Powiększenie ust - wątek zbiorczy - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-28, 14:34   #211
Caramel Babe
Raczkowanie

Dot.: Powiekszylam Usta

Cytat:
Napisane przez różowiutka Pokaż wiadomość
Caramel Babe - widzę, ze juz Twój trzeci zabieg. BTW - bardzo ładny efekt
Cytat:
Napisane przez różowiutka Pokaż wiadomość
Nie zastanawiałas się nad Aquamidem ? Wstrzykniesz raz i masz już spokój na zawsze

Witaj Rozowiutka!

Tak, myslalam nad tym... tylko ze najpierw musze sie pozbyc kwasu hialuronowego, a ten sie wchlania od 6 mc do ponad roku i kto wie czy nie dluzej a podobno nie mozna laczyc srodkow stalych z czasowymi... Chyba, ze mozna, moze ktoras z dziewczyn robila???

Kusi mnie aquamid, kusi... szczegolnie ze wzgledu na zaoszczedzenie pieniedzy...
Stary 2007-07-02, 20:32   #212
cukrem_w_oczy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Caramel Babe Pokaż wiadomość
[right]

Kusi mnie aquamid, kusi... szczegolnie ze wzgledu na zaoszczedzenie pieniedzy...

Caramel prawda jest taka ze wymyslaja coraz nowsze produkty czasowe trzymajace sie w ustach coraz dluzej wiec nie ma co ryzykowac z aquamidem. Pozatym robilas usta 3 razy i w zaleznosci od sposobu ostrzykniecia (chyba) raz wygladaja lepiej raz gorzej sa to subtelne roznice ale naprzyklad teraz wygladaja najlepiej z wszystkich 3 razy, najbardziej naturalnie i kto ci zagwarantuje ze aquamid tak wlasnie fajnie wyjdzie jak teraz wyszedl czasowy?
cukrem_w_oczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 17:25   #213
cukrem_w_oczy
Przyczajenie

ps. Caramel tak mi sie podobaja Twoje usteczka ze podjelam decyzje ze robie sobie i koniec :P (powinni Ci placic za reklame :-P) tylko zastanawiam sie na poczatek czym
...co sadzisz o surgiederm 24xp.? czy nie bedzie to za slabe (jest napisane ze surgiderm 24 xp "podkresla kontury" natomiast surgilips jest gestszy twardszy i wypelnia/powieksza) ?
Czy masz moze jakies przemyslenia w ktore miejsce najlepiej ostrzykiwac usta(czerwien, kontur) zeby nie wyszedl kaczor?
Stary 2007-07-06, 19:09   #214
Candy Killer
Zakorzenienie

nie rob wiekszych ust bo ot juz bedzie sztucznie wygladac ,te sa w sam raz a tylko wydaje Ci sie ze sie zmniejszyly bo opuchniete byly wiec byly wieksze niz teraz.ladnie naturalnie wygladaja

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 21:01   #215
pola28
Raczkowanie

oj dawno mnie tu nie bylo...
robilam restylan 3 mce temu u Szczyta,i dzis sladu po nim nie mam a mial byc efekt do roku,poltora.miala restylan lipp.podobno trzyma sie najdluzej ale niestety nie umnie.efekt byl super 3 tyg po ostrzykniecu.fakt ze mialam malo bo pol strzykawki w gorna i niecale pol w dolna ale tak chcialam.zastanawiam sie nad ponownym ostrzyknieciem taka sama dawka ale moze czyms innym,napewno wchlanialnym ale nie restylanem
pola28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 21:23   #216
cukrem_w_oczy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pola28 Pokaż wiadomość
oj dawno mnie tu nie bylo...
robilam restylan 3 mce temu u Szczyta,i dzis sladu po nim nie mam a mial byc efekt do roku,poltora.miala restylan lipp.podobno trzyma sie najdluzej ale niestety nie umnie.efekt byl super 3 tyg po ostrzykniecu.fakt ze mialam malo bo pol strzykawki w gorna i niecale pol w dolna ale tak chcialam.zastanawiam sie nad ponownym ostrzyknieciem taka sama dawka ale moze czyms innym,napewno wchlanialnym ale nie restylanem
restylane lipp ma sie trzymac do 18 m-cy...taaaa.......
Pola moze faktycznie ostrzyknij sie tym teosyal kiss tylko nie wszyscy w Polsce juz tym robia ale warto podzwonic i popytac bo surgilips chyba tak samo na Ciebie podziala jak restylane a one dzialaja najdluzej (jak narazie).Strzykawka na cale usta (pol na warge) to chyba standart prawda? Jesli to Twoje zdjecia byly na Beauty to super Ci bylo z tym i wiecej niz strzykawke nie potrzebujesz Pola.
Ja chce cos delikatniejszego bo mam normalne usta i nie chce przesadzic.
Stary 2007-07-07, 09:21   #217
pola28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cukrem_w_oczy Pokaż wiadomość
Pola moze faktycznie ostrzyknij sie tym teosyal kiss tylko nie wszyscy w Polsce juz tym robia .
Jesli to Twoje zdjecia byly na Beauty to super Ci bylo z tym i wiecej niz strzykawke nie potrzebujesz Pola.

musze poczytac o tej nowosci..
tak,moje zdjecia byly na beautytez mi sie podobalo i korci mnie jak diabli ale cholera szkoda mi kasy na 3 mce.na staly napewno sie nnie zdecyduje.
pozdrawiam
Stary 2007-08-20, 16:14   #218
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4610989 - piekne ustaaaaa
tez chce takie

tylko kto w szczecinie zrobi mi takie cudo ehh
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 17:30   #219
elliz76
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiekszylam Usta

Piekne usta....marzenie
ale mi najbardziej podobaja sie jak byly za pierwszym razem.Teraz tez nie sa zle,ale mi najbardziej wlasnie te za pierwszym razem najbardziej przypadly do gustu.Kurcze! odwazna jestesJa sie juz dawno przymierzam,ale sie boje.Szczegolnie teraz ,gdy zrobilam sobie makijaz permanentny i powiem szczerze mimo pokazania dokladnie o co mi chodzi/zdjecia i pomalowalam sie tak jak chce/zrobila i tak po swojemu. Oczywiscie ma to poprawic,ale juz przed wyjazdem kombinowala,ze to niby cos jej w kregoslup weszlo i nie moze pracowac,a to sie jej sprzet popsul.Wsciekla jestem bo mimo,ze jej juz wczesniej mowilam gdzie zle robila,to i tak zamiast za malowac i poprawic to domalowywala dalej i w efekcie mam troche za bardzo wyjechana gorna warge poza kontur. O srodku nie wspomne.Mam pytanie/Czy ktos moze sobie powiekszal usta po zrobieniu wczesniej makijazu permanenetnego?Czy mozna jakos tak wlasnie powiekszyc naturalna granice warg by sie to zrownalo? Czy raczej pojdzie to jeszcze dalej razem w gore i efekt bedzie jeszcze gorszy?
Pozdrawiam
i tez czekam na polecane salony ze Szczecina.

WZORKOWNIA-Hafty,szydelko
http://picasaweb.google.pl/elliz76

elliz76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 18:38   #220
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

eliz z tego co wiem i jak robila moja kumpela to wlasnie dobrze najpierw zrobic permanentny a pozniej powiekszac. bo np jakbys chciala robic makijaz permanentny juz na powiekszonych to moglaby sie igla za mocno wbic i moglby "material" wycieknac albo sie przemiescic czy cos
Stary 2007-08-21, 17:39   #221
elliz76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
eliz z tego co wiem i jak robila moja kumpela to wlasnie dobrze najpierw zrobic permanentny a pozniej powiekszac. bo np jakbys chciala robic makijaz permanentny juz na powiekszonych to moglaby sie igla za mocno wbic i moglby "material" wycieknac albo sie przemiescic czy cos
Dziekuje za odpowiedz.Tez tak slyszalam,ale wole jeszcze to doglebnie sprawdzic i uslyszec opinie tych co np.tak robily juz.Moze jeszcze ktos sie wypowie na ten temat?Podzwonie tez i sie popytam,ale wiadomo w salonie wszystko powiedza i beda twierdzic,ze tak,bys przyszla i kase zostawila. Tylko gdzie tu pojsc,by Ci nie zchcrzanili wizerunku.Mam teraz troche obawy,bo niby nie jest zle zrobione,ale tez nie tak idealnie jak bym chciala No i boje sie ze bede wygladac jakby mi wary spuchly,beda juz pod samym nosem i wogle sknoce sobie wyglad. Juz moj TZ jest malo zadowolony z tego co zrobilam,no ale on wogle jest przeciw takim sztucznym upiekszeniom.Faceci wogle nie rozumieja kobietNiby twierdza,ze podoba im sie jak jest,ale zachwycaja sie zupelnie czym innym.Np. twierdza,ze kochaja nasze miale biusty,a ogladaja sie za duzo wiekszymi cyckami u innych I wez tu badz madra
Kurcze nie ma dziewczyn co robily sobie w Szczecinie?Polecie jakis sprawdzony i w miare tani salon i lekarza/kosmetyczke z tego rejonu.

Pozdrawiam i czekam na wypowiedzi i adresy

Stary 2007-08-21, 18:39   #222
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

eliz ja tez jestem ze szczecina
i tez nie wiem gdzie powiekszyc usta zeby byly takie piekne

moze pojedziemy do londynu do Caramel Babe i tam sobie zrobimy
Stary 2007-08-21, 19:17   #223
elliz76
Raczkowanie

No to by byla wyprawa
Tylko z kasa u mnie krucho troche,a moj raczej mi nie da na to,bo jest przeciw to raz,dwa-nie puscilby mnie.No i gdzie sie zatrzymac,przeciez odrazu w samolot pozniej nie wsiadziemy

Stary 2007-08-21, 19:21   #224
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

no tak
moj mi da na usta ale jak sprzedamy auto

i gdzie tu zrobic je hmm
Stary 2007-08-21, 20:27   #225
elliz76
Raczkowanie

no to masz fajnego facetaNie kazdy to rozumie ,te nasze male slabostki.Moj niby mowi rob co chcesz,ale raczej jest przeciw i no musze sobie sama radzic.Tak samo jest z biustem,racej mi kasy nie da na operacje,choc chce powiekszyc sobie tylko troszke do pelnego A lub malego B.Teraz to nawet mam problem by kupic sobie stanik.A tak myslalam,ze po ciazy cos zostanieNiestety mam mniejszy niz przed ciaza.Kurcze szkoda,ze nie jest taki jak karmilam
Och ta natura...taka niesprawiedliwa.Jednym daje za duzo,innym za malo

Stary 2007-08-21, 20:44   #226
Angi74
Wtajemniczenie

Caramel Babe-bardzo ładny i naturalny efekt! Tez myslę o powiększeniu ale musialabym to zrobic w tajemnicy przed męzem... ( A jaką pomadkę masz na tej fotce?)
Angi74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-21, 23:55   #227
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez elliz76 Pokaż wiadomość
no to masz fajnego facetaNie kazdy to rozumie ,te nasze male slabostki.Moj niby mowi rob co chcesz,ale raczej jest przeciw i no musze sobie sama radzic.Tak samo jest z biustem,racej mi kasy nie da na operacje,choc chce powiekszyc sobie tylko troszke do pelnego A lub malego B.Teraz to nawet mam problem by kupic sobie stanik.A tak myslalam,ze po ciazy cos zostanieNiestety mam mniejszy niz przed ciaza.Kurcze szkoda,ze nie jest taki jak karmilam
Och ta natura...taka niesprawiedliwa.Jednym daje za duzo,innym za malo
heh mi troszke sie powiekszyl biust po ciazy ale za to obwisl ale z tym tez nie ma problemu bo TZ powiedzial ze mi da za rok i moge se zrobic jakie chce

EOT

apropo ust - jakbys sie dowiedziala gdzie dobrze robia to prosze powiadom mnie

a powiedz mi jeszcze - chcesz robic relastynem czy aquamidem?
Stary 2007-08-22, 07:56   #228
pola28
Raczkowanie

Wink Dot.: Powiekszylam Usta

hej usciaste
czy slyszalyscie o preparacie BEAUTICAL?sa 2 rodzaje,jednen utrzymuje sie 2 lata ,drugi 5!moze ktoras juz ni robila?mnie korci bo po restylanie sladu nie ma,tzn nic juz nie widac a jakies sladowe ilosci pewnie zostaly i tu tez pytanie.czy moge laczyc z restylanem ten Beautical
Stary 2007-08-22, 17:00   #229
elliz76
Raczkowanie

Cool Dot.: Powiekszylam Usta

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
heh mi troszke sie powiekszyl biust po ciazy ale za to obwisl ale z tym tez nie ma problemu bo TZ powiedzial ze mi da za rok i moge se zrobic jakie chce

EOT

apropo ust - jakbys sie dowiedziala gdzie dobrze robia to prosze powiadom mnie

a powiedz mi jeszcze - chcesz robic relastynem czy aquamidem?
alez masz fajowego faceta....zazdroszcze wracajac do ust,to raczej najpierw chyba czyms czasowym,choc szkoda mi kasy na taki tylko na pare miesiecy,ale za to jak cos bedzie nie tak to zejda/mam nadzieje/,a tym stalym to jak spieprza to juz na stale,wiec na poczatek bym sie jednak zdecydowala na czasowke raczej. Chocby po to by zobaczyc czy mi wogle by cos takiego pasowalo,bo nie kazdemu to pasuje. Kurcze szkoda,ze nie ma tak ze robia ci jakos najpier analize komputerowa...hmm..;super by bylo. Bo jak bede wygladac nawet przez te pare miesiecy jakby mi wary spuchly lub nie powiem jak,to sie ustrzele

No wlasnie mam pytanko:Czy to jak sie wchlania to calkowicie schodzi do porzeniego stanu jakby co?
Pozdrawiam

Stary 2007-08-22, 21:53   #230
viola1993
Raczkowanie

Masz bardzo podobne usta do Jesicy Simpson...
viola1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-22, 23:36   #231
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez elliz76 Pokaż wiadomość
alez masz fajowego faceta....zazdroszcze wracajac do ust,to raczej najpierw chyba czyms czasowym,choc szkoda mi kasy na taki tylko na pare miesiecy,ale za to jak cos bedzie nie tak to zejda/mam nadzieje/,a tym stalym to jak spieprza to juz na stale,wiec na poczatek bym sie jednak zdecydowala na czasowke raczej. Chocby po to by zobaczyc czy mi wogle by cos takiego pasowalo,bo nie kazdemu to pasuje. Kurcze szkoda,ze nie ma tak ze robia ci jakos najpier analize komputerowa...hmm..;super by bylo. Bo jak bede wygladac nawet przez te pare miesiecy jakby mi wary spuchly lub nie powiem jak,to sie ustrzele

No wlasnie mam pytanko:Czy to jak sie wchlania to calkowicie schodzi do porzeniego stanu jakby co?
Pozdrawiam

wiesz co.....niby aquamid jest na stale a znam juz dwie osoby ktore maja i twierdza ze nie - moja kumpela robila dwa lata temu i mowi ze idzie nie dlugo na poprawke bo jednach sie wchlania, nie calkowicie ale jednak

a ja moze bede miala namiary na kogos od znajomej
Stary 2007-08-24, 13:49   #232
martooshka
Raczkowanie

dziewczyny a słyszałyście może coś o tej nowości?

"IMPLANTY Z GORETEKSU-by powiększyć usta lub skorygować ich zarys,pod skórę warg wciąga się nić lub płatki z goreteksu. Efekt jest trwały,ale goreteks można w każdej chwili usunąć. Koszt ok. 3000zł"

co Wy na to kobiety?
martooshka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 14:41   #233
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

nie slyszalam i balabym sie takich "nowosci"
Stary 2007-08-29, 20:42   #234
Smile_Smile
BAN stały

dziewczyny plizz kto mi poleci dobrego lekarza z krakowa ktory zrobi zabieg aquamidem??? bede wdzieczna
Smile_Smile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 21:37   #235
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martooshka Pokaż wiadomość
dziewczyny a słyszałyście może coś o tej nowości?

"IMPLANTY Z GORETEKSU-by powiększyć usta lub skorygować ich zarys,pod skórę warg wciąga się nić lub płatki z goreteksu. Efekt jest trwały,ale goreteks można w każdej chwili usunąć. Koszt ok. 3000zł"

co Wy na to kobiety?
Wszelkim sztucznym materiałom w organizmie mówię NIE.

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-06, 14:16   #236
anastazjaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Caramel Babe Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!

Jestem juz po trzecim zabiegu. Preparat szwajcarskiej firmy na bazie kwasu hialuronowego Teosyal Kiss, tanszy niz Restylane, nie powoduje grudek, podobno bardziej trwaly, zabieg nic nie bolal!!!

Wstrzyknieto mi go w srodki i lekko po bokach. Kurcze, szkoda, ze te preparaty tak szybko sie wchlaniaja...

"na ustach jej rozpusta, az on nie mógł ustac..."
ŚLICZNE!!!!!
Robiła może ktoraś wizażanka ustka we wrocławiu lub okolicach? Proszę o namiary!
anastazjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 19:35   #237
me34m
Przyczajenie

Elliz i Svinecka -ja tez ze SZCZECINA ! Wiecie gdzie mozna sie udac na taki zabieg ?????
me34m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 22:56   #238
Gaya
Przyczajenie

Kochane szukam w Lublinie gdzie moge zrobic sobie usta,niedrogo oczywiście i rzetelnie.Słyszałam o sławie CHIRURGI PLASTYCZNEJ z Lublina doktorze K (nie wiem można naipsac nazwisko?)
A jak to się przedstawia finansowo?,słyszałam że teraz robią to pobierając tkanke tłuszczową pacjentki?
Gaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 12:10   #239
sselma
Przyczajenie

powiększanie ust

Hej Dziewczyny, chciałabym powiększyć sobie usta. BŁAGAM!!!!! polećcie mi jakieś sprawdzone gabinety w Trójmieście. Jak to wygląda cenowo? Proszę o Wasze rady w tej sprawie i o doświadczenia
sselma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 10:38   #240
Diakini
BAN stały

Dot.: powiększanie ust

do powiększania ust polecam preparaty kwasu hialutronowego - to jest najlepsze
typ i rodzaj preparatu powinien dobrać lekarz, który to robi, bo oni mają największe doświadczenie
mogę polecić gabinet w Warszawie: Urszula Brumer Medycyna Urody: www.medycynaurody.pl
pozdrawiam
Diakini jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości