|
|
#362 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
Cytat:
przepiękna za wizytęCytat:
![]() A w ogóle coś mi wlazło w lewy pośladek, już od paru dni mnie bolał ale dziś to przeszedł sam siebie...aż się poryczałam bo pod prysznic nie mogłam wejść, nie wspomnę, że stóp nie mogłam sama umyć bo giry podnieść nie mogę |
||
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
O tak, to taka waga książkowa
![]() Cytat:
ja to dopiero będę po wizycie marudzić : bo jedzenia smakołyków sobie nie odpuszczę
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wy wiecie, że pojawiły się wrzesniówki?!
![]() Bardzo się ciesze, ale wątek założyły 21dnia miesiąca, ja 25... mi się zyebki dostało
|
#365 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Ja sie nie odzywalam bo ciagle te problemy z rozwarciem i jeszcze szyjka sie skracala, wiec w ogole nie korzystam z komputera, a przynajmniej sie staram, nie czytam o ciazy zeby sie nie zamartwiac i okazuje sie ze sie poprawilo ![]() Bede miala synka - Mikolaj ![]() 19tyg i 3d wazyl 350g i wskazuje na 20tyg 4d teraz juz troche dalej bo wizyta w zeszlym tyg byla/ Rosnie ladnie, wszystko ok tylko tak sie wiercil ze lekarz nie mogl go dokladnie zbadac. Ruchy czuje tak mocne ze boje sie co bedzie pozniej i tak juz od 17 tyg a mowia ze zaczyna sie czuc od 20tyg, a ja jeszcze lozysko na przedniej scianie mam, no ale wyjatki jak widac sa. I to chyba wszystko ![]()
30.04.2015r. godz.9:44 |
|
|
|
#366 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#367 |
|
Rozeznanie
|
Witam się
![]() nie wiem co się działo przez weekend bo nie zaglądałam Chyba czuję ruchy, z tymże żadne smyranie, bulgotanie tylko normalne kopniaki, TŻ też czuje i widać przez brzuch jak kopie, więc to chyba to ;p Wczoraj odzywał się o 9, 12, 15 i 18. Jak się kładłam spać już się nie odzywał ;p a dziś to chyba w pęcherz walił przez sen ;p Czekam aż się obudzi ![]() ja też ma wizytę 29, ale ja się nigdy nie obżeram w święta bardziej niż zwykle ;p
|
#368 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też składam już życzenia wszystkim mamom, które zadeklarowały, że do Świąt raczej się nie pojawią. Wiadomo czego sobie wszystkie życzymy, więc tego życzę :-P No i nie będę się rozwijała. Dziś przychodzi do mnie koleżanka z 4 miesięcznym synkiem i będziemy piekły serniki na święta i makowiec ![]() W ogóle to dzień dobry
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję Mikołaja! I super z tymi ruchami
Moja córa jest leniuszkiem Hej! Odpaliłam kompa bo muszę spisać listę zakupów. Czuję się kiepsko, mdli mnie jakoś i czyści :/ Mam nadzieje, że to jakieś wczorajsze jedzenie a nie jelitówka która panuje
|
#370 |
|
404 Not Found
|
Ja też średnio się czuję, serce mi tak czasem przeskakuje. Ma któraś tak? 31.12 idę do kardiologa, mój gin powiedział żeby pro forma zrobić sobie EKG. Kurde, nie jest to jakieś bolesne czy coś, ale mocno denerwujące. To też może być kwestia wariującej pogody.
|
|
|
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
Angelika fajnie, że się odezwałaś, zastanawiałam się ostatnio co u Ciebie
Gratuluję synkaCrumble gratuluję ruchów ![]() A ja dalej nie wiem, co upiec Na dworze leje, więc tak nie mam jak iść do sklepu Coś nam się ciężko w tym roku wyrobić...Emilia mi też się zdarzyło z raz w tej ciązy takie dziwne jakby migotanie w sercu... Chwileczkę to trwało. Ale pamiętam, że w pierwszej ciąży też to miałam, nic z tym nie robiłam, bo jak przeszło, to zapominałam. Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2014-12-22 o 09:20 |
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Opulka, Jan będzie Hematokrytu mam tak samo.Strzałka, szkida, że musisz powtarzać glukozę Sylwia, niestety, niektóre ciężarne przeginają z tymi zwolnieniami i od razu o nie wołają, mimo, że źle się nie czują i w pracy ciężko nie mają ![]() Jagodowa, piękne ciuszki! Capriola, ja mam dziwne paznokcie, np. tipsy mi się kompletnie płytki nie trzymają i żel mi odpryskuje. Z hybrydami nie próbowałam. Nadzieja, gratuluję nowych, dużych cycków ![]() Kasieńko, kciuki za wizytę! Angelika, gratuluję syneczka i cieszę się, że z szyjką się poprawiło ![]() Emilia, ja miewam dość często takie mocne kołatanie, miałam robione EKG i echo serca, ale nic nie wyszło. Choinki jeszcze nie mam, w domu nadal bałagan ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() angeliki 8818, gratuluję synka ![]() A co do zwolnienia, mój gin mi co miesiąc od początku ciąży proponuje, a ja ciągle odmawiam
|
|
#374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#375 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwariowałabym jakbym siedziala w domu pół roku juz do porodu...
|
|
#378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Oddałam siuśki, zrobiłam morfologie i powtórzyłam ft 4 bo endokrylogowi wydaje się, że laboratorium źle podało wynik. W laboratorium spotkałam koleżanke z ławki z podstawówki i wyobraźcie sobie, że ma ten sam termin porodu co ja więc trzeba iść na lody i obgadac parę spraw ale się cieszę |
||
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Strzałka współczuję tej glukozy... Aż sama zaczynam się bać
![]() Jagodowa śliczne zakupy, a ten bodziak przesłodki Ja hybrydę miałam często i początki były kiepskie, później paznokcie się przyzwyczajają Teraz nie planuję, bo szkoda mi kasy ![]() Lija razem będziemy miały połówkowe Tobie też życzę wesołych świąt Kasienka śliczna choinka za wizytę!Angelika gratuluję synka ![]() Witam po weekendzie Byliśmy wczoraj u naszego przyjaciela, bo wrócił z zagranicy na święta i powiedzieliśmy mu, że będzie wujkiem Ależ miał zdziwione oczka Przywiózł nam masę smakołyków ale zaznaczył Tż, że to dla małego potomka i ma mi nie podjadać
|
|
#380 |
|
Wtajemniczenie
|
Helloł, witam się w 23 tc, tak więc 6 miesiąc czas zacząć
Idę zrobić bigos i parę innych rzeczy. Życzę wszystkim miłego dnia |
|
|
|
#381 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz na kilka-kilkanaście dni. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dzięki za kciuki, jeszcze cały dzień do wizyty ale juz sie nie moge doczekać... no i chyba pojde sama jednak, bo "tatuś" milczy od soboty rana jak choinke mi przywiózł :/ szkoda gadać... ![]() Czas zabrać się i ogarnąć ten grajdołek w koncu... ale taaaaaaaak mi sie nieeeeeeeeeeee chceeeeeeeeeeee ![]() Dziękuję Wam pięknie raz jeszcze za życzenia jestescie kochane ![]() Za komplementy choinkowe dziękuję nie da się ująć jej uroku na zdjęciach
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, a co tu taka cisza zapanowała?
Tz pojechał ze zderzakiem, a ja do apteki, bo z moja skleroza zostałabym przez święta bez lekarstw. Jeszcze dostałam prezent świąteczny z apteki , solniczka chyba, hehehe .. teraz jadę do domu i pora zabrać się za ryby po grecku i biszkopt
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
Ja nie ogarniam, mam tyle roboty, że nawet na chwilę ciężko mi usiąść. Jeszcze dziś klientki, a mi coraz trudniej te zapachy wytrzymać i przede wszystkim wysiedzieć. Teściowa mi robi pod górkę. W ogóle mi źle, bo jak przyjeżdża siostra TŻ to się czuje taka obca ... w tym domu... :beczy: Życzę Wam milego dnia
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, szkoda tylko, że jak jest Ona, to nawet przy TŻ się dziwnie czuje.
Zresztą mam do niej dystans, ona nawet nie wie, że jednak żyje w świadomości, jakie cuda na mój temat mówiła, przed ślubem. A ja pamiętliwa jestem.
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Kasienka,
za wizytę! i nie stresuj się tatuśkiem! Wygląda mi na to , ze nie zasługuje na was Baset, uważaj na siebie...tulam mocno! ![]() Emilia, a jutro gdzie masz wigilie? ![]() no nic, spisze przepis na rzucany biszkopt i spadam tam gdzie miejsce kobiety...do kuchni ![]() Wgl zapomniałabym....ktoś nam puknął w auto...tym razem z tyłu....chyba ktoś nas zaczarował ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Moj TŻ zawsze mówił, ze teściowa to nie rodzina
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

:

przepiękna
za wizytę

Na dworze leje, więc tak nie mam jak iść do sklepu

ale zaznaczył Tż, że to dla małego potomka i ma mi nie podjadać
jestescie kochane