Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-15, 08:06   #3721
malinowa1986
Raczkowanie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3

Kamila, bo z immunologią, glutenem itp tak już jest... Są lekarze, którzy się za tym wszystkim opowiadają a są tacy, którzy w ogóle nie uznają tej dziedziny. To nowość, więc nie ma co się dziwić. A my w tym wszystkim musimy szukać informacji, wiadomości i każda powinna przybrać jakąś postawę wobec tego.

Ja swego czasu miałam dwóch endokrynologów i mieli oni dwa skrajne poglądy na immunologię, np. jeden twierdził, że zbijanie prolaktyny, to największa głupota i nie powinno się tego robić, a drugi mi ją przepisywał. Jeden twierdził, że gluten to ściema, inny bębnił o diecie bezglutenowej.

Czułam się strasznie zamotana, dlatego zainteresowałam się tematem i wykształciłam sobie jakies tam zdanie na ten temat
Dieta bezglutenowa tak (nie zaszkodzi), ale bez stawania na głowie. Ciasta mamie raz na 2 tygodnie nie odmówię :P i pierogów babci też nie

Dziewczyny, a byłyście może w tym tyg na monitoringu? Jak sytuacja po urlopie dra? Wzmożony ruch w poczekalni? Powinnam się dziś udać, ale strasznie mi czasu brak.

Listopad 2016 Syn <3

Wrzesień 2018 Syn <3

15.08.2019 Aniołek

Edytowane przez malinowa1986
Czas edycji: 2016-01-15 o 08:08
malinowa1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 08:13   #3722
elah86
Raczkowanie

Kwiatuszku a dr Sacha to kobieta czy facet?
elah86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 08:18   #3723
justyna183
Marzenia się spełniają :)

Cytat:
Napisane przez kamilamimila Pokaż wiadomość
Do dzisiejszej to na pewno nie zmieni,juz sie nie zobaczymy,ja jadę sama do Dr na monitoring,jeśli zmieni to w ostatniej chwili,za miesiąc czy dwa ale obawiam sie,ze w ogole nie zmieni,a ha musze dzis sie z Dr umówić i wziąć receptę na hormony.Masakra ogólnie,nie spalam cala noc przez to,teraz musze jechac na badania krwi i do Dr do Tarnowa sama autem.Czemu faceci tacy są?Ja tego nie rozumiem,ja robie wszystko żeby mieć z nim dziecko,a on....wszystkiego się boi,bo zaraz będzie tragedia,bo będzie chore...Jak mi nie da tej ostatniej szansy to nie wiem jak będę żyć.Dr nawet i tym nie powiem,bo wstyd,ze mu w ogole głowę zawracam,wezme receptę na hormony i tyle,nie mam wyjscia. Moglby chociaż ze mna pojechac do Dr porozmawiać jeśli ma obawy,bo prawdopodobieństwo powtórzenia sie tego samego jest naprawdę znikome ale nie zrobi tego,nie mam juz sily i nie moge juz nic zrobic żeby go przekonac,zrobilam juz wszystko,nie wiem jak teraz będę potrafila z nim zyc...��Proszę,dajcie mi sily i wsparcia,na dzisiejszy dzień i na poźniej.
Czy Twój mąż nie zdaje sobie sprawy z tego, że będziesz miała do niego żal do końca życia? Bo przecież głównym podowem nie są kwestie finansowe tylko strach, że sytuacja się powtórzy. Naprawdę nie wiem co napisać, bo ja tego nie rozumiem Musisz mieć nadzieję, że jeszcze to przemysli i zmieni zdanie - ma jeszcze trochę czasu

Aha, jeszcze jedno, dlaczego jedziesz sama? Twój mąż nie może czy nie che?

Edytowane przez justyna183
Czas edycji: 2016-01-15 o 08:22
justyna183 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 08:52   #3724
chal
Rozeznanie

Cytat:
Do dzisiejszej to na pewno nie zmieni,juz sie nie zobaczymy,ja jadę sama do Dr na monitoring,jeśli zmieni to w ostatniej chwili,za miesiąc czy dwa ale obawiam sie,ze w ogole nie zmieni,a ha musze dzis sie z Dr umówić i wziąć receptę na hormony.Masakra ogólnie,nie spalam cala noc przez to,teraz musze jechac na badania krwi i do Dr do Tarnowa sama autem.Czemu faceci tacy są?Ja tego nie rozumiem,ja robie wszystko żeby mieć z nim dziecko,a on....wszystkiego się boi,bo zaraz będzie tragedia,bo będzie chore...Jak mi nie da tej ostatniej szansy to nie wiem jak będę żyć.Dr nawet i tym nie powiem,bo wstyd,ze mu w ogole głowę zawracam,wezme receptę na hormony i tyle,nie mam wyjscia. Moglby chociaż ze mna pojechac do Dr porozmawiać jeśli ma obawy,bo prawdopodobieństwo powtórzenia sie tego samego jest naprawdę znikome ale nie zrobi tego,nie mam juz sily i nie moge juz nic zrobic żeby go przekonac,zrobilam juz wszystko,nie wiem jak teraz będę potrafila z nim zyc...😞Proszę,dajcie mi sily i wsparcia,na dzisiejszy dzień i na poźniej.
Faceci tacy sa przede wszystkim sa slabi psychicznie. U mnie tez tak bylo ze bylismy umowieni na wizyte do krk a on sie rozmyslil gdzie wczesniej to on mnie dp tego namawial. W koncu zmienil zdanie oni tak sie zachowuja bo martwia sie o nas moze daj mu troche czasu przy week sproboj porozmawiać z nim tak na spokojnie trzymam kciuki
chal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 08:57   #3725
chal
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malinowa1986 Pokaż wiadomość
Kamila, bo z immunologią, glutenem itp tak już jest... Są lekarze, którzy się za tym wszystkim opowiadają a są tacy, którzy w ogóle nie uznają tej dziedziny. To nowość, więc nie ma co się dziwić. A my w tym wszystkim musimy szukać informacji, wiadomości i każda powinna przybrać jakąś postawę wobec tego.
Ja swego czasu miałam dwóch endokrynologów i mieli oni dwa skrajne poglądy na immunologię, np. jeden twierdził, że zbijanie prolaktyny, to największa głupota i nie powinno się tego robić, a drugi mi ją przepisywał. Jeden twierdził, że gluten to ściema, inny bębnił o diecie bezglutenowej.

Czułam się strasznie zamotana, dlatego zainteresowałam się tematem i wykształciłam sobie jakies tam zdanie na ten temat
Dieta bezglutenowa tak (nie zaszkodzi), ale bez stawania na głowie. Ciasta mamie raz na 2 tygodnie nie odmówię :P i pierogów babci też nie

Dziewczyny, a byłyście może w tym tyg na monitoringu? Jak sytuacja po urlopie dra? Wzmożony ruch w poczekalni? Powinnam się dziś udać, ale strasznie mi czasu brak.

Ja bylam we wtorek to dramatu nie bylo, podobno w poniedziałek byla masakra. Ja dzis sie wybieram ale bede dopiero po 17 i obawiam sie ze juz moze byc tloczno
Stary 2016-01-15, 09:04   #3726
kamilamimila
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinowa1986 Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj będę,jak dojadę choć humor mam strasznie kiepski przez Meza.
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy
kamilamimila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 09:11   #3727
justyna183

Cytat:
Napisane przez chal Pokaż wiadomość
Ja bylam we wtorek to dramatu nie bylo, podobno w poniedziałek byla masakra. Ja dzis sie wybieram ale bede dopiero po 17 i obawiam sie ze juz moze byc tloczno
Chal ale Ty tylko na zastrzyk, prawda? Ja też, także minuta i wychodzę Mam nadzieję, że nie będzie tragedii, bo ja dopiero ok. 19:00 dojadę
Stary 2016-01-15, 09:12   #3728
kamilamimila
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna183 Pokaż wiadomość
Czy Twój mąż nie zdaje sobie sprawy z tego, że będziesz miała do niego żal do końca życia? Bo przecież głównym podowem nie są kwestie finansowe tylko strach, że sytuacja się powtórzy. Naprawdę nie wiem co napisać, bo ja tego nie rozumiem Musisz mieć nadzieję, że jeszcze to przemysli i zmieni zdanie - ma jeszcze trochę czasu

Aha, jeszcze jedno, dlaczego jedziesz sama? Twój mąż nie może czy nie che?

Kochana,ja zawsze jezdze sama,z mężem tylko wtedy jak juz musi jechac ale dzis i tak by nie mogl,Corka idzie na urodziny,musi ja zawieźć,a innymi razami to oczywiście nie moze,bo pracuje do wieczora.Wiem,masz racje z tym żalem,bo tak będzie,będę miala do niego zal do końca życia o to,o ile oczywiście dam rade w ogole z nim zyc.Nie wiem czy sobie nie zdaje z tego sprawy,jest inteligentnym facetem,on uważa,ze i tak,juz duzo zrobil,ze godzil się na 3 inseminacje i 2 in vitro.Ja uważam inaczej,no te wszystkie zgody byly wymuszone,tak naprawdę bylam w tym sama,choć on twierdzi inaczej.Kłótnia nic nie zrobie,tylko dobrocią we tak go wczoraj prosilam i plakalam,ze to jest aż żenujące,taki mam zal do niego...Nawet nie mam sil i humoru na wizyte dzis u Dr ,bo co mu powiem?I jak w ogole po tym mam sie z nim starac naturalnie o dziecko?Bo dziś czy jutro będzie owulacja...😞Ogolnie fatalnie,nie wiem jak on mi moze to zrobic ,zwlaszcza po tym co przeszlam z ciążą i Tatusiem,ja sie teraz calkiem zalamie jeśli sie nie zgodzi.On powiedział,ze on kolejnego zabiegu juz nie zniesie i tego wszystkiego,bo oczywiście zaklada,ze będzie zle,ze będzie poronienie albo chore dziecko,tak jakby nie bylo tego ryzyka przy ciazy naturalnej.Moja koleżanka przede mna poronila naturalna ciaze w 11 tygodniu,a pani,z ktora lezalam w szpitalu,na zabiegu,to samo,a do niego to nie dociera.Poza tym dlaczego zakladac od razu,ze tak ma sie stać?
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy

Edytowane przez kamilamimila
Czas edycji: 2016-01-15 o 09:15
Stary 2016-01-15, 09:27   #3729
justyna183

Cytat:
Kochana,ja zawsze jezdze sama,z mężem tylko wtedy jak juz musi jechac ale dzis i tak by nie mogl,Corka idzie na urodziny,musi ja zawieźć,a innymi razami to oczywiście nie moze,bo pracuje do wieczora.Wiem,masz racje z tym żalem,bo tak będzie,będę miala do niego zal do końca życia o to,o ile oczywiście dam rade w ogole z nim zyc.Nie wiem czy sobie nie zdaje z tego sprawy,jest inteligentnym facetem,on uważa,ze i tak,juz duzo zrobil,ze godzil się na 3 inseminacje i 2 in vitro.Ja uważam inaczej,no te wszystkie zgody byly wymuszone,tak naprawdę bylam w tym sama,choć on twierdzi inaczej.Kłótnia nic nie zrobie,tylko dobrocią we tak go wczoraj prosilam i plakalam,ze to jest aż żenujące,taki mam zal do niego...Nawet nie mam sil i humoru na wizyte dzis u Dr ,bo co mu powiem?I jak w ogole po tym mam sie z nim starac naturalnie o dziecko?Bo dziś czy jutro będzie owulacja...😞Ogolnie fatalnie,nie wiem jak on mi moze to zrobic ,zwlaszcza po tym co przeszlam z ciążą i Tatusiem,ja sie teraz calkiem zalamie jeśli sie nie zgodzi.On powiedział,ze on kolejnego zabiegu juz nie zniesie i tego wszystkiego,bo oczywiście zaklada,ze będzie zle,ze będzie poronienie albo chore dziecko,tak jakby nie bylo tego ryzyka przy ciazy naturalnej.Moja koleżanka przede mna poronila naturalna ciaze w 11 tygodniu,a pani,z ktora lezalam w szpitalu,na zabiegu,to samo,a do niego to nie dociera.Poza tym dlaczego zakladac od razu,ze tak ma sie stać?
Oj, tu chyba chodzi bardziej o stan psychiczny Twojego męża. Pewnie boi się i o Ciebie i o siebie, bo napewno bardzo to przeżył
Stary 2016-01-15, 09:36   #3730
kamilamimila
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj, tu chyba chodzi bardziej o stan psychiczny Twojego męża. Pewnie boi się i o Ciebie i o siebie, bo napewno bardzo to przeżył
Tak,mowi,ze boi sie o mnie,po tym poronieniu,bo on byl akurat przy tym w szpitalu jak traciłam przytomność z utraty krwi i tez boi sie zeby sie to nie powtórzyli,albo jeszcze gorzej,zeby dziecko nie bylo chore,On ma od razu taki czarny scenariusz,ja nie.W zyciu zawsze sie ryzykuje,na każdym kroku,a on nie lubi ryzyka,wszystkiego sie boi.
Stary 2016-01-15, 09:38   #3731
kamilamimila
Wtajemniczenie

Dzis są 2 miesiące od śmierci mojego Tatusia.
Stary 2016-01-15, 10:16   #3732
chal
Rozeznanie

Cytat:
Chal ale Ty tylko na zastrzyk, prawda? Ja też, także minuta i wychodzę Mam nadzieję, że nie będzie tragedii, bo ja dopiero ok. 19:00 dojadę
Tak na zastrzyk ale dr mowil ze jeszcze zrobi mi usg jeszcze mam do niego liste pytan wiec pewnie z tej minuty zrobi sie z 10. Ja zawsze jestem przed 16 a dzis pewnie dopiero po 17 bo mam wystep syna w szkole i musze i chce na nim byc
Stary 2016-01-15, 11:16   #3733
Marzena_83
Rozeznanie

Cytat:
Tak,mowi,ze boi sie o mnie,po tym poronieniu,bo on byl akurat przy tym w szpitalu jak traciłam przytomność z utraty krwi i tez boi sie zeby sie to nie powtórzyli,albo jeszcze gorzej,zeby dziecko nie bylo chore,On ma od razu taki czarny scenariusz,ja nie.W zyciu zawsze sie ryzykuje,na każdym kroku,a on nie lubi ryzyka,wszystkiego sie boi.
Współczuje Ci Kamila, że mąż nie wspiera Cie tak jak powinien. Ale jeśli nie będzie chciał, to siłą go nie zmusisz. Wiem, że to ciężka decyzja, ale może powinnaś odpuścić i zacząć cieszyć się życiem. Masz zdrową córcię i męża, który Cie kocha i nie stawia Ci żadnych warunków, nie obwinia, że nie macie wspólnych dzieci. Ja nie mam dzieci, ale naprawdę nie uzależniam mojego szczęścia od tego czy zostanę mamą czy nie, bo chyba bym zwariowała. Staram się żyć dniem dzisiejszym i cieszyć z tego co mam, bo nigdy nie przewidzisz, co Cie spotka jutro...
Stary 2016-01-15, 12:07   #3734
kamilamimila
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marzena_83 Pokaż wiadomość
Współczuje Ci Kamila, że mąż nie wspiera Cie tak jak powinien. Ale jeśli nie będzie chciał, to siłą go nie zmusisz. Wiem, że to ciężka decyzja, ale może powinnaś odpuścić i zacząć cieszyć się życiem. Masz zdrową córcię i męża, który Cie kocha i nie stawia Ci żadnych warunków, nie obwinia, że nie macie wspólnych dzieci. Ja nie mam dzieci, ale naprawdę nie uzależniam mojego szczęścia od tego czy zostanę mamą czy nie, bo chyba bym zwariowała. Staram się żyć dniem dzisiejszym i cieszyć z tego co mam, bo nigdy nie przewidzisz, co Cie spotka jutro...

No,ja tak nie potrafie,odpuścić.Nigdy sobie nie wybacze,ze nie zrobilam wszystkiego co moglam i będę zawsze myslala czy ten trzeci raz bylby szczęśliwy.Nie potrafię odpuścić i cieszyc sie życiem,jeszcze nie teraz...Jak on ma mnie obwiniać,ze nie mamy wspólnych dzieci skoro mu naprawdę na tym nie zależy i wystarczy mu moja Córka?

Edytowane przez kamilamimila
Czas edycji: 2016-01-15 o 12:08
Stary 2016-01-15, 13:01   #3735
Marzena_83
Rozeznanie

Cytat:
No,ja tak nie potrafie,odpuścić.Nigdy sobie nie wybacze,ze nie zrobilam wszystkiego co moglam i będę zawsze myslala czy ten trzeci raz bylby szczęśliwy.Nie potrafię odpuścić i cieszyc sie życiem,jeszcze nie teraz...Jak on ma mnie obwiniać,ze nie mamy wspólnych dzieci skoro mu naprawdę na tym nie zależy i wystarczy mu moja Córka?
To tym bardziej powinnaś się cieszyć, że ma takie podejście. A jak trzeci raz sie nie uda to odpuścisz? Nie wiem... Nie chce Cie osądzać, to Twoje życie.
Stary 2016-01-15, 13:14   #3736
alutka29
Raczkowanie

Kamilko będzie dobrze z facetami jest strasznie ciężko zwłaszcza jak się uprze i się boi , przemyśli sobie oswoi się z tym wszystkim i zgodzi się napewno potrzebuje czasu . Ja bym powiedziała mu na Twoim miejscu , co czuje ,że nie obiecujesz mu czy nie będziesz miała żalu do niego do końca życia ,że nie spróbowaliście ,że rozumiesz ,że jest mu ciężko ,ale Tobie też łatwo nie jest itp itd poszukaj argumentów przemawiających za i walcz o wasze szczęście
Migotka83 Napisałam do Ciebie na priv jak znajdziesz chwilkę to zaglądnij
alutka29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 13:59   #3737
kamilamimila
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marzena_83 Pokaż wiadomość
To tym bardziej powinnaś się cieszyć, że ma takie podejście. A jak trzeci raz sie nie uda to odpuścisz? Nie wiem... Nie chce Cie osądzać, to Twoje życie.
Tak,wtedy odpuszczę,spróbuje,tzn przynajmiej in vitro,bo skoro mu obiecałam,ze ten będzie ostatni to będzie,poza tym sama wiem,ze nie mozna tego w nieskończoność robic,do tego to tyle kosztuje ale te optymalne 3 razy,które inni maja refundowane chcialabym zrobic.
Stary 2016-01-15, 14:00   #3738
kamilamimila
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alutka29 Pokaż wiadomość
Kamilko będzie dobrze z facetami jest strasznie ciężko zwłaszcza jak się uprze i się boi , przemyśli sobie oswoi się z tym wszystkim i zgodzi się napewno potrzebuje czasu . Ja bym powiedziała mu na Twoim miejscu , co czuje ,że nie obiecujesz mu czy nie będziesz miała żalu do niego do końca życia ,że nie spróbowaliście ,że rozumiesz ,że jest mu ciężko ,ale Tobie też łatwo nie jest itp itd poszukaj argumentów przemawiających za i walcz o wasze szczęście
Migotka83 Napisałam do Ciebie na priv jak znajdziesz chwilkę to zaglądnij
Dziekuję Ci,kochana,tak mowilam ale te argumenty do niego nie przemawiają,jeszcze spróbuję.
Stary 2016-01-15, 14:22   #3739
Marzena_83
Rozeznanie

Dziewczyny przez przypadek znalazłam tą stronę i jest kilka fajnych przepisów bezglutenowych. Mnie to co prawda nie dotyczy, ale może się Wam spodobają:
http://lawendowydom.com.pl/kuchnia/bezglutenowe/
Stary 2016-01-15, 14:38   #3740
weerraa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kotek1111 Pokaż wiadomość
Nie wiem, zależy od niej. Czekam do przyszłego tygodnia na info.

W takim razie czekam z Tobąjak już pisałam mogę się zamienić lub wskoczyć
weerraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 15:36   #3741
kamilamimila
Wtajemniczenie

Dziewczyny,jestem u Dr,bylam o 15.10 i juz byly 4 panie przede mna na monitoring ale Dr przyjmuje wcześniej,miedzy wizytami,nie od 18.30,to raczej wejdę wcześniej.
Stary 2016-01-15, 16:18   #3742
kwiatuszekk23
Raczkowanie

Dr Sacha to mezczyzna. Ma na imie Tomasz. Jest jeszcze dr Sydor. Przypomnialam sobie w koncu jak sie nazywa. Ale on ma tylko konsultacje. Jesli są szczepienia albo wlewy to wysyla do łodzi
kwiatuszekk23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 16:42   #3743
kamilamimila
Wtajemniczenie

Dziewczyny,ja dalej siedze przed gabinetem i jeszcze trochę posiedzę,bo jest opóźnienie,wchodzimy panie na monitoring miedzy wizytami i teraz jest opóźnienie z wizytami,to miedzy wizytami raczej sie nie wcisnę,bo sie Dr wkurzy.Jest juz dużo ludzi,chyba za 10 osob na monitoring jeśli dobrze policzylam,tylko,ze jedna przede mna.Zrobilam dzis badnia,Wit.B12 wyszla mi dobra,465,20,prolaktyna na czczo tez dobra,bo 19,62 ale ta po obciążeniu chyba za niska,bo 27,92,to chyba sugeruje gruczolaka przysadki,tak?Zobsczymy co Dr powie.Kwasu foliowego i homocysteiny nie powtarzałam,bo badania są dość drogie,nie ma sensu.
Stary 2016-01-15, 16:57   #3744
AsMaria
Raczkowanie

Cześć dziewczyny ja już jestem po wizycie u dr i prawdopodobnie ten cykl będzie bez owulacyjny bo pęcherzyki coś rosnąc nie chca!!dr powiedział, żebym zaczęłą się zastanawiać nad in vitro((dlatego chciałam prosić dziewczyny, które przystępowały do in vitro żeby napisały jak długo trzeba się przygotowywać do tego in vitro tzn. branie leków itd??ile to mniej więcej może wszystko trwać???bo o pieniądze nie pytam bo wiem((
AsMaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 18:05   #3745
sabinqa_71
Przyczajenie

Dziewczyny orientujecie się może jakie statystyki ma Dr.P ? Wiadomo, że w Tarnowie jest jedynym lekarzem, który zajmuje się sprawami niepłodności, w tym głównie in vitro. Ale zastanawiam się czy są jakieś statystyki pracy Dr., ilu parom % udało się mu pomóc?
sabinqa_71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 18:30   #3746
mimi181
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AsMaria Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ja już jestem po wizycie u dr i prawdopodobnie ten cykl będzie bez owulacyjny bo pęcherzyki coś rosnąc nie chca!!dr powiedział, żebym zaczęłą się zastanawiać nad in vitro((dlatego chciałam prosić dziewczyny, które przystępowały do in vitro żeby napisały jak długo trzeba się przygotowywać do tego in vitro tzn. branie leków itd??ile to mniej więcej może wszystko trwać???bo o pieniądze nie pytam bo wiem((
A ja chętnie się dowiem ile kosztuje in vitro. Różne info czytałam i słyszałam, także proszę o odp
mimi181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 19:57   #3747
elah86
Raczkowanie

Kwiatuszku dzięki za info wlasnie sie zastanawialam nad dr sydor. Sacha tez jest hematologiem i bylam u niego z powodu choroby hematologicznej :-(
elah86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 20:08   #3748
jadzialg84
Rozeznanie

aElah dr Sydor przyjmuję w Tarnowie na Mostowej. Pochodzi z Tarnowa. W Krakowie na Skawińskiej i jeszcze gdzieś prywatnie.
jadzialg84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 20:45   #3749
chal
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AsMaria Pokaż wiadomość
AsMaria ja bralam dwa cykle antyki od 15 dc (tj od dzis) drugiego opakowania zaczynam zastrzyki i dr mowi ze poczatkiem lutego bede miec pewnie punkcje wiec szybko ja ciesze sie ze jyz sie to dzieje
Stary 2016-01-15, 21:01   #3750
201801291006
Konto usunięte

Kamila, Justyna - dziękuję raz jeszcze za miło spędzony czas w oczekiwaniu na monitoring Teraz mam wrażenie ze straszne zamieszanie zrobilysmy w tej poczekalni
Kamila, zapomniałem Cię zapytać - rozmawiałas z Dr o tym badaniu prolaktyny które zrobiłaś? ? ?
201801291006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości