|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Ines, fatalnie.
Teraz to już nic nie da się zrobić. Chyba każdy "kocha" takie nieprzewidziane wydatki ![]() Oreganko, to ci się nie udała wyprawa ![]() Ja nie nawidzę jak coś sobie zaplanuje a potem klapa z tego ![]() A ja nie wiem co się ze mną dzieje. Na nic nie mam apetytu, źle mi ![]() I w pracy męczą mnie problemy, chyba ze stresu zawaliłam jedną sprawę eh... Muszę się bardziej skupiać i uważać na to co robię Kompletna kicha ze mna ostatnio
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć babeczki
![]() miałam przed chwilą dziwną rozmowę na GG z (niby) użytkownikiem z wizażu, gadka szmatka o łydkach, ale bardzo kruchy teren, bo gdzie mieszkam, a dokładniej gdzie ? i takie tam, aa jak zaproponowałam aby sie na forum przesnieść to powoli ktoś się wycofuje i txt: "ok, dzięki papapa" yyy ? kasuje GG z profilu, bo świrów nie brakuje, a ja nie mam zamiaru się z nimi użerać ![]() niby nic ... ale wolę dmuchać na zimne, była to naprawdę dziwna rozmowa ? ? ? ![]() ogólnie to kupiłam sobie w CUBUSIE 2 bluzki czarna z napisem (takim duużym) "take me away" i biała w czarne gitary i jedną czerwono-rózową ze skrzydełkami. szuuper są! jak odzyskam aparat z wrocławia to się pochwalę
|
|
#2193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Strasznie Ci współczuję problemów z samochodem Tak w ogóle to padam fajnie jest wracać z pracy przed 22
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... to chyba nieapteczny... Ale też nie do końca drogeryjny
![]() Ja w każdym razie kupowałam go w miejscu, o którym się dowiedziałam z biochemii . Co do opon... Pewnie kupię je przez internet, będzie taniej... No i TŻ zaproponował że możemy się podzielić tym wydatkiem. Ale jeszcze nie wiem czy się na to zgodzę. Tylko widzicie, dzisiaj po prostu coś we mnie pękło. Bo ciągle mam problemy z tym autem. Dosłownie, jak nie urok to sraczka . Na dzień dobry wymieniałam rozrząd za 1500 zł. Później poszły mi jakieś bezpieczniki i wiązało sie to z kolejnym wydatkiem... Potem coś rzęziło, ale to na szczęście był drobiazg. Teraz ta opona - pierwszy kapeć i od razu taki poważny... I głównym problemem jest to, że ja jestem z tym sama. Sama jeżdżę po mechanikach, sama muszę się o wszystko martwić, wszystko sprawdzać, za wszystko płacić... Porównuję się z bratem, który jest typowym nieodpowiedzialnym lekkoduchem i żyje mu się świetnie. A ja starałam się zrobić coś dla siebie, dla mamy... Zrobiłam to prawko mimo że zawsze bałam się jezdzic samochodem nawet jako pasażer. Kupiłam samochód ze względu na pracę oraz ze względu na mamę (chciałam żeby mogła czasami komfortowo, bez przesiadek pojechać do swojej rodziny...). I teraz w pracy czuję się potwornie niedoceniana, a w domu też nikt nie dostrzega moich starań i tego jak się męczę z tym wszystkim... No to się wygadałam
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Halooo......... a co tu tak cicho ??
Dzień dobry Ines, tak mi Ciebie szkoda. Widzisz, mnie dużo rodzice pomagają, a ja czasem tego nie doceniam, dopiero Ty mi uświadomiłaś, jak wiele dostaję ![]() I dziękuję Ci za to! A Ciebie ściskam mocno, jakoś to będzie. Grunt to to, że powiesz sobie: doszłam do tego sama, zawdzięczam to tylko sobie. To wielka sadysfakcja.
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak naprawdę te opony to bzdurna sprawa a pieniądze rzecz nabyta. Wydatek, bolesny, no trudno. Gorsze jest teraz to załatwianie, bo ja nie mam na to czasu ![]() No i najgorsze jest chyba moje psychiczne samopoczucie po tym kolejnym problemie z którym musze się zmagać sama. Mam dzisiaj tak spuchniete oczy że nawet nie wiem jak się pomalowac ![]() A jeszcze musze iść do tej beznadziejnej pracy
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, biedulko, szkoda mi Ciebie.
Bo widzę żeś bardzo samodzielna i zaradna. Ze wszystkim sobie sama radzisz, więc tym bardziej szkoda jeśli takich ludzi życie wciąż kopie.... Mam nadzieję że ta zła karta się odwróci od Ciebie ![]() Pomaluj się ładnie, zarzuć uśmiech na buzię i w drogę
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale musze skonczyć użalać się nad sobą. Wczoraj w wulkanizacji zawineli moją felgę. Musze jechać o nią zawalczyć ![]()
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
dziś pierwszy dzień w pracy od 24 września ale mi się nie chciało wstać, w dodatku mój TŻ ma drugą zmianę więc jak wstawałam to on sobie smacznie spał wyszykowałam się i wycałowałam go na do widzenia fajnie jest mieć mężusia![]() A zapomniałabym, dziękuję za foty na maila jak zwykle piękneAneczko lekcja angielskiego super ![]() Misiaczku zawsze chciałam pójść do takiego ogrodu ale u mnie czegoś takiego nie ma i nie wiem gdzie jest taki blisko ![]() Oreganko ja to nie wiem jak Ty to robisz, że zawsze na każdej fotce wychodzisz perfekcyjnie!
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, nawet nie musisz mi mówić jak to jest, kiedy trzeba na siłę wykrzesać z siebie trochę optymizmu, ja ostatnio też mam z tym problem
![]() Misiaczku, mnie też ciężko się wstawało. Szczególnie że pogoda za oknem - tylko do spania.
|
#2201 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc slicznotki
Cytat:
![]() no to oby podziałał ![]() Ines zaraz Ci pisze PW piłam... bleeeeee ale wydawalo sie byc mniej kwasne niz jak sie np polize cytryne. ogolnie dalo sie przezyc (tż stwierdził, ze orderu usmiechu to bym nie dostała. mądrala ![]() Cytat:
![]() u mnie tż teraz mieszka, bo moja mama na urlopie i dzis to on dal mi buzi na dzien dobry i obudzil zamiast budzika. ale to fajne uczucie. tak sobie mysle, ze moglabym juz z nim zamieszkac.. wieczorem ja zasnelam, a on robil pizze calzone ![]() nie dosc, ze na silowni nie bylam wczoraj ani dzis nie pojde, to jeszcze sie tak 'pieknie' odzywiam ehh |
||
|
|
|
#2202 |
|
Wtajemniczenie
|
czeeeeeeeeść baby !
![]() co za piękna pogoda - yhyyInes podaj mi rączkę! Uśmiechnij się, jestem duszą przy Tobie, wiem co czujesz, ja wprawdzie mamie nie pomagam, bo ona zapomniała że ma dwie córki, ale pomagam siostrze ile mogę. wiem, że nie są to zmarnowane pieniądze, "szczęśliwy, kto umie dzielić się z innym" - za każdym razem gdy niosę im pomoc jest mi dobrze na sercu, mam świadomość że robię coś słusznego i bez zawahania to robię! trzymaj się kochana i nie załamuj, jesteś twardą babką i bardzo samodzielną, a Ci co Cie nie doceniają nie są warci myślenia o tobie (chodzi mi o pracowników), są to beztroscy ludzie, na garnuszku rodziców (oczywiście bez urazy, bo nie wszyscy muszą od 17 roku mieszkać samodzielnie) są to ludzie którzy nie mają swoich priorytetów, ambicji. Wiesz ... jestem z Ciebie dumna! Bardzo mi imponujesz! Tacy ludzie jak Ty porywają mnie do działania! że nie wolno siedzieć na dupsku! trzeba działać, dla siebie , dla własnego szczęścia!
|
|
#2203 |
|
Rozeznanie
|
Ines a masz może jakiegoś znajomego, który zna się troszkę na autach? Albo może TŻ się zna? Bo nie musisz przecież kupować nowych opon do autka... Mój ojciec często kupuje je w komisie... Często za praktycznie nowe opony (bieżnik nie ruszony, bo ktoś jeździł na nich np miesiąc) zapłacisz połowę mniej... Ojciec do swojego autka płaci 90zł/szt, więc za 360 ma 4 oponki... Mój ojciec jeździ na nich tyle co na nowych, więc za tą samą cenę ma zimowe + letnie, zamiast jednego kompletu. Pomyśl nad takim rozwiązaniem
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
ka.si odpowiedz mi na moje pytanie
czy to normalny objaw po wypiciu tej cytryny, ze przez chwile piecze w gardle
|
|
|
|
#2205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spox będziesz żyła, to znaczy że jej potrzebujesz, bo mnie też tak niemiło "piekło"
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ja nie jestem taka super samodzielna - mieszkam z rodzicami. Ale nie biorę od nich nawet złotówki. Chcę się wyprowadzić, ale gdybym teraz się uparła tak jak z samochodem to też bym źle na tym wyszła... Niestety samochód pochłania mi sporo kasy i w tej sytuacji na wynajem i życie juz niewiele zostaje. A ja chcę też coś zaoszczędzić .Cytat:
Wiem, że nie muszę kupować nowych opon, ale za używanymi trzeba też trochę pojeździć, poszukać... Wulkanizacje w mojej okolicy są czynne do 17 a ja do tej godziny siedzę w pracy. Dlatego mówię, że to załatwianie jest jedną z najbardziej uciążliwych rzeczy. TŻ mi nie pomoże bo on pracuje prawie do 19tej . A ja czuję że w niektórych tego typu miejscach próbują mnie oszukać... Wczoraj chcieli mi wcisnąć jakąś starą oponę za 50 zł + 20 montaż... Ale się nie dałam wrobić bo nie jestem w tym temacie aż tak zielona i widziałam, ze ta opona była znacznie bardziej zjechana niż moje... Jak odmówiłam to od razu wszyscy przestali się mną interesować. I jeszcze nie oddali mi felgi Najprościej mi kupić nowe opony w sklepie internetowym. Od rana siedzę i czytam opinie. Waham się jeszcze tylko między Dębicą a Savą...
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
no dawno mnie nie było
Prawdziwe urwanie głowy-plan to chyba nam ktos złośliwie układał [hhe-w czwartek jestem na wydziale od 7.00 do 18.00 :/]. Nie wiem jak w związku z tym upchnąć siłownię [a szkoda mi karnetu marnować ]..no i chcę zobaczyć,czy uda mi się praca przez neta. Wygląda całiem sensownie.Wypróbowuje tą akcję "otwieramy" :P
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja też
Myślisz, że nie? ![]() Nawet nie wiedziałam, że opona jest tak ważna i że od niej zależy tyle rzeczy ![]() Niektóre mają średnią ocen 2,5 a inne 4,6... Skądś się takie różnice muszą brać... Muszę się zapoznać z tematem zanim dokonam wyboru. Jedno wiem na pewno - na lodzie wszystkie opony są do pupy . Ale już na deszczu, błocie pośniegowym, świeżym śniegu, suchej nawierzchni każda zachowuje się inaczej .
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jechalismy 200km wlasnie na dojazdowce,a powinno sie teoretycznie jechac nie wiecej niz 90-100.. ale jakos przezylismy. w kazdym razie widzisz, Twoj samochod sprawia, ze nabywasz nowa wiedze! niezbedną do prawidlowego funkcjonowania kobiety ![]() Hisoka Ty na dziennych studiach i od 7 do 19 na uczelni jeżu
|
|
|
|
|
#2212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze wiedzieć aaa jak się więcej czegoś dowiesz to podziel się, chętnie się podszkolę ![]() u mnie w sklepie nuda jak flaki z olejem, HA założyłam sobie nową blizkę do pracy ( z wczorajszych zakupów) z napisem "take me away" - wszedl taki pan hihihihii i mi mówi, "gdzie cie zabrać dziewczyno, bo moge nawet na koniec świata" hihihihiii ![]() edit: HISOKA gdzieś Ty była, że Ciebie nie było ?
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chetnie zobacze ta bluzeczke i wszystkie inne! oddwac ka.si aparat!!!
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Tak-dzienne studia i straszne godziny. Nawet jak mam np. tylko 2h, to i tak wrzucą je np. o 15,żeby zmarnować cały dzień :/
A byłam na siłowni i u TŻta-ostatnio tak spędzam dni Teraz doszły jeszcze znowu studia i muszę zacząć uczyć się na warunek [żebym nie wydała tych 600 PLN na marne....swoją drogą-straszne ździerstwo:/]
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
ano zdzierstwo... to
zeby sie juz wszystko udawało ![]() a plany ukladaja faktycznie beznadziejne..
|
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
600 zł??
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
hehe-uroki prawa. zakładają,że ększość studentów ma bogatych , "klanowych" rodziców-prawników :/
|
|
|
|
#2219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehehehehhehe KUPIE SOBIE A CO ! STAC MNIE .... musze się nad tym poważnie zastanowić! ja chce aparat !!!!!!!!!
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam dużo roboty nawet nie mogę z Wami popisać
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

fajnie jest wracać z pracy przed 22

fajnie jest mieć mężusia
jak zwykle piękne

zeby sie juz wszystko udawało