|
|
#511 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ~~~Czerwcóweczki 2016 - to tu :)~~~
Cytat:
On jest strasznym dzieciakiem jeszcze jak widać, a ja tak go kocham i rozpaczam Hormony dokładają i jestem kłębkiem nerwów... Jego "propozycje pomocy" są po prostu tak samo niedojrzałe jak on
|
|
|
|
|
#512 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie😊
|
|
|
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
Ola to moja coreczka a teraz czekamy na 2 dzieciątko termin z OM 19.6 😊
|
|
|
|
#515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za dupek! Zawracasz głowę? On się niech lepiej popuka w swoją. Ale się zdenerwowałam! Mam nadzieję, że zamierzasz go pociągnąć do odpowiedzialności i zdobyć chociaż alimenty. Cytat:
Ja też w dresach śmigam po domu. Ostatnio w Lidlu były fajne spodnie -z obcisłą nogawką w kostce i lekko rozszerzające się do góry - super wygodne Rurki, które nosiłam na codzień teraz mam wrażenie, że uciskają mnie na pęcherz... Cytat:
Hej! Powiedz coś o sobie
|
|
|
#516 |
|
Zadomowienie
|
Jestem mama 3,5 letniej Oli to moja 2 ciąża 😊 a teraz staram się połapać na forum 😃
Pozdrawiam was cieplutko! |
|
|
|
#517 |
|
tut tuut
|
Olinka, wczytuj sie wczytuj
na pierwszej stronie watku, w pierwszym poscie mamy liste mamusiowa, jesli chcesz dolaczyc to podaj dane. Nie musisz wszystkich jesli nie chcesz oczywiscie ![]() Sophie, dasz sobie rade na pewno. Tylko szkoda tych nerwow ktore tracisz
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuje za słowa wsparcia - dużo dla mnie znaczą Olinka moja córeczka ma 3 lata
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#520 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny bierzecie luteine?
Ja biorę jeszcze euthyrox nie mogłam zająć w ciążę lekarz dal leki i udalo się w 1 cyklu z lekami |
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale pędzicie jak szalone, wpadłam na chwilę zobaczyć czy coś napisałyście od rana a tu aż 2 strony od mojego ostatniego posta Olinka witaj Sophie trzymaj się kobito, i nie daj sobą wiesz robić co chcesz. Wiem że teraz ciąża i hormony, ale zdrowie maluszka najważniejsze. Nie wiem czy Wy też tak macie, że chodzicie spać ok. 22 a o 5 rano to już jestem wyspana i nie potrzebuję budzika a teraz bym usnęła na siedząco. A oprócz tego z rana do godz 10 towarzyszy mi bardzo miły ból głowy , nie tak wyobrażałam sobie objawy ciąży
|
|
|
|
#523 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ciagu dnia nie potrafie zasnac. Teraz nic mi nie dolega ale w poprzedniej ciazy tez mialam bole glowy w pierwszym trymestrze, do tego zawtoty glowy, slabosci, ze musialam sie polozyc. Teraz czekam z niecierpliwoscia na jakies objawy
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wczoraj tak sen złamał kolo 16... Położyłam się, ale chyba nie spałam. Choć z łóżka wstałam 1,5 godziny później :P
I dziś też już czuję się zmęczona, a zaraz lecę do dzieciaków... Do tego dziś jestem jakaś tak poddenerwowana i jakoś mi tak słabo.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#526 |
|
Raczkowanie
|
Ja non stop mam ochotę wyć
nie wiem czy to przez exa czy hormony, ale pewnie jest to efekt zmieszania tych obu czynników ![]() To, że mnie będzie mdlić przez 24h też wiedziałam, że mnie nie ominie, bo w pierwszym trymestrze pierwszej ciąży miałam to samo Dziewczyny pijecie kawę? Ja piję bardziej mleczko z kawą, ale nie umiem z tego póki co zrezygnować... Z coca-coli z reszta też nie |
|
|
|
#527 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czytam Was, ale nie cytuje, bo nie mam siły
![]() Melduje się, że żyję... choć co to za życie ![]() Jestem tak wściekła, że akurat teraz to cholerstwo mnie dopadło. Angine to ostatni raz miałam jakoś na początku podstawówki, a zapalenia ucha nigdy Czuję się jak żywy trup....
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki masz antybiotyk?
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zadomowienie
|
ROVAMYCINE. Mam nadzieję, że jest bezpieczny dla fasolki
Ja się zupełnie na antybiotykach nie znam, bo ostatnio antybiotyk brałam jakieś 15 lat temu ![]() Poczytałam trochę na necie i wydaje się, że jest ok, ale i tak się trochę obawiam. No nic... muszę brać, bo jeszcze mi się to w jakieś gorsze choróbsko przekształci
|
|
#530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#531 |
|
tut tuut
|
Aniu, szybkiego powrotu do zdrowia
Dzisiaj s ogole jakis dupny dzien, siedze pod kocem, glowa pobolewa, cos bym zjadla ale nie mam apetytu :/ Sophie, a probowalas kawe bezkofeinowa? Jest spoko, ja popijam. Nie umiem zrezygnowac z choc jednego duzego kubka herbaty dziennie, jesoo jak mi smakuje. A tez w sumie nie powinnam szczegolnie w pierwszym trymestrze. Tylko odmawiam sobie prawdziwej kawy, slodyczy, staram sie jesc w miare zdrowo, i czuje jak mnie frustracja lapie :/ zrezygnuje z tej herbaty jeszcze to nie odpowiadam za siebie |
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Nic sie nie martw, dużo odpoczywaj bierz leki na pewno szybko pomogą
dziewczyny, które już zobaczyły serduszko - przepisywał Wam lekarz zestaw badan juz na poczatek ciąży?? mówie o badaniach krwi. a ja się pochwale - wybraliśmy w końcu materacyk dla dziecka do łóżeczka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, zdrowiej szybko
![]() Ola,ale czemu całkiem z herbaty rezygnować? Ja czytałam,ze można tylko z umiarem. Ja teraz siuśki takie piję (przestała mi ostatnio smakować mocniejsza). Czerwoną niby można, zieloną trzeba krótko parzyć ok 3 minut, czarną słabą i nie można popijać produktów z żelazem. A o owocowych nic nie było, że nie można.
|
|
#535 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co kawki to ja piję puszczalską z mlekiem, takiej mielonej parzonej nie pijam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam padnięta, byłam dziś na mieście i kupiłam sobie w końcu buty ja jesień, brakuje jeszcze jakiejś cieplejszej kurtki tylko |
|||||
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Moze chodzi o teine w herbacie?
Ja tam pije mocna herbate i z niej nie zrezygnuje. Ona dziala na mnie jak na niektorych kawa, musze wypic. Od sierpnia kawy nie pije, zreszta w poprzedniej ciazy odrzucilo mnie od niej i nie pilam. |
|
|
|
#537 |
|
Konto usunięte
|
Spokojnie
Można pić kawę i herbatę pod warunkiem, że z umiarem, nie tzw. "siekierę" i jedną dziennie, a pięć. Owocowe herbatki bez ograniczeń, bo nie zawierają teiny.Ja w poprzednich ciążach miałam niskie ciśnienie i lekarz sam proponował prawdziwą kawę. Nie polecał za to rozpuszczalnych czyli przetworzonych. Aniu dużo zdrowia życzę! ![]() Sophie |
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
O teinę, która upośledza wchłanianie żelaza bodajże. Coś tam z tym żelazem było.
Cholera, zapomniałam, żeby nie jeść cebuli i czosnku, bo mój żołądek przestał je trawić...
|
|
#539 |
|
tut tuut
|
No owocowe mlzna, tylko nie lubie
A z herbata chodzilo mi o to, ze przez ciaza pilam trzy, cztery pollitrowe kubki siekiery dziennie. Teraz pije jedna, nie az tak mocna, no i cierpie. Glownie do czego mnie ciagnie, to ta mocna herbata. Litrami
|
|
|
|
#540 |
|
Konto usunięte
|
Hmmm, no to współczuję, toż to pewnie jak jakiś syndrom odstawiennny Cię dopadł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.

czyzby moja imienniczka?

nie wiem czy to przez exa czy hormony, ale pewnie jest to efekt zmieszania tych obu czynników 
jaki masz antybiotyk?
Ja się zupełnie na antybiotykach nie znam, bo ostatnio antybiotyk brałam jakieś 15 lat temu