|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Brzuchatki
![]() my dziś wreszcie wyspani, noc w miarę przespana ![]() Mirelko trzymam za Was kciuki!! żeby Was jak najkrócej męczyli. Po co chcą jeszcze dno oka robić?rozumiem, że to spr siatkówki, ale przy Twoich objawach chyba przesada. Niezawsze mi też możesz oddać trochę swojego biustu ![]() co do kawy- ja już od dawna w ogóle nie piję.O ile mnie pamięć nie myli to chyba przestałam, jak zaczęłam brac tabletki- przestała mi smakować. W ciąży piłam chyba ze dwa razy-bo poczułam mega ochotę. Ale tak, to żyję bez ![]() ale aktualnie -przez Was/dzięki Wam właśnie mam obok cappucino![]() któraś wspominała o wychodzeniu z domu- mi sie ostatnio piekielnie nie chce. A mamy zaproszenie do znajomych i musimy małą Lilkę odwiedzić- a ja najchętniej bym w domu siedziała... miłego dnia Brzuchatki idę zrobić prasówke, a po pracy męża na jakieś zakupy-lodówka Nam pustkami świeci
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
byłam u koleżanki, od której miałam odkupić ciuszki i trochę rzeczy wziełam
ale bez szaleństw, w końcu mam swoich też niemało brałam takie ciuszki hmm bardziej oryginalne niż pajace i body potem porobie zdjęcia to pokaże potem superpharm i poczta, kolejka straszna ale kobitka mnie przepuściła kręcąc głową na resztę, że taka znieczulica i że ona w obu ciążach miała to samo..
|
#2855 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu wrzuce bo na tablecie siedze Cytat:
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Rosi http://gotowaniecieszy.blox.pl/2012/...Princessa.html |
||
|
|
|
#2857 |
|
Zadomowienie
|
Tak się zastanawiam kiedy dostanę pieniądze z Zus za L4, które miałam do przedwczoraj hmmmm...
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a potem z takiego goraca wychodza na dwor i momet dziecko lapie chorobsko.
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przecież to serce wysiada..i się zle oddycha nawet... ja mam 19-20 max 21 ale już mi za gorąco się robi haha ale mój Kubuś się rozbrykał, już bez problemu lata sobie po całym mieszkaniu i świetnie sobie radzi, a pierwszy jest do wyjścia z klatki, oswaja się ładnie- zjadł mi jabłko z ręki i usiadł mi na ramieniu. A cwaniak taki jest-stała paczka paluszków otworzonych z resztką na dnie to ten podleciał i zanurkował do nich, szukałam go wszędzie a nagle słyszę trzepotanie skrzydełek w torebce, zaglądam a on tam urzęduje potem go przyuważyłam jeszcze raz i nagrałam filmik jak głowka w dol tam wskakuje..komedia
|
|
#2861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kurze starte. Jutro poukładam ciuszki, kosmetyki itp.odkurze i zmyje podłogę
Cytat:
o nie nie nie. Wiesz ile to czasu by mi zajęło? Fotki opisy itp. Najchętniej to bym sprzedawała kokus bezpośrednio. Zabawki też. Może znajdzie sie ktoś taki ![]() Cytat:
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Soniua muszą być kokosowe ? Nie lubię kokosu :P Matko ale się wystraszylam.. Mały w brzuchu zaczął się jakby trzasc tzn. Takie pojedyncze jakby drgawki.... Brrrr.... |
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bez kawy nie funkcjonuję. Szczególnie gdy od 8 trzeba się bawić z synkiem
I podziwiam mamuśie które rezygnują z kawy przy niemowlaku ja po 3-4 pobudkach nocnych jak synek był malutki to nie dałabym rady przetrwać dnia bez dawki kofeiny Oj te muffinki princessowe nie są dietetyczne
|
|
|
|
#2864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiekolwiek. albo u tej babeczki na blogu poszukaj innych ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
hejka.
piękna pogoda dziś i od razu sie lepiej człowiek czuje ![]() pojechałam na zakupki zaglądnełam do sklepu dzieciakowego i kupiłam torbę do wózka, termo opakowanie, stanior do karmienia, 2 opaski dla małej i bodziaki na 68 ![]() ponadto zajrzałam do szmizjerki też no i w kerfie lodówkę uzupełniłam ![]() teraz was doczytam i odpocznę i niedługo po chłopaków do szkoły ![]() MADZIX super wieści po wizycie
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie piję kawy w ogóle
![]() do śniadania zawsze owocowa albo lekka czarna z cytryną i miodem, raz na tydzień może cappucino wypiję albo mama coffee ![]() Majka-możesz sprzedawać ciuszki, najlepiej właśnie znajomym tak jak ja odkupiłam dziś od koleżanki
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2015-03-12 o 13:35 |
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O gosiak ale zaszalałaś ![]() ja to musze męza wysłac do bankomatu i też iść po zakupy jakies
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie popołudniowo.
Ja właśnie mam siestę-obżarłam się chińskim jedzeniem :P Mam pytanko jak z aktywnością dziś Waszych dzieci no u mnie Kacper dziś bardzo mało aktywny...
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
O jest i nasza Gosiak, w koncu dziś czwartek, dzień zakupów, a nie rodzenia
![]() Kolekcja bucików niemowlęcych mojego synka
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze słuchać kogoś, kto tak mowi my z TZetem to w ogóle w sierpniu wybieramy sie z maleństwem w góry jak ofc nie bedzie chorować u wszystko bedzie ok i ciagle słyszymy, ze na pewno nie wypali, ze to cała Polska do przejechania, ze nie damy rady... To teraz juz jesteśmy mądrzejsi i nic nie mówimy ;p moja mama ze mną pojechała na wakacje jak miałam 3 miesiące do tego moj 3 letni brat przez cała Polskę pociągiem i ona twierdzi, ze to tylko kwestia organizacji. Dodam, ze byłam ponoć bardzo płaczącym niemowlęciem i nic mi nie pasowało. Oj miała kobieta cierpliwość ;o wróciłam z miasta nic nie kupiłam najtańsze koszule 30 zł w misie i rozmiar L albo M za 49 zł... Ide na All kupie najtańsze i z głowy... Taniej wyjdzie niz na miejscu... Dzis jeszcze dogadam sie z fryzjerka i moze w tym tygodniu nowy kolor! Jupi!---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Podobna do mojej ;p a juz nie chciałam sie wychylać ile czego mam ;p ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
U mnie wczoraj cisza a dzis maleńka rusza mi brzuchem od rana
|
|||
|
|
|
#2872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ![]() Cytat:
![]() u mnie aktywność normalna raczej, może Twój spokojniejszy bo i Ty po przytulankach spokojna ![]() Cytat:
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
MAŁA ja piłam kawę zwykłą karmiąc chłopaków tyle że jak już ją robiłam to zaraz po karmieniu to zanim mineły 3h do kolejnego karmienia to już ją przepłukałam sokami i wodą
![]() MADZIX ROSARIO ja pisałam wczoraj że jak zacznę rodzić to napiszę do dziewczyn więc jak nic nie piszą to nie rodzę
|
#2874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super Gosiu i jakie cuda Cytat:
ja dzis i wczoraj mqlo ruchow czuje ale za to czuje straszny bol pod zebrem,wiec wpycha mi tam piete.. |
||
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, z tego co widzę dalej żadnych postępów porodowych
Moja Malutka wczoraj też wyjątkowo grzeczna i cicha była, parę skromnych szturchańców. Za to dziś nadrabia zaległości! Nawet biednego paputa przestraszyła - przyleciała ptaszyna na głaskanko, usiadła na brzuszku, a Mała zaczęła akurat bombardowanie kopniaczkami! Ptak zdziwiony, bo dostał rykoszetem - chodził i śledził ruchy! Szkoda, że filmiku nie nagrałam, bo niezła farsa z tego była! |
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
ja bucików nie kupuję, mam 2 pary takich jak by grubszych skarpetek i to będzie ok w razie co, a jak będzie chłodno to kombiak z zakrytymi nóżkami
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wszystkie dostałam
![]() Kupiłam tylko jedne - letnie w kratkę
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Ametty, Rina chetnie bym wam oddala troche
![]() Cytat:
malo ![]() Ja wczoraj po moich ciuchach polazila, nie byl to dzien dostawy, ale udalo sie mi wychaczyc mowe ogrodniczki z mothercare, piekne z nexta z misiem, dwie koszule tez z nexta i rampers z georga, dla corki kolezanki nowa z metka z mothercare tunika |
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Soniuska mam tak samo,mało ruchów ale pod żebrem ucisk jest i nóżeńki wciska ten mój osesek.
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne ciuszki kupiłaś
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

Ślubujemy: 21.10.2017 

właśnie mam obok cappucino

I podziwiam mamuśie które rezygnują z kawy przy niemowlaku
ja po 3-4 pobudkach nocnych jak synek był malutki to nie dałabym rady przetrwać dnia bez dawki kofeiny