|
|
#91 |
|
BAN stały
|
Dot.: Andrzej Duda i jego ewentualna prezydentura - pytanie
Vixen jesteś komunistą?
|
|
|
|
|
#92 |
|
Marszałkini II RP
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Z dziada pradziada.
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
Ojoj teraz z podniecenia nie zasniesz
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Marszałkini II RP
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
BAN stały
|
Vixen to Fetyszysta zanęcony zderzakami beaty tadli
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem kobieta. Ludzie weźcie sie ogarnijcie, byle podpucha i nawalacie posty jak szaleni, to tylko wybory, jeden i drugi kandydat równie beznadziejny, naprawdę nie ma sensu tak agitować za Duda, wiem, ze to niewiarygodne i przeraźliwie smutne, ale on Polski na lepsze nie zmieni.
|
|
|
|
|
#97 |
|
Marszałkini II RP
|
Od tych wyborów zależy w dużej mierze kto wygra wybory parlamentarne. Jeśli Duda to PiS poczuje wiatr w żagle i może wreszcie wygra. Jeśli tak to według mnie dotrzyma niektórych obietnic wyborczych i zmieni się w naszym kraju choć trochę na lepsze. Cudów nie oczekuję, ale wszystko tylko nie znów PO.
|
|
|
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
Znaczy fetyszystka
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Prezydent nie ma zbyt wiele kompetencji. Ma przede wszystkim "dobrze wyglądać" i reprezentować nasz kraj. Niestety obecny tego nie robi
|
|
|
#100 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze, wybierzcie pis, to z pewnością będą ostatnie ich wybory. Się zdziwicie, że jednak może być jeszcze gorzej |
|
|
|
|
|
#101 |
|
BAN stały
|
Macintosh nie wierze że akurat Ty to piszesz,
cdn-a bym zrozumiał ale Ty.. |
|
|
|
|
#102 | |
|
Konto usunięte
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5147212 3]Zaprawdę powiadam Ci: nie licz na to.
Dobrze, wybierzcie pis, to z pewnością będą ostatnie ich wybory. Się zdziwicie, że jednak może być jeszcze gorzej Częściowo się zgadzam, a na resztę odpowie Ci koleżanka: Cytat:
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
czytales ksiazke tego mitomana?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
A ja widziałam Komorowskiego jak biega po lesie i strzela do bezbronnych zwierząt. A potem pozuje uśmiechnięty do zdjęć. Na maksa prezydent marzeń.
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
lepszy jest taki, co kłamie z premedytacją obiecując głupim wyborcom gruszki na wierzbie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#106 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Nie. Ja już serio wolę PO. Wybór między kiłą a rzeżączką, co mocno zaznaczam, ale rzeżączka to stanowczo mniejsze zło.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie jestem fanką Komorowskiego. Nie byłam też fanką Kukiza, który może sobie porywać tłumy, ale jak sobie go wyobrażę jako reprezentanta narodu (sposób zachowania, mówienie, ubioru i zachowania), to słabo, bardzo słabo. Na wybory parlamentarne rodzi się ciekawa partia - zobaczymy jak im pójdzie i czy wystartują. Musiałabym zwariować, żeby zagłosować na Pis albo Po (na PSL i SLD też). Mój głos będzie w mniejszości, ale ręki do rządów żadnej z tych partii nie przyłożę. Natomiast w wyborach prezydenckich pójdę zagłosować na mniejsze zło, na człowieka, który nie obiecuje mi pierdół, których nie będzie w stanie dotrzymać i który nie chce ograniczać moich praw i wolności. Przede wszystkim na takiego, który nie mówi, że "ma zdanie takie jak episkopat i nie pada na kolana przed mistyczką |
|
|
|
|
|
#108 |
|
BAN stały
|
Brak Ci kociego pazura dziewczyno
---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Elfirko piszesz jak nastolatka spanikiwana że kaczyński zamieszka z Tobą jak duda wygra, naprawdę tu nikt z głosujących na Po nie ma argumentacji, jak było pis to nie czułem żadnych swobód ograniczonych kto to wymyślił ... |
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
Gregorius masakra kolejny peowiec
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do obietnic to pisze ona prawdę, ja też mogę obiecać każdemu po 100 milionów obiecanych przez Wałęsę, Duda obiecuje niczym Wałęsa, teraz naobiecuje a potem będzie udawał że on nic nie pamięta, a już raz PiS też obiecywało gruszki na wierzbie i do dzisiaj tych zrealizowanych obietnic ciężko się doliczyć. W tym względzie Duda i Komorowski niczym PiS i PO tylko obiecują, bo tylko to potrafią. Cytat:
Zresztą Duda też nic specjalnie nie zrobił ze swoimi kolegami z PiSu w tej kwestii. |
||
|
|
|
|
#113 |
|
BAN stały
|
Akurat gombrowicz mi zwisa, zwiał z Polski że strachu przed wojną w 39', o rozwalaniu mediów radiowych nie słyszałem, za pewne były siedliskiem postkomunistow, zresztą nadal działają i są tubą propagandową obecnego rządu więc płakać nie będę po nich
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#115 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czyli wasz Bronek mówiąc, że Duda obiecuje bez pokrycia, bo kasy nie ma zwyczajnie KŁAMAŁ! Wyborcy Dudy mieli okazać się głupi, bo chcieli głosować na oszusta który obiecuje gruszki na wierzbie, a KŁAMCĄ okazał się gajowy. Powtórzę, GAJOWY POWIEDZIAŁ WCZORAJ, ŻE FORSA JEST. I kto okazał się głupim wyborcą, wyborcy Dudy czy Bronka??? Żal mi was. Znalazła się kasa na obniżenie wieku emerytalnego po 40 latach pracy, i znalazła się kasa na 100 tysięcy miejsc pracy dla młodych, jeszcze tylko brakuje na dzieci, ale kto wie może i Bronek to obieca i prześcignie Dudę. Emerytury według Bronka to de facto jak ktoś zacznie pracę w wieku 20 lat + 40 lat pracy to mając 60 lat idzie na emeryture nawet mężczyzna, Duda chciał przywrócić dla mężczyzn 65 lat, i mówiona, że nie stac na to, ale Bronka stac na 60 lat???? Macie swoje bronkowe gruszki na wierzbie hahahahahah Jednak to prawda, że wyborcy PO mają ptasią inteligencję. Edytowane przez letni23 Czas edycji: 2015-05-21 o 11:34 |
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą widać że mało wiesz stare Bis poziomem biło dzisiejszą Czwórkę a w Czwórce polityki brak, tak jak brak jej było w Bis do czasu aż przyszedł namiestnik PiSowski. |
|
|
|
|
|
#117 |
|
BAN stały
|
Nigdy o radiu Bis nie słyszałem, musieli mieć powody by je skasować
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli PO to niesioł ze szczawiem i mirebelkami, to miro zbycho ze spotkaniami na cmentarzu, to Sawicka płacząca, ze uwiódł ją agent i dlatego wzięła łapówkę, to Sikorski robiący "łaskę" amerykanom, to obiadki po cenie waszej miesięcznej wypłaty, to Graś robiący za ciecia u Niemca, to Nowak i jego super wypas zegarki, to Sienkiewicz podpalający ruską ambasadę, i można tak wymieniać i wymieniac..... ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- A i jeszcze jedno jak tam VAT fajnie się płaci większy w sklepie i w usługach? Pis zły bo obniżył wszystkim pracującym podatki, to może zrezygnujcie z tego i to co korzystacie bo zostaje wam więcej oddajcie na cele charytatywne. |
|
|
|
|
|
#119 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#120 |
|
BAN stały
|
Wiesz Noane jak Pis dochodził do władzy to obejmował ją po postkomunistach i demontował elementy ich systemu razem z mediami które posiadali to normalka, jakby wygrali na jesieni to zabrali by sie za kraśkę, tadle i wszystkich którzy się sprzedali Po
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

i nie pada na kolana przed mistyczką