chyba bez bo ja chciałam kupić ta epc146bk a ona jest bez, a teraz mi się wyświetliła 4 zł droższa a już z udarem i tak myślałam co lepsze
|
#4227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
......................... ................ 1141655 boskie
Edytowane przez Tutti1234 Czas edycji: 2014-12-17 o 09:39 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podaj mi link do tej udarowej to mu pokaze ale to jak wroci-bo dzis mu nie moge w pracy przeszkadzac
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
mąż śpi bo po nocce jest a ja nadrabiam zaległości internetowe Ja z praniami jeszcze się wstrzymuję, boję się, że stracą tą świeżość do porodu... także chyba w styczniu wezmę się za to. W ogóle dostałam od T śliczne pajace z lumpka z disney takie polarkowe...już wcześniej miałam 1 i teraz mam 3 na rozmiary 0-3, 3-6 i 6-9 potem wstawię fotki
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po dentyscie.
Akcja nieziemska. Bo przychodzę a jeden z pacjentów ze poranna rejestracja juz zakończona i ze dopiero od 13 kolejna.to jak gościu wchodził to tylko poprosiłam czy moge się o coś zapytać.przedstawilam cala historie no i babka mówi ze zaraz mnie zarejestruje.jeszcze powiedziałam ze pewnie w ewusiu mnie nie ma bo na rehabilitacyjnym jestem i oświadczenie trzeba wypisać. No i poszła do gabinetu.po 5 minutch przerwy (ten gościu jeszcze też nie wszedł) babka wola mnie i mówi ze teraz wchodzi ciężar a bo nam jeszcze urodzi. Ogólnie milo było gdyby nie borowanie na żywca z 10 minut. Ząb który mnie boli ogólnie jest zdrowy wiec albo to coś pod lakiem jest i jak bedzie bolec to mam przyjechać nawet w nocy, bo rtg mi nie zrobią,albo też mam nadwrażliwe i mam smarować żelem elmexu. Ale za to zakleili mi moja niedzielna dziurę także nie bede juz co chwile z wykałaczką szaleć. Po wyjściu z gabinetu ludzie patrzyli na mnie jak na zjawisko,ale nic nie gadali a ja ubirajac się do córki mowie ze tu strasznie boja się ze ktoś im na korytarzu urodzi i poszłam. Ogólnie zaczyna coś mnie lekko gnić ten sam ząb i nie wiem czy serio nadwrażliwyczy co... Zaraz posmaruje i tyle.a jak bedzie bolało to nawet w nocy a pojade
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

nie wiem czy to 
ale niestety wielu ludzi sie nabiera na tych oszustów. W miejscowości obok chodzili po ludziach żeby zmieniali dostawce prądu, oczywiście na niekorzyść tych ludzi. Smutne to że ludzie tak wykorzystują naiwność innych.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)