Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!! - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-14, 18:43   #271
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!

My to z Tz mamy plana niby on bedzie przyjezdal co jakis czas na caly weekend,wtedy kiedy wspóllokatorka bedzie jechala do domu.
Vanessa176 kolezanki sie nie zgodza na przyjazd lubego??czy poprostu nie bedzie luzu?az 4 w jednym pokoju, czy ogólnie na mieszkaniu?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 18:59   #272
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
My to z Tz mamy plana niby on bedzie przyjezdal co jakis czas na caly weekend,wtedy kiedy wspóllokatorka bedzie jechala do domu.
Vanessa176 kolezanki sie nie zgodza na przyjazd lubego??czy poprostu nie bedzie luzu?az 4 w jednym pokoju, czy ogólnie na mieszkaniu?
No wlasnie w tym problem,ze nie mieszkam sama w pokoju,tylko z kolezanka i jakos mi tak glupio......zreszta wiadomo,zero prywatnosci...tylko bysmy sie wszyscy wkurzali.Moj TŻ tez do mnie przyjezdza na weekendy.Umawiamy sie z kolezanka ktora kiedy zostaje....No ale w sumie tych wspolnych weekendow w moim mieszkanku jest bardzo malo.
Vanessa176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 19:07   #273
domi7ks
Zakorzenienie

phdwao a jakie Wy to tajne praktyki macie ?

Vanessa176 moja współlokatorka ma juz zaznaczone, ze ma jechac do domu jak Tz przyjedzie W koncu po calym tyg tęsknoty () jakas przyjemność się nalezy i tylko tym sie pocieszam

Stary 2007-09-14, 19:10   #274
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

No u mnie jest z tym gorzej,ze moje wspollokatorka jest w tej samej sytuacji co ja wiec musimy sie jakos dogadywac.
Stary 2007-09-14, 19:41   #275
Chii1986
Zakorzenienie

Dobra dziewczyny-mobilizacja, nie ma co myśleć o smutnych sprawach, o szkole itp. bedzie dobrze a jakby Wam było smutno i źle to zawsze możecie napisać, posmucimy się razem Zamiast rozmyślać nad smutnymi sprawami pomyślcie że jutro sobota,weekend pewnie jakoś go przyjemnie spedzicie ja mam nadzieję że tak chociaż pogoda ma być do kitu ale nie zamierzam się poddać złemu nastrojowi
Na poprawienie nastroju moja ulubiona fotka-chomiczki na melanżu, mam nadzieję że weekend spedzicie równie wesoło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg feestje.jpg (34,0 KB, 6 załadowań)
Stary 2007-09-14, 19:52   #276
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny-mobilizacja, nie ma co myśleć o smutnych sprawach, o szkole itp. bedzie dobrze a jakby Wam było smutno i źle to zawsze możecie napisać, posmucimy się razem Zamiast rozmyślać nad smutnymi sprawami pomyślcie że jutro sobota,weekend pewnie jakoś go przyjemnie spedzicie ja mam nadzieję że tak chociaż pogoda ma być do kitu ale nie zamierzam się poddać złemu nastrojowi
Na poprawienie nastroju moja ulubiona fotka-chomiczki na melanżu, mam nadzieję że weekend spedzicie równie wesoło
chii fotka cudowna!!!!Normalnie az wybuchnelam smiechem jak ja zobaczylam
Stary 2007-09-14, 20:31   #277
domi7ks
Zakorzenienie

Szalone te zwierzatka a jutro?pogoda do kitu, Tz do pracy i ja sama bede siedziala

Stary 2007-09-15, 08:44   #278
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Witam Dziewczynki.
Ja juz od 7.30 na nogachObudzili mnie.
Oh...znowu dzisiaj wieczorem praca.

dobija mnie ta ciagla monotonia.
Stary 2007-09-15, 08:49   #279
phdwao
Zakorzenienie

mnie też obudzili o 8 i jeszcze dstalamod razue wielki opieprz że wizażuje późnym wieczorem, a mam pokój z bratem, więc się zkarżył że go budzę...od rana jestem wściekał, ja też idę do pracy, ale na 11, jak mi się nie chce:/
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 08:50   #280
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanessa176 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczynki.
Ja juz od 7.30 na nogachObudzili mnie.
Oh...znowu dzisiaj wieczorem praca.

dobija mnie ta ciagla monotonia.
Hej ja też wcześnie wstałam bo niedługo z Tżtem na zakupy i inne atrakcje, muszę jeszcze sobie coś do czytania kupić na drogę bo zawsze marudzę,że za szybko jedzie a tak bede zaczytana
Vanessa, dziś praca ale jutro cały dzień sobie odpoczniesz
u mnie w domu suszą się grzyby i nimi ślicznie pachnie...od razu czuć jesień. Za oknem też- od rana pada i wieje
Stary 2007-09-15, 08:52   #281
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ja też wcześnie wstałam bo niedługo z Tżtem na zakupy i inne atrakcje, muszę jeszcze sobie coś do czytania kupić na drogę bo zawsze marudzę,że za szybko jedzie a tak bede zaczytana

u mnie w domu suszą się grzyby i nimi ślicznie pachnie...od razu czuć jesień.
zazdroszczę Ci Aniu..życzę miłego dniai zakupów fajnych, jak wrócisz pochwal się nimi
Stary 2007-09-15, 09:03   #282
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Vanessa, dziś praca ale jutro cały dzień sobie odpoczniesz
u mnie w domu suszą się grzyby i nimi ślicznie pachnie...od razu czuć jesień. Za oknem też- od rana pada i wieje
Tym sie pocieszam,ze jutro caly dzien lezycho.
Uwielbiam zapach suszonych grzybkow.Tak fajnie kojarzy mi sie z dziecinstwem u babci na wsi.Kiedys czesto tam jezdzilam i pamietam babcia suszyla grzybki w kuchni na piecu.....Ale mnie wzielo na wspomnienia.
Stary 2007-09-15, 09:40   #283
sexy body
Rozeznanie

Ja się tymi grzybkami trochę wczoraj przejadłam
i już nie cieszy mnie tak bardzo ich zapach.

Ale mi też przyjemnie się kojarzy z dzieciństwem i częstymi pobytami u babci jak ten czas szybko leci...
Moja babcia mieszka blisko, a mimo że nie pracuję, zawsze brakuje mi czasu na odwiedzenie jej.
Ale jak już u niej jestem to nie mogę wyjść z podziwu dla gwary jaką moja kochana babcia mówi. To chyba jakaś okołokielecka gwara.
Ogólnie moja babcia lubi ploteczki, w tej kwestii system informowania wśród babć z jej wsi jest szybszy niż internet
No i na przykład gdy mówi o jakimś pijaczku - cytuję: "un ankohol pije"
albo zamiast "ryzykant" mówi "rezykant" i to z jakim przejęciem ona wszystko opowiada!!!

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 10:27   #284
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
Ja się tymi grzybkami trochę wczoraj przejadłam
i już nie cieszy mnie tak bardzo ich zapach.

Ale mi też przyjemnie się kojarzy z dzieciństwem i częstymi pobytami u babci jak ten czas szybko leci...
Moja babcia mieszka blisko, a mimo że nie pracuję, zawsze brakuje mi czasu na odwiedzenie jej.
Ale jak już u niej jestem to nie mogę wyjść z podziwu dla gwary jaką moja kochana babcia mówi. To chyba jakaś okołokielecka gwara.
Ogólnie moja babcia lubi ploteczki, w tej kwestii system informowania wśród babć z jej wsi jest szybszy niż internet
No i na przykład gdy mówi o jakimś pijaczku - cytuję: "un ankohol pije"
albo zamiast "ryzykant" mówi "rezykant" i to z jakim przejęciem ona wszystko opowiada!!!
Widze,ze jestes ze swietokrzyskiego.Moja babcia tez mieszka w tym wojewodztwie i jak cytowalas swoja to normalnie jakbym moja slyszala
Stary 2007-09-15, 11:15   #285
sexy body
Rozeznanie

Vanessa wiesz co, trochę mnie to zaintrygowało i postaram się zbadać sprawę ewentualnej gwary. A w której części województwa świętokrzyskiego mieszka Twoja babcia?

Przypomniało mi się jak moja babuszka kiedyś prawiła mi morały na temat mojego chodzenia po imprezach. Babcia uważa, że dziewczyna może gdziekolwiek wychodzić tak od 17 do 20 roku życia, bo to przystoi, a potem powinna już tylko siedzieć w domu, bo inaczej żaden porządny chłopak jej nie zechce, takiej latawicy
Ja chciałam babcię oświecić, że czasy się trochę zmieniły i zaczęłam jej wyjaśniać pojęcie singla. Na to ona oburzona powiedziała, żebym sobie poszła zobaczyć "tam pod sklep, ile singli siedzi".
A na wsi pod sklepem wiadomo - pełno starszych singli co "ankohol" piją

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 11:19   #286
domi7ks
Zakorzenienie

Witam poranne ptaszki ja sie stoczyłam własnie z łóżka po całonocnych koszmarach

Stary 2007-09-15, 11:20   #287
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
Vanessa wiesz co, trochę mnie to zaintrygowało i postaram się zbadać sprawę ewentualnej gwary. A w której części województwa świętokrzyskiego mieszka Twoja babcia?

Przypomniało mi się jak moja babuszka kiedyś prawiła mi morały na temat mojego chodzenia po imprezach. Babcia uważa, że dziewczyna może gdziekolwiek wychodzić tak od 17 do 20 roku życia, bo to przystoi, a potem powinna już tylko siedzieć w domu, bo inaczej żaden porządny chłopak jej nie zechce, takiej latawicy
Ja chciałam babcię oświecić, że czasy się trochę zmieniły i zaczęłam jej wyjaśniać pojęcie singla. Na to ona oburzona powiedziała, żebym sobie poszła zobaczyć "tam pod sklep, ile singli siedzi".
A na wsi pod sklepem wiadomo - pełno starszych singli co "ankohol" piją

Raczej zachodnia czesc(kilkanascie km od Wloszczowy).
heheh......no to fajnych singli dala Ci babcia za przyklad. U mojej na wsi tez troche ich jest.Najlepsze jest to,ze czesto przychodza do babci pozyczac pieniadze,heheh i tak nigdy nie oddaja....
Stary 2007-09-15, 12:55   #288
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Hej Kobietki

ja narazie krótko - idę sprzątać!! jak już uporządkuję syf w pokoju to się odezwę!!

buziaki dla WAS
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 13:05   #289
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulinek@vp.pl Pokaż wiadomość
Hej Kobietki

ja narazie krótko - idę sprzątać!! jak już uporządkuję syf w pokoju to się odezwę!!

buziaki dla WAS
noo ja też sprzątam..póki co mój poój, a później resztę mieszkania mamie pomagam
Stary 2007-09-15, 15:55   #290
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

hm...cisza na naszym wątku...

ja posprzątalam, zrobilam wspolnie z babcią ciacha...zaraz będę je wyciągać z piekarnika..

u nas dzis wieje niesamowicie, słoneczko swieci , ale ten wiatr wszystko psuje

poza tym czekam na TŻ i idziemy zaszczepić nasze psiny.

milego sobotniego popoludnia
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 16:10   #291
phdwao
Zakorzenienie

wzajemnie, ja spotykam się z TŻtem o 18, idziemy do lidla po zakupy, potam robimy sok ze świeżych pomarańczy i będziemy siedzieć u niego
Stary 2007-09-15, 16:35   #292
domi7ks
Zakorzenienie

Moj ukochany Tz przyszedl dzis do mnie o 12 z obiadkiem na wynos i poszedl do pracy na drugą zmiane, a ja tak biedna siedze. Posprzątałam i opłakuje swój los

Stary 2007-09-15, 16:41   #293
Selebrim 1992
Raczkowanie

GG do Selebrim 1992

Witam! Ja też się dołanczam - 4 czerwca

Selebrim 1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 17:16   #294
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selebrim 1992 Pokaż wiadomość
Witam! Ja też się dołanczam - 4 czerwca
witamy Cię!!!
Stary 2007-09-15, 18:04   #295
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Moj ukochany Tz przyszedl dzis do mnie o 12 z obiadkiem na wynos i poszedl do pracy na drugą zmiane, a ja tak biedna siedze. Posprzątałam i opłakuje swój los
Chces sie zamienic?pojdziesz za mnie do pracy?
A tak serio to doskonale Cie rozumiem.Pamietam jak moj TŻ jezdzil na bramki(pracuje w ochronie na dyskotekach),a ja zostawalam sama w domku....Oj to nie bylo mile. heheh.....a teraz jezdze z nim chociaz tez juz mam dosyc,bo wolalabym posiedziec w domku i sie poprzytulac

Witamy nowa blizniaczke!!!
Stary 2007-09-15, 18:21   #296
domi7ks
Zakorzenienie

Ja za to sobie szaleje na wizażu dziś mam wene na ocenianie kosmetyków

Stary 2007-09-16, 09:24   #297
phdwao
Zakorzenienie

pobudka!!!!!!ja juz po sniadaniu, a Wy jeszcze śpicie????żeście ostro zabalowały wczoraj??chii chwal się tu zakupami
Stary 2007-09-16, 09:25   #298
Chii1986
Zakorzenienie

Witam dziewczynki (nową bliźniaczkę też) Ja jestem trochę niewyspana do domu wróciłam po 1 a dziś mnie o 7 obudzili:/ wczoraj nawet miło spedziłam dzień aczkolwiek miałam sobie kupić buty na jesień i nic mi się nie podobało a byłam w M1 i Starym Browarze kurcze...w tym Deichmannie tp nic ciekawego:/ chciałam sobie kupić torebke,jeansy..ale nic mi się nie podobało..kurde..jednak ta cała Zara., H&M, Solar, Reserved i inne tego typu sklepy to nie dla mnie, rzeczy jakieś takie szare, bure,nie w moim stylu, w każdym wyglądam jak pani nauczyciela po trzydziestce ja chyba jeszcze nie dorosłam do dorosłych ciuchów i jedyne rzeczy, które mi się podobają to te z Croppa i Housa ale kupiłam sobie 2 sweterki. Przymierzałam też jeansy ale jak mam dać za jeansy 130zł, które nie leżą na mnie dobrze to ja dziękuję, w naszej mieścinie znajdę za 70zł takie które bedą idealne,z butami podobnie Po 6 godzinach takich zakupów nie miałam siły na nic ani na kino ani na mc donald's wziełam tylko żarcie na wynos.
A dziś na grzyby... a w domu mam zimno, pomimo tego, że tata włączył ogrzewanie piję dzielnie herbatę z cytryną i łykam leki
Stary 2007-09-16, 09:41   #299
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczynki (nową bliźniaczkę też) Ja jestem trochę niewyspana do domu wróciłam po 1 a dziś mnie o 7 obudzili:/ wczoraj nawet miło spedziłam dzień aczkolwiek miałam sobie kupić buty na jesień i nic mi się nie podobało a byłam w M1 i Starym Browarze kurcze...w tym Deichmannie tp nic ciekawego:/ chciałam sobie kupić torebke,jeansy..ale nic mi się nie podobało..kurde..jednak ta cała Zara., H&M, Solar, Reserved i inne tego typu sklepy to nie dla mnie, rzeczy jakieś takie szare, bure,nie w moim stylu, w każdym wyglądam jak pani nauczyciela po trzydziestce ja chyba jeszcze nie dorosłam do dorosłych ciuchów i jedyne rzeczy, które mi się podobają to te z Croppa i Housa ale kupiłam sobie 2 sweterki. Przymierzałam też jeansy ale jak mam dać za jeansy 130zł, które nie leżą na mnie dobrze to ja dziękuję, w naszej mieścinie znajdę za 70zł takie które bedą idealne,z butami podobnie Po 6 godzinach takich zakupów nie miałam siły na nic ani na kino ani na mc donald's wziełam tylko żarcie na wynos.
A dziś na grzyby... a w domu mam zimno, pomimo tego, że tata włączył ogrzewanie piję dzielnie herbatę z cytryną i łykam leki
o której wybierasz się na grzyby?bo my z Michałem tez jedziemy, ale popołudniu i nie wiem czy cos jeszcze zostanie dla nas..ale w sumie zawsze jeszcze atrakcja zostaje, jaka jest lasw deichmannie byłam ostatnio i dla mnie ten sklep podupadł troche, bo na serio buty są kiepskie i to jakby gorącą iglą szyte..a ciuchów to już się nie wypowiadam bo każda ma inny gust
Stary 2007-09-16, 09:46   #300
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
o której wybierasz się na grzyby?bo my z Michałem tez jedziemy, ale popołudniu i nie wiem czy cos jeszcze zostanie dla nas..ale w sumie zawsze jeszcze atrakcja zostaje, jaka jest lasw deichmannie byłam ostatnio i dla mnie ten sklep podupadł troche, bo na serio buty są kiepskie i to jakby gorącą iglą szyte..a ciuchów to już się nie wypowiadam bo każda ma inny gust
Jakoś po obiedzie jedziemy gdzieś w okolice Czarnotek chyba bo jak to Dawid mówi "ja mam tam swoje ukryte miejsce i nikt tam nie chodzi i tam bedzie pełno grzybów" jaaasne hehe no las jest bardzo dużą atrakcją tylko żeby nie hałasować bo się spłoszy dzikie zwierzęta ;-) ale teraz tylu grzybiarzy-podlądaczy...hoho... nigdy nie wiadomo... i nie ma co rozbierać się za bardzo bo kleszcze ;-)

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości