Mamusie lutowe 2015 - cz. 5 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-17, 08:09   #4201
Alunia79
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5

Dzieńdoberek laseczki
Widzę, prań i prasowań ciąg dalszy Ja też wczoraj prasowałam pół dnia a jeszcze upiekłam mniamuśny chlebek, rogaliki z jabłkami, na obiadek schabowe, spotkałam się z przyjaciółką i jeszcze babcię TŻa odwiedziliśmy. Także dzień pełen zajęć

Aga, Olcia piękne ciuszki. Eh.. pewnie też bym pokupowała coś jeszcze gdyby nie te święta i braki kasy. A jeszcze ten remoncik. Ale może lepiej, bo przecież tyle tego już mam.

Widziałam, że do Vexi udało się dobić, super! Tylko szkoda, że takie nastroje i problemy. Trzymam kciuki za polepszenie sytuacji w jej życiu.

Dobra. Jeszcze troszkę was ponadrabiam i lecę do zajęć.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 08:14   #4202
Asia1105
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Cała noc przespana
Całą noc śniła mi się moja Niunia
Niby co wizytę mieliśmy 4d, ale teraz jakoś tak inaczej, bo wygląda jak malutki bejbiczek
Boszeee jak ja kocham te moje 28 cm i 1700 g
Niesamowite

Miłego dnia dziewczyny

KCIUKI ZA DZISIEJSZE WIZYTY Oby tak udane jak moja wczorajsza
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 08:16   #4203
buu007
Zakorzenienie

Alunia mialas intensywny dzien

wlasnie tez mi uciekla wiadomosc od vexi-duzo sily dla niej,niech znajdzie rozwiazanie problemow i wroci do nas

mi belly pokazuje 57 dni do porodu,a ciaza donosza 22 styczen,to juz w sumie blisko

dobrze ze sie wzielam za to pranie,jak pojedziemy na swieta nie bedzie nas prawie 2 tyg,akurat wrocimy w styczniu a do ogarniecia tyle rzeczy jeszcze-wiec bede chyba wsrod was ta z nielicznych,ktora zakupy wszystkie i torbe skapuje dopiero w styczniu

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 08:16   #4204
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
Kufa wynalazlam nowa zasadę nie chwal braku boleści ciała przed końcem ciąży! Obudził mnie bol zeba. I to tego co juz parę miesięcy temu mnie budził w nocy. Stomatolog nic w nim nie widział a teraz napieprza mega.czekam aż apap gnoja ogarnie i chyba bede musiała gdzieś z nim jechać dzisiaj bo jak mi w święta numer taki odpierdzieli to u mnie na wsi to akurat bede coś mogła zdziałać...chyba ze sama wyrwę gada,a tego wolałabym nie robić bo mi się szpary porobia
Oooo jaaaa Ty to biedna jesteś

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Jezuuu jak moj kot mnie wkurza... wrrr wyobrazcie sobie, ze wlasnie skacze mi po telewizorze, wdrapuje sie na niego, odsuwa mi szafe i broi MASAKRA

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 03:49 ---------- Poprzedni post napisano o 03:33 ----------

Nie dosc ze wstaje siku rowno co 2 godziny, teraz ganiam kota, za dwie godz wraca Tz to znowu mnie obudzi
Chce mi sie plakac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ilonka współczuje Ci... te koty czasem nie mają kiedy broić
I wymyślają nie wiadomo co jeszcze wtedy!
Pośpisz z tżtem

Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka Pokaż wiadomość
W biedrze jest jakieś ptasie mleczko za niecałe 7 zł ale jeszcze go nie próbowałam. Piżamy i staniki z Anglii przyjdą mi dzisiaj tylko ze akurat za godzinę wychodzę z domu i nie wiem czy je odbiore.

OLCIA mnie krocze przez tydzień napieprzało dosłownie.

Wiecie że ostatnio do mojej samotnej sąsiadki przyszła baba i mówi że jest z zusu, że sąsiadka skończyła 70 lat i należą jej się 3 tony węgla na zimę tylko musi ją wpuścić i wypełnia jakąś ankietę. Dobrze że sąsiadka kobieta ogarnięta chciała wylegitymować babsko to się to to rzucać zaczęło to została pogoniona pałą. W samochodzie czekał na nią facet i uciekła i pojechali do kolejnego starego domku.

Idę nadrabiać was dalej
Będą piżamki
Jakieś ptasie jadłam z biedronki nie wiem czy to

A ta sąsiadka całe szczęście ze taka ogarnięta.. eh niestety często starsi ludzie już po prostu nie wiedzą co robić w takich sytuacjach i są ufni dla innych ludzi a później podpisują właśnie nie wiadomo co..
Przykre że inni tak chcą oszukać staruszków

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
ale jak wziełam po 1 w nocy jedna i teraz kolejna tabletke to chyba tragedii nie ma.... córka nie chce isc mi do szkoły bo sie źle czuje... a ja zaraz zbieram sie do dentysty. niech juz robia co chca alby przestało napierdzielac
Jedź jedź kochana
Niech Ci pomoże ten dentysta.

Cytat:
Napisane przez tuliluli Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Ale macie tempo! U nas jeszcze śpiąco - nawet nasza Figa się zapakowała na łóżko i śpi.

Wczoraj miałam dzień Mamuśki, byłam u fryzjera i kosmetyczki, a wieczorem jeszcze sobie zrobiłam peeling pod prysznicem. Miłooo!

U nas wg. Belly ciąża będzie donoszona 29.01 faaaajnie! Czekam na mojego Malucha, oby za szybko nie wyłaził!

Mala, idź lepiej do lekarza - stany zapalne zębów w ciazy potrafią byc niebezpieczne!
Ooo tak to miałaś piękny dzień fryzjer... kosmetyczka ahhh

I kochana.. pisałam Ci wcześniej że masz podać mi dane na pierwszą stronę Bo z wizytą już jesteś ale w liście Cie nie ma

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 08:17   #4205
Tutti1234
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Taaak, najpierw sie zaslanialam tzn brzuch i mowie,ze nie lubie dotykania
a ona dalej : " A koooopie????" a ja mowie ,ze tak i ona dalej te rece pcha to ja dawaj dupa w tyl ,brzuch za dupa i znowy rece na brzuch
masakra
ale baba ma 82 lata wiec wiecie ciezko cokolwiek jej przemowic

potem stwierdzila,ze w tych czasach jest lepiej, bo kobiety szybciej rodza, i rodza sie male dzieci WTF ?

i w ogole to jest tak,ze ja jej NIE CIERPIE
co by nie powiedziec gorzej niestety... wiec cokolwiek nie powie- to ja juz jestem nastawiona negatywnie

ale jak sie mnie spytala: czy w ogole sie ciesze,ze to bedzie chlopiec a nie dziewczynka
to jej powiedzialam,ze nie ciesze sie i prawdopodobnie go oddamy

Potem cos mowila o tym,ze gdyby byl mulatem ? WTF to bylby ladny
na co moj maz, ze pewnie jakas mala szansa jest, by byl murzynkiem
padłam

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
A w ogóle to chyba się Wam fotelikiem samochodowym nie chwaliłam. Zdjęcia teraz nie zrobię, ale mam dokładnie taki jak na zdjęciu. Spodobał mi się, bo raz, że ma 4* ADAC, a dwa, że można rozłożyć go do leżenia, jak np. bierzemy dziecko z fotelikiem gdzieś. Dzięki temu kręgosłup mu odpoczywa.
super fotelik a co to za firma?

Cytat:
Napisane przez martu_la Pokaż wiadomość
wlasnie zrobilam sobie skibeczke z serkiem wiejskim i szczypiorkiem plus troche salatki.ostatnio mi sie wydaje ze strasznie duzo jem, ale 61kg jescze nie przekroczylam.
Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka Pokaż wiadomość
W biedrze jest jakieś ptasie mleczko za niecałe 7 zł ale jeszcze go nie próbowałam. Piżamy i staniki z Anglii przyjdą mi dzisiaj tylko ze akurat za godzinę wychodzę z domu i nie wiem czy je odbiore.

OLCIA mnie krocze przez tydzień napieprzało dosłownie.

Wiecie że ostatnio do mojej samotnej sąsiadki przyszła baba i mówi że jest z zusu, że sąsiadka skończyła 70 lat i należą jej się 3 tony węgla na zimę tylko musi ją wpuścić i wypełnia jakąś ankietę. Dobrze że sąsiadka kobieta ogarnięta chciała wylegitymować babsko to się to to rzucać zaczęło to została pogoniona pałą. W samochodzie czekał na nią facet i uciekła i pojechali do kolejnego starego domku.

Idę nadrabiać was dalej
sąsiadka ogarnieta ale niestety wielu ludzi sie nabiera na tych oszustów. W miejscowości obok chodzili po ludziach żeby zmieniali dostawce prądu, oczywiście na niekorzyść tych ludzi. Smutne to że ludzie tak wykorzystują naiwność innych.
Tutti1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 08:17   #4206
201704210903
Konto usunięte

bu współczuję że akurat Ciebie sprawdzają jak jesteś w ciąży

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 08:21   #4207
buu007
Zakorzenienie

Asia to mialas piekne sny
no i dobrze

wlasnie kto wizytuje?daria?monia?
aaa i logoasia

mlebi no widzisz,upier...dliwosc urzednikow,ale co zrobic

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

dobra ide prasowac,milego dnia

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Edytowane przez buu007
Czas edycji: 2014-12-17 o 08:20

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-17, 08:25   #4208
emdzik
Zakorzenienie

Ajjj poszłam z mężem w koncu spać po 1.... normalnie chce mi się spać
Ale mąż musi iść cos załatwić i tak musieliśmy wstać

Mi się dzisiaj śniło że jakby byłam w pracy u męża ale siedziałam i tylko brzuch mi się wywijał na wszystkie strony

Asia Ty to piękne sny na pewno miałaś i dobrze niech się córcia śni jak najczęściej

Ala to miałaś dzień aktywności... Ty tylko się nie przemęczaj za bardzo :P

Buu ten czas tak leci że na prawdę lepiej ogarnąć się szybciej bo jak nas weźmie wszystkie niemoc to nawet się nie będziemy motywować

Monia ma wpisaną wizytę... ale ona i tak w szpitalu - więc trzymamy cały czas...
No i dzisiaj wizytują logoasia i Daria

27.01.2015 <3
Stary 2014-12-17, 08:30   #4209
martu_la
Rozeznanie

kciuki za wizytujące

Ja standardowo, co 2 godziny wstawałam w nocy na sik, dobrze, ze potem nie mam problemow z zasnieciem. Zjadłam sniadanie, bo mała sie domagała i teraz robi swoje poranne cwiczenia chyba jej smakowało.

Kasa na konto wpłyneła, to moze uda sie dzis ogarnac zamowienie z Ikea.

buu ja tez sie bede dopiero pakowac w styczniu, bo zanim paczka z Pl dojdzie to troche minie, mam nadzieje, ze w weekend mama juz to spakuje i bedzie mozna wysylac.

maladT mam nadzieje, ze bol zeba minie, ale lepiej sie rzejsc do dentysty.

Ilonka to ja mam tak prawie co noc, chociaz ostatnio moje koty w jakies spiaczki zapadly i wstaja dopiero jak maz z pracy wraca, a potem chodza i sepia o jedzenie...
martu_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 08:45   #4210
IncognitoNick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tutti1234 Pokaż wiadomość
padłam

super fotelik a co to za firma?
Tutti - to firma Kiddy (niemiecka chyba): http://www.kiddy.de/pl/nosidelka/bab...tion-pro2.html

Tutaj widać jak się "rozkłada".

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Aga - jeśli panowie się wyrobią z odpisaniem dot. przyjęcia zamówienia przed ostatecznym terminem to bierzemy ten Sundvik. Narazie jednak chyba bez łóżeczka, bo ja bym chciała łóżeczko z szufladą, żeby mieć gdzie trzymać kocyki

Żeby pasowało do kompletu najwyżej wezmę jakieś drewniane i M będzie bejcą malował. Tak też chyba z resztą pomaluje ten drewniany przewijak.

Kurcze, Dziewczyny, chyba włączył mi się syndrom wicia gniazda!

Dobra, idę myć włosy, bo od 11:00 może kurier chodzić. A po południu SR - omawianie II i III fazy porodu
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 08:50   #4211
buu007
Zakorzenienie

o to dzis Inco na sr,i chyba Aga nie?

Martula no widzisz,bo ja nawet jakies podklady i podpaski wielkie w domu znalazlam,po pierwszym porodzie
nie wiem czy to sie nadaje jak tak dlugo lezalo
wozek od tesciow przywieziemy,wiec bedzie mi tylko takich drobnostek brakowalo
bo moja lista nie jest az taka dlugasna
dla dzidziusia wiele rzeczy odpuscilam,bo nie sprawdzily sie przy pierwszym dziecku wiec teraz raczej tez nie bede inwestowac w to

maz dostal premie tak mi glupio go prosic,ze moze bysmy jednak termometr bezdotykowy kupili?do uszka najlepiej

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Stary 2014-12-17, 08:55   #4212
ewek000
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
logoasia,daria, monnia - Kciuki za dzisiejsze wizyty

Cytat:
Napisane przez lui_89 Pokaż wiadomość
Ewa to Ty za miesiąc z Małą już będziesz na rękach!

no to chyba zaczniesz chyba, że Paulina Cię wyprzedzi
- Paulina będzie pierwsza

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
Hejo. nie mam na razie czasu was nadrobic. wykluczyli rotawirusa u Marcinka, próbują zbić stan zapalny antybiotykami, na razie czekają. na wymazy i posiewy, dzis mial Rtg i nic nie wykazalo, jutro ma usg brzuszka . trzymajcie kciuki zeby szybko zdrowial. A ja jestem klebkiem nerwów
- dużo zdrówka , dobrze że to nie rotawirus, ale i tak to czekanie najgorsze, więc kochanie dużo siły i wytrwałości i jak najmniej nerwów
Cytat:
Napisane przez d_a_r_i_a Pokaż wiadomość
Wegielek Ewa gratuluje udanych wizyt

Mala te stare babska to wszystkie juz zapomnialy jak to jest w ciąży...

Wczoraj w Auchan przy wedlinie stalam w kolejce...było tam 5 pań, a obsługiwała jedna... I nagle jak przyszła moja kolej to ona sobie zrobiła przerwę na gadanie z ta reszta a ja stalam dalej az się wygadala...
-
ja chyba bym nie wytrzymała i zwróciła kasjerce uwagę

maciejka-super że już w domku i że wszystko w miarę ok z ciśnieniem

Cytat:
Napisane przez AGATA2605 Pokaż wiadomość
Niestety a jak się Dzidzie nam urodzą to spanie chyba będzie luksusem. Mój tż twierdzi że Dziecko przygotowuje mnie już do tego że będę mało spała
- Agata nie koniecznie, wiesz na to nie ma reguły

maladT nie masz być czym załamana, bardzo fajnie wyglądasz w tej sukience

Asia1105- super fajnie że wszytko ok

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
A w ogóle to chyba się Wam fotelikiem samochodowym nie chwaliłam. Zdjęcia teraz nie zrobię, ale mam dokładnie taki jak na zdjęciu. Spodobał mi się, bo raz, że ma 4* ADAC, a dwa, że można rozłożyć go do leżenia, jak np. bierzemy dziecko z fotelikiem gdzieś. Dzięki temu kręgosłup mu odpoczywa.
- śliczny i jakie piękne kolorki

maladT owocnej wizyty u dentysty ci życze i żeby już nie bolało
buu- paczuszka powinna być u ciebie jutro, a co do skarbówki powinno wystarczyć samo oświadczenie napisane przez ciebie plus akt zawarcia związku małżeńskiego
Alunia- rogaliki , ale mi smaka narobiłaś

A ja zapomniłam wam wczoraj napisać że nie przytyłam wcale od ostatniej wizyty , czyli cały czas 5 kg na plusie, ale za to mój brzuch urósł o 8 cm i mój obwód na wysokości pępka to 120 cm
ewek000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 08:58   #4213
buu007
Zakorzenienie

ewa o,to ten akt tez wezme na wszelki wypadek
zeby juz tam sie nie wracac w razie co
dziekuje

my wczoraj ogladalismy regaly w ikei,ale tak jak myslalam,nie zmiesci sie wiekszosc,jak juz znalazlam kilka co by weszly,bo byly takie strasznie hmm plytkie?waskie?
no i w kolorze czerwonym,czarym,bialym,c zyli nijak do niczego nam nie pasujacym
wiec musimy gdzie indziej sie rozejrzec

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Stary 2014-12-17, 09:04   #4214
ewek000
Zadomowienie

maladt- zobacz co znalazłam
http://kotlet.tv/pierniczki-jaglane/- muszę sobie zrobić

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

A ja mam niespodziankę od skarbówki dostałam 3300 zwrotu za ulgę remontową, maja na to 4 miesiące , a już po dwóch tygodniach mam kasę na koncie. Myślałam też nie dostane premii świątecznej z pracy, bo umowę miałam do listopada i przedłużyli mi tylko do dnia porodu i co wczoraj pani z kadr zadzwoniła, że dostanę premię i to 600 zł, a poza tym sprawy z macierzyńskim ni mi załatwią i nie będę musiała po porodzie latać sama do zusu
Hm no to teraz czas zaplanować dalsze zakupy do nowego domku
Stary 2014-12-17, 09:06   #4215
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Dzień dobry, nie nadrobię teraz bo w biegu od rana,
wczoraj jak wyszłam jadąc do łodzi wróciłam po ponad 6h. Jakiś koszmar. Tata źle spisał ulicę, pojechaliśmy na jakąś uliczkę osiedlową mającą 200m. W ogóle był rozkojarzony 2 razy by wjechał w przysłowiową dupę gdybym nie krzyknęła. Po 2 razie byłam już tak spięta że obłęd. W sklepie też nas tak obsługiwali że płakać mi się już chciało. Na parterze wysłali nas na 1 piętro, tak po oczekiwaniu na naszą kolej okazało się że musimy iść na piętro II, a tam znowu kogoś kto nam mógł udzieliś informacji też nie było i znowu czekanie:/ Pan stwierdził że do nas zadzwoni jak przyjdzie. Po ponad godzinie odesłali nas na parter do kasy a tam to już po prostu parskałam śmiechem. Baba odebrała telefon i wywody komuś robiła że robi fakturę (dla nas) a odebrała bo długo tel dzwonił (3 sygnały) Po czym stwierdziła że teraz to ona nie udzieli informacji no bo weekend mamy i w następny piątek będzą informacje. Ja nie wiem czy ona była pijana czy co. Jak można od wtorku weekend liczyć? I następny piętek to przecież święto. Makabra totalna. A jak wracaliśmy okazało się że paczka przyszła a ja byłam tak zmęczona i marzyłam tylko o łóżku, ale spać bym przecież nie mogła gdybym nie przywiozła od razu tego wszystkiego. Naoglądałam się tych malutkich ubranek i co i tak spać nie mogłam
2 pralka się pierze i jeszcze 2 są do wstawienia. A już wcześniej chyba 5 prałam ale to już będzie wszystko.
Sprzątam między czasie i niedługo jadę do koleżanki która urodziła niedawno Potem po Zuzkę, musimy strój aniołka wypożyczyć na jutrzejsze jasełka I już w planach robienie bransoletek po południu bo dostała 2 zestawy do robienia i dzień zleci, jak Tż wróci to też nie zajrzę już wczoraj mu powiedziałam że po pracy ma się cały czas mną zajmować jak małym dzieckiem, pieścić, przytulać, całować i rozpieszczać ooo
Ale się rozpisała łaaaa na szybko co nie co podczytam

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

O pierwsze co mi się w oczy rzuciło to to że będę PIERWSZA tak tak liczę na to na prawdę
Stary 2014-12-17, 09:07   #4216
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Witam się i ja, w 35 tygodniu, zła i niewyspana ;/
Spałabym dalej z Tż, ale może przyjść kurier a dwa, muszę być gotowa na jazdy z instruktorem na 13

Kot wystarczy, że widzi, że nie śpię to od razu już taki zadowolony i grzeczny

Aga padłam z tej babci, ale co ona z tym mulatem wyskoczyła, what the fuck?
I dobrze, że nie dałaś się macać, a patrz jaka nachalna no

Buu współczuję latania do skarbówki jeszcze, kurde jakbyś miała mało na głowie ;/ Ciekawe czy jak Cię zobaczą, że w ciąży jesteś będzie im chociaż głupio. Pewnie nie

Logoasia Daria Monnia kciuki za wizyty i czekamy na relację

A i jeszcze
Buu wydaje mi sie, że takie podpaski czy tam podkłady nie robią się stare. Ja bym zużyła
Stary 2014-12-17, 09:07   #4217
IncognitoNick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
bo moja lista nie jest az taka dlugasna
dla dzidziusia wiele rzeczy odpuscilam,bo nie sprawdzily sie przy pierwszym dziecku wiec teraz raczej tez nie bede inwestowac w to
Buu - a napisz nam proszę, co Ci się nie sprawdziło. Bo ja też mam obawy, że za dużo tego i pewnie z połowa rzeczy niepotrzebna

Co do termometru bezdotykowego, to ja kupiłam. Wiem jednak, że to ryzyko. Koleżanka kupiła 2 zanim, za 3. razem, nie trafiła na dobrze mierzący (a każdy to koszt powyżej 100 zł). Ja sprawdziłam ten mój po zakupie porównując z rtęciowym. Wydaje się, że bezdotykowy troszkę zawyża jednak. Nie jakoś gigantycznie, ale różnica jest. Może jednak nie doszłam też do wprawy z mierzeniem.
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 09:12   #4218
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Mama Zuzi no naprawdę, aż szkoda słów na ten sklep
I tak Cię podziwiam, że Ci się chciało
Ja bym miała w tyłku tą sofę, niech sobie robią co chcą
Nie wyobrażam sobie, żebym teraz latała po czyjś mebel
Ja chyba nawet po swój bym nie dała rady ;/
Stary 2014-12-17, 09:15   #4219
Tutti1234
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewek000 Pokaż wiadomość
maladt- zobacz co znalazłam
http://kotlet.tv/pierniczki-jaglane/- muszę sobie zrobić

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

A ja mam niespodziankę od skarbówki dostałam 3300 zwrotu za ulgę remontową, maja na to 4 miesiące , a już po dwóch tygodniach mam kasę na koncie. Myślałam też nie dostane premii świątecznej z pracy, bo umowę miałam do listopada i przedłużyli mi tylko do dnia porodu i co wczoraj pani z kadr zadzwoniła, że dostanę premię i to 600 zł, a poza tym sprawy z macierzyńskim ni mi załatwią i nie będę musiała po porodzie latać sama do zusu
Hm no to teraz czas zaplanować dalsze zakupy do nowego domku
super, taka kasa to ci sie teraz przyda. hmm jak masz umowe tylko do dnia porodu to należy Ci się macierzyński 6 lub 12 m-c?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-17, 09:18   #4220
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Ewa o właśnie, ja też miałam pozazdrościć takiego zastrzyku gotówki Faaaajniee
Stary 2014-12-17, 09:20   #4221
1141655
Zakorzenienie

Mała - wspolczuje bólu zęba oby Ci ulżył pan detysta

Ewek - pięknie, kasiorka spada prosto z nieba

Paulina - jeju jak ja Ci wspolczuje tego wczorajszego dnia aaaaaaaaaaaa, zmęczyłam się czytając..masakra...odpoc zywaj

Ja mam jakies opuchniete dziąsła w paszczy. Noralnie bąble przy każdym zebie spuchnięte. Krawią przy myciu ehhh ciąża.

I dziś mam w planie leżeć. Bóle żeber nie przeszły więc nie chcę się przemęczać co by dać radę dzis na 18:30 na SR

Mialam jechac z przyjaciola na zakupy do Riviery dotrzymac jej towarzystwa, potem na Jaselka do jej cory do p-kola...ale nie..brzuch mi stwardnieje i bede detka wieczorem.....

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 09:28   #4222
emdzik
Zakorzenienie

Aga Wy macie tą wiertarkę z udarem czy bez ? Bo już głupieje z tym wszystkim. W końcu mi się przypomniało, że muszę to zamówić i teraz widzę 2 podobne, jedna z udarem , druga bez i weź bądź człowieku mądry :/

27.01.2015 <3
Stary 2014-12-17, 09:29   #4223
ewek000
Zadomowienie

Paula- maskara, nie zazdroszczę wczorajszego dzionka, ale dzisiaj nowy lepszy dzień relaksuj sie i ciesz z paczuszki, a potem pochwal się
Aga weź płukaj sobie szałwią labo rumiankiem łagodzi podrażnienia
przeklete_pragnienia- gratulacje
Tutti1234- masz taki sam wybór jak byś była na etacie , więc ja biorę 12 miesięcy
Stary 2014-12-17, 09:31   #4224
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Aga Wy macie tą wiertarkę z udarem czy bez ? Bo już głupieje z tym wszystkim. W końcu mi się przypomniało, że muszę to zamówić i teraz widzę 2 podobne, jedna z udarem , druga bez i weź bądź człowieku mądry :/
nie wiem...bo my mamy jeszcze wiertarki zwykle i udarowe i mi sie juz miesza co jest co, bo ja sie nie znam

te modele co ci podalam to sa w roznych kombinachach ? chyba nie...

Cytat:
Aga weź płukaj sobie szałwią labo rumiankiem łagodzi podrażnienia
no dokladnie o tym tez pomyslalam dziekuje

Stary 2014-12-17, 09:32   #4225
1141655
Zakorzenienie

Patrzcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1456086_589775584511034_4487684111417578675_n.jpg (105,9 KB, 18 załadowań)

Stary 2014-12-17, 09:33   #4226
emdzik
Zakorzenienie

Aga tam były chyba bez bo ja chciałam kupić ta epc146bk a ona jest bez, a teraz mi się wyświetliła 4 zł droższa a już z udarem i tak myślałam co lepsze

27.01.2015 <3
Stary 2014-12-17, 09:37   #4227
Tutti1234
Zadomowienie

Cytat:
Tutti1234- masz taki sam wybór jak byś była na etacie , więc ja biorę 12 miesięcy
Też mam umowe do porodu i myslałam ze sie macierzński nie należy. Ale u mnie w pracy księgowa jest tragiczna nic nie wie i nic nie potrafi załatwic, a rozmowa z nią to gorzej niż z kilkulatkiem, po kilka razy trzeba jej tłumaczyć co sie od niej chce

......................... ................

1141655 boskie

Edytowane przez Tutti1234
Czas edycji: 2014-12-17 o 09:39

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-17, 09:41   #4228
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Aga tam były chyba bez bo ja chciałam kupić ta epc146bk a ona jest bez, a teraz mi się wyświetliła 4 zł droższa a już z udarem i tak myślałam co lepsze
jak wroci moj maz to sie moge go zapytac o co chodzi
podaj mi link do tej udarowej
to mu pokaze

ale to jak wroci-bo dzis mu nie moge w pracy przeszkadzac

Stary 2014-12-17, 09:42   #4229
maciejka1987
Zakorzenienie

witam,

mąż śpi bo po nocce jest a ja nadrabiam zaległości internetowe

Ja z praniami jeszcze się wstrzymuję, boję się, że stracą tą świeżość do porodu... także chyba w styczniu wezmę się za to. W ogóle dostałam od T śliczne pajace z lumpka z disney takie polarkowe...już wcześniej miałam 1 i teraz mam 3 na rozmiary 0-3, 3-6 i 6-9 potem wstawię fotki

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 09:47   #4230
maladT
Zakorzenienie

Jestem po dentyscie.
Akcja nieziemska. Bo przychodzę a jeden z pacjentów ze poranna rejestracja juz zakończona i ze dopiero od 13 kolejna.to jak gościu wchodził to tylko poprosiłam czy moge się o coś zapytać.przedstawilam cala historie no i babka mówi ze zaraz mnie zarejestruje.jeszcze powiedziałam ze pewnie w ewusiu mnie nie ma bo na rehabilitacyjnym jestem i oświadczenie trzeba wypisać. No i poszła do gabinetu.po 5 minutch przerwy (ten gościu jeszcze też nie wszedł) babka wola mnie i mówi ze teraz wchodzi ciężar a bo nam jeszcze urodzi. Ogólnie milo było gdyby nie borowanie na żywca z 10 minut. Ząb który mnie boli ogólnie jest zdrowy wiec albo to coś pod lakiem jest i jak bedzie bolec to mam przyjechać nawet w nocy, bo rtg mi nie zrobią,albo też mam nadwrażliwe i mam smarować żelem elmexu. Ale za to zakleili mi moja niedzielna dziurę także nie bede juz co chwile z wykałaczką szaleć.
Po wyjściu z gabinetu ludzie patrzyli na mnie jak na zjawisko,ale nic nie gadali a ja ubirajac się do córki mowie ze tu strasznie boja się ze ktoś im na korytarzu urodzi i poszłam.
Ogólnie zaczyna coś mnie lekko gnić ten sam ząb i nie wiem czy serio nadwrażliwyczy co... Zaraz posmaruje i tyle.a jak bedzie bolało to nawet w nocy a pojade

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości