![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pozostawieni
Cytat:
![]() Co do Matta to i ja średnio za nim przepadam, ale w tej scenie zarządził. Co do Meg to jeśli nie wymyślą jeszcze jakiegoś wytłumaczenia jej działań to dla mnie jest osobą, dla której nie ma żadnego usprawiedliwienia.
![]() |
![]() |
#182 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Bardzo mnie ciekawi, co będzie w finale. Mam nadzieję też, że będzie trzeci sezon ![]()
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Finału też jestem ciekawa.
![]() |
![]() |
#184 |
Pani Mizantrop
|
Z tego co czytałam szanse na trzeci sezon nie są zbyt wielkie. Żaden odcinek drugiego sezonu do tej pory nie miał nawet miliona widzów, to spory spadek oglądalności w porównaniu z pierwszym sezonem.
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej strony obawiam się, że 3 sezon oglądałabym już sama, bo mi się chłop wyłamuje ![]() Mi serial nadal się podoba i oglądałabym i następny sezon, ale muszę przyznać, że 1 sezon podobał mi się bardziej od 2.
![]() |
![]() |
#186 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Mojemu chłopu drugi też się podoba, na szczęście nie muszę go zmuszać do oglądania.
![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś HBO miało taki serial 'Carnivale'. Też wyszły 2 sezony, po czym serial zakończył się w połowie historii. Jeśli nie będzie kontynuacji Leftovers, wkurzę się niemiłosiernie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Czytałam też, że w związku z dużą ilością pozytywnych recenzji krytyków HBO może zamówić kolejny sezon, mimo słabej oglądalności. Bądźmy dobrej myśli ![]()
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Szkoda by było. Mam nadzieję, że producenci pójdą po rozum do głowy i zobaczą, że widzowie chcą oglądać coś oprócz kolejnych sezonów Gry o tron.
(Ewentualnie zaakceptowałabym kolejny serial z aktorem grającym Kevina w jednej z głównych ról ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() A Kevin jest jedną z najlepiej zagranych serialowych postaci ostatnich lat.
![]() |
![]() |
#191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ponoć grał w "Six feet under"ale kompletnie go stamtąd nie pamiętam. Oby go jeszcze do czegoś wzięli, bo się chłopak zmarnuje. Poziom aktorstwa całe "Leftovers" ma naprawdę zacny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze to wolę takiego szczupłego niż sztucznie napompowanego odżywkami z siłowni ![]() Poza tym sama jestem chudzina ![]() A wiecie, że występował na teledysku Muse "Hysteria": https://www.youtube.com/watch?v=3dm_5qWWDV8 teledysk jest sprzed kilku dobrych lat, a on się niewiele zmienił.
![]() |
![]() |
#194 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Żartem czasem mówię, że ma bardzo "hiddlestonowy" typ urody, wysoki na prawie 2 metry, szczupły, no i z paszczy faktycznie podobny do Toma, tylko zawsze ogolony (na szczęście) i ostrzyżony na krótko ![]()
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
I co oglądałyście finał? Jakie wrażenia?
W mojej ocenia finałowy odc.był taki sobie. Było kilka dobrych motywów, ale nie wszystko mi się podobało. Pamiętam, że finał 1 sezonu to było wow, a tym razem nie oglądało się źle, ale wrażenia też nie robiło. Na plus zakończenie jeśli chodzi o Kevina.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i liczę na trzeci sezon. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Scenarzyści przyparci do muru nie chcieli ani potwierdzić ani zaprzeczyć czy będzie kolejny sezon, powiedzieli tylko, że bez względu na dalszy los serialu od początku tak sobie zaplanowali wszystkie zdarzenia w 2 sezonie. W moim odczuciu finałowy odcinek był trochę chaotyczny, ale były i mocne akcenty. Kevina uważam za najciekawszą postać i dobrze, że jego wątek tak się potoczył, bo drżałam, że ostatecznie jednak zginie. Tu udało się twórcom podtrzymać napięcie. Nie podobało mi się za to powtarzanie pewnych motywów z poprzedniego odcinka - jakby zabrakło im pomysłu na wypełnienie odcinka. Za to Kevin ubrany ponownie w policyjny mundur ![]() ![]() Podoba mi się jak obecnie gra Liv Tyler - szkoda, że tak późno zdecydowano się na taką przemianę tej postaci. Dobry też motyw z Mattem i jego żoną. Masz rację, że trochę trzeba się pozastanawiać nad niektórymi kwestiami - po przemyśleniach wydaje mi się, że twórcy chcieli podkreślić w tym sezonie rolę rodziny w życiu człowieka, a przynajmniej mnie jakieś takie refleksje naszły - tak interpretuje drogę Kevina do domu. Ależ się rozpisałam ![]()
![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liv powinna być od początku sezonu,bardzo mi się podobała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ha Ha - niezły sposób nacisku wybrali ![]() ![]() Cytat:
A z lżejszych motywów to jak wam się podobał śpiew Kevina ![]() moim zdaniem całkiem nieźle mu poszło ![]()
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2015-12-09 o 17:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Mnie się finał bardzo podobał i uważam go za godne zakończenie sezonu (serialu?). Napięcie było, każda postać miała swoje pięć minut.
Ponowna akcja w hotelu rozłożyła mnie na łopatki. I sama końcówka również - w końcu odrobina nadziei i optymizmu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Leftovers odratowani.
Będzie 3 sezon. http://variety.com/2015/tv/news/hbo-...nd-1201658594/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Czyli jednak pozytywne recenzje są ważniejsze, niż oglądalność.
![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.