|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Shoe addict :)
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.IX
Cytat:
![]() Tak sobie myślę, że powinni produkować trochę mniejsze pojemności szminek, błyszczyków czy cieni. Teraz jest takie wybór, ciągle wychodzi coś nowego - nie sposób wszystko wykończyć
|
|
|
|
|
#872 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#873 |
|
F • R • I • E • N • D • S
|
Przychodzę z informacjami.
Oczywiście jak ja się na coś napalę to tak wychodzi ![]() Róż data produkcji 2014, sam w sobie wygląda ładnie - jeszcze dokładnie nie macałam. Zapach brzydki, domyślałam się, że nie bedzie tak ładny jak czekoladka, ale bez przesady. Natomiast paleta http://www.sephora.pl/Makijaz/Palety...orach/P1809027 Data produkcji 2011, te kody się jakoś powtarzają czy ona faktycznie jest taka stara? Myślicie, że to możliwe, że ona jest z 2011 roku?
|
|
|
|
#874 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#875 | |
|
|
Cytat:
Ja mimo swojego sędziwego wieku nie lubię być zbyt poważna trzeba otrzymywać młodość w sercu jak najdłużej ![]()
|
|
|
|
|
#876 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#877 | |
|
|
Cytat:
![]() zalali nas purchawami Tak się kończy chytrość sprzedawców takie produkty na rok/pół roku przed terminem ważności powinni sprzedawać z baaaardzo dużym rabatem, a nie trzymać w nieskończoność i wciskać później klientom purchawiska |
|
|
|
|
#878 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
ja też liczę na coś do pielęgnacji 15 kremów na noc ( 12 miniatur i 3 pełnowymiarowe) 12 kremów na dzień (w tym 2 pełnowymiarowe) , niezliczoną ilośc próbek i miniatur serum do twarzy wolałam nawet nie otwierać szuflady w których mam peelingi, żele i pianki do mycia twarzy ![]() musze iść na odwyk
|
|
|
|
|
#879 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#880 | ||
|
|
Cytat:
te miniatury są super ostatnio pomalowałam się tym mini błyszczykiem Estee i jest boski mam jedną paletkę cieni Estee po terminie, ale nic się złego nie dzieje z oczami, więc pomęczę ją jeszcze troszkę ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#881 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mogę odżałować Plazy
|
|
#883 | |
|
|
Cytat:
spoko, nie odwykuj niedługo święta - zawsze można komuś sprezentować nadwyżki ![]() Ja już poważnie uszczupliłam swoje zapasy, mam malutko
|
|
|
|
|
#884 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#885 |
|
|
|
|
|
|
#886 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
pisz do nich i napisz co o tym myślisz bo inaczej dalej będą wciskać te purchawy. Ale wtopę zrobili napisałabym na fejsie co o tym mysle ale pewnie zaraz zablokują ![]() |
|
|
|
|
#887 | ||
|
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
7 szt. pełnowymiarówek to chyba zapas na 3 lata
|
||
|
|
|
#888 | ||
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ja capnęłam i Cherie i Plaza i nawet były w terminie, głupi to ma szczęście Cytat:
niedoczekanie, przecież zaraz będą jakieś gratisy, próbki, gify i znowu się kolekcja powiększy. Ja tak miałam z kremami i serum/serami ( wybierzcie co chcecie bo zawsze mam z tą odmianą problem ), prawie zdenkowałam wszystkie miniaturki, saszetki itp i nagle jakoś przybyło tego sama nie wiem jak ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Jakoś tak wyszło 2 szt jeszcze z zestawów świątecznych ale będą w przyszłym tygodniu już do wykorzystania, bo właśnie kończę Givenchy Sparkling ( też z zestawu świątecznego ) |
||
|
|
|
#889 | |
|
F • R • I • E • N • D • S
|
Cytat:
Cienie na pewno pójdę oddać, ale też róż mnie zastanawia, bo data produkcji 2014, ale śmierdzi, nie wiem jak to opisać, taki chemiczny zapach... Chciałabym chociaż ten róż zostawić
|
|
|
|
|
#890 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
pomysł niby dobry ale ja jestem lisek-chytrusek i nie lubię dzielić się zapasami pielęgnacyjnymi ![]() mogę rozdać szampony, żele, kolorówkę ale nie oddam nic z pielęgnacji
|
|
|
|
|
#891 | |
|
|
Cytat:
![]() Jak ten zestaw Givenchy? ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#892 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Kremy na dzień pełnowymiarowe mam chyba tylko 3, sporo miniatur. Ale ja to jestem zasypana serami/olejkami. A jeszcze sobie napakowałam do koszyka z 5 następnych
Wizażowe mądrości: - "To była logika kompletnie nielogiczna, jakaś matematyczna" Edytowane przez tenebra Czas edycji: 2015-09-04 o 10:59 |
|
|
|
#894 |
|
Szanelowa Madżesti
|
A może wymienią go w stacjonarce, niech Pani da Ci powąchać i porównasz sobie.
|
|
|
|
#895 | |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#896 |
|
only smart shopping
|
[QUOTE=aniyam;52646156]
niedoczekanie, przecież zaraz będą jakieś gratisy, próbki, gify i znowu się kolekcja powiększy. Ja tak miałam z kremami i serum/serami ( wybierzcie co chcecie bo zawsze mam z tą odmianą problem ), prawie zdenkowałam wszystkie miniaturki, saszetki itp i nagle jakoś przybyło tego sama nie wiem jak ![]() [/QUOTE] Tak to jest - chwila nieuwagi i kolekcja pęcznieje.
|
#897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że jest w D na 2+1 za 155, jednak się wstrzymam z wizytą w stacjonarnej S Cytat:
Cytat:
|
|
#898 | ||
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Poszczują człowieka jednym gifem i nagle szafa pęka
|
||
|
|
|
#899 | |
|
|
Cytat:
nie miałam nigdy nic z Givenchy, poza mini szminką
|
|
|
|
|
#900 | ||||||
|
Zadomowienie
|
No to mój nie ma w sobie ani jednej kakaowej nutki, liczę na szybkie przyjęcie zwrotu
![]() Cytat:
No mój na lata by nie starczył, bo w najlpeszym razie, jeżeli wyprodukowany w 2012 roku kosmetyk może wytrzymać 36 miesięcy - to mam niespełna 4 miesiące na zużycie smroda ![]() Cytat:
Poczekaj, pomacaj, sprawdź kody i zapach. W ciemno też już więcej chyba nic nie kupię. Nie mam FB, żeby ich obsmarować, zresztą - czytałam tutaj Wasze przejścia z purchawami z D. i akcją na fejsie i kasowaniem negatywnym komentarzy. Obawiam się, że S. zrobiłaby to samo. Ale ufam, że moja historia (jak to zabrzmiało ) da komuś do myslenia i chociaz czytające to dziewczyny będą miały jakieś informacje o działaniach S.Jesień w pełni, to i purchawki jak grzyby po deszczu wyrastają... brak mi słów na to traktowanie klientek, brak słó ![]() Cytat:
Mój kod: 4N2, z kolei kody na paletach do oczu są 6 znakowe (litery i cyfry). Może któraś z cyfr w kodzie to litera ??Cytat:
![]() Cytat:
Niestety, mój puder nie ma nic wspólnego z zapachem kakao, a jego jakości i działania nie będę sprawdzać na swojej twarzy, niestety. Może kiedyś gdzieś trafię na nówkę ![]() A w kwestii chemii z Niemiec - jest inna, wiem też z autopsji i przywożonych przez dziadków ton proszku do prania. Oj ta bidna Polska 100 lat za resztą świata... Cytat:
bez komentarza. S. zeszła na psy (nie obrażając psów, które kocham ) Posypią się zwroty... ciekawa jestem ich reakcji na taką sytuację czy stana na wysokości zadania..
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

a to tylko tych takich podobnych do English Rose, a jeszcze błyszczyki i inne kolory różów, czerwieni, fuksji itp
muszę chyba zrobić porządki i powystawiać co nieco na all albo porozdawać rodzince

takie produkty na rok/pół roku przed terminem ważności powinni sprzedawać z baaaardzo dużym rabatem, a nie trzymać w nieskończoność i wciskać później klientom purchawiska 

mam jedną paletkę cieni Estee po terminie, ale nic się złego nie dzieje z oczami, więc pomęczę ją jeszcze troszkę 

pisz do nich i napisz co o tym myślisz bo inaczej dalej będą wciskać te purchawy. Ale wtopę zrobili 

żeby chociaż S zachowała się teraz porządnie, stanęla na wysokości zadania i przysłała ci przynajmniej jakąś porządną zniżkę