Wielki k³opot z ma³ymi stanikami - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2015-09-24, 17:27   #1
Angelika234
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 101

Wielki k³opot z ma³ymi stanikami

Hej , czy s± tu dziewczyny ,które nie maj± gdzie kupiæ na siebie stanika? . Przekopa³am wszystkie sklepy z bielizna , zwykle sklepy nawet targ i z ka¿dego miejsca wychodze zawsze bez niczego. Jedyne staniki ,które na mnie pasuj± s± z firmy Key ,dla nastolatek. Niestety s± to ma³o seksowne staniki . Mam 20 lat i chcia³abym mieæ bardziej seksown± bieliznê ,niestety jak narazie widze ,¿e nie jest to mo¿lwie. W Trumpie ,Intimissimi itp kiedy pani mi proponuje najmniejsze rozmiary s± one za duze. Du¿ym problemem jest te¿ to ,ze zwykle proponowany jest mi stanik push-up a ja takiego nie chce. Na allegro te¿ zwykle pasuj± na mnie tylko staniki z Key. Od tej firmy rozmiar który na mnie pasuje to 70 AA . Czy znacie jakie¶ inne miejsca czy raczej powinnam siê z tym pogodziæ lub zmusiæ siê do push-upów ,których nie cierpie ? .
Angelika234 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-24, 18:04   #2
emimem18
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 19
Dot.: Wielki k³opot z ma³ymi stanikami

Mozesz chodzic bez
emimem18 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-24, 18:40   #3
Pigeons
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 417

Cytat:
Napisane przez emimem18 Poka¿ wiadomo¶æ
Mozesz chodzic bez
Nie ka¿dy lubi odznaczaj±ce siê sutki. Poza tym to ma³o komfortowe np. przy swetrach.

Autorko, mo¿e celuj w mniejszy obwód np. 65 ?
Pigeons jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-24, 18:46   #4
Angelika234
Raczkowanie

Ehh ja juz sama nic nie wiem ;/ kazde sa za du¿e i odstaj± u góry .Push-upow nie chce. Najlepiej sie czuje wlasnie w takim kroju dla mldoszych dziewczyn typu te staniki z key. Zawsze dostaje mierz±ce spojrzenie ,mówi±c " ¯e ten jest za du¿y" . I mina pani ,¿e niestety ten jest najmniejszy jaki maj±.
Angelika234 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-24, 19:01   #5
Pigeons
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 417

Cytat:
Napisane przez Angelika234 Poka¿ wiadomo¶æ
Ehh ja juz sama nic nie wiem ;/ kazde sa za du¿e i odstaj± u góry .Push-upow nie chce. Najlepiej sie czuje wlasnie w takim kroju dla mldoszych dziewczyn typu te staniki z key. Zawsze dostaje mierz±ce spojrzenie ,mówi±c " ¯e ten jest za du¿y" . I mina pani ,¿e niestety ten jest najmniejszy jaki maj±.
Mo¿e Oysho? Celuj te¿ bardziej w "trójk±tny" krój bez fiszbin a nie klasyczne miseczki oraz modne teraz miêkkie koronkowe.
Pigeons jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-24, 19:10   #6
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 975

Id¼ do sklepu z brafittingiem a nie do jaki¶ Triumpf'ów , je¶li jeste¶ z Trójmiasta to mogê Ci jakie¶ poleciæ
Stary 2015-09-24, 19:20   #7
Keket
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 880

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
Id¼ do sklepu z brafittingiem a nie do jaki¶ Triumpf'ów , je¶li jeste¶ z Trójmiasta to mogê Ci jakie¶ poleciæ
Ja bym by³a zainteresowana. Mo¿e doradza co¶ lepszego od 70D.

Keket jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-24, 19:36   #8
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 975

Cytat:
Napisane przez Keket Poka¿ wiadomo¶æ
¯eby nie by³o ze reklama
http://www.christelle.pl/ - tu jest ¶wietnie du¿y wybów, mi³e ekspedientki, ceny tak od 130 z³ sie zaczynaj±, maja te¿ staniki polskich firm oststnio tylko tu chodzê ale sklep maj± tylko w Gdyni
http://www.lingeria.com.pl/ - tu jest mniejszy wybór, obsluga tak samo profesjonalna i mi³a, ceny tak od 160-180 z³ chyba ¿e sie trafi promocja, maj± sklep w Gdañsku i w Gdyni
Stary 2015-09-24, 20:17   #9
anoska
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 437

a tam, ja te¿ celowa³am w 70A wysz³am od brafitterki z 65C Push up te¿ nienawidzi³am, bo zwykle kojarzy³y mi siê z ca³kowicie wypchan± miseczk±, a tymczasem nie têdy droga
Stary 2015-09-24, 21:31   #10
Keket
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
¯eby nie by³o ze reklama
http://www.christelle.pl/ - tu jest ¶wietnie du¿y wybów, mi³e ekspedientki, ceny tak od 130 z³ sie zaczynaj±, maja te¿ staniki polskich firm oststnio tylko tu chodzê ale sklep maj± tylko w Gdyni
http://www.lingeria.com.pl/ - tu jest mniejszy wybór, obsluga tak samo profesjonalna i mi³a, ceny tak od 160-180 z³ chyba ¿e sie trafi promocja, maj± sklep w Gdañsku i w Gdyni
Dziêkujê

Stary 2015-09-24, 21:40   #11
Miss_Devil
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 431

sprawd¼ jeszcze na kontri, tam te¿ mo¿esz cos znale¼æ

Miss_Devil jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-24, 22:15   #12
cocer
Raczkowanie

Mo¿e na charlotterouge, tam s± takie nieusztywniane staniki.
cocer jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-24, 22:18   #13
3asiex
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 169

mo¿esz te¿ poszukaæ w okolicy gorseciarki i uszyæ sobie na wymiar.

Mia³em taki piêkny sen, ¿e by³em ostatnim ssakiem na ziemi.(Mort: a ja w nim by³em?) Tak ale jako padlina.

3asiex jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-24, 23:55   #14
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 112

Cytat:
a co z³ego jest w 70d?

skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-25, 05:01   #15
Keket
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Poka¿ wiadomo¶æ
a co z³ego jest w 70d?
Ten rozmiar sama dobieralam i nie wiem, czy obwód nie jest za du¿y.

Stary 2015-09-25, 05:55   #16
Mijanou
Wiza¿owy Kot Igor

Wiadomo¶ci: 17 449

Cytat:
Ten rozmiar sama dobieralam i nie wiem, czy obwód nie jest za du¿y.
Kupowanie stanika przez internet, "na oko" zawsze niesie z sob± ryzyko b³êdu. No i trzeba te¿ braæ poprawkê, ¿e jednak z rozmiarami stanika jest to samo, co z rozmiarami butów. Nawet je¶li stale jest to 39 to zdarzaj± siê firmy, ¿e podaj± do mierzenia 39 a jednak to nie jest 39 mimo, ¿e na podeszwie wybito cyfrê 39. Twoje stopy jednak stanowczo czuj±, ¿e to nie jest Twój zwyczajowy komfort chodzenia.

I to samo jest z biustonoszami. Ja kupujê bieliznê stale w jednym sklepie, zaprzyja¼niona brafitterka zna mój rozmiar i zawsze podaje mi do mierzenia ró¿ne modele w tym samym rozmiarze. Parê razy zdarzy³o siê jednak, ¿e z danej firmy musia³a szukaæ dla mnie mniejszego/wiêkszego rozmiaru. Zagadka nie¶miertelno¶ci

Ale te przypadki jednak udowadniaj±, ¿e dobieranie samej "na oko" czy nawet wed³ug tabeli rozmiarów jest ryzykowne. Dobry biustonosz to jednak wydatek rzêdu 200-300 z³ (o ile zale¿y nam na dobrej jako¶ciowo bieli¼nie, która siê nie odkszta³ci i nie rozciagnie po kilkunastu praniach), wiêc warto jednak skonsultowaæ zakup z brafitterk±.

Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-25, 06:07   #17
Keket
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijanou Poka¿ wiadomo¶æ
Kupowanie stanika przez internet, "na oko" zawsze niesie z sob± ryzyko b³êdu. No i trzeba te¿ braæ poprawkê, ¿e jednak z rozmiarami stanika jest to samo, co z rozmiarami butów. Nawet je¶li stale jest to 39 to zdarzaj± siê firmy, ¿e podaj± do mierzenia 39 a jednak to nie jest 39 mimo, ¿e na podeszwie wybito cyfrê 39. Twoje stopy jednak stanowczo czuj±, ¿e to nie jest Twój zwyczajowy komfort chodzenia.

I to samo jest z biustonoszami. Ja kupujê bieliznê stale w jednym sklepie, zaprzyja¼niona brafitterka zna mój rozmiar i zawsze podaje mi do mierzenia ró¿ne modele w tym samym rozmiarze. Parê razy zdarzy³o siê jednak, ¿e z danej firmy musia³a szukaæ dla mnie mniejszego/wiêkszego rozmiaru. Zagadka nie¶miertelno¶ci

Ale te przypadki jednak udowadniaj±, ¿e dobieranie samej "na oko" czy nawet wed³ug tabeli rozmiarów jest ryzykowne. Dobry biustonosz to jednak wydatek rzêdu 200-300 z³ (o ile zale¿y nam na dobrej jako¶ciowo bieli¼nie, która siê nie odkszta³ci i nie rozciagnie po kilkunastu praniach), wiêc warto jednak skonsultowaæ zakup z brafitterk±.
Ja kupujê w Esotiq i ostatnio zmieni³am z 65D na 70D ale czy to jest dobrze dobrane, to nie wiem. Jak zamawiam buty, to patrzê na d³. wk³adki, a nie na rozmiar i zawsze by³o ok.

Stary 2015-09-25, 08:31   #18
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 514

Cytat:
Napisane przez anoska Poka¿ wiadomo¶æ
a tam, ja te¿ celowa³am w 70A wysz³am od brafitterki z 65C Push up te¿ nienawidzi³am, bo zwykle kojarzy³y mi siê z ca³kowicie wypchan± miseczk±, a tymczasem nie têdy droga
70 A to nie jest to samo co 70 AA z keya,
przy tym rozmiarze 65 b jest za du¿e

tez kiedy¶ nosi³am keya:
czerwone ramionka i geometryczne wzorki

na studiach mia³am bardotki z kostara

a teraz kupi³am zwyk³e trójk±ty w cubusie na wyprzeda¿y za 15 z³

aaa, kostium k±pielowy kupi³am w decathlonie,
chyba najlepszy jaki mia³am http://www.decathlon.pl/kostium-1cz-...d_8331527.html
widaæ biust którego nie ma
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-25, 13:07   #19
rousse
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 6 498

Cytat:
Napisane przez Angelika234 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej , czy s± tu dziewczyny ,które nie maj± gdzie kupiæ na siebie stanika? . Przekopa³am wszystkie sklepy z bielizna , zwykle sklepy nawet targ i z ka¿dego miejsca wychodze zawsze bez niczego. Jedyne staniki ,które na mnie pasuj± s± z firmy Key ,dla nastolatek. Niestety s± to ma³o seksowne staniki . Mam 20 lat i chcia³abym mieæ bardziej seksown± bieliznê ,niestety jak narazie widze ,¿e nie jest to mo¿lwie. W Trumpie ,Intimissimi itp kiedy pani mi proponuje najmniejsze rozmiary s± one za duze. Du¿ym problemem jest te¿ to ,ze zwykle proponowany jest mi stanik push-up a ja takiego nie chce. Na allegro te¿ zwykle pasuj± na mnie tylko staniki z Key. Od tej firmy rozmiar który na mnie pasuje to 70 AA . Czy znacie jakie¶ inne miejsca czy raczej powinnam siê z tym pogodziæ lub zmusiæ siê do push-upów ,których nie cierpie ? .
zainwestuj w brafitting bo widzê, ¿e nie znasz swojego rozmiaru
na forum modowym jest w±tek o dobrze dobranych stanikach i sklepach
rousse jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-25, 14:24   #20
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 112

Cytat:
Ja kupujê w Esotiq i ostatnio zmieni³am z 65D na 70D ale czy to jest dobrze dobrane, to nie wiem. Jak zamawiam buty, to patrzê na d³. wk³adki, a nie na rozmiar i zawsze by³o ok.
a esotiq to nie sklep, który ma wielko¶æ stanika w samych cyferkach?

najwa¿niejsze to przymierzyæ stanik. sama nie mam problemu z ma³ym biustem, powiedzia³abym, ¿e w drug± to idzie, ale... jak przymierza³am ostatnio to nawet z jednej marki staników pasowa³y ró¿ne rozmiary w zale¿no¶ci od modelu. najwa¿niejsze, czy obwód dobrze trzyma, jak zapinasz na ostatni± haftkê. pó¼niej kwestia miseczki - czy obejmuje ca³y biust, nie tworz± siê dziwne bu³ki pod pachami.

skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-25, 14:36   #21
Keket
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, Esotiq ma cyferkê i literê. Wcze¶niej mia³am 65D, a teraz trochê przyciasne staniki w tym rozmiarze by³y, wiêc wziê³am 70D. Akurat trafi³am na przecenê -50% w czerwcu, to wziê³am 3 komplety.

Stary 2015-09-25, 16:01   #22
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 514

Cytat:
Napisane przez rousse Poka¿ wiadomo¶æ
zainwestuj w brafitting bo widzê, ¿e nie znasz swojego rozmiaru
na forum modowym jest w±tek o dobrze dobranych stanikach i sklepach
ja by³am, a ¿e smarkato wygl±dam to babka mnie spyta³a
- jak pani chce dzieci karmiæ ?

3 ci±¿e, 6 lat karmienia, 75 cm pod i 79 w biu¶cie
push upa dosta³am
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-25, 18:44   #23
evanaeve
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 793
GG do evanaeve

Sprobuj w Marks&Spencer.

¯ycie takie ma klimaty, ¿e co dobre to na raty
Jacek Kaczmarski
evanaeve jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-25, 18:47   #24
haru_haru
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 956

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;52897054]ja by³am, a ¿e smarkato wygl±dam to babka mnie spyta³a
- jak pani chce dzieci karmiæ ?

3 ci±¿e, 6 lat karmienia, 75 cm pod i 79 w biu¶cie
push upa dosta³am[/QUOTE]

Potwierdzam...

Mam 70C, braffiterka na dzieñ dobry da³a mi do przymierzenia o du¿o za du¿e 75D, a nastêpnie dosta³am najmniejsze 60A z ogromnym push-upem, dziêki któremu mój biust wygl±da³ jak ciasto przygniecione wa³kiem.
I jeszcze us³ysza³am, ¿e przecie¿ dobrze le¿y i ¿e niestety, ale mniejszych nie maj±.
Po tej przygodzie z braffitingiem postanowi³am podziêkowaæ specjalistkom i pój¶æ do - o zgrozo- Triumphu - by w mi³ej atmosferze, na spokojnie samemu dobraæ stanik.

W Oysho s± ma³e biustonosze, ale zazwyczaj niestety push up, chocia¿ czasem na wyprzeda¿ach mo¿na dostaæ inne modele. S± do¶æ wygodne, dobrze siê nosz±.

Ze ,,sportowych'' polecam Tesco dzia³ dzieciêcy. Czasem co¶ siê fajnego i wygodnego znajdzie.
haru_haru jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-25, 21:09   #25
malina19
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 414

a mi w³a¶nie w trumphie bardzo fajnie sprzedawczyni pomog³a dobraæ biustonosz byæ mo¿e wybiorê siê tam niebawem, znowu
tak naprawdê wszystko zale¿y od cudownej obs³ugi i ich znajomo¶ci tematu
Przed triumphem - kupowa³am 70A, a po mam 65 C
malina19 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-25, 22:25   #26
anoska
Zakorzenienie

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;52890653]70 A to nie jest to samo co 70 AA z keya,
przy tym rozmiarze 65 b jest za du¿e

tez kiedy¶ nosi³am keya:
czerwone ramionka i geometryczne wzorki

na studiach mia³am bardotki z kostara

a teraz kupi³am zwyk³e trójk±ty w cubusie na wyprzeda¿y za 15 z³

aaa, kostium k±pielowy kupi³am w decathlonie,
chyba najlepszy jaki mia³am http://www.decathlon.pl/kostium-1cz-...d_8331527.html
widaæ biust którego nie ma[/QUOTE]
tak mo¿na mówiæ w nieskoñczono¶æ, ¿e 65c w avie czy hendersonie to nie to samo co 65c we freyce czy panache chodzi³o mi o sam fakt, ¿e nie tylko du¿e biusty maj± problem z doborem, bo wszyscy nosz± 75B, ale równie¿ ma³obiusciaste gdy cz³owiek nie jest ¶wiadomy swojego rozmiaru to celuje w co¶ co wydaje siê byæ dobrym, bo przecie¿ w szkole nie ucz± dobieraæ biustonoszy
Stary 2015-09-26, 07:34   #27
Mijanou
Wiza¿owy Kot Igor

Wiadomo¶ci: 17 449

Cytat:
Napisane przez anoska Poka¿ wiadomo¶æ
tak mo¿na mówiæ w nieskoñczono¶æ, ¿e 65c w avie czy hendersonie to nie to samo co 65c we freyce czy panache chodzi³o mi o sam fakt, ¿e nie tylko du¿e biusty maj± problem z doborem, bo wszyscy nosz± 75B, ale równie¿ ma³obiusciaste gdy cz³owiek nie jest ¶wiadomy swojego rozmiaru to celuje w co¶ co wydaje siê byæ dobrym, bo przecie¿ w szkole nie ucz± dobieraæ biustonoszy
Dok³adnie tak: mo¿na gadaæ w nieskoñczono¶æ.
Niestety: mo¿na znaæ swój wymiar "podstawowy", ale kupowanie stanika bez mierzenia to jest zawsze ryzyko bo rozmiar rozmiarowi nierówny.

Dlatego idealnym sposobem kupowania jest mierzenie z pomoc± brafitterki (swoj± drog±, ciekawe, dlaczego to zawsze jest brafitterka a nie brafitter ). Ja mam akurat w drug± stronê: du¿y biust. Mówiê, jaki efekt chcê osi±gn±æ, do jakich ciuchów potrzebujê stanik ( ró¿ne modele pozwalaj± osi±gn±æ ró¿ne efekty). Zanim zaczê³am korzystaæ z pomocy profesjonalistki te¿ zaliczy³am kilka wpadek. Dlatego wolê wydaæ trochê wiêcej i mieæ dobrze dobrane na ka¿d± okazjê i ¶wietne jako¶ciowo staniki w mniejszej ilo¶ci ni¿ 150 takich, które s± tanie (choæ ³adne) ale ¼le dobrane i które po kilkunastu praniach siê rozci±gn±, odkszta³c± i jedyne, co mogê z nimi zrobiæ, to wyrzuciæ.

Z ma³ego biustu dobra brafitterka potrafi optycznie zrobiæ wiêkszy

Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-26, 07:51   #28
Wieszczka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 060

Ja jestem bardzo chuda w klatce piersiowej, by³y takie ma³e staniki w h&m, wrêcz by³y na mnie za ma³e. Szuka³a¶ tam?
Wieszczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-09-26, 10:04   #29
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
Dok³adnie tak: mo¿na gadaæ w nieskoñczono¶æ.
Niestety: mo¿na znaæ swój wymiar "podstawowy", ale kupowanie stanika bez mierzenia to jest zawsze ryzyko bo rozmiar rozmiarowi nierówny.

Dlatego idealnym sposobem kupowania jest mierzenie z pomoc± brafitterki (swoj± drog±, ciekawe, dlaczego to zawsze jest brafitterka a nie brafitter ). Ja mam akurat w drug± stronê: du¿y biust. Mówiê, jaki efekt chcê osi±gn±æ, do jakich ciuchów potrzebujê stanik ( ró¿ne modele pozwalaj± osi±gn±æ ró¿ne efekty). Zanim zaczê³am korzystaæ z pomocy profesjonalistki te¿ zaliczy³am kilka wpadek. Dlatego wolê wydaæ trochê wiêcej i mieæ dobrze dobrane na ka¿d± okazjê i ¶wietne jako¶ciowo staniki w mniejszej ilo¶ci ni¿ 150 takich, które s± tanie (choæ ³adne) ale ¼le dobrane i które po kilkunastu praniach siê rozci±gn±, odkszta³c± i jedyne, co mogê z nimi zrobiæ, to wyrzuciæ.

Z ma³ego biustu dobra brafitterka potrafi optycznie zrobiæ wiêkszy
w³a¶nie, czy s± brafitterzy?

co do optycznego powiêkszenia to ¶wiêta prawda! mi zmieni³ siê bardzo kszta³t piersi, a do tego ten niewinny push-up którego w ogóle nie widaæ i nie czuæ sprawia, ¿e ³adnie, wrêcz delikatnie s± uniesione i pojawia siê jaki¶ rowek pomiêdzy mam te¿ taki mocniejszy push-up jak to pani nazwa³a "podwójny", z którego nie mo¿na wyci±gn±æ poduszeczek to w ogóle biust marzenie, ale zak³adam go na specjalnie okazje, gdzie widaæ trochê wiêcej
Stary 2015-09-28, 18:52   #30
201604301943
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 7 169

Cytat:
Mi kiedy¶ brafitterka powiedzia³a, ¿e bywaj± nawet minimalne ró¿nice rozmiarowe w przypadku staników tej samej firmy, tego samego modelu, ale ró¿nego koloru. Po prostu materia³ trochê bardziej sztywny lub bardziej rozci±gliwy... Dlatego przez neta jedynie co kupowa³am to biustonosz identyczny z wcze¶niej posiadanym.

Cytat:
Nie Intimissimi chyba ma cyferki. Esotiq ma nawet szerok± rozmiarówkê.
201604301943 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-10-03 08:55:22

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.