|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
My to z Tz mamy plana
niby on bedzie przyjezdal co jakis czas na caly weekend,wtedy kiedy wspóllokatorka bedzie jechala do domu.Vanessa176 kolezanki sie nie zgodza na przyjazd lubego??czy poprostu nie bedzie luzu?az 4 w jednym pokoju, czy ogólnie na mieszkaniu?
|
|
|
|
#272 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
phdwao a jakie Wy to tajne praktyki macie
Vanessa176 moja współlokatorka ma juz zaznaczone, ze ma jechac do domu jak Tz przyjedzie W koncu po calym tyg tęsknoty ( ) jakas przyjemność się nalezy i tylko tym sie pocieszam
|
|
|
|
#274 |
|
BAN stały
|
No u mnie jest z tym gorzej,ze moje wspollokatorka jest w tej samej sytuacji co ja
wiec musimy sie jakos dogadywac.
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny-mobilizacja, nie ma co myśleć o smutnych sprawach, o szkole itp. bedzie dobrze
a jakby Wam było smutno i źle to zawsze możecie napisać, posmucimy się razem Zamiast rozmyślać nad smutnymi sprawami pomyślcie że jutro sobota,weekend pewnie jakoś go przyjemnie spedzicie ja mam nadzieję że tak chociaż pogoda ma być do kitu ale nie zamierzam się poddać złemu nastrojowi![]() Na poprawienie nastroju moja ulubiona fotka-chomiczki na melanżu, mam nadzieję że weekend spedzicie równie wesoło
|
#276 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Szalone te zwierzatka
|
|
|
|
#278 |
|
BAN stały
|
Witam Dziewczynki.
Ja juz od 7.30 na nogach Obudzili mnie.![]() Oh...znowu dzisiaj wieczorem praca. ![]() dobija mnie ta ciagla monotonia. |
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też obudzili o 8 i jeszcze dstalamod razue wielki opieprz że wizażuje późnym wieczorem, a mam pokój z bratem, więc się zkarżył że go budzę...od rana jestem wściekał, ja też idę do pracy, ale na 11, jak mi się nie chce:/
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też wcześnie wstałam bo niedługo z Tżtem na zakupy i inne atrakcje, muszę jeszcze sobie coś do czytania kupić na drogę bo zawsze marudzę,że za szybko jedzie a tak bede zaczytana Vanessa, dziś praca ale jutro cały dzień sobie odpoczniesz u mnie w domu suszą się grzyby i nimi ślicznie pachnie...od razu czuć jesień. Za oknem też- od rana pada i wieje
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Uwielbiam zapach suszonych grzybkow.Tak fajnie kojarzy mi sie z dziecinstwem u babci na wsi.Kiedys czesto tam jezdzilam i pamietam babcia suszyla grzybki w kuchni na piecu.....Ale mnie wzielo na wspomnienia.
|
|
|
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
Ja się tymi grzybkami trochę wczoraj przejadłam
![]() i już nie cieszy mnie tak bardzo ich zapach. Ale mi też przyjemnie się kojarzy z dzieciństwem i częstymi pobytami u babci jak ten czas szybko leci...Moja babcia mieszka blisko, a mimo że nie pracuję, zawsze brakuje mi czasu na odwiedzenie jej. Ale jak już u niej jestem to nie mogę wyjść z podziwu dla gwary jaką moja kochana babcia mówi. To chyba jakaś okołokielecka gwara. Ogólnie moja babcia lubi ploteczki, w tej kwestii system informowania wśród babć z jej wsi jest szybszy niż internet No i na przykład gdy mówi o jakimś pijaczku - cytuję: "un ankohol pije" albo zamiast "ryzykant" mówi "rezykant" i to z jakim przejęciem ona wszystko opowiada!!!
|
#284 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
Vanessa wiesz co, trochę mnie to zaintrygowało i postaram się zbadać sprawę ewentualnej gwary. A w której części województwa świętokrzyskiego mieszka Twoja babcia?
Przypomniało mi się jak moja babuszka kiedyś prawiła mi morały na temat mojego chodzenia po imprezach. Babcia uważa, że dziewczyna może gdziekolwiek wychodzić tak od 17 do 20 roku życia, bo to przystoi, a potem powinna już tylko siedzieć w domu, bo inaczej żaden porządny chłopak jej nie zechce, takiej latawicy ![]() Ja chciałam babcię oświecić, że czasy się trochę zmieniły i zaczęłam jej wyjaśniać pojęcie singla. Na to ona oburzona powiedziała, żebym sobie poszła zobaczyć "tam pod sklep, ile singli siedzi". A na wsi pod sklepem wiadomo - pełno starszych singli co "ankohol" piją
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poranne ptaszki
|
|
|
|
#287 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Raczej zachodnia czesc(kilkanascie km od Wloszczowy). heheh......no to fajnych singli dala Ci babcia za przyklad. U mojej na wsi tez troche ich jest.Najlepsze jest to,ze czesto przychodza do babci pozyczac pieniadze,heheh i tak nigdy nie oddaja....
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki
ja narazie krótko - idę sprzątać!! jak już uporządkuję syf w pokoju to się odezwę!!buziaki dla WAS
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
hm...cisza na naszym wątku...
![]() ja posprzątalam, zrobilam wspolnie z babcią ciacha...zaraz będę je wyciągać z piekarnika.. u nas dzis wieje niesamowicie, słoneczko swieci , ale ten wiatr wszystko psuje ![]() poza tym czekam na TŻ i idziemy zaszczepić nasze psiny. milego sobotniego popoludnia
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
wzajemnie, ja spotykam się z TŻtem o 18, idziemy do lidla po zakupy, potam robimy sok ze świeżych pomarańczy i będziemy siedzieć u niego
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Moj ukochany Tz przyszedl dzis do mnie o 12 z obiadkiem na wynos
i poszedl do pracy na drugą zmiane, a ja tak biedna siedze. Posprzątałam i opłakuje swój los
|
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Ja też się dołanczam - 4 czerwca ![]() ![]()
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#295 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A tak serio to doskonale Cie rozumiem.Pamietam jak moj TŻ jezdzil na bramki(pracuje w ochronie na dyskotekach),a ja zostawalam sama w domku....Oj to nie bylo mile. heheh.....a teraz jezdze z nim chociaz tez juz mam dosyc,bo wolalabym posiedziec w domku i sie poprzytulac![]() Witamy nowa blizniaczke!!! |
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to sobie szaleje na wizażu
dziś mam wene na ocenianie kosmetyków
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
pobudka!!!!!!ja juz po sniadaniu, a Wy jeszcze śpicie????żeście ostro zabalowały wczoraj??chii chwal się tu zakupami
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki (nową bliźniaczkę też
) Ja jestem trochę niewyspana do domu wróciłam po 1 a dziś mnie o 7 obudzili:/ wczoraj nawet miło spedziłam dzień aczkolwiek miałam sobie kupić buty na jesień i nic mi się nie podobało a byłam w M1 i Starym Browarze kurcze...w tym Deichmannie tp nic ciekawego:/ chciałam sobie kupić torebke,jeansy..ale nic mi się nie podobało..kurde..jednak ta cała Zara., H&M, Solar, Reserved i inne tego typu sklepy to nie dla mnie, rzeczy jakieś takie szare, bure,nie w moim stylu, w każdym wyglądam jak pani nauczyciela po trzydziestce ja chyba jeszcze nie dorosłam do dorosłych ciuchów i jedyne rzeczy, które mi się podobają to te z Croppa i Housa ale kupiłam sobie 2 sweterki. Przymierzałam też jeansy ale jak mam dać za jeansy 130zł, które nie leżą na mnie dobrze to ja dziękuję, w naszej mieścinie znajdę za 70zł takie które bedą idealne,z butami podobnie Po 6 godzinach takich zakupów nie miałam siły na nic ani na kino ani na mc donald's wziełam tylko żarcie na wynos. A dziś na grzyby... a w domu mam zimno, pomimo tego, że tata włączył ogrzewanie piję dzielnie herbatę z cytryną i łykam leki
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w deichmannie byłam ostatnio i dla mnie ten sklep podupadł troche, bo na serio buty są kiepskie i to jakby gorącą iglą szyte..a ciuchów to już się nie wypowiadam bo każda ma inny gust
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe no las jest bardzo dużą atrakcją tylko żeby nie hałasować bo się spłoszy dzikie zwierzęta ;-) ale teraz tylu grzybiarzy-podlądaczy...hoho... nigdy nie wiadomo... i nie ma co rozbierać się za bardzo bo kleszcze ;-)
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

niby on bedzie przyjezdal co jakis czas na caly weekend,wtedy kiedy wspóllokatorka bedzie jechala do domu.

) jakas przyjemność się nalezy i tylko tym sie pocieszam
Zamiast rozmyślać nad smutnymi sprawami pomyślcie że jutro sobota,weekend pewnie jakoś go przyjemnie spedzicie 

jak ten czas szybko leci...