|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Asiu to mialysmy taki sam wiek ciazy,podobno 6,8 i 12 tydzien w pierwszym trymestrze sa najgorsze i niestety u nas trafilo na 8.Trzymaj sie kochana cieplutko,jeszcze i my bedziemy dumnie wozic swojego bobaska i wszyscy wtedy nam beda gratulowac dzidzi hihi
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
A Asiu mialam juz wczesniej pisac ,piekne zdjatko w awaybgarku
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulka mam nadzieje, ze dni plodne akurat zawsze beda wypadac w weekendy i ze nam szybciutko zaciazysz, zebysmy tu ciotki klotki mialy wiecej radosci
Kachulka ja tak prawde mowiac nie wiem czy to cos co krwawilo to bylo miesiaczka, bo trwalo tylko 3 dni nigdy w zyciu nie mialam takiej krotkiej.......... a u mnie jak wiesz zdazaja sie bardzo czesto krwawienia srodcykliczne...i niewyjasnionea mam jeszcze takie pytanko do Ciebie i Gizelki: czy mialyscie robione badanie histopatologiczne? czy lekarze mowili cos o tym, zeby sprawdzac bete (odnosnie zasniadu) a Ty Kachulka widze, ze nosisz okulary- ja tez mam wade wzroku i czytalam bardzo duzo o tym, ze trzeba przed porodem skonsultowac sie z okulista czy mozna rodzic naturalnie- to zalezy nie od wielkosci wady tylko od stanu siatkowki oka, bo przy porodzie moze sie odkleic... czy bylas moze na takiej wizycie??
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was!
Karolinko GRATULACJE ![]() ![]() Pomidora ciebie tez witam, ja jestem Madzia, moze troszke za mnie nadrobisz pisaniem , mianuje cie moim zastepca (o ile nie masz nic przciwko) bo ja niestety ostatnio nie moge znalesc czasu na wizazyk, czytam was regularnie ale jakos z pisaniem ciezko ![]() Szukam pracy i mam teraz sporo do myslenia i zalatwiania Mezyk tez juz sie burzyl wczoraj, ze wole forum od niego ![]() Bede tu wpadac co jakis czas, goraco was pozdrawiam |
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dosc ze tak rzadko widze mojego Tz to juz znowu zdarzylam sie z nim poklocic,wkurzyl mnie strasznie i dzis moge sobie z Wami posiedziec bo nawet nie robie dzis obiadku i nawet palcem nie kiwne zeby mu uszykowac jakies jedzenie w trase a co niech radzi sobie sam albo nie bedzie jadl-ale jestem wredna ale sie zawzielam i mam dzis wolne od wszystkiego
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje slicznie Tobie i innym dziewuszkom
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale juz jest ok, zamknal sie w kuchni i gotuje obiad, a we srode wylatuje na delegacje, wiec napewno was odwiedze , bo bede 3 dni sama!!!!
|
|
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulka nie obrazaj sie tylko molestuj meza
Przywiaz go do lozka, do grzejnika czy do czego tam chcesz i wyzywaj sie ile chcesz!!! ale by sie facet zdziwil taka kara ![]() ![]() :r otfl:![]() :rotfl :![]() ![]() :ro tfl:
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu tak mialam robione badanie histopatologiczne,po zabiegu oddali moja dzidzie do zbadania zeby potwierdzic ze to napewno byla ciaza i tylko to.jak odbieralam wynik badania to sie strasznie oburzylam bo moja dzidzie nazwali "wyskrobinami z jamy macicy",badanie potwierdzilo ze to byla ciaza i nic wiecej,zadnej przyczyny, nic...
Tak ja nosze okulary praktycznie cale zycie bo od 6 roku zycia,jestem dalekowidzem i nosze +,tak lekarz odrazu na pierwszej wizycie na ktorej bylam zeby potwierdzic ciaze pytal mnie o wade wzroku i kazal isc do okulisty zeby mnie zbadala i powiedziala czy nie mam przeciwskazan do porodu naturalnego,juz mialam nawet wizyte u okulistki umowiona ale niestety nie zdarzylam do niej dojsc |
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu poszlo oczywiscie o glupote ale ja sie nie dam,niech spada do tej swojej ciezarowki i sobie wszystko przemysli osiol jeden!!
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze to czemu tutaj nie robia tego badania histopatologicznego...... ...
musze zadzwonic do szpitala i sie zapytac czy robia czy nie, bo jednak nie mam pewnosci, ale nikt o tym nie mowil.............. a to juz ponad 3 tygodnie od zabiegu to juz by chyba jakas informacje przyslali (tu wszystko sla do domu, nie chodzi sie po wyniki jak w Polsce, chyba, ze przy okazji masz umowiona kolejna wizyte) u mnie tez nie bylo zadnego plamienia, dopiero w srode sie pojawilo, ale z dzeckiem bylo wszystko dobrze...i szyjka macicy tez normalna, nic zlego sie nie dzialo, serduszko bilo i plamienie juz tego samego dnia ustalo kolejne plamienie przyszlo w niedziele juz z bolem krzyza,a w poniedzialek dziecko juz nie zylo.... szybko sie to potoczylo w srode taka radosc, bo pierwszy raz zobaczylismy bicie serduszka a w poniedzialek łzy....................
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wczoraj mnie zdenerwowal a dzisiaj rano wstal i chcial, zebym go po pleckach pokiziala- powiedzialam mu, ze chyba zwariowal i zeby zapomnial, ze ma zone, obiadek itp ![]() :r olleyes:
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam wade -1,5L i -1,75P
ale juz moze jest wieksza, bo slepok straszny jestem ostatnio
|
#3284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolinko gratuluje ![]() Cytat:
tylko synka ma 9 lat a moja córka to GIZELCIA( ale to adopcja wirtualna) Nie jestes najmłdosza Gizelcia jutro 20 lat kończy a nasza Emilka ma jeszcze 17 lat
|
||
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Wiataj Nikitko w niedzielne popoludnie,a no tak i nie tylko jestes wirtualna mamusia ale rozwniez zaraz i babciunia hihi
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz po zakupach w dobrym humorku, chociaż czuje sie kiepskawo bo gardełko boli jutro może do lekarza sie zapisze jak mi nie przejdzie. Nie mam zbytnio apetytu
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Witam nową Kasię na wątku Jak łatwo się domyślić mam na imię Nadia.Karolinka gratuluję obrony Na pewno nie było aż tak strasznie jak próbujesz nam tu wmówić Ale teraz to już można zapomnieć i relaksować się Dobrze rozumiem że to licencjatu broniłaś? A jaki kierunek?Kinuś, wydaje mi się że idź na te spotkanie o pracę. Tylko uważaj bardzo. Skoro facet na początku jakiś tam numer wyciął, to 100 razy czytaj wszystko co podpiszesz. Ale spróbować to pewnie że możesz! Bez pracy można umrzeć z nudów. Nikitka, a ja nie wiem czemu byłam pewna, że pracujesz w jakimś urzędzie. Może te godziny pracy mnie tak zmyliły A jeżeli mówisz, że branża kosmetyczna, to cóż tylko pozazdrościć można ... Zawsze po kryjomu marzyłam pracować jako kosmetyczka. Ale wyszło inaczej.Ray, gratuluje córeczki Jednak instynkt to instynkt Rzeczywiście straszno dużo dziewczynek na tym naszym wątku Trzeba dziewczynki nadrabiać chłopcami No i śliczne zdjęcie o ile dobrze pamiętam Zuzki Fajne imię. A jak u Ciebie sprawy z rodzicami? Już wszystko sie uspokoiło? No i trzymam kciuki za mieszkanko, chociaż to oznacza, że nici z przeprowadzki do Wrocka ![]() Mezatka, cieszę się że czujesz się już dobrze Jeżeli mówisz, że planujecie mieszkać w Londynie około 5 lat, to może spróbuj popatrzeć na to miasto bardziej radonie Bo wiesz złe myśli przyciągają złe czyny Ale najważniejsze, że Twój humorek wrócił do normy ![]() Agacia, gratuluję żołnierza w domu Proszę Cie przestań gadać o tej starej dupie niby, bo co ja wtedy mam powiedzieć o sobie Więc proszę tu nie wpędzać w kompleksy Ciekawa jestem jakie danie jako pierwsze ugotujesz w nowej kuchni Szykujesz jakąś imprezkę na jutro może? ![]() Ogromne pozdrowienia dla Kachuli. Nie przejmuj się tą kłótnią z TŻ jak to się mówi zdarza się najlepszym. A faceci czasem (a raczej zawsze) zapominają, że ich kobiety też pracują i też by chciały w domciu odpocząć trochę ![]() Madziu, trzymam kciuki za znalezienie dobrej pracy Więc co ostatnie być może dni lenistwa przed Tobą ![]() Zazdroszczę Wam Kasiu i Madziu tych wycieczek do ciepłych krajów. Kiedy tu jest paskudnie zimno i beznadziejnie cudownie pojechać gdzieś gdzie jest ciepło i cały czas świeci słoneczko ![]() Ja byłam wczoraj na Katyniu, bardzo fajny film, polecam obejrzeć. A poza tym nic ciekawego u mnie się nie dzieję - jesień i humorek taki sam Pozdrawiam
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
A pewnie ze idz Kasiulku,ja nie bylam u lekarza tylko lecze sie caly czas sama domowymi sposobami i jakos nic mi nie pomaga,juz tydzien czasu chodze przeziebiona ale juz jest maly postep bo wrocil mi glos i juz nawet moge krzyczec hihi
|
|
|
|
#3290 |
|
Zadomowienie
|
..i znowu kiedy ja jestem wszyscy pouciekali..wiem ze wygladam juz jak maly okragly potworek ale jestem z tych dobrych potworkow i krzywdy Wam nie zrobie ![]() mezatka u mnie w szpitalu kazdej kobiecie robia badania histopatologiczne po zabiegach czy operacjach..ja tez mialam robione a na wynik musialam czekac 3 tyg..niestety nic z tego nie wiem bo moj gin tylko spojrzal cos tam zapisal i to bylo wszystko co wiedzialam na te temat ![]() kachula nieladnie ze sie poklocilas z Tz-tem..ojoj..mam nadzieje ze do JEgo wyjazdu zdazycie sie pogodzic i milusio sie poprzytulac bo przeciez wszystcy tu czekamy na... ..a tak sobie mysle ze Wy to macie sie fajnie z tymi chlopami..moj to po klotni ani marzy o wspolnym przytulaniu..ja probuje cos zdzialac a on nic..i pozniej mi przykro..dopiero na drugi dzien po przytulaniu do czegos dochodzi ale tez nie zawsze ..a dzis mi moj maz powiedzial ze czasem SAM chcialby sie postarac o jakis sexik ale ze mna sie tak nie da bo ja zawsze chce ![]() Nadiu przepraszam juz nie bede pisac ze ze mnie stara dupa Jutro niestety nic nie szykuje funduszy brak ale za to w sobote chce zrobic male przyjecie dla rodzinki..pojde jutro do braciszka bo wkoncu tez ma urodzinki i moze sie zalapie na jakies domowe ciacho mamusi...mniam..
Edytowane przez gizelcia Czas edycji: 2007-10-07 o 16:17 |
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
Agaciu to złóż jutro Jacusiowi zyczenia ode mnie
Kachula tak mysle ze skonczy sie to u lekarza ![]() Nadia ale ja kosmetyczka nie jestem pracuje w firmie kosmetycznej produkujemy naturalne kosmetyki ziołowe, ale nie kolorówka tylko podstawowa pielegnacja
|
|
|
|
#3292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hihihihi..no blizniaki blizniaki ..nie ma za co ..druga czesc koncertu o 20:05 Probowalam Cie tam gdzies uchwycic ale niestety nie udalo mi sie....ja zaraz zmykam z mezem na spacerek..niech sie chlopina dotleni po wczorajszym..lepiej mu bedzie
|
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiem przeczytałam ze o 20.05, ale wtedy bedzie Skazany na śmierć i samo przez sie wiadomo co wybiore
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
Agatko, to miłego spacerku życzę
Może świeże powietrze jakoś romantycznie nastroi Pana T na dzisiejszy wieczorek Nikitka, wiem, że nie jesteś kosmetyczką. Napisałam, że ja chciałabym. A wydawało mi się że pracujesz od 7 do 15 no i skojarzyło mi się, że w jakimś urzędzie pewnie Naturalne kosmetyki - bardzo ciekawie. Ja jak na razie pozostaje wierna Clinique |
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny , ale mam dzis leniwy dzien, prawie caly przelezalam
![]() 28dc, ciekawe kiedy mnie nawiedzi @, choc ja zawsze mialam dlugie, nawet 36 dniowe cykle, wiec narazie spokojnie czekam Nadiu, ja doiero zaczelam przygode z Clinique, mam ten slynny tonik ![]() Nikitko, kuruj sie i milelego wieczoru ze skazanym ![]() Ja juz sie z mezem przeprosilam i zaraz bedziemy kontynuowac moje cv, bo wczoraj zle sie to skonczylo jakos
|
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ma koszmary nocne kurde martwi mnie to bo nie wiem czemu przeciez powodu mu do tego nie daje a on bidny sie meczy
|
|
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale moze sie przejal, ze spodobal ci sie inny mezczyzna?? Kto wie co ci faceci tak naprawde mysla
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

nigdy w zyciu nie mialam takiej krotkiej.......... a u mnie jak wiesz zdazaja sie bardzo czesto krwawienia srodcykliczne...i niewyjasnione
i Kubus 

A Tobie pewnie kamień spadł z serca i dziwnie Ci bez nauki, co?
tylko synka ma 9 lat a moja córka to GIZELCIA( ale to adopcja wirtualna) Nie jestes najmłdosza