|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy cz. III
Fajne
takie naturalne zaraz pokaze jak sie go robi. Po prostu bierzesz włosy i je tak skrecasz raczkami
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
hihi brzmi ciekawie
a pokazesz jakie loczki wychodzą? duzo takich slimaczkow wychodzi z Twoich włoskow?
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#1203 |
|
Zadomowienie
|
No dziewuchy melduję, że ze mną już lepiej
![]() Gardło dalej boli ale wcinam różne papki i jakoś to idzie (nie ma to jak grysik) temperatura juz spadła całkiem - 36,6 no i co najważniejsze przespałam całą noc |
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Izia no to dobrze
mnie juz gardełko prawie wo gole nie boli katar jest deczko mniejszy wiec jest dobrze![]() Divine ślimaczków jest 2 dziele włosy na pól i robie z jednej i drugiej strony głowy. jeśli chcesz np drobniejsze loczki to możesz zrobić więcej bo im więcej ślimaczków tym drobniejsze loczki
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
no to dobrze Iza
![]() ja się właśnie zbeiram na zastrzyk i wracam do was
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1207 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
oo i juz wrocilam
tlyko musze na chwilke do skzoly jechac ciuchy na gastro kumpeli oddac:P
|
#1209 |
|
Zadomowienie
|
I znowu uciekasz :P to ja się nudze i czekam dalej
![]()
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
madzia?
![]() a do lekarza poszlas?
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
nie.. już sie dzisiaj lepiej czuje
|
#1212 |
|
Zadomowienie
|
Dobra to może ja sobie pójdę poleżeć i wrócę za jakąś godzinke, dwie
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
a no to idź:P
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
idz idz Iza
![]() samaraelf no jak juz jest ook to sie ciesze
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
no Ada uwierz mi że ja też.. juz lepiej ale i tak się źle czuje
|
#1216 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam... a tu znowu nikogo nie ma
kurde obcięłam sobie paznokcie i mam wrażenie jakbym sobie palce uchlastała :P |
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Iza dzięki ze mi przypomniałas bo na jutro musze obciąć
do SKórY![]()
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
Ja dawniej zawsze tak obcinałam, dopiero od jakiegoś ponad pół roku mi fajnie rosną, bez rozwarstwiania :P to sobie zapuszczam ale tż nie lubi bo go czasem tu i ówdzie uszkodzić mogę
|
|
|
|
#1219 |
|
Zadomowienie
|
Ej kobity Wy to mnie chyba nie lubicie, bo co przyjdę to zaraz sama w wątku zostaje
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
e tam, nie opowiadaj
Ze szkoły wróciłam właśnie... znowu zap***.. ;/ Takie jest moje liceum niestety ;( I tak lekcje wczesniej skonczyłam
|
|
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
Dobra ide sobie bo mnie mama wywala ;P
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
ok, papa
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!!
Ale Wam zaraz opowiem historie!!!Mam takie nerwy ze ho ho;/ Wiec mamy praktykantke na wfie i jak idziemy sobie nad jezioro i wogule na sale na wf idziemy, to na przerwie i nie mamy przerwy tylko idziemy ze szkoly do drugiej.A więc po przebraniu ide sobie i jem 3bita,a baba "Nie masz przerwy (chamskim tonem) a ja "nie;/" a ona "a co robilas" a ja "Szlam tu" a ona "masz nieś pilke" i rzucila we mnie ta pilka;/,ale zeby to byl koniec....przychodzimy,a ona karze nam biegac:| "biegnijcie przed siebie 10minut i wroccie;/ a to jezioro zarosniete krzakami itp,a same mialysmy biegnac to pobieglysmy daleko od niej i siadlysmy bo dopiero 3 minuty minelo,ale nas nie widziala to tak layt...potem wracamy,a ona robcie se co chcecie,a my takie oczy ...No to siedzimy i kolezanka sie pyta "mozemy sie przejsc wokol bagier z pania?" a ona "chyba Cie poje***" a kol "aha;/." a potem ona "Zawolaj ta dziewuche " a inna kolezanka "powiedz jej ze nie przyjde (po cihcu ale ona uslyszala;/" i mowi "masz biegac za kare dookola " a kol "ale mam uszkodzony staw skokowy" (to prawda) a ona "BIEGAJ!!!" a kol "jest pani u pani dyrektor" a ona takie oczy i mowi jej ze i tak nie wygra...a wogule jak biegalysmy wracamy i mowimy,że nas faceci zaczepiali starzy a ona "pocisneliscie im?" a kolezanka "yyyy..to nie pedagogiczne co nam pani mowi" a ona "toście glupie" a my wogule oczy na nia a potem pierniczy do kolezanki tak: "kur** to co wy na tym wfie robicie" albo " no to za***i***" i takie nam teksty...a przychodzimy do szkoly a ona poleciala do kolesia z WF i mowi mu cos mowi ,a on potem "slyszalem ze niegrzeczne bylyscie na wf" a my "no napewno;/" i ja jako przewodniczaca zglosilam to,a kolezanka (najlepsza uczennica szkoly,nie przeklinajaca itp wogule ) zaczela opowiadc wychowawczyni ,a potem ja a wych. sie wkurzyla i to nieźle...Niezłą siare jej jeszcze zrobimy za te odzywki;/ echhh glupi babsztyl;/ a mloda taka i wogule nie wiele starsza od nas;/
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Matkoo ale typiara
![]() Nie wiem co bym takiej zrobiła od razu bym doniosła, niech sie nie czuje za bardzo swojsko ;/ |
|
|
|
#1225 |
|
Zadomowienie
|
Wrocilam
Zapuszczamy włosy!! So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek |
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jej zrobie lipe o Jezu juz czuje to jej powtarzanie egzaminów:P
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
OMG ALE masz babe
ja bym chyba z niej targała ciągle.. ide na zastrzyk znowu
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz do gina ide... Matka mnie wkurzyła nieźle ale juz uspokoiłam sie
musze baaardzo skrocic pazurki bo sie następne połamały
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My podobne sytuacje mielismy na angielskim, w koncu (w podtsawowce to bylo) mama jednej z kolezanek napisala skarge na ta nauzycielke, opozniej takolezanka mila tragiczne sytuacje w szkole;/ byla wzywana do dyrektora, co lekcje praktycznie;/ Dobrze ze ta Twoja to tylko praktykantka, takiej to mozna jesczze cos zaradzic
Zapuszczamy włosy!! So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek |
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko Twoja wypowiedz standardowo jest tak chaotyczna ze ciężko cokolwiek zrozumieć.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

takie naturalne
zaraz pokaze jak sie go robi. Po prostu bierzesz włosy i je tak skrecasz raczkami

mnie juz gardełko prawie wo gole nie boli katar jest deczko mniejszy wiec jest dobrze

...No to siedzimy i kolezanka sie pyta "mozemy sie przejsc wokol bagier z pania?" a ona "chyba Cie poje***" a kol "aha;/." a potem ona "Zawolaj ta dziewuche " a inna kolezanka "powiedz jej ze nie przyjde (po cihcu ale ona uslyszala;/" i mowi "masz biegac za kare dookola " a kol "ale mam uszkodzony staw skokowy" (to prawda) a ona "BIEGAJ!!!" a kol "jest pani u pani dyrektor" a ona takie oczy i mowi jej ze i tak nie wygra...a wogule jak biegalysmy wracamy i mowimy,że nas faceci zaczepiali starzy a ona "pocisneliscie im?" a kolezanka "yyyy..to nie pedagogiczne co nam pani mowi" a ona "toście glupie" a my wogule oczy na nia