|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Wtajemniczenie
|
gratki
|
|
|
|
#3003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak facet jest samotny to kto mu prasuje? Mama? ![]() Nie odbieraj tylko moich wypowiedzi jako atak czy coś w stylu, bo ja zupełnie nie z tych osób, po prostu zaskoczył mnie na maksa taki tok myślenia
|
|
|
|
|
#3004 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Gdybym jednak miała teraz zdecydować to wolę szklarską. Jest bardziej kameralna, szlaki są rewelacyjne. Karpacz wybierałam, gdy stawiałam bardziej na zabawę i rozrywkę - w dosłownym znaczeniu .
|
|
|
|
|
#3006 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[/QUOTE]Uff już zaczynałam się bac, ze z moim chlopem coś nie halo
|
|
|
|
|
#3008 |
|
Rozeznanie
|
Uffff......nadrobiłam 10 stron
.Weronkaa - trzymaj się |
|
|
|
#3009 |
|
Zadomowienie
|
To u mnie maj owocny:
1. Kolagen do twarzy 2. Maseczkę z glinki Neem i Drzewo Herbaciane Orientany 3. Szczoteczka Philips Soniccare 4. Kosmetyki Dax Sun (samoopalacz, samoopalacz w sprayu, chusteczki samoopalające x2) 5. Maskotka Munni 6. Książka ilustrowana "Calineczka" 7. Mata edukacyjna Canpol 8. Rower nivea 9. Zestaw pilomax (maska regenrująca , szampon oczyszczający) 10. Płyty Cd x2 11. Alkomat elektroniczny 12. Bon do sklepu http://sklep.mommecosmetics.com na 120zł 13. Zestawu kosmetyków Mama-Care firmy Efektima 14. Kosmetyki do utrwalania fryzur marki CHI 15. Zestaw Ziaja Mama MIa i zestaw Ziajka (krem przeciw rozstępom od 4 miesiąca ciąży (270 ml),ginekologiczny płyn do higieny intymnej (270 ml),lano-maść (15 g),płyn do kąpieli natłuszczający (370 ml), krem do pielęgnacji (50 ml), maść pośladkowa przeciw odparzeniom (50 ml). 16. Zestaw 4 książek Prószyński i S-ka (To ja - Malala Malala Yousafzai Happy end - Elizabeth Maxwell, Zawirowanie - Sabina Czupryńska, Bez śladu - John Lutz) 17. Miś + Zestaw i zestaw wybranego mleka Bebilon 18. Cd - CELIA CRUZ 19. Loreal 3 wygrane 20. Nivea krem wizaz.pl Trochę się nazbierało aaa i Garnier Neo przyszedł po 3 miesiącach
Edytowane przez Monkakon Czas edycji: 2015-05-31 o 18:49 |
|
|
|
#3010 |
|
Raczkowanie
|
mój nie prasuje ;( ale mójs ynek będzie umiał takie rzeczy juz ja o to zadbam
![]() moje wygrane w maju: -lowicz ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ -Bioderma krem testy -Nivea krem torba z czasdzieci.pl -2 bilety do kina Philips -2 bilety do kina 5.10.15 -kosmetyki Kemon z fb -weekend dla rodziców w Polanicy Zdrój -Jim Beam do testów -Kolastyna kosmetyki konkurs biedronka -Perlux ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ -farba Palette -bilet do kina Felix fb to chyba wszystko
|
|
|
|
#3011 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Wtajemniczenie
|
Monka, Ty się już możesz z tego utrzymywać
|
|
|
|
#3013 |
|
Konto usunięte
|
U mnie skromnie, bo odpuściłam bardzo konkursy, poza planszówkowymi, wizażem i street, także nawet w tym L`oreal nie brałam udziału
Mam nadzieję, że czerwiec zaowocuje rowerem i butami, byłabym przeszczęśliwa 2x krem Nivea kampania Perlux kampania Parodontax gra planszowa ,,Labyrinth:Ścieżki Przeznaczenia" gra planszowa ,,Nehemiah" koszulka Dove wejściówka na ścianę wspinaczkową dla dwóch osób z lokalnej gazety książka medyczna z diagnostyki laboratoryjnej, wygrana na konferencji ![]() wczoraj krem Physiogel z SP za 1 grosz |
|
|
|
#3014 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny... super wygrane!!! Gratuluję
Ja też nie narzekam. Majowe wygrane okazały się bardzo przydatne na już lub w najbliższej przyszłości, jak bon na nowe binokle ![]() Aaa... no i taka parasolka też mi się bardzo przyda, bo z tą tęczową jakoś tak głupio mi ostatnio chodzić, bo mam wrażenie, że już wszystkim się kojarzy
Edytowane przez marjories Czas edycji: 2015-05-31 o 19:01 |
|
|
|
#3015 | |
|
Zadomowienie
|
[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;51596174]Jesteś oficjalnie moim guru konkursowym
[/QUOTE]Hahahaha przerzucę się jeszcze na spożywkę i nie będę z domu musiała wychodzić na zakupy ale tak na serio to teraz dopiero 1,5 m-c siedziałam na L4 to może i dlatego tyle. Bo wcześniej pracowałam. Pewnie też miałybyście takie wyniki siedząc na L4 ![]() Gratuluję dziewczyny wszystkich wygranych ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
Edytowane przez Monkakon Czas edycji: 2015-05-31 o 19:02 |
|
|
|
|
#3016 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Po tamtym miesiącu mocno odpuściłam. Teraz strasznie marzy mi się ten rower od Nivei. Ty dla Gabi już całą wyprawkę chyba zdobyłaś
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Wtajemniczenie
|
Monka, i jeszcze ten fotelik dla dziecka dostałaś chyba w maju choć wygrany wcześniej, to możesz nabić statystykę
|
|
|
|
#3018 | ||
|
Zadomowienie
|
Właśnie
nie widziałyście gdzieś konkursu gdzie można wygrać parasol ogrodowy ? ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
jak wygrana chociaż fakt, m-c czekania to im się należy... Cytat:
|
||
|
|
|
#3019 |
|
Rozeznanie
|
U mnie w maju:
-krem Bioderma -krem Nivea x3 -doładowanie gfk 25 zł -przelew Playboy 50 zł -kolejne 50 zł z Playboya -50 zł z gfk -serum L'oreal niby za dużo nagród nie wpadło jednak jestem zadowolona , szczególnie z kasy
Edytowane przez Aniula_xD Czas edycji: 2015-05-31 o 19:20 |
|
|
|
#3020 |
|
Konto usunięte
|
Moje podsumowanie maja:
Pomadka Loreal x3 Tusz Loreal x3 Zestaw ksiazeczek dla dzieci Kalendarz z ćwiczeniami BIC Książka + zestaw dżemow 100 zl do empiku Krem NIVEA x2 Koszulka DOVE x2 Zestaw kosmetyków BANDI Kupon na krem W sumie nie ma tego dużo ale i tak jestem zadowolona
|
|
|
|
#3021 |
|
Wtajemniczenie
|
Patrzcie na co się natknęłam:
http://natemat.pl/142463,konkursy-mo...stia-szczescia Ja w maju najbardziej cieszę się z parownicy Philips ![]() A z moich marzeń o wygranej Soda Stream i torby obag nici :p
|
#3022 |
|
Zadomowienie
|
Jak ktoś ma ochotę na coś słodkiego
![]() https://www.facebook.com/HITprzebojo...type=1&fref=nf |
|
|
|
#3023 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Monkakon;51596217]Hahahaha przerzucę się jeszcze na spożywkę i nie będę z domu musiała wychodzić na zakupy
ale tak na serio to teraz dopiero 1,5 m-c siedziałam na L4 to może i dlatego tyle. Bo wcześniej pracowałam. Pewnie też miałybyście takie wyniki siedząc na L4 ![]() Gratuluję dziewczyny wszystkich wygranych ![]() Monia ja też Cię skrycie podziwiam jak siedzę na fb i widze że zdjęcia wygranych się pojawiają to nawet nie czytam czyje bo wiem ze Twoje racje Ci przyznam co do tego zwolnienia. Ja byłam 5dni w kwietniu to z ten okres sporo wpadło min Ziaja Liście Manuka. Gratuluję Kochana
|
|
|
|
#3024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz się skończy inne wyzwania przed mną no chyba że Gabi da mi chwilę dla siebie, to będę pewnie coś próbować w pewnym sensie konkursy uzależniają wstaje rano wpadam na wizaż i potem konkursy
|
|
|
|
|
#3025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mimo że nie pracuje to nie wygrywam tyle co ty. Jak jest mało nagród to często odpuszczam bo jury mnie nie lubi więc tu kreatywność jest ważna. U mnie tylko klika razy w Loreal się udało, szminki z 24hz mattem, krem nivea, podkład oriflame i suszarka z aukcji Philipsa
|
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3027 |
|
Zadomowienie
|
Moje podsumowanie:
Depilator Braun 50 zł z Playboya, Zestaw gadżetów Fiat, Tusz, błyszczyk, lakier do paznokci Sephora, Balsam Bioderma, 4 x pomadka L'oreal Tusz L'oreal, Serum L'oreal, Krem Nivea, Koszulka Dove, Podkład Oriflame, Maska do włosów Biovax, Zestaw słodyczy Wedel, Maseczka Bielenda, Czapeczka Elancyl.
|
#3028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też bardzo ładny wynik gratki
|
|
|
|
|
#3029 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w maju wpadło:
- chłodniki Winiary - zestaw Liście Manuka z Wizażu - 2 kremy Nivea z testu -1 krem Nivea z Wizażu -tusz i serum z Loreala -próbki Pharmaceris -micel z testu Biodermy -plastry z Wizażu - buty Ecco z konkursu w pracy -LPM- a to w maju było, bo właśnie nie pamiętam? -zabieg antycellulitowy z Wirtualnej Kliniki o który muszę się wykłócić - i znów jestem chora tak jak w tamtym miesiącu -maseczka z Bielendy Edytowane przez AleksandraNS Czas edycji: 2015-05-31 o 19:57 |
|
|
|
#3030 | ||
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.

to im się należy...