|
|
#2431 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ~~~Czerwcóweczki 2016 - to tu :)~~~
Cytat:
Boję się tylko gwaltownych hamowań.. ja dziś zjadlam ogórkową i nalesnika ze szpinakiem. Ale mnie do kwasnego ciągnie.... szok! co sądzicie o lataniu samolotem w ciązy? Ponoć w II trym. najbezpieczniej, myslę nad wyjazdem po nowym roku do rodzicow na jakies 2 tyg., podroz trwalaby tylko 1,5h,musze z lekarzem pogadać
zdrowie, fitness, Norwegia, smaczne jedzonko instagram https://www.instagram.com/lalare_fit/ Edytowane przez LaLaRe87 Czas edycji: 2015-11-05 o 15:20 |
|
|
|
|
#2432 |
|
Raczkowanie
|
S0phie
Narobiłaś mi ochoty na te jajka ze szczypiorkiem i majonezem ![]() Jak ci buzują hormony to może po prostu znajdz coś żeby sobie odreagować Po prostu położyć się zamknąć oczy i pomyśleć i przejdzie |
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej kupic adapter na pasy do auta
ja mam od 7 tyg ciazy
|
|
|
|
#2434 |
|
Ania
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
LaLaRe87
To pieski mają z tobą dobrze, ja albo prowadzę albo siedzę obok bo lubię wszystko widzieć, a nasza sunia zawsze na tyle bo na kolanach się już nie mieści, z resztą gdybym poszła do niej na tył to byłaby niespokojna, chciała na kolana,gniotła mnie i ogólnie bym jej przeszkadzała,bo to jej miejsce.. A do tego nie wiem co z nią zrobimy jak się maleństwo urodzi, bo nasza sunia strasznie szczeka na dzieci, nie lubi ich . |
|
|
|
#2436 | |
|
Ania
|
Cytat:
Oby u Was bylo inaczej..
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Raczkowanie
|
o tak, za moim narzeczonym sunia wręcz szaleje
jak koleżanka przyszła do mnie z dzieckiem to musieliśmy zanieść sunię do rodziców bo strasznie szczekała na małego i się go bała |
|
|
|
#2438 | |
|
Ania
|
Cytat:
No ale jak mówię, oby u Was było inaczej
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Rozeznanie
|
ja mam dwie małe cziłały, nie powiem - traktowane jak królewny hahahahahahahaha
![]() ![]() ![]() będą musiały się dostosować do nowej sytuacji hihihihi, ale podczas podrozy grzecznie śpią w transporterze na szczescie jedna to lelum polelum, normalnie przytulas,zero agresji i szczekania, druga to wicher (młoda), ale jak znajomi wpadają z dziećmi to ciekawe jajo leci powąchać i merda ogonkiem jestem psiarą będę kochać i dziecię i moje psiaki ;D
zdrowie, fitness, Norwegia, smaczne jedzonko instagram https://www.instagram.com/lalare_fit/ Edytowane przez LaLaRe87 Czas edycji: 2015-11-05 o 15:43 |
|
|
|
#2440 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, wróciłam z zakupów, nie było mnie w domu z godzinę, i jestem padnięta... Bolą mnie oczy, mam nadzieję, że się nie rozłożę! Najchętniej bym się zdrzemnęła, ale Roza szaleje, sama ucięła sobie drzemkę w wózku jak na zakupach byłyśmy, więc teraz nici z odpoczynku
musze poczekać na tż aż mnie zmieni, a on dopiero za dwie godziny będzie z pracy... Na obiad kupiłam pierogi, dzisiaj u mnie szczyt lenistwa!
|
|
#2441 |
|
Zadomowienie
|
Mi też się zachciało jajek z majonezem i szczypiorkiem
![]() Silly zdróweczka dla Jula Ja też już jeżdżę z adapterem
|
#2442 |
|
tut tuut
|
haneczka, z psami roznie bywa. to chyba Olinka (?przepraszam, nie pamietam) pisala ze mimo behawiorysty, zajec, musiala psa oddac bo byl niebezpieczny dla dziecka.
ja mialam szeczecie, nasza sucz pokochala noworodka od pierwszego spojrzenia. Lalare, Claudette, zycze Wam zeby Wasze psiny tez zareagowaly jak najlepiej Veronique, bardzo mi sie podoba imie Twojej Cory W ogole na tym watku starsze rodzenstwo fasolek ma takie imiona, ze gdybym nie miala juz wybranych to bym czerpala od Was a co do pierogow, tez mi sie teraz zdarza z gotowcow korzystac. i nie mam wyrzutow sumienia Aniu, a jak Zuzia? dalej goraczkuje? Sliweczko, czekam na relacje z wizyty, mocne kciuki odpalone ![]() Julo sprawia wrazenie zupelnie zdrowego dziecka... szaleje, bawi sie.... tylko nocy sie boje, chyba dzis nie zasne :P |
|
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest tyle pięknych imion! Teraz liczę na dziewczynkę, jakby się udało, to będzie Laura
|
|
#2444 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sliweczko ja tez ściskam kciuki i czekam na wieści z wizyty! Cytat:
|
||
|
|
|
#2445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zgadza się musiałam oddać psa wierzcie mi plakalam po nim jak dziecko. Ale nie miałam wyboru Na psa się zdecyduje jak dzieci będą miały po 10lat |
|
|
|
|
#2447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jeszcze Oliwka. I na tym moja lista się kończy
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dla dziewczynki nie mam pomysłu na imię, tzn. coś tam by się znalazło, ale mężu ma inny gust w tym zakresie niestety
|
|
|
|
#2449 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny
podczytuje Was już od dłuższego czasu i chciałabym do was dołączyć nazywam się Justyna mam 29 lat i mam juz córcie która w tym miesiącu skończy trzy latka, termin mam na ok 9 czerwca pisze około bo mój termin narazie jest 'ruchomy' malenstwo ma dwutygodniowy poslizg, (ostatnia @ 19.08 ) przezyłam przez to duzo stresu, skierowano mnie do szpitala w 7 tyg z zapadniętym pęcherzykiem c. a po trzy dniowych badanach okazało sie że ciąża młodsza o 2 tyg i pęcherzyk dopiero się rozwija beta rosła ale też nie idealnie, tydzień temu wreszcie kamien mi spadł z serca gdy zobaczyłam na monitorze 1,5 cm maleństwo i usłyszałam słowa ciąża żywa
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki aby maleństwo zdrowo rosło
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Wtajemniczenie
|
Lulus85
|
|
#2452 |
|
Zadomowienie
|
My wybraliśmy Jagodę jeśli będzie dziewczynka
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
No hej bylam na upragnionej wizycie! WIDZIALAM SERDUSZKO !!! Mamy 6tydz4dz i nie caly centymetr!!!! Wszystko dobrze,dufaston brać i kolejna wizyta 04.12. Prawdopodobny termin porodu 26.06.2016 padam ze szczęścia!!!!
|
#2454 | ||
|
Zadomowienie
|
Niestety dalej gorączkuje i nic poza tym jej nie jest. Wesolutka jak zawsze
![]() Cytat:
Ale sąsiadom obok nas urodziła się dziewczynka, którą nazwali Laura (ja byłam wtedy jakoś w 10 tyg. ciąży i nie wiedziałam jeszcze, że w brzuszku pływa dziewczynka) i jakoś tak nie chciałam nazywać tak samo dziecka jak oni. Padło na Zuzię Teraz myślałam o Oli, ale już mi inne pomysły przychodzą do głowy na imię dla dziewczynki. Coraz bardziej podoba mi się Hania Mam jeszcze inne typy ... Ostatnio właśnie coraz bardziej łapię się na tym, że wymyślam imiona i jakoś tak wychodzi, że ciągle są to imiona żeńskie ![]() Witaj Lulus ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
Zuzia 13.09.2013 ♥ Aleksander 30.04.2016 ♥ https://www.instagram.com/mama_rodzenstwa/ Edytowane przez anuszka1984 Czas edycji: 2015-11-05 o 17:15 |
||
|
|
|
#2455 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Lulus!
![]() Pik pik gratulacje! Edytowane przez olinka012 Czas edycji: 2015-11-05 o 17:16 |
|
|
|
#2456 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie myślałam ze tyle zwolenniczek Jagody sie znajdzie ![]() Jagode i Róże już w pierwszej ciąży brałam pod uwagę Za to jeśli potwierdzi sie ze to chłopiec to dopiero bede miała dylemat, bo nie mam kompletnie ZNOWU pomysłów
|
||
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jagoda podobała mi się jak z Filipem byłam w ciąży :-D Moja faworytka na dzień dzisiejszy to Pola
|
|
|
|
|
#2458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj
|
|
|
|
|
#2459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje
|
|
|
#2460 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lulus Witaj PikPik gratulacje Dzien w pracy uplynal mi szybko,dzis mialalm straszna ochote na jajka na mieko z majonezem i wypilam wode z ogorkow kiszonych,uwielbiam to.wogole w tej ciazy mnie ciagnie na slodkie tylko slone i pikantne potrawy. Zrobilysmy z corcia zadanie domowe i w koncu leze jak dluga na kanapie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

Boję się tylko gwaltownych hamowań.. 

będą musiały się dostosować do nowej sytuacji 

nazywam się Justyna mam 29 lat i mam juz córcie która w tym miesiącu skończy trzy latka, termin mam na ok 9 czerwca pisze około bo mój termin narazie jest 'ruchomy' malenstwo ma dwutygodniowy poslizg, (ostatnia @ 19.08 ) przezyłam przez to duzo stresu, skierowano mnie do szpitala w 7 tyg z zapadniętym pęcherzykiem c. a po trzy dniowych badanach okazało sie że ciąża młodsza o 2 tyg i pęcherzyk dopiero się rozwija beta rosła ale też nie idealnie, tydzień temu wreszcie kamien mi spadł z serca gdy zobaczyłam na monitorze 1,5 cm maleństwo i usłyszałam słowa ciąża żywa