|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Kawaii strona mocy
|
Dot.: 48 zdziwionych gości czyli Loloo Wielkie Wesele!
Plemniki terminatory są stare jak świat :-P
|
|
|
|
#3572 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Imituja serowy smak. Ja kupilam w necie gdzies, a teraz moge w gdansku w jednym sklepie (spozyvczak)
|
|
|
#3573 |
|
Konto usunięte
|
Buu, autobus widział, ze biegnę, zamknął drzwi i czekał aż dobiegnę, żeby odjechač ;( nie wiem po co to robią, mógł od razu pojechać, bym tyle nie biegła. Teraz będę stać na zimnie
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
zadbał o Ciebie - po przebiegnięciu będzie Ci cieplej xD
|
#3575 |
|
zawsze mam racje
|
Watek o miesiacu bez picia zaraz pojdzie w strone, ze dwa piwa w miesiacu to wielki problem i powinno sie spotykac tylko na herbate i szpinakowe smoothie
|
#3576 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3577 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z kolei - zainteresowana smakiem wędzonki - zastanawiam się nad kupieniem płynu spożywczego o nazwie dym wędzarniczy. Wyczytałam to kawał czasu temu, w jednym z wegańskich blogów kulinarnych i z tego, co mówiła autorka, wywnioskowałam, że weźmiesz kartkę papieru, pokropisz tym specyfikiem i będzie ci smakowało jak wędzony bekon ;P Osobiście - nie wiem, czy kupię, bo nie jest to produkt naturalny, wydaje mi się podejrzany, ze względu na sposób otrzymywania. |
|
|
|
|
#3578 |
|
Konto usunięte
|
Jest też sol wędzona, ale nie wiem co ma w składzie
|
|
|
|
#3579 |
|
Konto usunięte
|
taa- pleminiki terminatory potrafiące dotrzeć z brzucha/uda/ręki do macicy są na tym i innych forach wiecznie żywe
podobnie jak gumki z mikroporami
|
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
drozdze nieaktywowane, podobno imituja smak sera i maja duzo witamin z grupy B
a chce bo planuje zrobic to: http://wegannerd.blogspot.ie/2015/09...ziemniaka.html Cytat:
![]() mam sol wedzona i papryke wedzona i starczy :P |
|
|
|
|
#3581 |
|
Konto usunięte
|
Byl kiedyś wątek, w którym starsze stażem (i nie tylko) wizażanki twierdziły, że piwo raz w tygodniu podpada pod alkoholizm i w ogóle patologię. Bo przecież można bawić się świetnie bez alkoholu, a kto tego nie umie to blablablabla
|
|
|
|
#3582 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Wole przeplacic niz obijac sie caly dzien o ludzi w duchocie i goracu. Inna sprawa, ze czesto za sieciowkowe ceny w necie mozna upolowac cos lepszego (szczegolnie szukajac kodow rabatowych) a jaki wybor wiekszy nawet odwiedzajac tylko polskie sklepy internetowe.Nadal odwiedzam centra handlowe, ale w tygodniu pod wieczor. Kolejna sprawa, ze zwykle tak ludzie naoszczedzaja na wyprzedazach, ze nakupuja tego co teraz za male, albo jakos nie do konca lezy, ale panie przecena trzeba brac ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() -- wie ktos jak z przyswajalnoscia b12 z pieczarek? ostatnio moglabym jesc codziennie, co to sie dzieje z czlowiekiem jak musi odstawic 99% slodyczy
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2016-01-03 o 15:42 |
||
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://pl.wikipedia.org/wiki/Standa...dawka_alkoholu wiec hihihoho ale nie tak szybko z tymi heheszkami ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- czy ktos z opcji vege robi zakupy w internecie? jakies fajne miejsca? |
|
|
|
|
#3584 |
|
zawsze mam racje
|
Podobno maja udawac smak sera i dodaje sie jak sie samemu probuje robic ala sery.
A czarny pieprz podobno udaje smak jajka. -- To dzisiaj i wczoraj jadlam i polecam http://www.primavika.pl/hummus-paprykowy/ bo te gdzie cieciorka przewaza sa dla mnie jakies nijakie i maja kolor rzygow, to jest om om om
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
jakos hummus nigdy mi nie podchodzil, pasztety spoko a hummus
|
|
|
|
#3586 |
|
Konto usunięte
|
Ok, ale to są drożdże browarnicze? Bo jak tak to mam to w domu, ale w postaci proszku i żrą to moje zwierzęta, bo suplementują wit. z grupy B.
|
|
|
|
#3587 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- mnie inne tez nie, ale ten ma wiecej papryki niz ciecierzycy i dla mnie wygrywa z pasztetami sojowymi -- od tych calych zmian w odzywianiu bede sie chyba musiala przeprosic z ziemniakami, tak to kupowalam tylko do barszczu bialego, zupy ogorkowej i jadlam je w gulaszu warzywnym czy mixie warzyw na patelnie
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2016-01-03 o 16:05 |
|
|
|
|
#3588 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
". Czyli co innego. To dobrze, bo już myślałam, że albo mi się smak zepsuł, albo świat oszalał, bo moje mają posmak orzechowy, ni chu chu serowy.
Edytowane przez 201604191001 Czas edycji: 2016-01-03 o 16:05 |
|
|
|
|
#3589 |
|
zawsze mam racje
|
Ja chce cos dobrego co ladnie rozpusci sie na pizzy, bo ten http://www.lovegano.es/en/wilmersbur...g-sharply.html nie jest rozwiazaniem
Pewnie, ze mozna zjesc pizze z sosem pomidorowym i pieczarkami i nara, ale mnie to nie zaspakaja
|
|
#3590 |
|
Konto usunięte
|
HALO HORRORY!
Czy Diabelska plansza Ouija ujdzie w tłoku? Straszne, nie straszne, śmiechowe? |
|
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ten piórnik, który bodajże Ty wrzucałaś, a teraz trzeci raz zamawiam te same cienkopisy, bo są cudne <3 |
|
|
|
|
#3592 |
|
damn good coffee
|
Dla mnie nie straszne w stronę śmiechowego.
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
jesu, czy ja jestem slepa czy nie ma porzadnego watku vege na wizazu? hilfe
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3594 | |
|
Konto usunięte
|
Danke.
Cytat:
Moze trzeba zalozyc jak nic fajnego sie nie znajdzie? "Tofu robimy i troche sie temu dziwimy", "Wegetarianskie i weganskie potrawy, ktore nie dziwia", "Zryj trawe", "Zjadam zarcie twojemu zarciu". Send from my mind using the Force. |
|
|
|
|
#3595 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() przez pare lat nazbieral tyle postow co my w ciagu miesiaca A typowo takich for nie odwiedzam, bo zaraz sie naslucham ze czemu chce robic pizze, sa bardziej wartosciowe posilki, a jedyne sluszne slodkosci to daktyle, takze tego... Ile razy widzialam gdzies w necie pytanie o slodkosci to zawsze tylko mowienie, ze daktyle, owoce i rodzynki A chipsy? po co komu chipsy, jak zjesz pringelsy paprykowe to nie jestes tró-- jud: ja na dietetyce zalozylam o wersji wysokoweglowodanowej(bo ja planuje jak juz wymysle jak zyc) ale nawet jakby sie tam cos zaczelo dziac to i tak na pewno nie mialoby klimatu zdziwieniowego
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2016-01-03 o 16:52 |
||
|
|
|
#3596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3597 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3598 |
|
zawsze mam racje
|
Owocami sie zywimy, pod kroplowka lezymy.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2016-01-03 o 16:55 |
|
|
|
#3599 |
|
Konto usunięte
|
Potwory jeszcze lepsze
To dawaj ktoras, na plotkowym trzeba zalozyc. W pierwszym poscie mozna napisac, ze to weganska/wegetarianska wersja zdziwieniowego. I ze jak komus wpadka sie zdarzy to nie biczujemy go Send from my mind using the Force. |
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

podobnie jak gumki z mikroporami

rosi: