|
|
#211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszylam Usta
Cytat:
Witaj Rozowiutka! Tak, myslalam nad tym... tylko ze najpierw musze sie pozbyc kwasu hialuronowego, a ten sie wchlania od 6 mc do ponad roku i kto wie czy nie dluzej a podobno nie mozna laczyc srodkow stalych z czasowymi... Chyba, ze mozna, moze ktoras z dziewczyn robila??? Kusi mnie aquamid, kusi... szczegolnie ze wzgledu na zaoszczedzenie pieniedzy...
|
|
#212 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Caramel prawda jest taka ze wymyslaja coraz nowsze produkty czasowe trzymajace sie w ustach coraz dluzej wiec nie ma co ryzykowac z aquamidem. Pozatym robilas usta 3 razy i w zaleznosci od sposobu ostrzykniecia (chyba) raz wygladaja lepiej raz gorzej sa to subtelne roznice ale naprzyklad teraz wygladaja najlepiej z wszystkich 3 razy, najbardziej naturalnie i kto ci zagwarantuje ze aquamid tak wlasnie fajnie wyjdzie jak teraz wyszedl czasowy? |
|
|
|
|
#213 |
|
Przyczajenie
|
ps. Caramel tak mi sie podobaja Twoje usteczka ze podjelam decyzje ze robie sobie i koniec :P (powinni Ci placic za reklame :-P) tylko zastanawiam sie na poczatek czym
...co sadzisz o surgiederm 24xp.? czy nie bedzie to za slabe (jest napisane ze surgiderm 24 xp "podkresla kontury" natomiast surgilips jest gestszy twardszy i wypelnia/powieksza) ? Czy masz moze jakies przemyslenia w ktore miejsce najlepiej ostrzykiwac usta(czerwien, kontur) zeby nie wyszedl kaczor? |
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
nie rob wiekszych ust bo ot juz bedzie sztucznie wygladac ,te sa w sam raz a tylko wydaje Ci sie ze sie zmniejszyly bo opuchniete byly wiec byly wieksze niz teraz.ladnie naturalnie wygladaja
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
oj dawno mnie tu nie bylo...
robilam restylan 3 mce temu u Szczyta,i dzis sladu po nim nie mam a mial byc efekt do roku,poltora.miala restylan lipp.podobno trzyma sie najdluzej ale niestety nie umnie.efekt byl super 3 tyg po ostrzykniecu.fakt ze mialam malo bo pol strzykawki w gorna i niecale pol w dolna ale tak chcialam.zastanawiam sie nad ponownym ostrzyknieciem taka sama dawka ale moze czyms innym,napewno wchlanialnym ale nie restylanem
|
|
|
|
#216 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pola moze faktycznie ostrzyknij sie tym teosyal kiss tylko nie wszyscy w Polsce juz tym robia ale warto podzwonic i popytac bo surgilips chyba tak samo na Ciebie podziala jak restylane a one dzialaja najdluzej (jak narazie).Strzykawka na cale usta (pol na warge) to chyba standart prawda? Jesli to Twoje zdjecia byly na Beauty to super Ci bylo z tym i wiecej niz strzykawke nie potrzebujesz Pola. Ja chce cos delikatniejszego bo mam normalne usta i nie chce przesadzic. |
|
|
|
|
#217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
musze poczytac o tej nowosci.. tak,moje zdjecia byly na beauty pozdrawiam |
|
|
|
|
#218 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4610989 - piekne ustaaaaa
tez chce takie tylko kto w szczecinie zrobi mi takie cudo ehh
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
Piekne usta....marzenie
![]() ale mi najbardziej podobaja sie jak byly za pierwszym razem.Teraz tez nie sa zle,ale mi najbardziej wlasnie te za pierwszym razem najbardziej przypadly do gustu.Kurcze! odwazna jestes Ja sie juz dawno przymierzam,ale sie boje.Szczegolnie teraz ,gdy zrobilam sobie makijaz permanentny i powiem szczerze mimo pokazania dokladnie o co mi chodzi/zdjecia i pomalowalam sie tak jak chce/zrobila i tak po swojemu. Oczywiscie ma to poprawic,ale juz przed wyjazdem kombinowala,ze to niby cos jej w kregoslup weszlo i nie moze pracowac,a to sie jej sprzet popsul.Wsciekla jestem bo mimo,ze jej juz wczesniej mowilam gdzie zle robila,to i tak zamiast za malowac i poprawic to domalowywala dalej i w efekcie mam troche za bardzo wyjechana gorna warge poza kontur. O srodku nie wspomne.Mam pytanie/Czy ktos moze sobie powiekszal usta po zrobieniu wczesniej makijazu permanenetnego?Czy mozna jakos tak wlasnie powiekszyc naturalna granice warg by sie to zrownalo? Czy raczej pojdzie to jeszcze dalej razem w gore i efekt bedzie jeszcze gorszy?Pozdrawiam i tez czekam na polecane salony ze Szczecina.
|
#220 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
eliz z tego co wiem i jak robila moja kumpela to wlasnie dobrze najpierw zrobic permanentny a pozniej powiekszac. bo np jakbys chciala robic makijaz permanentny juz na powiekszonych to moglaby sie igla za mocno wbic i moglby "material" wycieknac albo sie przemiescic czy cos
|
|
#221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i boje sie ze bede wygladac jakby mi wary spuchly,beda juz pod samym nosem i wogle sknoce sobie wyglad. Juz moj TZ jest malo zadowolony z tego co zrobilam,no ale on wogle jest przeciw takim sztucznym upiekszeniom.Faceci wogle nie rozumieja kobiet Niby twierdza,ze podoba im sie jak jest,ale zachwycaja sie zupelnie czym innym.Np. twierdza,ze kochaja nasze miale biusty,a ogladaja sie za duzo wiekszymi cyckami u innych I wez tu badz madra![]() Kurcze nie ma dziewczyn co robily sobie w Szczecinie?Polecie jakis sprawdzony i w miare tani salon i lekarza/kosmetyczke z tego rejonu. Pozdrawiam i czekam na wypowiedzi i adresy
|
|
#222 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
eliz ja tez jestem ze szczecina
![]() i tez nie wiem gdzie powiekszyc usta zeby byly takie piekne ![]() moze pojedziemy do londynu do Caramel Babe i tam sobie zrobimy
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
No to by byla wyprawa
![]() Tylko z kasa u mnie krucho troche,a moj raczej mi nie da na to,bo jest przeciw to raz,dwa-nie puscilby mnie.No i gdzie sie zatrzymac,przeciez odrazu w samolot pozniej nie wsiadziemy
|
#224 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no tak
![]() moj mi da na usta ale jak sprzedamy auto i gdzie tu zrobic je hmm
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
no to masz fajnego faceta
Nie kazdy to rozumie ,te nasze male slabostki.Moj niby mowi rob co chcesz,ale raczej jest przeciw i no musze sobie sama radzic.Tak samo jest z biustem,racej mi kasy nie da na operacje,choc chce powiekszyc sobie tylko troszke do pelnego A lub malego B.Teraz to nawet mam problem by kupic sobie stanik.A tak myslalam,ze po ciazy cos zostanie Niestety mam mniejszy niz przed ciaza.Kurcze szkoda,ze nie jest taki jak karmilam![]() Och ta natura...taka niesprawiedliwa.Jednym daje za duzo,innym za malo
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
Caramel Babe-bardzo ładny i naturalny efekt! Tez myslę o powiększeniu ale musialabym to zrobic w tajemnicy przed męzem...
( A jaką pomadkę masz na tej fotce?)
|
|
|
|
#227 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ale z tym tez nie ma problemu bo TZ powiedzial ze mi da za rok i moge se zrobic jakie chce EOT apropo ust - jakbys sie dowiedziala gdzie dobrze robia to prosze powiadom mnie a powiedz mi jeszcze - chcesz robic relastynem czy aquamidem?
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
hej usciaste
![]() czy slyszalyscie o preparacie BEAUTICAL?sa 2 rodzaje,jednen utrzymuje sie 2 lata ,drugi 5!moze ktoras juz ni robila?mnie korci bo po restylanie sladu nie ma,tzn nic juz nie widac a jakies sladowe ilosci pewnie zostaly i tu tez pytanie.czy moge laczyc z restylanem ten Beautical
|
|
|
|
#229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wracajac do ust,to raczej najpierw chyba czyms czasowym,choc szkoda mi kasy na taki tylko na pare miesiecy,ale za to jak cos bedzie nie tak to zejda/mam nadzieje /,a tym stalym to jak spieprza to juz na stale,wiec na poczatek bym sie jednak zdecydowala na czasowke raczej. Chocby po to by zobaczyc czy mi wogle by cos takiego pasowalo,bo nie kazdemu to pasuje. Kurcze szkoda,ze nie ma tak ze robia ci jakos najpier analize komputerowa...hmm..;super by bylo. Bo jak bede wygladac nawet przez te pare miesiecy jakby mi wary spuchly lub nie powiem jak,to sie ustrzele![]() No wlasnie mam pytanko:Czy to jak sie wchlania to calkowicie schodzi do porzeniego stanu jakby co? Pozdrawiam
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
Masz bardzo podobne usta do Jesicy Simpson...
|
|
|
|
#231 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
wiesz co.....niby aquamid jest na stale a znam juz dwie osoby ktore maja i twierdza ze nie - moja kumpela robila dwa lata temu i mowi ze idzie nie dlugo na poprawke bo jednach sie wchlania, nie calkowicie ale jednak a ja moze bede miala namiary na kogos od znajomej
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a słyszałyście może coś o tej nowości?
"IMPLANTY Z GORETEKSU-by powiększyć usta lub skorygować ich zarys,pod skórę warg wciąga się nić lub płatki z goreteksu. Efekt jest trwały,ale goreteks można w każdej chwili usunąć. Koszt ok. 3000zł" co Wy na to kobiety? |
|
|
|
#233 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie slyszalam i balabym sie takich "nowosci"
|
|
#234 |
|
BAN stały
|
dziewczyny plizz kto mi poleci dobrego lekarza z krakowa ktory zrobi zabieg aquamidem??? bede wdzieczna
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"na ustach jej rozpusta, az on nie mógł ustac..." ŚLICZNE!!!!! Robiła może ktoraś wizażanka ustka we wrocławiu lub okolicach? Proszę o namiary! |
|
|
|
|
#237 |
|
Przyczajenie
|
Elliz i Svinecka -ja tez ze SZCZECINA ! Wiecie gdzie mozna sie udac na taki zabieg ?????
|
|
|
|
#238 |
|
Przyczajenie
|
Kochane szukam w Lublinie gdzie moge zrobic sobie usta,niedrogo oczywiście i rzetelnie.Słyszałam o sławie CHIRURGI PLASTYCZNEJ z Lublina doktorze K (nie wiem można naipsac nazwisko?)
A jak to się przedstawia finansowo?,słyszałam że teraz robią to pobierając tkanke tłuszczową pacjentki? |
|
|
|
#239 |
|
Przyczajenie
|
powiększanie ust
Hej Dziewczyny, chciałabym powiększyć sobie usta. BŁAGAM!!!!! polećcie mi jakieś sprawdzone gabinety w Trójmieście. Jak to wygląda cenowo? Proszę o Wasze rady w tej sprawie i o doświadczenia
|
|
|
|
#240 |
|
BAN stały
|
Dot.: powiększanie ust
do powiększania ust polecam preparaty kwasu hialutronowego - to jest najlepsze
typ i rodzaj preparatu powinien dobrać lekarz, który to robi, bo oni mają największe doświadczenie mogę polecić gabinet w Warszawie: Urszula Brumer Medycyna Urody: www.medycynaurody.pl pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

No i boje sie ze bede wygladac jakby mi wary spuchly,beda juz pod samym nosem