|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XI
O jakiej zachłanności mówicie? To jest konkurs, więc się gra- nie ja to ktoś inny wygra.
To tak jakby mieć pretensje do Pauli, że tyle piwa zgarnęła ![]() Ja np. chcę sprawić przyjemność mamie, bratowej i koleżankom. Tyle
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
wiec musiala odesłać wiadomosc. Lubie uszczesliwiac ludzi chocby malą przesylką
|
|
#2674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Startowanie w konkursie L'oreala po kilkanaście razy w ogóle nie sprawia na mnie większego wrażenia. Natomiast jak usłyszałam, jakie manewry uskuteczniali dzierżawcy lotto (ekspedienci z tych punktów zewnętrznych, nie salonów Totalizatora) przy jakiejś ostatniej loterii, to mi włosy dęba stanęły. Mieli obowiązek wydawać ludziom jakieś tam dodatkowe losy do każdego zakładu, to jeśli ktoś nie wiedział i się nie upomniał - to brali dla siebie. Takim sposobem były osoby, które porejestrowały po kilkadziesiąt tysięcy kodów do loterii. Dla mnie to prawie jak spekulacja, dodatkowo sprzedawca, jeśli tak rzeczywiście robił, to oszukiwał i klientów i Totalizatora. A w życiu nie wezmę udział w żadnej loterii, nawet totka mi się odechciało puszczać, choć robię to okazjonalnie..... ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- [1=90cc386d624738111e594c6 ec0f7fc13c0b15966_66a57bf 1e3c88;51571792]Właśnie był kurier i odebrałam kosmetyki w ramach testów z F&L Zacna paczka, postarali się jest aż 9 pełnowymiarowych kosmetyków plus gazetka.[/QUOTE]Świetne!!!! |
|
|
|
|
#2675 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Wycieczkomaniak;515 72757]Jak ktoś ma wenę i trafia w gust organizatora? Mnie to nie przeszkadza. Startowałam 2 razy, za każdym razem mi się udało i ucelowałam zarówno serum, jak i tusz. Nie chce mi się więcej, to nie startuję. Ale dlatego, że to mnie się nie chce.
Startowanie w konkursie L'oreala po kilkanaście razy w ogóle nie sprawia na mnie większego wrażenia. Natomiast jak usłyszałam, jakie manewry uskuteczniali dzierżawcy lotto (ekspedienci z tych punktów zewnętrznych, nie salonów Totalizatora) przy jakiejś ostatniej loterii, to mi włosy dęba stanęły. Mieli obowiązek wydawać ludziom jakieś tam dodatkowe losy do każdego zakładu, to jeśli ktoś nie wiedział i się nie upomniał - to brali dla siebie. Takim sposobem były osoby, które porejestrowały po kilkadziesiąt tysięcy kodów do loterii. Dla mnie to prawie jak spekulacja, dodatkowo sprzedawca, jeśli tak rzeczywiście robił, to oszukiwał i klientów i Totalizatora. A w życiu nie wezmę udział w żadnej loterii, nawet totka mi się odechciało puszczać, choć robię to okazjonalnie..... ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Chodzi o multimulti. Sama padłam ofiarą, bo raz mi nie wydano, a za drugim musiałam się upomnieć i udał, że zapomniał niby więc dobrze kombinowali ci sprzedawcy. |
|
|
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
Nie widzę nic złego, że ktoś wygrywa nawet i 12 razy, jeśli to jest zgodne z regulaminem... Ja wygrałam raz tusz, raz serum a że mam jeszcze 3 niewykorzystany paragon to gram dalej
![]() Te pudełka F&L są świetne! Gratki dziewczyny, ja nie grałam, bo nie ogarniam tych ich punktów
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Mam Loreal z wczoraj
Ja osobiście uważam, że to nic złego wygrać kilka razy w tym konkursie, po pierwsze nie ma ograniczeń i można wygrać kilka razy więc nie rozumiem, czemu komuś się to nie podoba. Ja miałam dwa paragony i startowałam do dwóch nagród. Chciałam dwa tusze- jeden dla siebie drugi dla mamy, nie uważam, żeby dwie wygrane były nie uczciwe
|
|
|
|
#2678 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co, inaczej się tego słucha jako ciekawostki, a inaczej, jak ktoś znajomy poświadcza jeszcze, że to prawda... No masakra...
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2680 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jeśli masz problem z hasłem to spróbuj z innej przeglądarki skorzystać może. Mi tak i beauty nie działa i musze wchodzić z Explorera
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
o, sprobuje
|
#2683 |
|
Raczkowanie
|
Przyznam, że zazdroszczę osobom, które dużo wygrywają, ale właśnie... nikt nikomu nie zabrania brać udział w jakimkolwiek chce konkursie.
Z drugiej strony to dla mnie dobra motywacja, by bardziej się postarać, bo jak inni potrafią, to może i ja też ![]() |
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Z wczoraj jednak serum , mało brakowało do tuszu
![]() No nic może spróbuję jeszcze raz
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
[1=90cc386d624738111e594c6 ec0f7fc13c0b15966_66a57bf 1e3c88;51571792]Właśnie był kurier i odebrałam kosmetyki w ramach testów z F&L
Zacna paczka, postarali się jest aż 9 pełnowymiarowych kosmetyków plus gazetka.[/QUOTE]fajne pudełka
|
|
|
|
#2687 |
|
Rozeznanie
|
ktoś brał może udział w testowaniu pampersów?
|
|
|
|
#2688 |
|
Konto usunięte
|
Biorąc pod uwagę cenę to nawet za połowę sprzedając zarobek masz niezły.Tutaj każda się deklaruje że z dobrego serca obdaruje całą rodzinę i połowę koleżanek.Ok,nie wnikam ale zobaczycie jaki będzie wysyp mascar i serum na allegro za niedługo.Bo większość z tych,których nazwiska przewijają się codziennie a nawet po kilka razy dziennie gra po to,żeby sprzedać.I jest to zgodne z regulaminem,prawa się nie łamie...Może ja jakaś głupia jestem,ale nie umiałabym tak.Widzę jak tu dziewczyny niektóre piszą,że grają i grają i nic.Może gdyby nie pazerność handlarek to miałyby większą szansę...Ale to tylko moje zdanie.
|
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakby któraś miała na zbyciu jakiś kodzik z Kubusia
akcja się powoli kończy, a synkowi brakuje 7 kodów do saszetki/nerki/ czy jak to się zwie, oczywiście jeśli nie uzbieram od nikogo to kupię te soczki, nie zmarnują się, ale może akurat ktoś ma i nie potrzebuje
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
To mnie pocieszyłyście z tym losowaniem
, już myślałam, że jestem taka twórcza. ![]() A co do wygranych - serum oddam w dobre ręce, bo moja naczynkowa skóra pewnie go nie zaakceptuje, a tuszami zaopiekuję się sama.
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;51573067]Biorąc pod uwagę cenę to nawet za połowę sprzedając zarobek masz niezły.Tutaj każda się deklaruje że z dobrego serca obdaruje całą rodzinę i połowę koleżanek.Ok,nie wnikam ale zobaczycie jaki będzie wysyp mascar i serum na allegro za niedługo.Bo większość z tych,których nazwiska przewijają się codziennie a nawet po kilka razy dziennie gra po to,żeby sprzedać.I jest to zgodne z regulaminem,prawa się nie łamie...Może ja jakaś głupia jestem,ale nie umiałabym tak.Widzę jak tu dziewczyny niektóre piszą,że grają i grają i nic.Może gdyby nie pazerność handlarek to miałyby większą szansę...Ale to tylko moje zdanie.[/QUOTE]
Fakt, to przykre, gdy ktoś gra tylko po to, by sprzedać, ale z drugiej strony nikomu tego nie można zabronić. Ja gdy mam dobrą passę i uzbieram nadmiar kosmetyków, to naprawdę je rozdaję moim kochanym dziewczynom i odpuszczam część konkursów, bo głupio mi wtedy startować, gdy nie mogę ogarnąć tego, co mam. No ale każdy robi co chce.
|
#2692 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nagrodę pocieszenia z Palette, ej chciałam główną
![]() ![]() A tak poważnie, to cieszę się, bo dawno nic nie wygrałam na Wizażu!
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;51573067]Biorąc pod uwagę cenę to nawet za połowę sprzedając zarobek masz niezły.Tutaj każda się deklaruje że z dobrego serca obdaruje całą rodzinę i połowę koleżanek.Ok,nie wnikam ale zobaczycie jaki będzie wysyp mascar i serum na allegro za niedługo.Bo większość z tych,których nazwiska przewijają się codziennie a nawet po kilka razy dziennie gra po to,żeby sprzedać.I jest to zgodne z regulaminem,prawa się nie łamie...Może ja jakaś głupia jestem,ale nie umiałabym tak.Widzę jak tu dziewczyny niektóre piszą,że grają i grają i nic.Może gdyby nie pazerność handlarek to miałyby większą szansę...Ale to tylko moje zdanie.[/QUOTE]
No ja obdarowuję a ze ktoś sprzedaje, coż, świata nie zbawię. No i nie sprzeda raczej za polowę ceny, po prostu te ceny są z tylka wzięte. W necie spokojnie mozna kupic tusz za ok 30zł, zresztą ja go nie raz kupowalam w SP w promocji dokladnie za 32,49 handlarze są wszedzie i jedyne co mozna zrobic to wprowadzac inne regulaminy a testerów-sprzedawców zgłaszac.
|
#2694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jak dla mnie też w tym "procesie" wygram- sprzedam nie gra ... ale co kto woli Harpie zawsze się znajdą... Ja nie sprzedaję, bo kobietek w domu 3 ale np cześć odżywek z rocznego zapasu Garnier rozdałam, za uczciwa jestem żeby sprzedać i wciąż czekam na wartosciową nagrodę od losu za uczciwość ![]() ![]() Myslicie że możemy się dziś spodziewać wyników ProVag albo choć Luksji?
|
|
#2695 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie przyznaję bez bicia - nie mam smykałki handlary internetowej, a tym bardziej w sprzedaży kosmetyków. Ja po prostu nie widzę w tym zarobku ( może mój błąd, albo wychodzę z założenia,że jak zarabiać w taki sposób to od razu miliony
)- to po pierwsze, po drugie - gram tylko o rzeczy, które wiem,że przydadzą mi się, po trzecie - jakbym grała zarobkowo, to nie miałabym tej satysfakcji z wygrywania -bardziej dopadałaby mnie frustracja jakbym nic nie wygrywała.
|
|
|
|
#2696 |
|
Zadomowienie
|
Nie jestem w 100% przekonana. Gdyby nie fakt, że właśnie dostałam z kwietniowego Joyboxa maskarę MAC, a z reedycji lutowego Wibo, do czego należy dołożyć jeszcze 3 całkiem nieźle się sprawujące własne, to nie zagrałabym raz o maskarę L'oreal - a ze 3 razy. A jako, że nawet jeszcze nie skończyłam wszystkich kremów z testów (nawet serum z Vichy z grudnia 2014, bo w międzyczasie były testy Skin Perfection!), to nie raz zagrałabym o serum. I wiedząc, że to nowe produkty, kompletnie nie miałabym nic przeciwko zmagazynowaniu u siebie przynajmniej po 2 produktów w zapasie na jakąś posuchę. Może 12 to mnóstwo, ale jeśli nikt tego nie zabrania, a ktoś ma szczęście, to co mnie do tego? Są ludzie, którzy naprawdę się starają i nie ma w tym grama jakiegoś kombinatorstwa. To jest po prostu konkurs z określonymi zasadami. W Totka to też chyba nie wygrywają zawsze Ci, co chcą....
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamiast sprzedawać rzeczy to ja rozdaję. Ostatnio się zawzięlam i wystawilam 4 ogloszenia, ze sprzedam torebki kurde na f&l nadal to samo, niby zmieniam haslo a tam nic, caly czas ze brak hasła
|
|
#2698 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie mam nic przeciwko jak ktoś sprzedaje rzeczy z konkursów, ale nie podoba mi się jak są do produkty do testu...
W pewnym sklepie w moim mieście nagminną praktyką jest wyciąganie dodatków z gazet i sprzedawanie ich.. To uważam, za szczyt chamstwa i zachłanności..
|
#2700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

ala:
akcja się powoli kończy, a synkowi brakuje 7 kodów do saszetki/nerki/ czy jak to się zwie, oczywiście jeśli nie uzbieram od nikogo to kupię te soczki, nie zmarnują się, ale może akurat ktoś ma i nie potrzebuje
Harpie zawsze się znajdą...
zamiast sprzedawać rzeczy to ja rozdaję. Ostatnio się zawzięlam i wystawilam 4 ogloszenia, ze sprzedam torebki