Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-02, 20:55   #2821
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Ja jestem za tym, żeby nie wstawiać tu fot z nk. To, jakby nie bylo, prywatny profil, niejutubowy i dosyć stary. Pogadać ok, ale wklejać bym chyba nie wklejala. Wiem ze każdy moze to znalezc, ale jednak...
Ano dlatego wlasnie ja nie wklejam w ogole to sie zalogowalam na jakiegos śmieciowego maila i wlazlo nazywam sie Genowefa... musialam kiedys do czegos pilnie potrzebowac NK
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 20:55   #2822
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Widzę, że temat pamięci o rocznicy Powstania ciągnie się kolejną stronę Serio, dla Was coś jest albo białe albo czarne? Jak ktoś nie pamięta to tylko dlatego, że jest głupim lewackim ignorantem, który wyznaje tylko mamtowdupizm? Chyba za mało rozmawiam na takie tematy z innymi ludźmi, bo aż jestem w szoku. Dla mnie jest oczywistym, że jak coś jest dla kogoś ważne, to o tym pamięta, a jak nie to nie zna dokładnej daty i tyle. Niektórzy nie pamiętają daty rocznicy Powstania a inni Dnia Matki - i to i to zdarzy się przeoczyć, co nie znaczy od razu, ze w ogóle nie mają o nich pojęcia, albo że mają je w tyłku.
Mogę mówić za siebie: ignorantem, ale nie żadnym lewackim czy głupim. Ignorancja to braki w elementarnej wiedzy. To, że uważam kogoś za ignoranta nie czyni z niego osoby z którą nie chcę się zadawać czy kolegować. Ogólnie uważam, że wiedza jest tylko wycinkiem tego jakim się jest człowiekiem i bycie ignorantem nie czyni kogoś gorszym. W skali mikro to dla mnie ogólnie mało istotne.
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 20:58   #2823
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Uwielbiam Justina za dystans do siebie i oczywiście za Summer Love czy TKO
Kocham ten kawałek.
Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Ale to trochę co innego i ja nie widzę w tym nic złego. Uważam wręcz, że wyglądałoby to naprawdę pięknie - ale to już jest specjalne życzenie, a nie standard. Zwyczajowo tylko panna młoda jest w bieli, myślę że gdyby Nennka szła na wesele "całe na biało", to by o tym powiedziała.

Z ciekawości, chciałabyś mieć białą suknię czy inny kolor?

(...)
Muszę obejrzeć ten jej filmik. Może rozmawiała z PMką i ta nie wyraziła sprzeciwu? Ale fakt - najczęściej jest tak, że panna młoda chce się jednak wyróżniać na tle innych i należy to uszanować/zapytać, czy nie będzie jej przeszkadzać.

Tak, chciałabym mieć białą (naturalny odcień) suknię.

Pana młodego/panów w ogóle widzę za to w takich garniturach: 1 i 2.

Osz w mordkę.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 20:59   #2824
201705230905
Konto usunięte

Tęcza jest śliczna pięknieje w oczach dosłownie
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:02   #2825
201607211122
Konto usunięte

Cytat:
Ale jednak prywatne i dostępne po zalogowaniu.

Tzn noe mam zamiary nikomu nic narzucać czy cos, po prostu zawsze jestem przeciwna wklejaniu prywtnych profili. Kto będzie chcial zbalezc przedmiot rozmowy ten znajdzie :p
idąc tym tokiem myślenia może w ogóle temat nk w ogóle nie powinien być poruszany? bo jak ktoś chce to znajdzie i z fejkowego konta sobie obejrzy skoro są dostępne dla nieznajomych?
201607211122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:09   #2826
thebierdonka
Raczkowanie

uwaga offtop: moze ma ktoras z was ta ksiazke -> Historia wewnętrzna w formie ebooka, pdf, audio, cokolwiek? albo czytala ktoras i mowi ze warto? przeszukalam caly internet, znalazlam tylko orginal audio niestety nie znam niemieckiego. wiem, ze mozna kupic w kazdej ksiegarni w necie ale nie chce placic 25 zl

Edytowane przez thebierdonka
Czas edycji: 2015-08-02 o 21:10
thebierdonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:14   #2827
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
No, żyjąc w Warszawie też by mnie zdziwiły takie osoby. Ale jak ktoś żyje w innym mieście, syreny nie wyjo, to wierzę, że można przeżyć pierwszy sierpnia i przez cały dzień nie skojarzyć, że dziś rocznica. A nawet się nie dowiedzieć z innych źródeł. O to mi chodzi. Naprawdę nie uznam tego za ignorancję czy głupotę. Ignorancją będzie jak ktoś taki usłyszy, że jest/była rocznica i w ogóle nie pomyśli o którą mogło chodzić tego dnia albo nawet nie spróbuje się dowiedzieć o co ludziom chodzi z tą datą, tak dla samego siebie.
Ja jestem z Białegostoku u mnie syreny zawsze wyją 1 sierpnia g.17 i 1 września . Podejrzewam, że w większości miast również.

Miałam się nie udzielać w kwestii dyskusji świadomości co jest 1 sierpnia, ale po prostu krew mnie zalewa, jak kilka wizażanek próbuje innym wmówić, a może bardziej sobie, że brak świadomości tego co się dzieje w kraju, jest po prostu normalne. Nie wiem jakie grupy wiekowe mają takie zdanie, ale to jest po prostu żenujące i przestańcie się pogrążać swoimi ripostami. I jeszcze czujecie się dumni, że nie kojarzycie podstawowych dat historii Polski??!!
Zamiast epatować swoim stanowiskiem, warto byłoby odkurzyć podręcznik z historii.

Chyba po coś zaliczamy kolejne szczeble edukacji podstawówka, gimnazjum...by nabyć ogólną wiedzę, poznać historię kraju, dowiedzieć gdzie leży poznań, gdzie są góry, jak wygląda krowa etc Nie twierdzę, że ktoś komu z niczym się nie kojarzy 1 sierpnia, 1 września jest głupkiem/idiotą, ale na pewno jest ignorantem i mi byłoby osobiście wstyd takich rzeczy nie wiedzieć, a nie jestem wielką patriotką i historykiem.
Jak w dobie internetu, telewizji, radia nie docierają do Was takie informacje?? Nie robicie internetowej prasówki, nie odpalacie portali onet, interia, wp żeby chociaż przeczytać nagłówki artykułów?? Wiecie, że jakaś youtuberka kupiła sobie nowy lakier do paznokci, a nie macie świadomości co się dzieje w kraju??

Nie jestem katoliczką i teoretycznie w czterech literach powinnam mieć kiedy są święta i uroczystości, ale jakoś mam świadomość, kiedy są święta Bożego Narodzenia, Trzech Króli, wiem, że na Boże Ciało zawsze są procesję etc. I skąd ja to mogę wiedzieć skoro się nawet nie urodziłam katoliczką?!! Po prostu szok, powinnam udawać jak ateiści, że 25 grudzień nie istnieje, bo to przecież mnie nie dotyczy I się dziwić, że sklepy są wtedy nieczynne.

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Dziewczyny, błagam dajcie już spokój z tym Powstaniem Warszawskim - jesli istnieje szansa na zakończenie tego tematu, to ja BARDZO o to proszę
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:14   #2828
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

bez przesady Skąd wiesz, po jednym "noooł" i "o nie", co ktoś miał na myśli? Myślę, że prędzej chodziło o kiczowaty makijaż, perłowy lakier i kokieteryjnie wystający różowy stanik I myślę, że takie same reakcje by były gdyby chodziło o zdjęcia Maxi czy innej pełnosprawnej youtuberki
Pewnie niektórych już denerwuje, że codziennie na wątku piszecie o Bogusi, albo o Szusz, a jak nie ma co pisać to zawsze ktoś coś wyszuka w internecie na którąś z nich.

Co myślicie o lakierach do paznokci Inglot? Będą lepsze niż GoldenRose? Szukam jakiegoś tańszego odpowiednika Fiji.

Ten olejek z Isany pozostawia na wannie tłusty osad?
Stary 2015-08-02, 21:16   #2829
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Pewnie niektórych już denerwuje, że codziennie na wątku piszecie o Bogusi, albo o Szusz, a jak nie ma co pisać to zawsze ktoś coś wyszuka w internecie na którąś z nich.

Co myślicie o lakierach do paznokci Inglot? Będą lepsze niż GoldenRose? Szukam jakiegoś tańszego odpowiednika Fiji.

ingloty są spoko, ale ta wielka 16ml butla to tradża, bo lakiery szybko gęstnieja

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:20   #2830
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
haha dobre polecam funny montage
Cytat:
Poryczałam się! Naprawdę fajnie zrobiony filmik I ta radość z tego, że ma coś na czole
Mnie rozwalilo 3;05
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:21   #2831
anu07
Raczkowanie

Cytat:
Poryczałam się! Naprawdę fajnie zrobiony filmik I ta radość z tego, że ma coś na czole
Eeej ten w białej koszulce jest z Polski? Dobrze mu idzie
anu07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:21   #2832
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:

miałam trzy, zuzyłam je w końcu jako bazy do domowej odzywki. nie nadawały się na nic innego. miałam bazę wyrównującą płytke (może i wyrównywała, ale nie wysychała), top coat który 'zmazywał' lakier nawet jesli był suchy oraz piękny, piękny jasny beż, nawte fajna, żelowa konsystencja i wygląd, ale krycie to on miał żadne.
za to moja koleżanka miała jaśniutki (jak ten essie fiji) róż i zawsze się zachwycałam, jak na paznokciach go miała. Super krycie, idealnie jasny.

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:21   #2833
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
. I jeszcze czujecie się dumni, że nie kojarzycie podstawowych dat historii Polski??!!
Zamiast epatować swoim stanowiskiem, warto byłoby odkurzyć podręcznik z historii.

Ale ja nie piszę, że nie znam dat, nie znam historii. Chodzi mi tylko o ten pojazd, że ktoś nie może skojarzyć z marszu, że dziś jest to konkretne święto. Można znać daty ale niekoniecznie nimi żyć. Wiem o co chodzi, ale nie wstaję i nie myślę "o dziś jest rocznica tego i tego, ważne święto". Jak sobie przypomnę w ciągu dnia, lub coś mi przypomni, to ok, będę wiedziała o co chodzi. Ale wiem, też że można spędzić dzień i nie dotrze do nas informacja, że dziś jest coś ważnego i sobie przez to nie przypomnimy. Naprawdę nie rozumiem tego pocisku, że "o boże, nie wiesz, że dziś jest ten dzień?! Od kilku dni nie bombardują cię informacje na ten temat?! Nie wierzę"

Z mojej strony już eot.

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-08-02 o 21:37
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:29   #2834
akna1102
Zadomowienie

Jeśli na tamtych zdjęciach to naprawdę Boguśka, to teraz wygląda super...klasa i elegancja

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Ciekawe czy po filmie Maxi, ze stacjonarnych sklepów zostanie wymieciona maska Ziajowa w okolice oczu, bo się na nią napaliłam
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:30   #2835
thebierdonka
Raczkowanie

Cytat:
Ale ja nie piszę, że nie znam dat, nie znam historii. Chodzi mi tylko o ten pojazd, że ktoś nie może skojarzyć z marszu, że dziś jest to konkretne święto. Można znać daty ale niekoniecznie nimi żyć. Wiem o co chodzi, ale nie wstaję i nie myślę "o dziś jest rocznica tego i tego, ważne święto". Jak sobie przypomnę w ciągu dnia, lub coś mi przypomni, to ok, będę wiedziała o co chodzi. Ale wiem, też że można spędzić dzień i nie dotrze do nas informacja, że dziś jest coś ważnego i sobie przez to nie przypomnimy. Naprawdę nie rozumiem tego pocisku, że o boże, nie wiesz, że dziś jest ten dzień?! Od kilku dni nie bombardują cię informacje na ten temat?! Nie wierzę

Z mojej strony już eot.
ja tylko odnosnie tego fragmentu. jestem w stanie sobie wyobrazic ze ktos nie czuje sie "bombardowany" informacjami, wystarczy ze sam sobie reguluje dostep do informacji. ja wlaczam tv raz lub dwa razy w tygodniu na 20 min (na dobra sprawe moglabym w ogole nie posiadac tv), radia nie slucham, w dni kiedy nie mam dostepu do inernetu (nie posiadam mobilnego, tylko stacjonarny) nie jestem na biezaco z informacjami a juz na pewno nie jestem nimi bombardowana. pewnie sporo osob tak ma, tym bardziej ze sa wakacje. wiec uwierz
Stary 2015-08-02, 21:32   #2836
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Ja o sukience się wypowiem tyle-
boru
wygląda ok, nie moj styl, ale jest spoko
ale za 280zł
to ta jakość jest podła. zdzierstwo. ta koronka nad biustem, matku. ten sklep też podjerzany, mini zdjęcia, zero informacji o produkcie, tylko cena
zdjęcie ze sklepu
to, co dostała nenka, podchodzi pod niezgodnośc produktu- widzicie gęstość wzoru na tej koronce? porównajcie z jej sukienką, dostała poliestrowe oszustwo ;-;
+ odstające skrawki materiału przy biuście

ważne, że jej się podoba, wygląda w niej ładnie, ale na jej miejscu kłóciłabym się ze sklepem.
szkoda jej pieniędzy :<
szkoda, o ile za nią zapłaciła, a nie dostała
Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
Mogę mówić za siebie: ignorantem, ale nie żadnym lewackim czy głupim. Ignorancja to braki w elementarnej wiedzy. To, że uważam kogoś za ignoranta nie czyni z niego osoby z którą nie chcę się zadawać czy kolegować. Ogólnie uważam, że wiedza jest tylko wycinkiem tego jakim się jest człowiekiem i bycie ignorantem nie czyni kogoś gorszym. W skali mikro to dla mnie ogólnie mało istotne.

No widzisz, dla Ciebie to elementarna wiedza, dla mnie nie Nie razi mnie, że ktoś nie zna dokładnej daty tego czy innego święta, może bym się śmiała gdyby chodziło o Sylwestra Mówisz, że bycie ignorantem nie czyni kogoś gorszym w Twoich oczach, ale ton Twoich poprzednich postów nie do końca o tym świadczy. Zresztą nieważne już, tego posta już w ogóle prawie nie rozumiem.

Cytat:
Ja jestem z Białegostoku u mnie syreny zawsze wyją 1 sierpnia g.17 i 1 września . Podejrzewam, że w większości miast również.

Miałam się nie udzielać w kwestii dyskusji świadomości co jest 1 sierpnia, ale po prostu krew mnie zalewa, jak kilka wizażanek próbuje innym wmówić, a może bardziej sobie, że brak świadomości tego co się dzieje w kraju, jest po prostu normalne. Nie wiem jakie grupy wiekowe mają takie zdanie, ale to jest po prostu żenujące i przestańcie się pogrążać swoimi ripostami. I jeszcze czujecie się dumni, że nie kojarzycie podstawowych dat historii Polski??!!

Chyba po coś zaliczamy kolejne szczeble edukacji podstawówka, gimnazjum...by nabyć ogólną wiedzę, poznać historię kraju, dowiedzieć gdzie leży poznań, gdzie są góry, jak wygląda krowa etc Nie twierdzę, że ktoś komu z niczym się nie kojarzy 1 sierpnia, 1 września jest głupkiem/idiotą, ale na pewno jest ignorantem i mi byłoby osobiście wstyd takich rzeczy nie wiedzieć, a nie jestem wielką patriotką i historykiem.
Jak w dobie internetu, telewizji, radia nie docierają do Was takie informacje?? Nie robicie internetowej prasówki, nie odpalacie portali onet, interia, wp żeby chociaż przeczytać nagłówki artykułów?? Wiecie, że jakaś youtuberka kupiła sobie nowy lakier do paznokci, a nie macie świadomości co się dzieje w kraju??

Nie jestem katoliczką i teoretycznie w czterech literach powinnam mieć kiedy są święta i uroczystości, ale jakoś mam świadomość, kiedy są święta Bożego Narodzenia, Trzech Króli, wiem, że na Boże Ciało zawsze są procesję etc. I skąd ja to mogę wiedzieć skoro się nawet nie urodziłam katoliczką?!! Po prostu szok, powinnam udawać jak ateiści, że 25 grudzień nie istnieje, bo to przecież mnie nie dotyczy I się dziwić, że sklepy są wtedy nieczynne.

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:

Wiem, że pijesz do moich wypowiedzi, ale pozwól, że oszczędzę sobie, Tobie i innym ciągniecie tego off topa

Co do lakierów Inglota - u mnie nigdy nie robiły szału plus są baaaardzo duże, tego nie da się zużyć. Z drugiej strony moja mama używała ich po 3-4 lata, gęstość bez zarzutu. Tylko co z tego kiedy po takim czasie po prostu przestały jej się podobac niektóre kolory i i tak wywaliła Dużo bardziej wolę Golden Rose.

Olejek Isana u mnie zostawiał tłustą warstewkę, używałam pod prysznicem. uwaga, bo również podczas kąpieli można się poślizgnąć przy wychodzeniu z wanny.

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2015-08-02 o 21:37
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:35   #2837
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Dziewczyny, błagam o pomoc.
W ostatnim czasie któraś z Youtuberek mówiła, że kupiła w Ikei zasłonę odgradzającą jedną część pomieszczenia od reszty. Oczywiście nie dodałam tego do zakładek, a teraz za nic nie mogę sobie przypomnieć, która o tym mówiła.
Czy któraś z Was kojarzy może kto o tym mówił? Albo wie o jakie zasłony chodzi? Nie mogę znaleźć ich na stronie
Stary 2015-08-02, 21:37   #2838
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez thebierdonka Pokaż wiadomość
wiec uwierz
Nie zrozumiałaś, ja właśnie wierzę Pewnie nie napisałam tego składnie. Poprawiłam by było jaśniej.

201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:40   #2839
thebierdonka
Raczkowanie

Cytat:

Nie zrozumiałaś, ja właśnie wierzę Pewnie nie napisałam tego składnie. Poprawiłam by było jaśniej.

faktycznie, zle zrozumialam. w takim razie sie z toba zgadzam
Stary 2015-08-02, 21:41   #2840
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Trafilam na filmik na ktorym Australijczyk mowi po polsku
Genialne Gosciu troche jest podobny do Paciorka
https://www.youtube.com/watch?v=VBReXM77orA
rewelka

Cytat:

Zalezy które. Generalnie lubię, ale nie wszystkie kolory się u mnie dobrze trzymają. Trwalsze wg mnie są z serii O2, ale drogie w cholere, mimo ze i tak moge je kupić taniej

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:51   #2841
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Wiem, że pijesz do moich wypowiedzi, ale pozwól, że oszczędzę sobie, Tobie i innym ciągniecie tego off topa

Co do lakierów Inglota - u mnie nigdy nie robiły szału plus są baaaardzo duże, tego nie da się zużyć. Z drugiej strony moja mama używała ich po 3-4 lata, gęstość bez zarzutu. Tylko co z tego kiedy po takim czasie po prostu przestały jej się podobac niektóre kolory i i tak wywaliła Dużo bardziej wolę Golden Rose.

Olejek Isana u mnie zostawiał tłustą warstewkę, używałam pod prysznicem. uwaga, bo również podczas kąpieli można się poślizgnąć przy wychodzeniu z wanny.

Nic do Ciebie nie mam. Pod jednym z filmików u Szusz ktoś pisał, że wie jak znaleźć na YT Szuszowego Tomka, a ten Tomek z google to zupełnie inna osoba niż Lew. szkoda tego chłopaka poprostu, bo wszyscy będa mysleli, że to on się wygłupia na vlogach jako "Lew".
Nie jestem za wywlekaniem przeszłości z internetu kogokolwiek.

Lakiery do paznokci się wymienia co kilka lat czy dopiero jak zgęstnieją. Mam taki lakier( mojej mamy) czerwony. Używałam go w podstawówce jak się dorwałam do mamy kosmetyczki, a on nadal jest w dobrym stanie. Myślicie, że nadal można go używać?

Stary 2015-08-02, 21:54   #2842
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
ja oglądam doslownie kilka kanałów, więc tak wlasnie wychodzi, ze mam niewielki repertuar, no i cóż
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:55   #2843
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agatnik Pokaż wiadomość
idąc tym tokiem myślenia może w ogóle temat nk w ogóle nie powinien być poruszany? bo jak ktoś chce to znajdzie i z fejkowego konta sobie obejrzy skoro są dostępne dla nieznajomych?

Nie mam sily i ochoty się spierac, szczerze mówiąc. Jak pisałam, nie chce tez nic nikomu narzucać czy nakazywać. Po prostu moim zdaniem to nie do konca ok.

O ile dla mnie spoko jest omawianie filmów czy fot na insta, to wyciąganie starych fot z prywatnych profili to nabijanie sie dla nabijania, a to nie jest ok.

Ale to tylko moje osobiste zdanie :p
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 21:55   #2844
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli na tamtych zdjęciach to naprawdę Boguśka, to teraz wygląda super...klasa i elegancja

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Ciekawe czy po filmie Maxi, ze stacjonarnych sklepów zostanie wymieciona maska Ziajowa w okolice oczu, bo się na nią napaliłam
Paraffinum Liquidum
Dla mnie osobiście niestety na wstępie już odpada.

Edytowane przez carpaibex
Czas edycji: 2015-08-02 o 21:58
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 22:02   #2845
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Trafilam na filmik na ktorym Australijczyk mowi po polsku
Genialne Gosciu troche jest podobny do Paciorka
https://www.youtube.com/watch?v=VBReXM77orA
Co do Australii - stwierdziłam, że skoro i tak mam zaznaczone, to może obejrzę sobie Wolf Creek... nie wiem czemu tak się katuję, ale w jeden wieczór ogarnęłam dwie części i teraz siedzę taka zmiażdżona. Dodatkowo czeka mnie totalnie hardkorowy tydzień w pracy i 5 dni zajęć z teorii prawka po 4 godziny dziennie po robocie... - miło się zapowiada ;(
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 22:12   #2846
TheDocha
Dossisława I

Montaż
Treść

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Andziaks i konkurs.

Chyba robiła porządki w domu i rzeczy niepotrzebne przekazała na konkurs.
Stary 2015-08-02, 22:15   #2847
Adamantium01
Karo

Cytat:
a kto niby inny, bez jaj

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 22:20   #2848
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Nie mam sily i ochoty się spierac, szczerze mówiąc. Jak pisałam, nie chce tez nic nikomu narzucać czy nakazywać. Po prostu moim zdaniem to nie do konca ok.

O ile dla mnie spoko jest omawianie filmów czy fot na insta, to wyciąganie starych fot z prywatnych profili to nabijanie sie dla nabijania, a to nie jest ok.

Ale to tylko moje osobiste zdanie :p
Zgadzam się z Tobą.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 22:22   #2849
thebierdonka
Raczkowanie

Cytat:

Andziaks i konkurs.

Chyba robiła porządki w domu i rzeczy niepotrzebne przekazała na konkurs.
czy tylko ja słyszę "kąkurs"?
Stary 2015-08-02, 22:28   #2850
Hadassah
Zadomowienie

Nie podoba mi się nowy filmik Angeliki Miało być ładnie zmontowane, trochę jak Claire, trochę jak obecnie 'profesjonalne' dziewczyny robią, ale estetyka nie ta. Czaje założenie, ale moim zdaniem jeszcze długa droga.
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości