Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII) - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-25, 07:58   #1471
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

Ezzo bidulko moja widze ze juz sobie miehsca nie mozesz znalezc?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 08:25   #1472
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Ezzo bidulko moja widze ze juz sobie miehsca nie mozesz znalezc?

Tak by na to wychodziło, ale ogólne samopoczucie naprawdę w porządku nie mam powodów do narzekania, poza tym niespokojnym snem,przerywanym na siusiu co 1,5-2 h godziny, ale to samo było z Tomaszkiem takze nie dziwi mnie to.
Najbardziej martwi mnie jednak to, ze maluch każdego dnia jest większy, a ja tak marze o porodzie siłami natury, w sumie nigdy nie byłam tego tak pewna jak teraz, chciałabym przeżyć piękny, spokojny poród, a każdy dzien dłużej w dwupaku przybliża mnie jednak do ponownego cc
Mam cudowna Polozna, wspaniała Doule i troche wachajacego sie męża, ale tez bedzie przy mnie, takze ekipa jest, teraz zeby jeszcze syn nie czekał zbyt długo i chyba to mi spać nie daje :/
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 08:37   #1473
nancykenator
Zakorzenienie

Ezzo a dzidzius moze teraz wazyc?

Witajcie z rana
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 08:47   #1474
Debrah
Zakorzenienie

Również się witam. Ogarniam i o 10 pędzimy do piaskownicy.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 09:04   #1475
LadyWhisper
Zakorzenienie

Heja, ale piekna u nas pogoda, id rana ze 20st

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 09:07   #1476
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej.

Nawijko- nie wszyscy Gdybym nie czytała blogów makijażowych i nie była na bieżąco z filmami na YT to też bym nie wiedziała bo i po co mi to

Pstryczku-no! Zdjęcie pająka jest a ... Gdzie Twoje?
Wiem,jestem upierdliwa Ale też bardzo ciekawa Twojej metamorfozy. Sama z resztą taką planuje także tego

Mamy w końcu samochód,dziś napad na Rossmanna Trzeba zrobić jazdę próbną co nie?

A w załączeniu moje serduszko <3
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie..jpg (247,5 KB, 32 załadowań)
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 09:22   #1477
litllesweetangel
Lurker ;)

Hejo u nas tez piekna pogoda! Mielismy isc do zoo ale tz na ostatnia chwile dowiedzial sie, ze idzie na nadgodziny takze siedzimy same i czekamy
Oby jutro nie padalo tak jak zapowiadaja, to moze w koncu zaliczymy to zoo :P

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 09:39   #1478
marsi11
Zakorzenienie

Hello
Moje chlopaki pojechali na basen a ja zbieram sie ze Slonina po zakupy i kwiaty do ogrodu.Po poludniu zaplanowalismy grilla.
Ezzo a ile Tomaszek wazyl? Ja sn urodzilam prawie 4.5 kg chlopa
Fajnie ze bedzie z Toba doula

Stary 2015-04-25, 09:51   #1479
pstryczek84
Zakorzenienie

hej!
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
A w załączeniu moje serduszko <3

k.

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 10:22   #1480
meneq
Zakorzenienie

Hej!
Cud sie zdarzyl: tz sam z siebie wstal o 3 do Yae i zostal z nia do rana; ba rano wstal i sam z siebie wzial Yae na spacer do najlepszej piekarni w okolicy. U nas tez piekna sobota; pojechalismy za miasto - zbieralismy cebule, plywalismy rowerem wodnym i przegonilismy Yae tak, ze w drodze powrotnej bredzila.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 10:28   #1481
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Gojka nie rozumiem oporów twojego tz. Biorąc tel na firmę masz tańszy telefon przy jednocześnie atrakcyjnym abonamencie. Ja bym się nie zastanawiała.

Dzień dobry! Wiecie co? Wczoraj siedzialysmy długo w piaskownicy, zdjelam baleriny i Ami też chciała! Pamiętacie jakie miałyśmy kłopoty. Biegała boso po piasku, potem chciała wszędzie ( bardzo ciepło było ), na placu zabaw dzieci w kurtkach i dość grubych butach...spojrzenia bezcenne. A ja byłam szczerze zachwycona.
Mama potem jak jej to Ami opowiedziała to szok i bulwers, że dopiero kwiecień, że ona ma tylko 2 lAta i inne dzieci na pewno wszystkie poubierane.
Zatem jestem z kosmosu.
Nie mogłam zmarnować okazji jak po raz pierwszy w życiu z entuzjazmem zdjęła buty i skarpetki i miała z tego mega fun! Co prawda potem ubrać nie bardzo ale od razu o Yae pomyślałam.
No ja właśnie też go nie rozumiem. Ma dziwne przyzwyczajenia czasem Ale i tak go kocham nad życie W plusie za 50zł dają mi rozlowy do wszystkich sieci bez limitu, 1gb internetu i tyle. No i tel, np xpersie e3 za ponad 200zł bodajże. A playu na firmę za 50zł rozmowy do wszystkich sieci, sms, na stacjonarne, 500mb. No i tą e3 za 19+vat. No to już chyba są porządne argumenty, aby przejśc na firmę... Zobaczymy co załatwi jak zadzwonią dziś do niego, szkoda, że nie będzie mnie przy tej rozmowie.

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hejooo trzeci dzien grabir ogrodek.... masakra jakas amela spi, biedba jet z tymi oczami na drugie pszlo ;//. Rozlozylismy trampoline jest szal hop hop ))

To dużą działkę chyba macie, co?

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
E, a ja go miałam i sobie chwaliłam
W ogóle to Revlon tak mnie zapycha że wyglądam jak... brak słów co mam na twarzy :/ wracam do Bourjois healthy mix. Kupiłam sobie dziś do niego puder healthy mix

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Hmm a ja straszny wysyp zganiałam na hormony pociążowe. A może to revlon. Hmm kupiłam wczoraj z miss sporty na lato, spróbuję odstawić revlon i zobaczymy. No i revlon strasznie suche skórki mi uwydatnia, codziennie muszę ostro szorować twarz, bo inaczej najmniejsze skórki widać. Też tak masz?

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ja ostatnio rozswietlajacy lirene shine cos tam uwielbiam, delikatny jest na maksa, idealny na treningi (tak, zawszesie maluje na bieganie tapeciara ze mnie )
Na co dzien ten co Little mi kiedys polecila, z miss sporty chyba

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Też ten z miss sporty używam, lubię bardzo

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Nawijko nie wszyscy ja tez musiałam pogooglac co to takiego

Spać nie moge :/ moje chłopaki chrapią obok a ja sie kręcę obok, witam sie w 39 tc, ależ ten czas zasuwa..,niech sie juz zacznie poród bo im pózniej tym mniejsze szanse na SN dla mnie

Miłego dnia kobietki!

Mi się googlować nie chciało, liczyłam, że nie tylko ja nie wiem co to za łuk i któraś napisze. nie pomyliłam się

Masakrycznie się czuję, ale wczoraj miałam takiego powera, żę całe mieszkanie wypucowałam. A wieczorem tż wraca z pracy i do mnie, żę będzie łazienke dalej robił- tak, tak nadal nie sokńczona. Zabroniłam. Cały dzień ledwo na oczy widząc sprzątałam a ten 2 godz porobi i do poniedziałku będzie stało. Niech od nowego tygodnia sie bierze
No i takim oto sposobem pojechaliśmy do szpitala teściową odwiedzić
Rozbraja mnie ta kobieta Miała operacje, nie dowiesz sie od niej niczego.Zajeżdzamy pod szpital, dzwonimy, pytamy, gdzie leży, ona nie wie. pytam czy operował ją lekarz, który ją leczy, oczywiście nie wie. Nic nie wie, pytamy kiedy wychodzi, ona nie wie, nie pytała. Pomijając fakt, że ta operacja to tajemnica przede mną była. Oficjalnie dowiedziałam się o niej wieczorem, w dzień kiedy była po operacji. Wcześńiej podsłuchałam (zupełnie przypadkowo) jak rozmawiała z tż bratem i mu mówiła.

A moja mama w poniedziałek idzie na operacje do szpitala. Szkoda, że daleko, nawet jej nie odwiedzę

Edytowane przez gojka24
Czas edycji: 2015-04-25 o 10:30
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 10:34   #1482
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
s

A moja mama w poniedziałek idzie na operacje do szpitala. Szkoda, że daleko, nawet jej nie odwiedzę
powazna operacja?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 11:11   #1483
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
powazna operacja?
Niby nie, ale w narkozie i ścięgna na ręce będą nacinać. Nawet gdyby to były jakieś badania to s.... bym w gacie Jestem strasznie z mamą zrzyta, pewnie dlatego. Dzień rozpoczynamy od telefonu do siebie, kończymy również) Ale kciuki w poniedziałek się przadzą. Jakby nie daj Boże poszło coś nie tak, to może mieć niewładną rękę, także no.. Ale wiem, żę będzi dobrze.
Stary 2015-04-25, 12:12   #1484
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Ezzo a dzidzius moze teraz wazyc?

Witajcie z rana
Z pewnoscia sporo ponad 3gk, bo tyle mial 2 tyg temu
Cytat:
Hello
Moje chlopaki pojechali na basen a ja zbieram sie ze Slonina po zakupy i kwiaty do ogrodu.Po poludniu zaplanowalismy grilla.
Ezzo a ile Tomaszek wazyl? Ja sn urodzilam prawie 4.5 kg chlopa
Fajnie ze bedzie z Toba doula

Marsi, ja czuje, ze tez dalabym rade urodzic 4,5 kg, przy Tomaszku ogarnal mnie strach, u niego prognozowali 4800 i dlatego zagonili mnie na cc. Koniec koncow mial 4320. Moj lekarz mowi, ze daje mi zielone swiatlo do 4 kg. Takze stad ta moja niecierpliwosc

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Hej!
Cud sie zdarzyl: tz sam z siebie wstal o 3 do Yae i zostal z nia do rana; ba rano wstal i sam z siebie wzial Yae na spacer do najlepszej piekarni w okolicy. U nas tez piekna sobota; pojechalismy za miasto - zbieralismy cebule, plywalismy rowerem wodnym i przegonilismy Yae tak, ze w drodze powrotnej bredzila.
. dla tz czyli jednak znalazlas na niego sposob

Moi chlopcy wrocili wlasnie z zakupow, ja sie w tym czasie potaplalam w wannie, cos zjemy i lecimy na spacer bo szkoda siedziec w domu w taka pogode.

gojka kciuki za mame!
Stary 2015-04-25, 13:06   #1485
Debrah
Zakorzenienie

Stwierdzam, że spacery z niektórymi członkami rodziny bywają mocno obciążające emocjonalnie , siedzę wkurzona
Stary 2015-04-25, 14:36   #1486
szklanka19
Zadomowienie

Ezzo to oby się jak najszybciej zaczęło! Ostatnio rozmawiałam z Mamą i stwierdziłam, że gdybym kiedykolwiek jeszcze miała być w ciąży to pierwsze co robię to szukam własnej położnej do porodu. Ciekawa jestem bardzo jakie będziesz miała wrażenia z porodu z doulą i swoją położną

Gojka kciuki za mamę, a postawy teściowej totalnie nie rozumiem, trochę to niepoważne wg mnie.

Debrah kto Cię wkurzył?

Meneq oby to była zmiana na stałe dla tż!
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 14:48   #1487
nafiyqa
Zakorzenienie

Jejku jak cudnie na dworze! U nas dzis 23 stopnie, a u Was?
Bylismy 3h na dworze, zahaczylam o Nature (-40% na kolorowke ), dziecie moje podrywalo panie sprzedajace

Aktualnie ma drzemke (szok,bo przy mnie daaaaawno nie spal w dzien), zupa dochodzi, drugie z wczoraj, a ja leze na kanapie z ulubionymi chipsami, prazonym slonecznikiem, lemoniada, czekolada i ksiazka

Wieczorem lecimy na balety

Tak to mozna zyc!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 16:04   #1488
marsi11
Zakorzenienie

Ezzo proponuje intensywny seks mycie podlog okien i takie tam hiihi

Moje dziecko w aquaparku dzis szalalo na tych dlugasnych zjezdzalniach maz mowil ze z podniecenia az sie trzasl hihih

Stary 2015-04-25, 17:17   #1489
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Ezzo to oby się jak najszybciej zaczęło! Ostatnio rozmawiałam z Mamą i stwierdziłam, że gdybym kiedykolwiek jeszcze miała być w ciąży to pierwsze co robię to szukam własnej położnej do porodu. Ciekawa jestem bardzo jakie będziesz miała wrażenia z porodu z doulą i swoją położną

Gojka kciuki za mamę, a postawy teściowej totalnie nie rozumiem, trochę to niepoważne wg mnie.

Debrah kto Cię wkurzył?

Meneq oby to była zmiana na stałe dla tż!
Mnie też bardzo wrażenia ciakwią Duży koszt takiej przyjemności?? Ezzo?

No dla mnie to też nie do pojęcia, ale cóż. MAm to gdzieś Olewam ten temat. Jak ja leżałam w szpitalu to raz w boże narodzenie przyjechała mnie odwiedzić, odniosłam wrażenie że nie była to jej własna wola. A w szpitalu spędziłam 1.5 miesiąca ciągiem i ciężko jej było mnie odwiedzić, jak P była w szpitalu też ani razu nie przyjechała żeby mnie na godzine podmienić, żebym chociaż do domu umyć się skoczyła. Więc i ja olewam to. Szkoda, bo inaczje jestem wychowana, ale nie będę nikogo na siłę uszczęśliwiała ani ubiegała się o czyjąś akceptacje i sumpatię.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Jejku jak cudnie na dworze! U nas dzis 23 stopnie, a u Was?
Bylismy 3h na dworze, zahaczylam o Nature (-40% na kolorowke ), dziecie moje podrywalo panie sprzedajace

Aktualnie ma drzemke (szok,bo przy mnie daaaaawno nie spal w dzien), zupa dochodzi, drugie z wczoraj, a ja leze na kanapie z ulubionymi chipsami, prazonym slonecznikiem, lemoniada, czekolada i ksiazka

Wieczorem lecimy na balety

Tak to mozna zyc!
U nas też ładnie.
jak mogłaś z tą kolorówką, a pudry też w tą promocje wchodzą?
A co ciekawego czytasz? Ja właśnie zaraz też sprobuje się zrelaksować przy herbacie i książce. A jak tylko mała wstanie to wracamy na plac zabaw.

Cytat:
Ezzo proponuje intensywny seks mycie podlog okien i takie tam hiihi

Moje dziecko w aquaparku dzis szalalo na tych dlugasnych zjezdzalniach maz mowil ze z podniecenia az sie trzasl hihih

I kilka rundek po schodach

Ale fajną ślizgawkę odkryłyśmy. Ogromniasta. POnad 2 metry wysokości. P się bardzo podobała, szkoda, że poza nią karuzela ita 2osobowa równoważnia (nie pamiętam jak się to fachowo nazywa).
Stary 2015-04-25, 17:37   #1490
nafiyqa
Zakorzenienie

GOJKA, cala kolorowka, ale trzeba kupic min. 2 sztuki.
Wpadlam, bo liczylam na szafe Bell, ale wycofali :/
Wiec zadowolilam sie Catrice

Aktualnie "Ono" Terakowskiej.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2015-04-25 o 17:38
Stary 2015-04-25, 21:02   #1491
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

A co ciekawego czytasz? Ja właśnie zaraz też sprobuje się zrelaksować przy herbacie i książce.

Ale fajną ślizgawkę odkryłyśmy. Ogromniasta. POnad 2 metry wysokości. P się bardzo podobała, szkoda, że poza nią karuzela ita 2osobowa równoważnia (nie pamiętam jak się to fachowo nazywa).
A ty co czytasz? ja z biblioteki dzisiaj przyniosłam sobie 2 ostatnie książki Marty Obuch (polska kryminalistka z humorem) i Pattersona "Czwarty lipca", lubię go bardzo. Dziewczynkom drugą część "Małpki Fiki-Miki" Makuszyńskiego i to - polecam, cudne:

http://aros.pl/ksiazka/mysia-orkiestra w ogóle Gellner cudnie pisze

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
GOJKA, cala kolorowka, ale trzeba kupic min. 2 sztuki.
Wpadlam, bo liczylam na szafe Bell, ale wycofali :/
Wiec zadowolilam sie Catrice

Aktualnie "Ono" Terakowskiej.

Catrice też lubię.

Terakowskiej podobała mi się tylko "Poczwarka".
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 21:05   #1492
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:

Rozbraja mnie ta kobieta Miała operacje, nie dowiesz sie od niej niczego.Zajeżdzamy pod szpital, dzwonimy, pytamy, gdzie leży, ona nie wie. pytam czy operował ją lekarz, który ją leczy, oczywiście nie wie. Nic nie wie, pytamy kiedy wychodzi, ona nie wie, nie pytała. Pomijając fakt, że ta operacja to tajemnica przede mną była. Oficjalnie dowiedziałam się o niej wieczorem, w dzień kiedy była po operacji. Wcześńiej podsłuchałam (zupełnie przypadkowo) jak rozmawiała z tż bratem i mu mówiła.

a czy ona w ogóle wie, czy żyje? Dziwnie się zachowuje :/
kciuki za mamę
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Stwierdzam, że spacery z niektórymi członkami rodziny bywają mocno obciążające emocjonalnie , siedzę wkurzona
mama?

Tż wybył dziś z Kubą na prawie 3h spacer, a ja w tym czasie chałpę ogarnęłam, bo syf malaria taki, że szok.
Tż kupił mi 3 były 7days, chciałam opędzlować, ale patrzę i one mają alkohol etylowy rozumiem, że nie mogę ich w ciąży? Nie mam pojęcia, w którym etapie dodawany jest ten alkohol ale podejrzewam, że do pieczenia tej były, bo przecież nie do masy...
Stary 2015-04-25, 21:18   #1493
nafiyqa
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51176216]
Catrice też lubię.

Terakowskiej podobała mi się tylko "Poczwarka".[/QUOTE]
A ja sie wlasnie na Poczwarce strasznie meczylam
Wiec dalam druga szanse autorce

Kuba spi u tesciow, a my wybywamy w tango

Stary 2015-04-25, 21:38   #1494
szklanka19
Zadomowienie

Nancy jeśli do pieczenia to śmiało jedz, do pączków czy faworków też się spirytus daje, a tego w ogóle nie czuć albo może w tym kremie jako aromat ale to chyba śladowe ilości, ja bym pewnie zjadła choć nie chcę Cię namawiać jeśli się boisz, dodatkowy stres Ci niepotrzebny

Nawijko miłej zabawy!
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 21:48   #1495
Debrah
Zakorzenienie

Mi się wydaje, że do kremu (szampańskie masz?) ale też bym jadła, pewnie śladowe ilości.

Nancy - odpiszę ale w k. bo tutaj jakoś nie bardzo;-)
Stary 2015-04-25, 22:27   #1496
mala_19kw
Zakorzenienie

Moje dziecko wycisnęło dzisiaj ze mnie ostatnie soki Byliśmy cały dzień na dworze,z przerwą na drzemkę. Było tak cudownie ciepło
A tak w ogóle to właśnie wstałam

Poza tym pożarliśmy się z mężem. Wiecie... My rzadko się kłócimy ale jak już się kłócimy to jedno przytyka drugiemu i wychodzą niemiłe rzeczy. Wtedy mam ochotę wziąć rozwód i wywalić go natychmiast z domu bo patrzec na człowieka nie mogę,wydaje się wtedy taki obcy. Naprawdę wtedy to już nie jest kłótnia a walka na słowa kto komu bardziej dosra. Tak było i dzisiaj więc mniej więcej od godziny 13 mam nie bardzo humor. Postanowiłam jutro wsiąść w autobus i się odprężyć na mieście a tatusiowi pozwolę się wykazać-tylko pewnie Oskar nie da mi się nigdzie ruszyć a jemu nie chce wyrządzać krzywdy tylko dlatego że jego ojciec mnie wpienia.
Ale to nie ważne Nie będę sobie podnosić ciśnienia na noc bo już mnie to uruchamia

Zjadłam kolację więc mogę iść spać

Nawijko-bawcie się dobrze
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-25, 22:40   #1497
nancykenator
Zakorzenienie

Debrah no wlasnie krem kakaowy...
Stary 2015-04-25, 22:43   #1498
Debrah
Zakorzenienie

To pewnie do ciasta, śladowo. Chyba bez przesady, ja bym zjadła
Stary 2015-04-25, 22:45   #1499
ezzo
Zadomowienie

Marsi póki co uskuteczniam przysiady i długie spacery, w 1 i 2 ciąży totalny antyseks ze mnie :/ zwłaszcza przy końcówce.

Gojka, koszt douli to 500 zł, z czego 150 było płatne po połowie podczas naszych 2 spotkań takich szkoleniowych z oddychania, technik relaksacji, masarzy itp, znajoma rodziła z moja Doula i stwierdziła, ze to było najlepiej wydane 500 zł w jej życiu

Nawijki bawcie sie dobrze!

Mała, każdemu sie cos od życia należy, a tata z pewnością sobie sam z synem poradzi, ty ochłoniesz i atmosfera sie powinna poprawić. Mam nadzieje, ze szybko sobie z tz wszystko powyjasniacie
Stary 2015-04-25, 23:48   #1500
sylwietta1988
Zakorzenienie

hej udało mi sie troche nadrobic bo mały kima od 22,30 takze luzik mam
co najwazniejsze: INSOLITO, gratulacje i ode mnie

My tez na podwórku bujamy sie cale dnie, gotuje obiad jak tylko wstane, takze w okolicach 8 moge zapraszac na zupe a potem wybywamy i wracamy na jedzenie i spanie

Tz mnie dzis tak wqrwił(mial wysprztac garaz, braklo biedakowi czasu a wieczorem zamiast posiedziec ze mna to zadrinkował z kolega,którego na dodatek nie lubie), własnie przyplacił to kwota 258 zł MAŁA, zdecydowanie polecam taką formę odstresowywania
dodatkowo jutro zostanie o chlebie i wodzie, bo jego dzisiejszy obiad powędrował do psiej miski, to jutro nie bede tracic na niego czasu

EZZO, trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie

Własnie jem: kanapki z serkiem topionym, pomidorem i pieprzem ziołowym. Specjalnie jechałam do biedry po ich topiony z szynką bomi chciał język do tyłka uciec

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Pstryku,aleś sie wylaszczyła swoją drogą, widział to kto zeb7y nastolatka takiego syna juz miała odchowanego???
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości