|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szerokobiodrzaste Potwory i Spółka. Odsłona 3.
Wakacje,lipiec,Grecja.
A co do spodni dla niskich to dobre są na długość jegginsy z Bershki
|
|
|
#902 | ||
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Wypróbowałam ją i sprawnie prostuje włosy, choć był to mój pierwszy raz i bałam się, że się poparzę ![]() Cytat:
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#904 | |||||
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
![]() to widzę, że my szerokopupne mamy podobne problemy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja marzę o tym, żeby się wygrzać nad krystalicznym morzem Cytat:
ja nie mam wielu kumpli, raczej jednego przyjaciela. Pracuję wśród facetów a to dla mnie nowość na domiar! jeden mnie skrzyczał,że nie powinnam takich ciężkich rzezy robić ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#905 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#906 |
|
Placuszek racuszek
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51675637]
Ale z Ciebie naiwna świeżynka, ale się dałaś wciągnąć, czytasz mi w myślach?
|
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Ale z Ciebie naiwna świeżynka, ale się dałaś wciągnąć,
|
|
|
|
|
#908 |
|
Zadomowienie
|
Ale z Ciebie naiwna świeżynka, ale się dałaś wciągnąć, Ja wiem Maro, że ty lubisz mnie obrażać i wiesz wszystko o mnie najlepiej, ale dałabyś sobie w końcu spokój. Bo to już serio brzmi jakbyś miała jakiś duży problem nie ze mną tylko a ze sobą. ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- I chyba faktycznie, nie chcesz, żebym tu była, spoko. |
|
|
|
|
#909 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
|
#910 |
|
Kawoholiczka
|
Dziewczyny z okolic Katowic, nie chciałaby któraś wymienić się lakierami? Mam dużo takich, których nie używam
|
|
#911 |
|
Konto usunięte
|
Oczywiście, że wiem lepiej. Wymyślasz sobie problemy i to w dodatku takie kompletnie od czapy, bo użalanie się nad sobą i swoim losem sprawia Ci przyjemność, ot i tyle.
|
|
|
|
|
#912 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
gdyby te problemy Cię nie dotyczyły, przez pryzmat dystansu nie brałabyś słów żadnej z nas do siebie. Wszystko odbierasz jako atak, na wszystko masz gotową odpowiedź. Próbowałaś się chociaż zastanowić nad słowami jednej z nas? pomyśleć nad tym? Może teraz jest już u Ciebie lepiej, ale nie mów, że nie miałaś żadnych problemów ze sobą, bo szło to jawnie zauważyć we wcześniejszych postach. Tu nikt nie chce nikogo obrażać, przynajmniej ja tak to wyczuwam, albo jestem za bardzo zdystansowana
|
|
|
|
|
|
#913 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Zadomowienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51675924]No właśnie wręcz przeciwnie - chcę żebyś wreszcie przejrzała na oczy.[/QUOTE]
Co przejrzała na oczy? Napisałam, że nigdy nie usłyszałam komplementu od faceta na temat mojego wyglądu, za to, że jestem fajna jako koleżanka już tak i, że dużo czasu spędzam i spędzałam w ich towarzystwie. To, że kobiety mówiły, że mam ładne oczy czy, że ogólnie jestem ładna, tak mówiły, ale było w tym momencie o czymś innym. ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
Jak ktoś cytuje twoją wypowiedź to też nie jest do ciebie? Jakimi słowami, otówrz się na ludzi- od dówch lat studiuje i mieszkam w mieście, w którym nikogo wcześniej nie znałam, w jaki sposób wydaje ci, się, że wszystko do tej pory załatwiałam? Zamieszkałam z 4 ludzi, których nigdy wcześniej nie widziałam, jakoś trzeba było się dogadać. Pierwszy raz napisałam tu jak byłam już po pierwszym roku i uwierz mi nic się od tamtej pory w moim życiu nie zmieniło. Cały czas mam nadzieję, że dojdzie do was w końcu, że nie potrzebuję i nie chcę byście się wtrącały w coś o czym nie macie pojęcia czyli w moje życie. I za każdym razem mówicie, że ok i co z tego skoro zawsze dochodzi do tej sytuacji. Nigdy nie ukrywałam, że nie lubię siebie i nigdy się to nie zmieni, chyba, że znajdzie się ktoś kto mnie będzie chciał, a że podobno najpierw trzeba siebie pokochać a to się nie stanie jeśli tamto się nie stanie. Cały czas się mnie czepiacie, ale jakoś żadna nie zauważyła drobnej rzeczy, której też wspominałam, mam koleżankę, która jest w naprawdę złym stanie psychicznym. Uważa, że jeśli nikogo nie będzie miała do 24 lat, to już później nie chce i woli się zabić, bo ciało brzydkie. Ale do tej pory miała siostrę, tylko, że ta siostra znalazła sobie kogoś i ta koleżanka nienawidzi tego faceta tak szczerze, że życzy mu śmierci. I jak tego wszystkie muszę słuchać. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51675907]Oczywiście, że wiem lepiej. Wymyślasz sobie problemy i to w dodatku takie kompletnie od czapy, bo użalanie się nad sobą i swoim losem sprawia Ci przyjemność, ot i tyle.[/QUOTE] Tak, siedzę i użalam się nad sobą nic nie innego nie robię. Nie spotykam się z ludzim, nie uczę się, nic nie robię tylko użalam się nad sobą. Miło mi, ciekawe skąd tak dobrze mnie znasz, mieszkasz ze mną i nie odstępujesz mnie na krok? Nie widziałam, że to jest przyjemność, dla ciebie mówienie, że jesteś gruba jest przyjemnością? Super, gadanie, że ważąc 60 kg jest się grubasem nie jest użalaniem się na sobą, ciekawe. |
|
|
|
|
|
#916 |
|
Kawoholiczka
|
W środę idę na zakupy i zastanawiam się nad tymi rzeczami:
http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/343287 (beżowe) http://www.sin-say.com/pl/pl/collect...m/sinsay-dress http://www.sin-say.com/pl/pl/collect.../ladies-blouse http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...9x/wedge-shoes http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0262368005.html http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0307345001.html http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0298236002.html http://www.stradivarius.com/pl/pl/ub...36&colorId=004 http://www.stradivarius.com/pl/pl/no...73&colorId=003 http://www.stradivarius.com/pl/pl/no...73&colorId=004 Za dużo fajnych ciuchów
|
|
#918 |
|
Placuszek racuszek
|
Ale pisząc coś o sobie Yuki, chyba masz świadomość tego, że ktoś coś o Tobie wie, wyciąga wnioski i widzi taki obraz Ciebie, jaki mu przedstawiasz?
:nie chcesz, żebyśmy się wtrącały w coś o czym nie mamy pojęcia" - to najprostsza obrona przed samą sobą. Nie wiesz, że te słowa też pisane są od Ciebie pochopnie, bo sama nie wiesz, czy ktoś nie ma z tym związanych doświadczeń. Naprawdę tu nie ma głupich dziewczyn, wątek trwa długo. Niektóre dziewczyny zwierzają się z wielu rzeczy i są świadome tego, co piszą. Przykre jest to, jak się zamykasz i wycofujesz, zamiast otwierać i dostrzegać. Właściwie też miałam taki okres w życiu, kiedy każda opinia czy porada ze strony innych odebrana była przeze mnie jako atak na swoją osobę. Wiem co to znaczy być "ramieniem zwierzeń" dla innych ale skończyłam z tym, też chcę być zdrowa psychicznie dzięki temu nawet bardziej otwarłam się do ludzi ![]() Nie ma sensu wyciągać z dołka ludzi, którzy już się w nim zadomowili i to niemalże jak syndrom sztokholmdzki - im tam po prostu pasuje. |
|
|
|
|
#919 | |
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
![]() Ten kapelusz jest super, ale zastanawiam się, czy jak będę w nim łazić po mieście to ludzie nie będą krzywo patrzeć ![]() Strój śliczny, też mi się takie podobają, ale szukam jednoczęściowego, bo zamierzam pływać na basenie.
Edytowane przez Le_Souvenir Czas edycji: 2015-06-08 o 18:28 |
|
|
|
|
|
#920 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
choć ja jestem chyba zbyt praktyczna, kupuję mało rzeczy jednosezonowych chyba, że szorty i obuwie. Kiecki najczęściej takie, które jesienią/wczesną zimą też zakładam
|
|
|
|
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już widzę siebie jak się wyleguję w takim na kocyku
|
|
|
|
|
|
#922 | ||
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
![]() Też bym tak chciała. Kupić np. 10 rzeczy uniwersalnych, które będę mogła zakładać nie tylko do jednej stylizacji. Muszę kiedyś w końcu porozglądać się za jakimiś klasycznymi, prostymi ciuchami, które nie znudzą mi się po roku. Cytat:
|
|
|
#923 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
szalej! na klasyki będzie jeszcze czas i jeszcze zatęsknisz za nietuzinkowymi fasonami! ja też sobie robie szaleństwo, ubierając się w bardziej kolorowe rzeczy |A tak z kontekstu: GDZIE MAHILA CHUDZILA przydają mi się teraz jej fajne przepisy i schudłam 2kg mało ale i tak się straaasznie cieszę |
|
|
|
|
|
#924 | ||
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Co do kolorów, najbardziej lubię pastelowe i biel. Fajnie kontrastuje z moimi włosami Cytat:
|
|
|
#925 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
ja odkrywam kolory na nowo, wcześniej nosiłam je tylko na ubraniach treningowych dziękuję !
|
|
|
|
|
|
#926 | |
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Nowe ciuchy w szafie zawsze cieszą.Mnie się szczególnie podoba łososiowy, miętowy i kremowy Odchudzasz się od dawna? Ile schudłaś w sumie?
|
|
|
#927 |
|
Zadomowienie
|
Ale pyszny smalec zrobiłam.
|
|
|
#928 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
jednak pozostaje kwestia wzrostu - 173,00 ![]() ja czuję się najlepiej w czerni jakby ten kolor był moją "drugą skórą" ale staram się wplatać kolory ![]() w sumie? niech no policzę...około 13 kg ale w dłuuuuugim przedziale czasowym ![]() właśnie upocona po treningu, trzęsącymi się łapami piszę tego posta zy czego?
|
|
|
|
|
|
#929 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i właśnie o to chodzi, jak już ktoś się decyduje za zmniejszenie, to poprawia też całą resztę 'przy okazji'. Maro, uspokój się, bo Yuki ucieknie z wątku jak Meefisto swego czasu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z sinsaya to co Ci się podoba to mi też, a reszta to również buty na koturnie i sukienka jedna z h&m ![]() Cytat:
Ale przymierzę z ciekawości jak będę we Wrocławiu na zakupach Może akurat moje małe co nieco będzie wyglądać ładnie
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

Wypróbowałam ją i sprawnie prostuje włosy, choć był to mój pierwszy raz i bałam się, że się poparzę