|
|
#91 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: AMA Monika Ross
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Dlaczego Czesia aż tak przytyła? Grażyna ją tuczy?
---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Uwaga, nie dla dzieci - Ramona tańczy na RURZE! https://www.youtube.com/watch?v=7Gzaws_1YrY |
|
|
|
|
#93 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Ante Pante
|
Kto to jest Ramona ja się pytam?
I co się stało z kochanką Jerzego? Był taki motyw, że przez jakiś czas nawet u niej mieszkał. Kim dla niego jest Kamila? Czy Beata żyje? Ps. Podziwiam Pani krzepę, Pani Moniko.
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
Mam dużo obowiązków w Rosso, zbliża się pora obiadowa, dostawcy nie ma, Gabriela na urlopie. Odpowiem na wszystkie pytania ok godziny 16 kiedy to zjawi się już menadżer. Pozdrawiam serdecznie!
|
|
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
Jak to Moni miałaś syna Daniela? To on umarł?
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-08-03 o 11:20 |
|
|
|
|
#98 |
|
O RLY?
|
Ramona to moja kobieta. Problem?
Tak, oczywiscie ze moja matka zyje.
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
Ja chciałabym zapytać kiedy wreszcie wyjdzie na jaw, że śmierć Krystyny była sfingowana i odpowiednie osoby zostaną zatrzymane przez policję i prokuraturę i sąd. Przecież nie było ciała!
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to było z tą najstarszą córką Pawła? On o niej nie wiedział? Dlaczego matka tej dziewczyny przez tyle lat się nie odzywała do niego i dlaczego dopiero teraz się skontaktowała? Jasiu, Ramona to chyba nie dla Ciebie dziewczyna A Kasi byś nie chciał albo tej Kamilki? Czy to za bliska rodzina? ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- I gdzie się Beata podziewała jak zaginęła? Jak Ci to Jasiu wytłumaczyła???
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie, chciałam też zapytać o inwazyjne operacje plastyczne niektórych osób z klanu. Dlaczego nagle wyglądają tak inaczej? Jakby byli zupełnie innymi ludźmi! I nikt tego nie komentuje, nikt nie pyta, nie rozmawia o tym. Dziwi mnie to i niepokoi prawie tak mocno jak brak ciała Krystyny.
Seona, zastrzelona? Niby zmarła w drodze, w samolocie. Yhm. |
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad.2. Tak słyszałam, że na lotnisku została zastrzelona! Ale niech wróci z pracy Pani Monika to nam wszyyyystko opowie |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
I Michał!
To miałoby nawet sens, niby zapalenie opon, a podobno była pacjentem zero. Wiesz, zombie itd. |
|
|
|
|
#106 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kochanka Jerzego,owszem, nawet 2 razy z nią w tango poleciał. Pani Doktor. Alina Paskudzka. Chyba o nią chodzi? Bo to nie jedyna miłostka Jerzego, ale faktycznie z tylko z nią zamieszkał. Ba. Przeciez on się z Elą nawet rozwiódł wtedy, ochajtali się potem drugi raz. Zerwali kontakt po tym kiedy ona go zostawila, wyjechala do Katowic, a Jurek wrocil z podkulonym ogonem, jednak nie tak dawno ta flądra wrocila i otworzyla swoj gabinet kolo firmy Jurka i Antka. Zaprosila Jurka na kawe, on juz jej nie chcial, mial za zle to jak go potraktowala 6 lat temu, no ale z ostroznosci spotkanie przed Elą zatail.Ta sie jednak dowiedziala i ojojojoj mial Jurek awanturke. Ale juz jest spoko. Kamila jest dla niego przyrodnią siostrą. Mają wspolnego ojca. A raczej mieli. Beatka oczywiscie zyje, wrocila do Rafalskiego. Bardzo dziekuje! ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52290022]Jak to Moni miałaś syna Daniela? To on umarł?[/QUOTE] Mówię miałam, bo co to za syn tylko na papierze. Kiedy ja biegalam kolo niego, skakalam, sranie w banie, dzikie weze, zeby on wyszedl z tej depresji, to on po leczeniu stwierdzil, ze choroba to moja wina, spakowal walizki i wyjechal z dupeczką do Londynu. Tam teraz zyje i pracuje. I nie pamieta o starej matce. ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Ależ oczywiście, że było ciało. W końcu Krysia umarła w samolocie w objęciach Agnieszki. Po lądowaniu był normalny pogrzeb. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-08-03 o 16:31 |
||
|
|
|
|
#107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak to najstarszą córką Pawła?!?!oneone!! ona ma jeszcze inną córką poza Agą i Paschalską? :O Pani Moniko, a co u cioci Steni? Nadal parzy czaj? |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#109 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Krysia nie została zastrzelona, po prostu nie przezyla podrozy. Umarla juz niemal gdy samolot lądował. Pawel nie wiedzial o tym, ze ma dziecko z Wigą. Wiga wiedziala, ze nie odejdzie od Krystyny i nie chciala psuc jego rodzinnej sielanki. Wreszcie ktos inny odwalil inbę, a nie ja. ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Spokojnie, ja widziałam. ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
Toz to ciocia Stasia parzy czaj! Nie Stenia. Uwazam, ze Jurki troche wykorzystują ciocię Stasię. W koncu kobieta ma juz swoje lata. Niby nie mieszkają razem, ale ciocia przyjdzie posprzata, ugotuje. Nie ładnie tak. Jeremiaszek robil jej sceny zazdrosci, bo spotkala swojego ziomka z Kazachstanu, ale juz sie ogarnal. Wie, ze Stasia kocha tylko jego. |
|||
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Skąd oni biorą te imiona dla bohaterów? Z kalendarza z 1928r???
Cytat:
Czuję, że ten wątek zgarnie jakiś medal w podsumowaniach na koniec roku
|
|
|
#111 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Czy Jerzy nadal wozi w bagażniku siekierę? A w ogóle to zdradza jeszcze czasem żonę?
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie. Po ostatniej awanturze Eli, kiedy to Alina wróciła, jakoś sobie siadł na tyłku. Nie podoba mi się tylko fakt, że wszystkie panie piszecie wyłącznie o Jerzym. A przecież Ela też ma swoje za uszami. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Córka Pawła akurat zmarła gdy się dowiedział, o jej istnieniu! Dziecko kochanki Jacka Boreckiego - córki obecnego kochanka byłej żony ów Jacka itd. itd. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#115 | |
|
Ante Pante
|
Cytat:
|
|
|
#116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A czy coś wiadomo na temat kontynuacji książki o rodzinie Lubiczów? |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
O RLY?
|
a Pani myslala, ze babcia Ela to bedzie wiernie czekac i tylko gorzkie lzy wylewac nad wiarolomstwem dziadka? to sie Pani pomylila. babcia Ela tez potrafi dac do pieca!
|
|
|
#119 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cóż. Przynajmniej Ela ma o czym pisać. W końcu wydała już 3 tomy sagi o naszym klanie. Nie tylko mój Feli ma talent pisarski |
|
|
|
|
|
#120 | ||
|
Ante Pante
|
Cytat:
Cytat:
Pani Moniko, wspominała Pani wcześniej o Czesi. Czy dalej jest ona z Darkiem?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

A Kasi byś nie chciał albo tej Kamilki? Czy to za bliska rodzina?

Córka Pawła akurat zmarła gdy się dowiedział, o jej istnieniu! Dziecko kochanki Jacka Boreckiego - córki obecnego kochanka byłej żony ów Jacka
itd. itd.