Panny Młode 2017 cz. 8 ;) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-28, 10:37   #301
aankaa092
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 8 ;)

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
za slub w poniedzialek pewnie i z uslugodawcami bedzie o wiele taniej

Ja bym sie postawila rodzicom, bo skoro juz odwalaja takie akcje przy samej dacie to co bedzie potem?
Ja tam nie wiem czy warto się tak bardzo stawiać, bo powiedzą "to płaćcie sobie sami" i lipa.
Cytat:
Napisane przez kimiriko89 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny. Udało mi się was nadrobić. Przepraszam, że się dawno nie odzywałam, ale jakoś czas przecieka mi przez palce. Praca, popołudniu zawsze coś w domu do zrobienia, wieczory spędzałam z TŻtem, Też szczerze mówiąc, jak w pracy siedzę cały czas przed komputerem muszę dać oczom odpocząć. Postaram się być bardziej systematyczna A teraz znowu jestem sama, bo w piątek wyjechał w delegacje. W tą sobotę wraca, po to by w czwartek znowu polecieć,,bo nie dostarczyli na czas jakiś potrzebnych urządzeń Ot logika . Cały czas poszukuję nowej pracy(obecnie ciągle siedzę na słuchawkach). Wysyłam i roznoszę masę CV, byłam na kilku rozmowach, ale jak na razie nic.

Niedawno miałam wizytę przyszłych teściów. I miejsca taka sytuacja. Zaręczyny były w zeszłym roku, ale to pierwsze takie spotkanie w komplecie tj. my i nasi rodzice. I mama mojego ukochanego zaparła się, że A powinien oficjalnie poprosi moich rodziców o zgodę. Wcale nie na rękę nam to było, ale żeby zachować dobry klimat oficjalne proszenie było. A potem temat gładko zszedł na organizację wesela i wiadomo główny temat - finanse. I ustalone zostało, że rodzice pokrywają koszty po połowie (bez dzielenia gości a moich i twoich).

Ze spraw ślubnych przeglądam foto/video i cały czas mamy dylemat w stylu DJ czy zespół. Ja wolę muzykę na żywo, mój A obstawia DJa. Trzeba jeszcze na spokojnie tą kwestie obgadać.

Widziałam, że któraś z dziewczyn dodała w poprzedniej części taki pierścionek jak mój, tylko już nie pamiętam kto. Mój jest taki . Się pochwalę, jeszcze tu nie wklejałam. Białe i żółte złoto z diamentem.

Życzę udanego słonecznego dzionka
Zaraz zobaczę pierścionek.
Moja mama kategorycznie zabroniła by facet prosił ją oficjalnie o moją i siostry rękę
Moi rodzice i TŻ jeszcze oficjalnie sie nie poznali. Na razie tylko nasze mamy na Targu się poznały
Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
była promocja 3 w cenie 2 takze wzięłam 2x Revlon Colorstay i Max factor facefinity 3w1-podobno fajny

Ostatnio testowałam ten Estee lauder DW i to na pewno bedzie podkład, który użyje w dniu slubu
Będziesz się sama malować czy ktoś? Bo będziesz musiała pytać wizazyste czy ma ten podkład. Ja mam, ale ja nie będę sobie robić takiej maski. Wole nałożyć revlon i MUFE ultra HD jak teraz codziennie robię

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 10:38   #302
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Nie pijemy wódki. Nie pijemy wódki. Pocałunek był za..... a nie, to jeszcze dwa lata
Nienawidzę tego..
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 10:38   #303
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Wiecie, ja sama mam wątpliwości, zawsze chciałam mieć ślub w sobotę. Możemy zrobić po swojemu, o ile byśmy sami byli pewni tego wyboru. Mama TŻ może to wyczuła i kuła żelazo póki gorące. Niech już będzie ta sobota. Tylko skoro decydujemy się na dużo drozsza opcję, to nie powinno być warunków typu "za znajomych płacisz ty, synu, za usługodawców też", podczas gdy my odkładamy na wkład własny do kredytu na mieszkanie i na samochód. I dobrze o tym wiedzą i oferowali najpierw finansowanie wszystkiego oprócz ubrania. Nas zwyczajnie nie będzie stać na opłacenie gości TŻa i usługodawcow, wolimy zrezygnować z dużego wesela, a mieć na zakup auta i wkład.
No właśnie. Może lepiej powiedzieć "ok, zrobimy w sobotę, ale wy wywiazcie się z tego co mowiliscie na początku, że sfinansujecie wszystko oprócz ubrania".

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-28, 10:46   #304
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Podoba się Wam na podziękowanie rodzicom?

http://nesir.wrzuta.pl/audio/6ydVMNB...ekuje_rodzicom

Nie lubię tego typu piosenek. Takie trochę wyniosłe disco-polo. Zresztą dla mnie podziękowanie dla rodziców robi się coraz bardziej kiczowate.

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Ja dopiero o 21.30 jestem w domu z pracy

Coraz bardziej się przekonuje ze nie będę mieć kasy na stół z drinkami tylko candy bar zostanie. Chyba ze będziemy mieć hajsy, ale nie chce przesadzać.
A po co tak właściwie ten candy bar? Tam mają być same słodycze? wolałabym stół z drinkami. dorosłych na weselu jest więcej, upodobania co do alkoholu też. Ja tam wiem,że na weselu nigdy nie jadam żadnych cukierków itp. Ewentualnie jakiś kawałek ciasta do kawy.

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:

Współczuje
Ja do piekarni wstawałam o 5 - ale trochę ponad 2tyg tylko
Ja rok temu w wakacje o 3.30. Ktoś mnie pobije?

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
ja się ostatnio zastanawiałam jak to jest z tym mówieniem po alko: może w przypływie luzu mówimy to co tak naprawdę myślimy

Co do upijania to upiłam się dwa razy porządnie na studiach. Jak popiłam to zawsze mi i lokatorce włączała się wielka miłość do siebie
Raz z TŻ jak byliśmy w klubie. Jak przyjechaliśmy do domu to siedziałam na łóżku,a on mnie nagrywał czubek Na drugi dzien mi pokazywał,ale od razu skasowałam,bo nie mogłam na siebie patrzec.
Stary 2015-10-28, 10:47   #305
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Nienawidzę tego..
Ja tez, ale.mi sięskojarzyło
Cytat:

Nie lubię tego typu piosenek. Takie trochę wyniosłe disco-polo. Zresztą dla mnie podziękowanie dla rodziców robi się coraz bardziej kiczowate.

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

A po co tak właściwie ten candy bar? Tam mają być same słodycze? wolałabym stół z drinkami. dorosłych na weselu jest więcej, upodobania co do alkoholu też. Ja tam wiem,że na weselu nigdy nie jadam żadnych cukierków itp. Ewentualnie jakiś kawałek ciasta do kawy.

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Ja rok temu w wakacje o 3.30. Ktoś mnie pobije?
Bo i tak będzie wódka i wino.... jesli mam z czegos zrezygnować to wolę nie dawać im możliwości mieszać alko. A dużo osób z rodziny TŻ pije pod słodkie.
Drink bar do tego jest droższy. Jak nam starczy kasy to zrobimy

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-28, 10:47   #306
butcher_girl
Zadomowienie

Hej
siedzę w pracy i totalnie nie mam mocy. Nie wiem jak wytrzymam do 16...

co do podziękowań dla rodziców- my zapytaliśmy wprost naszych rodziców, czy życzą sobie taką formę podziękowań, na sali i z piosenką, ponieważ my chcielibyśmy podziękować im inaczej, ale żeby nie byli rozczarowani, czy coś, po prostu zapytaliśmy.
Rodzice uważają tak jak my, że takie podziękowania i piosenka są trochę sztuczne, dlatego stwierdziliśmy wspólnie, że to omijamy
W ramach podziękowań zabierzemy rodziców chyba do jakiejś restauracji na kolację no i kupimy im jakieś upominki

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 10:48   #307
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
była promocja 3 w cenie 2 takze wzięłam 2x Revlon Colorstay i Max factor facefinity 3w1-podobno fajny

Ostatnio testowałam ten Estee lauder DW i to na pewno bedzie podkład, który użyje w dniu slubu
no to fajna promocja
ja używam na co dzień Estee Lauder DW i na ślub też
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 10:50   #308
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
Hej

co do podziękowań dla rodziców- my zapytaliśmy wprost naszych rodziców, czy życzą sobie taką formę podziękowań, na sali i z piosenką, ponieważ my chcielibyśmy podziękować im inaczej, ale żeby nie byli rozczarowani, czy coś, po prostu zapytaliśmy.
Rodzice uważają tak jak my, że takie podziękowania i piosenka są trochę sztuczne, dlatego stwierdziliśmy wspólnie, że to omijamy
W ramach podziękowań zabierzemy rodziców chyba do jakiejś restauracji na kolację no i kupimy im jakieś upominki
Moja mama parę lat przed zareczynami siostry uprzedziła, że nie chce usłyszeć na podziękowaniach "cudownych rodziców mam" zawsze mówi prosto z mostu i odpowiednio wcześnie

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-28, 10:52   #309
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nie wiem czy warto się tak bardzo stawiać, bo powiedzą "to płaćcie sobie sami" i lipa.

Zaraz zobaczę pierścionek.
Moja mama kategorycznie zabroniła by facet prosił ją oficjalnie o moją i siostry rękę
Moi rodzice i TŻ jeszcze oficjalnie sie nie poznali. Na razie tylko nasze mamy na Targu się poznały

Będziesz się sama malować czy ktoś? Bo będziesz musiała pytać wizazyste czy ma ten podkład. Ja mam, ale ja nie będę sobie robić takiej maski. Wole nałożyć revlon i MUFE ultra HD jak teraz codziennie robię
Na pewno ktoś bedzie mnie malował a podkład kupie po prostu i powiem, ze chce ten. Chce jeszcze przetestować wersje light i wtedy zadecyduje. Użyłam go ostatnio, nakładając BeutyBlenderem i właśnie bałam sie, ze bedzie mega kryjący i efekt maski gwarantowany ale w rozsądnej ilości wcale taki mi sie nie wydaje a z moja cera w tak ważnym dniu potrzebuje czegoś co sie bedzie trzymałotwarzy revlon używam na codzień i raczej na wesele bym go nie użyła

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 10:52   #310
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Aż tydzień

A ten weekend przed 14.08?
To nie jest dużo Ja jak mam @ to TŻ tyle cierpi

Ten weekend przed 14.08 to najlepsza data
Stary 2015-10-28, 10:55   #311
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno ktoś bedzie mnie malował a podkład kupie po prostu i powiem, ze chce ten. Chce jeszcze przetestować wersje light i wtedy zadecyduje. Użyłam go ostatnio, nakładając BeutyBlenderem i właśnie bałam sie, ze bedzie mega kryjący i efekt maski gwarantowany ale w rozsądnej ilości wcale taki mi sie nie wydaje a z moja cera w tak ważnym dniu potrzebuje czegoś co sie bedzie trzymałotwarzy revlon używam na codzień i raczej na wesele bym go nie użyła
Light nie jest aż tak dobry jak DW. Tylko musisz mieć dobry odcień, bo ci wizażysta odmówi Ja nawet jak nakładam mało i BB to i tak czuję się jak w masce, bo zasycha, a nie był wcale trwalszy niż revlon. A oba spsikałam utrwalaczem.
No ale co kto lubi jaką kto ma skórę. ja mam suchą wiec ładniej u mnie wyglądają lżejsze, niepodreślające skórek podkłady

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-10-28 o 10:57
Stary 2015-10-28, 11:00   #312
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
no to fajna promocja
Ja jak przetestuje odcienie i znajdę odpowiedni kolor dla siebie to moze tez zaryzykuje

Stary 2015-10-28, 11:00   #313
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
no to fajna promocja

Ja właśnie chcę kupić Estee Lauder DW, na co dzień używam Colorstay i taaak mnie to kusi, ale w chwili obecnej DW kosztuje dla mnie miliony monet ;(((((( oh God whyyy? Chcę dobrze kryjący podkład który matuje i jest megatrwały na takie okazje ;D a wiecie gdzie można dostać próbkę?

Cytat:
No właśnie. Może lepiej powiedzieć "ok, zrobimy w sobotę, ale wy wywiazcie się z tego co mowiliscie na początku, że sfinansujecie wszystko oprócz ubrania".
Dokładnie tak kazałam TŻ powiedzieć. Swoją drogą, byłam u niego w domu raz i rodzina, w tym mama, była bardzo miła. Trochę się chyba krepowali, bo myślą, że jestem panienką z dobrego domu i w dodatku prawniczką. Jego mama ma do niego żal, że przyjeżdża tylko kilka razy w roku, że o nich trochę zapomniał, może myśli, że ja go nie chcę "puścić" do domu. No i on często bywa u mnie i chyba są trochę obrażeni. Jedziemy tam za tydzień w weekend. Trochę się obawiam jak będzie...
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 11:02   #314
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
No ale co kto lubi jaką kto ma skórę. ja mam suchą wiec ładniej u mnie wyglądają lżejsze, niepodreślające skórek podkłady
a możesz polecić jakiś rozświetlający ale kryjący i trwały tak jak EL DW ?
Stary 2015-10-28, 11:02   #315
Dona94
Raczkowanie

Cytat:
Gorzko gorzko

Młody nie jest byczkiem, pocałuje ją z języczkiem
nas uczyli w szkole, nas uczyli w szkole ze całuje się na stole..
Młody nie bądź cyckiem, Młody nie bądź cyckiem, I pocałuj ją z języczkiem !
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20170617560214.html
czyli
http://s2.suwaczek.com/20170617570113.png
dni
Dona94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 11:03   #316
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie chcę kupić Estee Lauder DW, na co dzień używam Colorstay i taaak mnie to kusi, ale w chwili obecnej DW kosztuje dla mnie miliony monet ;(((((( oh God whyyy? Chcę dobrze kryjący podkład który matuje i jest megatrwały na takie okazje ;D a wiecie gdzie można dostać próbkę?

Dokładnie tak kazałam TŻ powiedzieć. Swoją drogą, byłam u niego w domu raz i rodzina, w tym mama, była bardzo miła. Trochę się chyba krepowali, bo myślą, że jestem panienką z dobrego domu i w dodatku prawniczką. Jego mama ma do niego żal, że przyjeżdża tylko kilka razy w roku, że o nich trochę zapomniał, może myśli, że ja go nie chcę "puścić" do domu. No i on często bywa u mnie i chyba są trochę obrażeni. Jedziemy tam za tydzień w weekend. Trochę się obawiam jak będzie...
W Sephorze można poprosić o próbkę
Moze ma syndrom pustego gniazda i nie może się pogodzić ze jej kochany synek kocha inna kobietę tak mocno jak ją, a nawet mocniej są takie kobiety

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-10-28 o 11:04
Stary 2015-10-28, 11:05   #317
butcher_girl
Zadomowienie

Cytat:
Light nie jest aż tak dobry jak DW. Tylko musisz mieć dobry odcień, bo ci wizażysta odmówi Ja nawet jak nakładam mało i BB to i tak czuję się jak w masce, bo zasycha, a nie był wcale trwalszy niż revlon. A oba spsikałam utrwalaczem.
oo, skoro już jest temat, to poradź mi aankaa, jaki podkład teraz sobie wypróbować?
Mam cerę suchą, szczególnie w strefie T, a najbardziej, tu przy brwiach. Niektóre podkłady uwydatniają mi te skórki, czego nie lubię!
Przechodziłam przez różne podkłady: Bourjous, Max Factor, Maybelline, Astor itd itp.
Jednym z lepszych był 1.2.3 Perfect z Bourjous. Miałam też Max Factor Facefinity, ale nie było mi go dane długo używać, bo Tż zrzucił mi go z pralki i się roztrzaskał... wrrr.

Myślę ostatnio o tym Revlon Colorstay, nada się? Myślałam też o tym DW, ale nie widzi mi się wydać kupę kasy na to, skoro wszędzie czytam, że efekt maski, super krycie itd (wiem,że o to chodzi), jak ja w sumie nie mam żadnych zaczerwienień, wyprysków, itd...

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
Stary 2015-10-28, 11:06   #318
Dona94
Raczkowanie

ha ha ha zobaczcie jaka przyspiewke weselna znalazłam

Dzisiaj jest wesele, jutro poprawiny
Za dziewięć miesięcy pójdziemy na chrzciny
Za dziewięć miesięcy wcale już nie modnie
Na chrzciny przyjdziemy za cztery tygodnie
Para młoda ładna, ale gdy rok zleci
To jeszcze ładniejsze będą mieli dzieci
To co my śpiewamy to tylko do śmiechu
Teraz by się zdało wypić po kielichu

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

http://poradyslubne.pl/wesele/84-sta...ty-wesele.html

fajna stronka z planem wesela, zabawami oczepinowymi i atrakcjami
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20170617560214.html
czyli
http://s2.suwaczek.com/20170617570113.png
dni
Dona94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 11:07   #319
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
a możesz polecić jakiś rozświetlający ale kryjący i trwały tak jak EL DW ?
Nie ma nic takiego jak DW on zasycha na twarzy i robi się skorupa, dlatego jest taki trwały. Jeszcze nie spotkałam takiego drugiego.
Rozswietlajace zazwyczaj są mniej trwałe i mniej kryjące.
Ja nie mam nic do revlonów CS do suchej i normalnej, nie matują, a kryją i są trwałe. Wydaje mi się że jeszcze naked skin z Urban Decay będzie git.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-28, 11:08   #320
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
U nas był przeżywany MAJ ale się wszyscy pogodzili z tym
Yyy a to czemu?
Stary 2015-10-28, 11:08   #321
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
moze sprobuj manhattan mat powder? Super kryje, matuje tez rewelacyjnie a kosztuje troche ponad 20zl w rossmannie ja go uzywam i jest super. Jedyny minus jest taki, ze na pewno nie nadaje sie do suchej skory wiec jesli taka masz to odradzam. Jest strasznie gesty, najlepiej sie sprawdzi przy cerze mieszanej lub tlustej
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-28, 11:10   #322
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez, ale.mi sięskojarzyło

Bo i tak będzie wódka i wino.... jesli mam z czegos zrezygnować to wolę nie dawać im możliwości mieszać alko. A dużo osób z rodziny TŻ pije pod słodkie.
Drink bar do tego jest droższy. Jak nam starczy kasy to zrobimy
Widzisz sama masz argument przeciwko drink bar,więc omiń ten temat i nie myśl o tym
Stary 2015-10-28, 11:10   #323
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Tez tak słyszałam o tej lżejszej wersji ale sama sie przekonam właśnie bede zamawiać kolejne próbki i testować kolory
Fakt DW zasycha i czuć takie ściągnięcie na buzi przez chwile ale za to wg mnie lepiej sie trzyma na mojej tłustej skórze ja na szczęście nie mam problemów z suchymi skórkami

Stary 2015-10-28, 11:12   #324
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

U mnie teściowa jest trochę staroświecka.. Pewnie nie wyobraza sobie by podziękowań nie było,bo przecież każdy tak robi.. Ale ja będę zapierać się nogami i rękami,by nie było kiczowatej przemowy w stylu:" dziękujemy Wam za trud wychowania i pomoc w organizacji wesela" i typowej piosenki dla rodziców.
Stary 2015-10-28, 11:14   #325
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
oo, skoro już jest temat, to poradź mi aankaa, jaki podkład teraz sobie wypróbować?
Mam cerę suchą, szczególnie w strefie T, a najbardziej, tu przy brwiach. Niektóre podkłady uwydatniają mi te skórki, czego nie lubię!
Przechodziłam przez różne podkłady: Bourjous, Max Factor, Maybelline, Astor itd itp.
Jednym z lepszych był 1.2.3 Perfect z Bourjous. Miałam też Max Factor Facefinity, ale nie było mi go dane długo używać, bo Tż zrzucił mi go z pralki i się roztrzaskał... wrrr.

Myślę ostatnio o tym Revlon Colorstay, nada się? Myślałam też o tym DW, ale nie widzi mi się wydać kupę kasy na to, skoro wszędzie czytam, że efekt maski, super krycie itd (wiem,że o to chodzi), jak ja w sumie nie mam żadnych zaczerwienień, wyprysków, itd...
Sucha skóra potrzebuje peelingu i dużo odżywienia to nie będzie skórek. Niestety każdy podkład je podkreśla, chyba że jest lekki jak face&body ale one nie kryją nic nadają rozswietlenia i koloru ale revlon do suchej jest dobry. Tylko pamiętajcie żeby kupić oryginalny, bo te na allegro za 24 w większości są podróbkami.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-28, 11:17   #326
butcher_girl
Zadomowienie

Cytat:
U mnie teściowa jest trochę staroświecka.. Pewnie nie wyobraza sobie by podziękowań nie było,bo przecież każdy tak robi.. Ale ja będę zapierać się nogami i rękami,by nie było kiczowatej przemowy w stylu:" dziękujemy Wam za trud wychowania i pomoc w organizacji wesela" i typowej piosenki dla rodziców.
A teściowa wierząca, praktykująca?
Jeśli tak to: na podziękowaniach powiedzcie, że zamiast piosenki, zamówiliście msze w kościele, dziękczynną, w podziękowaniu za trud wychowania i pomoc w organizacji ślubu.
I wilk syty i owca cała hahaha

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Sucha skóra potrzebuje peelingu i dużo odżywienia to nie będzie skórek. Niestety każdy podkład je podkreśla, chyba że jest lekki jak face&body ale one nie kryją nic nadają rozswietlenia i koloru ale revlon do suchej jest dobry. Tylko pamiętajcie żeby kupić oryginalny, bo te na allegro za 24 w większości są podróbkami.
zamówię z mintishop, tam chyba oryginalne, nie?

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
Stary 2015-10-28, 11:18   #327
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma nic takiego jak DW on zasycha na twarzy i robi się skorupa, dlatego jest taki trwały. Jeszcze nie spotkałam takiego drugiego.
Rozswietlajace zazwyczaj są mniej trwałe i mniej kryjące.
Ja nie mam nic do revlonów CS do suchej i normalnej, nie matują, a kryją i są trwałe. Wydaje mi się że jeszcze naked skin z Urban Decay będzie git.
aha, ok dzięki jak będę w PL to chyba kupię ten revlon i wezmę próbki tego urban
Stary 2015-10-28, 11:18   #328
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Widzisz sama masz argument przeciwko drink bar,więc omiń ten temat i nie myśl o tym
Nom szkoda tylko oze tort jest tak drogi
Cytat:
Tez tak słyszałam o tej lżejszej wersji ale sama sie przekonam właśnie bede zamawiać kolejne próbki i testować kolory
Fakt DW zasycha i czuć takie ściągnięcie na buzi przez chwile ale za to wg mnie lepiej sie trzyma na mojej tłustej skórze ja na szczęście nie mam problemów z suchymi skórkami
Ma zupełnie inne kolory ten light. I nie jest tak matowy jak DW ale sprawdź. Ale do tłustej to DW jest super. Moja przyjaciółka z tłustą skóra go testowała i ukochała

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-28, 11:19   #329
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
A teściowa wierząca, praktykująca?
Jeśli tak to: na podziękowaniach powiedzcie, że zamiast piosenki, zamówiliście msze w kościele, dziękczynną, w podziękowaniu za trud wychowania i pomoc w organizacji ślubu.
I wilk syty i owca cała hahaha
Co do pierwszego tak, co do drugiego nie żartuj
Stary 2015-10-28, 11:20   #330
motylek825
Zakorzenienie

Moze tu cos znajdziecie z kryjących podkładów:http://www.alinarose.pl/2012/12/najl...skich.html?m=1

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości