|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Made in Sephora
Ja mam pędzle: 1, 2, 4, 5, 7, 8, 9, 19
![]() Chyba na drugi do różu sie nie skuszę, bez przesady.
|
|
|
#992 |
|
Przyczajenie
|
ja kupilam niedawno malutka (wielki plus) odzyweczke do wlosów w Sephorze i jestem zadowolona!!!! duzo podruzuje , a ona jest podreczna i nie droga!!!
![]() uwielbiam ich mini kosmetyki no i wielbicielki relaxu na pewno kochaja rowniez kostki do kapieli!!! SA FANTASTYCZNE!!!
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
do kiedy są taniej pędzelki? i kiedy wazna ta promo 2+1?
Z kolorówki chcę tylko 1 cień z jesiennej serii i może lakier a z pędzelków to może jakis do pudru, ust i oczu
|
|
#994 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Pędzelki do 7-mego.
Kupiłam dzisiaj pędzel do podkładu. Wcale go nie planowałam, ale tak ładnie wyglądał przy kasie. I jeszcze nadprogramowe cienie z jesiennej kolekcji L'oreal, bo nie było dla mnie podkładu, a żal mi było zmarnowac zniżkę z sms-a.
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Ja w różnych Sephorach widziałam różne braki, ale generalnie najczęściej nie ma pędzli do korektora i małych beznumerkowych kabuki. Ciężko może być też z pędzlem nr 2 do pudru i małym naturalnym do cieni. Reszta raczej jest w dużych ilościach. |
|
|
|
|
#997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak po poużywasz, to napisz, czy jesteś zadowolona, jak Ci się go uzywa
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis bylam w sephorze i byla wiekszosc pedzelkow. sama skusze sie jeszcze na dwa do podkladu i jedynke do pudru [bedzie do meteorytow
].rzyrafko, 2+1 od 12 do 21 pazdziernika
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
dziś byłam w sephorze i była promocja:kup 1 produkt marki sephora+1 maskarę marki sephora, cień lub kredkę masz za 1zł marki sephora, promocje się nie łączą,czlita -20% wtdy nie jest aktualna
|
|
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
iceflower, podłączam się do powyższego pytania - czy te cienie kupiłaś? Ile kosztują? Dają intensywny efekt?
|
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jest gdzieś na wizażu zbiorcze zdjęcie wszystkich pędzelków Sephory opisanych, z dokładną numeracją
Na zdjęciach z KWC jest tylko kilka sztuk a i numery słabo widoczne. Musiałam dziś tłumaczyć osobie będącej w Sephorze (przez telefon) które chcę i nijak nie miałam się na czym oprzeć. Przejrzałam kilka wątków ale jako ślepak nic nie znalazłam...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama dzisiaj szukalam i NIC nie znalazlam w koncu poszlam na All i jak cos to moge podac Ci link gdzie sa dobrze zrobione i opisane zdjecia
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
majade, mam taką ulotkę z Sephory na której są wszystkie pędzle z numerami i opisem - jak nie znajdziesz nic na forum, to może uda mi się jutro zrobić fotkę
|
|
|
|
|
#1004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przyda się również na później!
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Majade łap
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=41Wklejam dodatkowo fotkę.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj kupiłam balsam do ust Sephory.
Taki lekko złotawy kolor, w czarnym opakowaniu, za 25 zł. Balsam cudownie nawilża i daje sliczny kolor
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Majade, na tej stronie masz wszystko (posty 40, 41, 43) -
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...47#post4213047 |
|
|
|
|
#1008 |
|
Rozeznanie
|
Wklejam zdjęcia które znalazłam kiedyś na Wizazu
![]() o, widzę, że jestem druga
Edytowane przez jolla11 Czas edycji: 2007-09-30 o 11:27 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1009 |
|
BAN stały
|
A propos pedzelkow Sephory. Nagrzalam sie strasznie na te 17 - sciety do rozu. Wczoraj wybralam sie do Stolycy
na jesienne zakupy mi.in. do Zlotych Tarasow bom jeszcze tam nie byla. Nie moglam wiec nie wejsc do Sephory (niezla, niezla Nie przygladalm mu sie badawczo w sklepie tylko czapnelam z polki i w nogi na pociag. No i dzis po dokladniejszym obadaniu wydaje mi sie jakis taki...maly. Placki z rozu mi robi na twarzy (a uwierzcie mi, ze jape mam drobna ). Kurcze...moze ja jakos niewlasciwie go uzywam czy jak... Nie wiem dlaczego ale nastawilam sie, ze ten pedzel jest wiekszy...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
do rozu to ja mam czworeczke, ta zaokraglona i jestem nia zachwycona
scietego nie kupuje, bo po grzyba mi dwa pedzle do jednego na razie posiadanego rozu w kamieniu
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm ja mam 17 i mi placków nie robi
A w jaki sposób nim nakładasz róż? Od skroni w kierunku środka twarzy czy odwrotnie? ![]() Edit- wyprałaś go? Bo jeśli nie, to może w tym rzecz. One są "mało giętkie" przed pierwszą kąpielą, bo wysmarowane tym czarnym cudem
|
|
|
|
|
#1012 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Moze jeszcze Gosha obczaje. W esentii mozna kupic. Wygladaja na porzadne. Marzy mi sie mieciutki, dosc szeroki pedzel....najlepiej z naturalnego wlosia. Moze mi cos doradzicie (tak off topowo) ![]() Cytat:
A to zle ?Nie wypralam jeszcze.... Tylko czy od wyprania zrobi sie bardziej..rozlozysty, w sensie..szerszy ? Chyba nie.... uuups...dubel
|
||
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i tego czarnego dziadostwa, którymi są wysmarowane.Ja 17 nakładam róż od skroni, bo łatwiej mi w ten sposób modelować ściętym pędzlem twarz, spróbuj tego sposobu. I oczywiście strzepnij nadmiar różu przed nałożeniem go na twarz
Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2007-09-30 o 12:28 |
|
|
|
|
|
#1014 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
i mogę powiedzieć, że: są intensywne, ślicznie połyskują, ten najciemniejszy wpada bardziej w ciemny, brudny niebieski niż w zimny fiolet, jak na początku myślałam (nie spodziewałam się, że coś niebieskawego może do mnie pasować ); wytrzymała całą noc (oczywiście baza była, ale na dolnej powiece nie, a tam też cień pozostał nienaruszony).Ogólnie narazie bardzo pozytywnie. Bardzo, bardzo. Cena w Sephorze 43 zł.
|
|
|
|
#1015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gdy patrzę na nowe egzemplarze w Sephorze, mam wrażenie, że mam całkiem inny pędzel
|
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj jak oglądałam te nowe pędzle to aż się zgorszyłam.
Nie wiem, te czarne są takie eleganckie i szykowne, takie .. profesjonalne. A te białe wyglądają jak pędzle ze sklepu malarskiego
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
te biale sa juz od jakiegos czasu... nie sa takie nowe
mnie sie strasznie podobaja, ale ceny juz mniej
|
|
#1018 |
|
Zadomowienie
|
mi też bardziej podobają się czarne
po przejrzeniu zdjęć załączonych przez Jollę i Estellę pragnę dziewiątki i osiemnastki jutro idę do sephory, mam nadzieję, że się jeszcze ostały dla mnie
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z Was testowała już poczwórne cienie z Sephory. Chciałabym je kupić, ale nie wiem czy warto
|
|
|
|
|
#1020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

Wcale go nie planowałam, ale tak ładnie wyglądał przy kasie. I jeszcze nadprogramowe cienie z jesiennej kolekcji L'oreal, bo nie było dla mnie podkładu, a żal mi było zmarnowac zniżkę z sms-a.
, nie wiem jak wyrobię z kasą na to wszystko

Na zdjęciach z KWC jest tylko kilka sztuk a i numery słabo widoczne. Musiałam dziś tłumaczyć osobie będącej w Sephorze (przez telefon) które chcę i nijak nie miałam się na czym oprzeć. Przejrzałam kilka wątków ale jako ślepak nic nie znalazłam...

w koncu poszlam na All i jak cos to moge podac Ci link gdzie sa dobrze zrobione i opisane zdjecia
A w jaki sposób nim nakładasz róż? Od skroni w kierunku środka twarzy czy odwrotnie?