Keratynowe prostowanie w³osów cz.IV - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2015-06-19, 23:22   #2791
Miluchova
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 354
Dot.: Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV

Cytat:
Napisane przez deszczowelato Poka¿ wiadomo¶æ
Witam was,
przeczytalam juz sporo stron tego watku i nie znalazlam odpowiedzi na pytanie ktore mnie meczy... zrobilam prostowanie Alfaparf w salonie ,zero efektu oczywiscie reklamacja ,drugi zabieg i to samo ,znow reklamacja i zabieg po raz trzeci .Na dzien dzisiejszy wlosy sa bardziej miekkie ,gladsze ale calkiem proste na pewno nie ,lekka fala w dolnej czesci wlosow jak byla tak jest .Nigdy nie zrobie Alfaparfu bo na moich wlosach efekt prawie nie widoczny ale kusi mnie Enkanto i wlasnie tego nie wiem czy musze odczekac jakis czas po tym nieszczesnym ALFAPARFIE czy tez moge np po miesiacu nalozyc Encanto ?? okazalo sie ze dwa piersze zabiegi fryzjerka robila srodkiem do uzytku domowego ...oczywiscie Alfaparf.Prosze was o pomoc bo ja nie mam pojecia czy moge tak zrobic ,czy nie zniszcze w ten sposob wlosow
mo¿na od razu robiæ. A alfa nie ma ¶rodka do u¿ycia domowego, chyba, ¿e o czym¶ nie wiem
Miluchova jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-20, 06:09   #2792
deszczowelato
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Miluchova ,bardzo dziekuje za info najwazniejsze ze moge zrobic od razu sa dwa rozne srodki a zAlfaparfu na jednym pisze ze przeznadczony do domowego uzytku a na drugim ze do profesjonalnego ....z tym ze po tym pierwszym nie obiecuja zbyt duzo a fryzjerka bez mojej wiedzy uzyla wlasnie jego stad te reklamacje .MImo iz moje wlosy sa proste ,maja lekkie spuszenie i lekka fale na koncowkach wlosow Alfaparf nie poradzil sobie z tym ,wlosy sa proste i blyszczace do pierwszego mycia a potem tylko bardziej dolikatne w dotyku ale moze moje wlosy tak reaguja?? Z tego co sie doczytalam o tym srodku on w wiekszosci przypadkow daje taki efekt ,za jakies dwa tyg zrobie Encanto i wtedy bede miala porownanie a na razie jeszcze raz dziekuje
deszczowelato jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-20, 10:51   #2793
Miluchova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez deszczowelato Poka¿ wiadomo¶æ
Miluchova ,bardzo dziekuje za info najwazniejsze ze moge zrobic od razu sa dwa rozne srodki a zAlfaparfu na jednym pisze ze przeznadczony do domowego uzytku a na drugim ze do profesjonalnego ....z tym ze po tym pierwszym nie obiecuja zbyt duzo a fryzjerka bez mojej wiedzy uzyla wlasnie jego stad te reklamacje .MImo iz moje wlosy sa proste ,maja lekkie spuszenie i lekka fale na koncowkach wlosow Alfaparf nie poradzil sobie z tym ,wlosy sa proste i blyszczace do pierwszego mycia a potem tylko bardziej dolikatne w dotyku ale moze moje wlosy tak reaguja?? Z tego co sie doczytalam o tym srodku on w wiekszosci przypadkow daje taki efekt ,za jakies dwa tyg zrobie Encanto i wtedy bede miala porownanie a na razie jeszcze raz dziekuje

Ten zestaw do u¿ytku domowego ma tylko mniejsze pojemno¶ci (na raz) i jest tylko reklamowany jako domowy. Wrzucam zdjêcie z opakowania. ImageUploadedByWizaz Forum1434790110.308140.jpg

Normalnie jest, ¿e do u¿ytku profesjonalnego. To ten sam produkt mo¿esz sprawdziæ na stronie producenta oni maj± tylko jedn± seriê produktów do prostowania.
Stary 2015-06-20, 11:26   #2794
Sam To Nazwij
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 824

Witam

Dziewczyny czy robi³a która¶ z was kp mark± CHI ?Fryzjerka do której siê wybieram pracujê na tym.A czytam w±tek i jeszcze nie spotka³am siê aby która¶ z was robi³a chi.Ja najchêtniej zrobi³abym encanto,ale sama absolutnie siê nie podejmê i nie znam nikogo w Szczecinie kto pracujê na encanto
Sam To Nazwij jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-20, 13:56   #2795
deszczowelato
Przyczajenie

mam info od fryzjerki ktora mi robila prostowanie i wierzylam jej na slowo ,ona uzyla sformulowania ze ten pierwszy srodek jest metoda expresowa i on tylko wygladza a ten drugi robi sie troszke dluzej i ten prostuje .Znalazlam w necie rzeczywiscie dwie rozne keratyny z alfaparf .W moim wypadku zaden sie nie sprawdzil ,wyrzucilam 240 zl w bloto ,potem jak sprawdzilam ze srodek moge kupic za 70 zl rece mi opadly bo do wykonania Alfaparfu pani zadnych specjalnych umiejetnosci fryzjerskich nie wykazala,za to uraczyla mnie historiami jak wygladaja wlosy spalone keratyna...zamawiam kratyne i robie sama tym razem enkanto

Edytowane przez deszczowelato
Czas edycji: 2015-06-21 o 13:58
deszczowelato jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-20, 23:47   #2796
anng89
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sandrek Poka¿ wiadomo¶æ
Mog³aby¶ powiedzieæ w jaki sposób je pielêgnujesz i jak traktujesz je w czasie nocy? Mocno siê odkszta³caj±?
Myje szamponem z CeCe z olejkiem macadamia (bez sodium chloride ale za to z SLS) + dodalam do niego kilka kropel keratyny hydrolizowanej, potem zawsze odzywka z Garniera z olejkiem z awokado i maslem karite, a srednio raz w tygodniu maska z kallosa latte. Spie glownie z rozpuszczonymi wlosami i przod tam gdzie najbardziej sie krecily oraz konce po nocy nie sa niestety idealne, potrafia byc mocno odksztalcone, choc i tak jest o niebo lepiej niz kiedys, i niewiem czy to wina nowego encanto, czy to ja cos zrobilam/ robie zle ? ale idealnej tafli napewno przez caly czas, bez wzgledu na wszystko nie ma
anng89 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-21, 20:03   #2797
kudlata_76
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9

Cytat:
Napisane przez SceneQueene Poka¿ wiadomo¶æ
Poczytaj w±tek, s± tu o nim setki opinii.

Wys³ane poprzez Sony Xperia Z2.
sk±d pomys³, ¿e nie czyta³am w±tku? czyta³am, tak jak i poprzednie - przed zrobieniem pierwszej keratyny. bez sensu jest przebijanie siê po raz kolejny przez 100 stron w±tku, nie s±dzisz?
widzê tu negatywne opinie (na kilku ostatnich stronach), wiêc zwyczajnie pytam.

zapytam inaczej:
wiem, ¿e s± tu dziewczyny, które eksperymentowa³y z ró¿nymi produktami. ja wiem, ¿e nie dam rady po raz 3 z encanto, muszê znale¼æ alternatywê. fryzjerka poleca alfaparf, tu czytam negatywne opinie. mo¿e jednak s± tez dziewczyny zadowolone? a mo¿e kto¶ poleci co¶ innego? true keratin? co¶ innego?
kudlata_76 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-21, 20:52   #2798
Sam To Nazwij
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kudlata_76 Poka¿ wiadomo¶æ
sk±d pomys³, ¿e nie czyta³am w±tku? czyta³am, tak jak i poprzednie - przed zrobieniem pierwszej keratyny. bez sensu jest przebijanie siê po raz kolejny przez 100 stron w±tku, nie s±dzisz?
widzê tu negatywne opinie (na kilku ostatnich stronach), wiêc zwyczajnie pytam.

zapytam inaczej:
wiem, ¿e s± tu dziewczyny, które eksperymentowa³y z ró¿nymi produktami. ja wiem, ¿e nie dam rady po raz 3 z encanto, muszê znale¼æ alternatywê. fryzjerka poleca alfaparf, tu czytam negatywne opinie. mo¿e jednak s± tez dziewczyny zadowolone? a mo¿e kto¶ poleci co¶ innego? true keratin? co¶ innego?
Mam kole¿ankê,która robi tylko true keratin u fryzjera.Efekt o jakim marzê.Piêkna tafla zdrowych w³osów.Robi kp dwa razy w roku.
Stary 2015-06-21, 22:38   #2799
cecilly
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 24
Question Dot.: Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV

Hej dziewczyny,
raz tu pisa³am, ale wtedy nie uzyska³am odpowiedzi no i siê nie odwa¿y³am...
Od tamtej pory du¿o czyta³am o keratynie i prostowaniu ni±, ale jednej informacji nie zauwa¿y³am.
Czy np. encanto lub alfaparf powoduj± wype³nienie, które widoczne/odczuwalne jest jako pogrubienie w³osa/kucyka? Takie odczuwalne, widoczne??
Pytam, poniewa¿ mam bardzo zniszczone w³osy, przesz³am na naturaln± pielêgnacjê ale po latach rozja¶niania, w³os jest bardzo cienki i delikatny.
Zawsze by³y proste, ten efekt mnie nie interesuje, bardziej od¿ywnienie/odbudowanie...
Dlatego encanto czy alfaparf?
Który "pogrubi" w³os??
cecilly jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-22, 15:12   #2800
czekoladka3
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 631

Cytat:
Napisane przez cecilly Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny,
Od tamtej pory du¿o czyta³am o keratynie i prostowaniu ni±, ale jednej informacji nie zauwa¿y³am.
Czy np. encanto lub alfaparf powoduj± wype³nienie, które widoczne/odczuwalne jest jako pogrubienie w³osa/kucyka? Takie odczuwalne, widoczne??
Pytam, poniewa¿ mam bardzo zniszczone w³osy, przesz³am na naturaln± pielêgnacjê ale po latach rozja¶niania, w³os jest bardzo cienki i delikatny.
Zawsze by³y proste, ten efekt mnie nie interesuje, bardziej od¿ywnienie/odbudowanie...
Który "pogrubi" w³os??
ja nie zauwazylam takiego efektu po zadnym preparacie wlosy byly bardziej odzywione ale nie byly grubsze niz zazwyczaj.
czekoladka3 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-22, 16:59   #2801
kudlata_76
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9

ja nie zauwa¿y³am pogrubienia kuca, raczej wrêcz przeciwnie. mam po³owê w³osów tych co zazwyczaj.
robi³am encanto.
je¶li chcesz tylko od¿ywienia, to s± specjalne preparaty keratynowe od¿ywcze, które nie prostuj± w³osów.
kudlata_76 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-22, 17:39   #2802
Sam To Nazwij
Rozeznanie

Umówi³am siê na kp w salonie.Produkty chi enviro.Bardzo chcê,ale i siê cykam
Stary 2015-06-22, 18:07   #2803
chimay
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 25 231

Cytat:
Hej dziewczyny,
Który "pogrubi" w³os??
U mnie encanto nie pogrubi³o w³osów. W ogóle nic siê nie zmieni³o w ich wygl±dzie czy "zachowaniu" poza tym, ¿e znikn±³ wstrêtny puch, którego nic innego nie likwidowa³o. Ale zrobi³am je na w³osy zdrowe, jedynie z tym jednym felerem.
chimay jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-23, 22:05   #2804
malina3891
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 22

Witam
Czy taki sk³ad maski mo¿na stosowaæ po prostowaniu kreatynowym :

Aqua,Cetearyl alcohol, Aloe juice, Cetyl Esters, Glycerin, Juniper communis fruit extract, Behentrimonium Chloride, Panthenol, Cetrmonium Chloride, Parfum, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid , Cl7789l

Z góry dziêkuje i pozdrawiam
malina3891 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-23, 22:10   #2805
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina3891 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam
Czy taki sk³ad maski mo¿na stosowaæ po prostowaniu kreatynowym :

Aqua,Cetearyl alcohol, Aloe juice, Cetyl Esters, Glycerin, Juniper communis fruit extract, Behentrimonium Chloride, Panthenol, Cetrmonium Chloride, Parfum, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid , Cl7789l

Z góry dziêkuje i pozdrawiam
Mozna
Stary 2015-06-24, 07:43   #2806
malina3891
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 22

Cytat:
Napisane przez czekoladka3 Poka¿ wiadomo¶æ
Mozna

dziekujê
malina3891 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-24, 16:30   #2807
natural_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 82

Hej Dziewczyny, jestem po keratynowym prostowaniu w³osów w JLD (maj± promocje do koñca czerwca, jak pewnie wiecie) i w zwi±zku z tym szukam kosmetyków do w³osów. Mam kilka rozpoczêtych od¿ywek, ale obawiam siê, ¿e nie mogê ich u¿ywaæ. Czy bêdzie kto¶ tak mi³y i rzuci okiem na sk³ady?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg sklady.jpg (134,8 KB, 18 za³adowañ)
natural_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-24, 16:37   #2808
Miluchova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natural_ Poka¿ wiadomo¶æ
Hej Dziewczyny, jestem po keratynowym prostowaniu w³osów w JLD (maj± promocje do koñca czerwca, jak pewnie wiecie) i w zwi±zku z tym szukam kosmetyków do w³osów. Mam kilka rozpoczêtych od¿ywek, ale obawiam siê, ¿e nie mogê ich u¿ywaæ. Czy bêdzie kto¶ tak mi³y i rzuci okiem na sk³ady?
sk±d ten pomys³? Mo¿esz u¿ywaæ wszystkich.
Stary 2015-06-24, 18:15   #2809
natural_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 82

Cytat:
Napisane przez Miluchova Poka¿ wiadomo¶æ
sk±d ten pomys³? Mo¿esz u¿ywaæ wszystkich.
Bo zupe³nie siê na tym nie znam, poczyta³am, ¿e ma nie byæ SLS, posprawdza³am niektóre sk³adniki na kosmopedii, co w zasadzie nic nie da³o i jednak postanowi³am, ¿e zapytam tutaj Dziêkujê
natural_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-25, 07:55   #2810
Elle88dw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 459

Dziewczyny 2 dni temu zrobi³am encanto i nie jestem zadowolona Najpierw przerazi³am siê, bo nie mog³am wysuszyæ keratyny - moje cienkie w³osy do ramion suszy³am przez dwie godziny- to by³ horror. Potem nie mog³am zmyæ od¿ywki i w³osy by³y obci±¿one. My³am je wczoraj dwa razy, nie b³yszcz± tak jak po u¿yciu chocochoco i gdy s± mokre s± strasznie sztywne- nie jestem w stanie w³o¿yæ w nie palców by przeczesaæ. Gdy wyschn± jest lepiej, ale i tak mnie to nie satysfakcjonuje a na suszarkê nie mogê patrzeæ.
Strasznie zrazi³am siê do keratyny
Elle88dw jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-25, 14:15   #2811
Miluchova
Zadomowienie

A ja zrobi³am eksperyment i do 40ml alfaparfu dorzuci³am 5ml keratyny hydrolizowanej i tak± mieszank± prostowa³am. Stwierdzi³am, ¿e i tak mam w³osy zniszczone (yup, spali³am z³± farb± w³osy, brawo ja), wiêc najwy¿ej czeka mnie pixi. Szczerze mówi±c prostowa³am i widzia³am dziwne rzeczy dzia³y siê z w³osami, w sensie wykrêca³y siê momentami, trochê sie przerazi³am, ale po umyciu bajka xD w³osy miêciutkie i wyg³adzone

narazie nie chwalê siê w³osami, bo maj± paskudny kolor. Dam znaæ, jak eksperyment bêdzie siê trzyma³ :P planujê farbowanie na 20 lipca.

Je¶li chodzi o zdjêcia przed i po, to zrobi³am, ale muszê je w koñcu zrzuciæ. Swoj± drog± wydaje mi siê, ¿e znowu niewiele widaæ, bo w³osy mam proste, wiêc wygl±daj± ca³y czas tak samo. Pojedyncze, pourywane w³osy siê przyliza³y, ca³o¶æ jest jak ju¿ mówi³am miêkka. Kolor zszed³ dwa tony, koñcówki miêkkie, ca³o¶æ miêsista jak po encanto.

Na krok z dodaniem keratyny zdecydowa³am siê, bo alfaparf ma jej za ma³o w stosunku do encanto, a zauwa¿y³am, ¿e moje w³osy pragnê³y keratyny od jakiego¶ czasu i po ka¿dej keratynowej masce by³y idealne.. no to tak z g³upoty mi wpad³o i powiem szczerze, ¿e siê spisa³o, bo mogê teraz od¿ywki nie nak³adaæ, w³osy i tak wygl±daj± super.

Nie wiem, ile trwa³ zabieg, ale mniej ni¿ godzinê mi zesz³o dodatkowo brak³o mi preparatu na jeden pasek w³osów, taki mo¿e 3cmx2cm kawa³ek, tak¿e porównuj±c dotykowo te w³osy s± bardziej szorstkie od tych zrobionych i trudniej siê rozczesuj±.

@kasza80
jak tam w³osy po coco?
Stary 2015-06-25, 16:13   #2812
sandrek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 555

Jak kto¶ robi³ zabieg w domu i tym samym preparatem u fryzjera to mo¿e to porównaæ?
sandrek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-25, 22:17   #2813
AdusiaNW
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

zebra³am siê w koñcu na odwagê i postanowi³am dokonaæ zakupu mam w³osy d³ugo¶ci nieco za zapiêcie od biustonosza do¶æ wysoko cieniowane wiêc zdecydowa³am siê na 100 ml, chocia¿ ró¿nie tam sprzedawcy zalecaj±. Wybra³am encanto ze wzglêdu na najbardziej widoczny efekt, ale...... siedze teraz ju¿ godzine i nie wiem w koñcu co na tym allegro wybraæ. Uwa¿am, ¿e to spore ryzyko, bo boje siê jakich¶ podróbek. Mo¿e która¶ mog³aby pomóc mi w ostatecznym wyborze ze wzglêdu na obszerne do¶wiadczenie w tej kwestii. Polecani na pocz±tku tego w±tku sprzedawcy ju¿ nie sprzedaj± tych produktów. Obra³am sobie kilka aukcji (nie wiem czy mogê tutaj linkami bezpo¶rednio :P )
To s± takie co do których mam w±tpliwo¶ci:
http://allegro.pl/ntbk-prostowanie-n...248264089.html co to w³a¶ciwie jest? bo nie jest to opisywane przez Was COCOCHOCO ani chyba te¿ encanto jak mówi tytu³ aukcji

http://allegro.pl/coco-keratyna-pros...275946934.html to encanto, coco czy co? bo nawet zdjêæ nie maj±...

kusi mnie tez ta kativa bo ma dobr± cene http://allegro.pl/kativa-keratyna-pr...362728039.html

Te wychodz± w ca³kiem fajnej cenie, ale sama nie zaryzykuje nie wiedz±c co to. Kurcze no idiot jestem w tym wzglêdzie
AdusiaNW jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-25, 22:29   #2814
weegirl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 126

Cytat:
Napisane przez Elle88dw Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny 2 dni temu zrobi³am encanto i nie jestem zadowolona Najpierw przerazi³am siê, bo nie mog³am wysuszyæ keratyny - moje cienkie w³osy do ramion suszy³am przez dwie godziny- to by³ horror. Potem nie mog³am zmyæ od¿ywki i w³osy by³y obci±¿one. My³am je wczoraj dwa razy, nie b³yszcz± tak jak po u¿yciu chocochoco i gdy s± mokre s± strasznie sztywne- nie jestem w stanie w³o¿yæ w nie palców by przeczesaæ. Gdy wyschn± jest lepiej, ale i tak mnie to nie satysfakcjonuje a na suszarkê nie mogê patrzeæ.
Hmm, ja w³osów po Encanto przez pierwszy miesi±c nawet nie próbowa³am rozczesywaæ na mokro (a swoje naturalne w³osy zawsze tak czeszê). Albo suszy³am, albo pozwala³am im wyschn±æ samym (ale wtedy siê falowa³y) i dopiero pó¼niej rozczesywa³am- je¶li by³a taka potrzeba. Ja akurat ¶wietnie wspominam Encanto, trzyma³o siê u mnie piêknie pó³ roku
weegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-25, 23:05   #2815
konspiracja
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 437

Cytat:
Hej dziewczyny,
Który "pogrubi" w³os??
Pogrubily? Wrêcz przeciwnie. Ja mam duzo wlosow ale zawsze by³y falowano puchate(w zalezno¶ci od pogody najczêsciej) i mia³y dziêki temu dodatkow± objeto¶c. Po keratynie wygladzi³y sie i przyliza³y i na poczatku ten przyliz w³asnie by³ dla mnie wiekszym minusem niz jedwabista gladko¶æ Po miesi±cu byly fajne. Moze i powtorzê

Cytat:
Napisane przez Elle88dw Poka¿ wiadomo¶æ
Te wlosy w avie ³adne s± oszczedniej na razi ez odzywka po myciu. Dojd±.

na Groszka orbicie

Syzyf by³a kobiet±

Edytowane przez konspiracja
Czas edycji: 2015-06-25 o 23:07
konspiracja jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-25, 23:31   #2816
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AdusiaNW Poka¿ wiadomo¶æ
zebra³am siê w koñcu na odwagê i postanowi³am dokonaæ zakupu mam w³osy d³ugo¶ci nieco za zapiêcie od biustonosza do¶æ wysoko cieniowane wiêc zdecydowa³am siê na 100 ml, chocia¿ ró¿nie tam sprzedawcy zalecaj±. Wybra³am encanto ze wzglêdu na najbardziej widoczny efekt, ale...... siedze teraz ju¿ godzine i nie wiem w koñcu co na tym allegro wybraæ. Uwa¿am, ¿e to spore ryzyko, bo boje siê jakich¶ podróbek. Mo¿e która¶ mog³aby pomóc mi w ostatecznym wyborze ze wzglêdu na obszerne do¶wiadczenie w tej kwestii. Polecani na pocz±tku tego w±tku sprzedawcy ju¿ nie sprzedaj± tych produktów. Obra³am sobie kilka aukcji (nie wiem czy mogê tutaj linkami bezpo¶rednio :P )
http://allegro.pl/ntbk-prostowanie-n...248264089.html co to w³a¶ciwie jest? bo nie jest to opisywane przez Was COCOCHOCO ani chyba te¿ encanto jak mówi tytu³ aukcji

http://allegro.pl/coco-keratyna-pros...275946934.html to encanto, coco czy co? bo nawet zdjêæ nie maj±...

kusi mnie tez ta kativa bo ma dobr± cene http://allegro.pl/kativa-keratyna-pr...362728039.html

Te wychodz± w ca³kiem fajnej cenie, ale sama nie zaryzykuje nie wiedz±c co to. Kurcze no idiot jestem w tym wzglêdzie
preparatów z dwóch pierwszych aukcji które poda³a¶ w ogóle nie kojarzê, chyba nikt na w±tku nie robi³ nimi
z tego co dziewczyny pisa³y, kativa mo¿ne byæ fajna, dosyæ dobrze prostuje jednak nie od¿ywia a¿ tak bardzo jak inne preparaty
czekoladka3 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-26, 07:34   #2817
Elle88dw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 459

Cytat:
Napisane przez konspiracja Poka¿ wiadomo¶æ
Te wlosy w avie ³adne s± oszczedniej na razi ez odzywka po myciu. Dojd±.
Avatar jest po chocochoco. Bêdê je mocno olejowaæ, mam nadziejê ¿e dojd± do siebie!
Elle88dw jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-26, 11:40   #2818
kasza80
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 705

Cytat:
Napisane przez Miluchova Poka¿ wiadomo¶æ
@kasza80
jak tam w³osy po coco?
a Twój eksperyment jest na starej wersji alfaparf? Czy z t± piank±? Tej starej wersji ju¿ chyba nie idzie dostaæ w tych ma³ych zestawach.

Ja po prostu jestem tak zalatana, ¿e nawet nie mam czasu Wam napisaæ. Zdjêcia s±, my³am ju¿ dwa razy i jeszcze dzi¶ Wam zdam relacje
kasza80 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-26, 14:54   #2819
mysteryy
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Robi³am wczoraj prostowanie u fryzjerki, niestety nie przyszlo mi na mysl zapytac jakiej firmy sa produkty, natomiast oczy mi ³zawi³y tak , ze dala mi maseczke na twarz zaplacilam 200 z³ co uwazam za niska cene poniewaz w mojej okolicy taki zabieg chodzi po 400 z³. Jestem zadowolona z zabiegu bo mialam niezle suche i zniszczone wlosy co widac na zdjeciu. Robilam wczoraj ale jeszcze nie mylam wlosów, nie mam szamponu Babydream dlatego pewnie umyje alterra. dodaje zdj przed i po
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg unnamed-horz.jpg (102,4 KB, 82 za³adowañ)
mysteryy jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-06-26, 15:35   #2820
SceneQueene
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 655

Cytat:
Napisane przez AdusiaNW Poka¿ wiadomo¶æ
zebra³am siê w koñcu na odwagê i postanowi³am dokonaæ zakupu mam w³osy d³ugo¶ci nieco za zapiêcie od biustonosza do¶æ wysoko cieniowane wiêc zdecydowa³am siê na 100 ml, chocia¿ ró¿nie tam sprzedawcy zalecaj±. Wybra³am encanto ze wzglêdu na najbardziej widoczny efekt, ale...... siedze teraz ju¿ godzine i nie wiem w koñcu co na tym allegro wybraæ. Uwa¿am, ¿e to spore ryzyko, bo boje siê jakich¶ podróbek. Mo¿e która¶ mog³aby pomóc mi w ostatecznym wyborze ze wzglêdu na obszerne do¶wiadczenie w tej kwestii. Polecani na pocz±tku tego w±tku sprzedawcy ju¿ nie sprzedaj± tych produktów. Obra³am sobie kilka aukcji (nie wiem czy mogê tutaj linkami bezpo¶rednio )

Drugi mi podejrzanie wygl±da. Wszystkie aukcje w³a¶ciwie wygl±daj± mi na ¶rednio oryginalne. Jak siê orientujê to oryginalne butelki do encanto powinny wygl±daæ tak

Wys³ane poprzez Sony Xperia Z2.

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy?
FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb

Edytowane przez SceneQueene
Czas edycji: 2015-06-26 o 15:36
SceneQueene jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2017-04-22 22:09:54

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.