|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i ploteczki o jedzeniu i nie tylko :)
Dudi
Jak miło Cię widzieć
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje życie kręci się teraz wokół pracy i książek, ponieważ stwierdziłem że najwyższa pora nadrobić zaległości wydawnicze. Przy okazji dobre lekarstwo na samotność. W pełni pochłania mnie także kontrolowanie wagi i mozolne próby jej zrzucania. A tak wogóle to nic mi się nie chce w taki upał
|
|
|
|
|
|
#963 |
|
Raczkowanie
|
jak Wy dziewczyny wytrzymujecie bez slodyczy? ja codziennie probuje rozpoczc dzien bez jakiegos ciastka ale jak go nie mam to sie trzese i mysle tylko o slodyczach. wiem ze to uzaleznienie, nie umiem go pokonac.
ile najdluzej wytrzymalyscie bez jedzenia slodyczy? |
|
|
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież miałeś dziewczynę.. zerwaliście? ![]() Cytat:
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
O już dawno, pod koniec zeszłego roku o tym pisałem. Pewnie na wątku którego nie śledzisz
![]() A u Ciebie co słychać? ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- A ja nie rozumiem jak można jeść słodycze w taką pogodę. Człowiek aż garnie się do świeżych, orzeźwiających owoców. Jeszcze lody i jakieś proste ciasto z owocami jestem w stanie zrozumieć. |
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi
U mnie bez zmian... dalej "stoję w miejscu" a i miewam gorsze dni... zastanawiam się czy nie coraz częściej
|
|
#967 | |
|
Konto usunięte
|
Cześć!
Męczą mnie te upały. Byłam w weekend w domu rodzinnym na wsi. Na zewnątrz upalnie, a w domu chłodno. W ogóle się teraz nie wysypiam odkąd wróciłam do Warszawy. Tak gorąco. Wczoraj uciekł nam kot. Szukałam go na całym osiedlu przez pół godziny. Kot sam wrócił, ale TŻ spadł telefon. Znaleźliśmy baterię i kartę, ale ekran w telefonie jest pęknięty Cytat:
|
|
|
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzytul:Nie za bardzo wiem co masz na myśli pisząc o staniu w miejscu. O to to! I nie patrzenie na nie w sklepie... |
|
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz - bez zmian.. siedze w domu, roboty nie ma.. zero planów na wakacje i pewnie znowu je przesiedze w domu
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Dudi, witamy ponownie
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie tutaj nie chodzi wcale o jedzenie i niejedzenie
Wiesz... konflikty z mamą, myśl, że najprawdopodobniej na wakacje nigdzie nie wyjadę (na kilka dni), ciągłe siedzenie w domu bo nie ma z kim wyjść, gdzie a poza tym te upały..
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2015-07-07 o 13:50 |
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam podobnie przez tę pogodę. Zawsze źle znosiłam wysokie temperatury. Boję się gdzieś wyjść z obawy czy znowu nie zemdleję. Sama daję radę iść tylko rano do kościółka. Potem albo z kimś, albo 'siadówka' w domu... A jutro w moim mieście są konsultacje z firmy Sylveco na których mi zależy i muszę iść dość spory kawałek. Mam nadzieję że jakoś to przetrwam.
|
|
|
|
|
|
#973 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy któraś mi może powiedzieć, jak to właściwie jest z alkoholem na diecie? Strasznie lubię wieczorkiem wypić sobie małą szklaneczkę whisky i boję się, że zawali to efekty mojej pracy nad sylwetką... Na stronie internetowej niby piszą, że w małych ilościach nic złego nie zrobi http://whisky.pl/lancuch.html#z-czego-powstaje biorąc pod uwagę skład i tak dalej, ale się boję
|
|
|
|
|
#974 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Doskonale Cię rozumiem, bo świeżo po skończeniu szkoły też siedziałam w domu. Nie miałam wtedy kasy, bo pewnie bym ten czas poświęciła na prawo jazdy albo , kursy angielskiego i np. siłownię. A tak spędziłam rok w domu na szukaniu pracy. Trochę się uczyłam, a nie mogłam znaleźć sobie żadnego zajęcia. Dobrze, że TŻ mnie wtedy często zapraszał do siebie na weekend. Może warto poszukać sobie jakiegoś twórczego zajęcia. |
|
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, znalazłam fajny przepis na kakaowe ciasto z cukinii, ale jak myślę smażyć się w taką pogodę przy włączonym piekarniku to mi się odechciewa
|
|
|
|
|
#976 |
|
Przyczajenie
|
witam. To ja polecam super pyszny przepis, tym bardziej, że sezon w pełni trwa. Mianowice cukinię zetrzeć na tarce, dodać jajko, ulubione przyprawy, ewentualnie do zagęszczenia łyżkę mąki. Smażyć na łyżeczce oliwy z oliwek. Podawać z sosem z jogurtu naturalnego z tartym ogórkiem i ząbkiem czosnku.
|
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze. Kiedyś bardzo często zdarzało mi się mdleć. Pewnie też miał na to wpływ sposób żywienia, niejedzenie śniadań i ciągła anemia... Teraz jako tako nie mdleję, ale tylko przychodzi takie ocieplenie i od razu czuję się bardzo słabo. Nie ma opcji żebym gdzieś wyszła na takie słońce. A jak już muszę to bez wody i jakiś gum/cukierków orzeźwiających się nie obejdzie.
|
|
|
|
|
#979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2015-07-07 o 15:12 |
||
|
|
|
|
#980 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#981 |
|
Konto usunięte
|
Dudziaku, no normalnie kosmos. Wczoraj bodajże sprawdzałam twój profil, a tu proszę - napisałeś tutaj!
![]() ![]() Ja przeziębiona, gardło mnie boli, mam katar, wczoraj głowa pękała. Źle znoszę takie upały. A przeziębienie latem - mam przerąbane. |
|
|
|
|
#982 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wracając tylko do tematu warzyw... Liczycie fasolkę szparagową stricte jako warzywo czy jednak źródło białka? Bo niby to roślina strączkowa, ale tego białka to ona dużo nie ma... I jeszcze, chyba najgłupsze jak dotąd zadane przeze mnie pytanie... Jak macie robaczka w owocach to wyrzucacie całe czy tylko tę część z dodatkiem? Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2015-07-08 o 15:49 |
|
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jako warzywo
|
|
#985 |
|
Konto usunięte
|
Hej!
Myślicie, że makrela wędzona, serek wiejski, 2 kawałki pieczonego schabu i twarożek na kolacje to za dużo białka jak na 1 dzień? |
|
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#987 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#989 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#990 |
|
Konto usunięte
|
Wszystko razem - ok. 100 g białka!
nawet ja tyle nie zjem. Tyle to jem dziennie, nie w jednym posiłku. a, i na pewno ważę i mierzę więcej niż ty.Cholera, za dużo. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

Przecież miałeś dziewczynę.. zerwaliście? 
rzytul: