|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
no dziewczynki już prawie finish
a to lotto mnie do szału doprowadzi zaraz
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: choć itak ta reklama jest jeszcze możliwa, są takie co nawet się wyłączyć ich nie da
♥ Edytowane przez sweetpinky Czas edycji: 2007-10-10 o 14:46 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brrr to ja uciekam kobiałki
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
misiaczku
tak własnie ną Sądowej hiihihi w archiwum o to może się mijamy i nawet o tym nie wiemy
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Urloooooooooooop!!!
Całe 4 dni wolnego Karaa86 ja jutro idę na tipsy, żele chcę sobie zrobić. Właśnie, ta reklama upierdliwa jest wrrr....
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zasłużyłaś a wezmę taki mini urlopik dopiero w ten długi weekend zaduszkowy... Ale to już niedługo ![]() Zresztą teraz też czuję się trochę jak na urlopie. Chociaż ten US cały czas u nas siedzi i przez nich nie moge nigdzie wychodzic w godzinach pracy Dziewczyny, nie szkoda wam waszych paznokci że je tak zakrywacie tipsami?
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
tez im piisalam o tych tipsach
![]() ![]() ja odzyweczke zakupilam, z wuefem sie udalo i znow zaczelam prowadzic bloga![]() ogolnie jest ok;p a wieczorem chce pomeczyc podrzutka..ostatnimi czasy poryłam mu trochę móżdzek, przyznal sie ze to on wiele psuje i takie tam;] jak to dobrze jest nie byc jedza i mam nowy kolor wlosow![]() braz opalizujacy + mokka
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
a ja muszę Wam powiedzieć że od 2 miesięcy nie mam tipsów
i moje paznokcie odżyły, są twarde,może jeszcze nie tak bardzo długie ale całkiem całkiem na razie z tipsów rezygnuję
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a włosów na farbowanie też wam nie szkoda ?Ja to nie wiem, czasami się czuję jak nie z tego świata tipsów niet (w planach tez ich nie mam), włosy też naturalne (narazie nie mam zamiaru tego zmieniać)... Nigdy w życiu na solarium nie byłam (i się nie wybieram).Normalnie żyję jak sredniowieczna panna . Ale żeby nie było że tak całkiem o siebie nie dbam idę na łazienkowe SPA
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tak słabe paznokcie że wyglądałabym jak idź stąd i nie wracaj, gdybym ich nie pożelowała.
A muszę mieć dłonie ładne, żeby ludzi w pracy nie straszyć. No, włosy też balejażuję , ale Ty Ines masz taki śliczny kolor że grzechem byłoby je farbować
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jutro Navi wam potwierdzi, że w rzeczywistości kolor nie jest tak głęboki. Ja na paznokcie nie moge narzekać... To chyba jedyna część mojego ciała ktora matce naturze w 100% się udała . Może dlatego jestem tak bardzo "na nie" jeśli chodzi o te wszystkie tipsowe wynalazki... Więc w sumie rozumiem, że jeśli czujecie potrzebę to stosujecie te wynalazki
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
wlosiska farbuje bo lubie zmiany
![]() a teraz kolor jest wg mnie ekstra![]() a tyle pieniedzy co wydaje na profesjonalne odzywki..hairy wygladaja lepiej niz u niektorych niefarbowane..skądinąd nie rozumiem po co miec dlugasne pasma ktore wygladaja jak miotla?? dzis widzialam taka panne..no coz jak kto lubi...do farbowania sa dobre krotkie wlosy no ale ja z dlugich zrezygnowac nie umiem heh co do pazurkow ladnie zrobione tipsy mi sie podobaja ale naczytalam sie tyle o tym jak potem plytka wyglada ze sie boje..odzywiam te moje pazury i licze na cud
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
No, ja sie wyglupiłam ze tym ze moje paznokcie są w 100% udane
wizualnie są ok ale niestety kondycyjnie troche z nimi gorzej... Tzn. łamią się ![]() Bardzo mi pomaga smiesznie tanie serum wibo... Ale nie moge go stosowac non stop, bo aby móc je używac muszę mieć niepomalowane paznokcie... A ja czesto robię frencha. Np. teraz
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupilam dzis odzywke z jedwabiem Lovely , bardzo dobra wg mnie
![]() a tu kolorek ktory mam..choc odbiega od rzeczywistosci numer 552 |
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
hihi wiecie co jestem z siebie dumna
dziś już nie mam tipsów hiih bo mam swoje naturlne hihihih pokazę Wam jutro popołudniu foteczkę ;da z włoskami to też musze się farbnąć
|
#2686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozumiem cię Navi. i masz racje - trzeba zwolnić. ojj sweet kochana, niestety nie byłam, i jeszcze troche to potrwa, dziś dostałam tyyyle towaru na sklep, nie wiem czy sie z nim do soboty uporam, jutro pracuje 12h, w piątek 12h, w sobote ... 12h, w niedzięlę 11h. suuper co nie?! ehhhh .... no cóż czasami tak bywa, raz się leniuchuje a raz jest big zapieprz
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
witam i o zdrowie pytam
..dzis zajecia od 8-18 bleeeee
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
witam z rańca
własnie pije sobie herbatkę liptona cytrynowego mniam ... Ka.si bosssie jak ja Ci współczuje tyle godzin masakra !! leć do lekarza jak tylko znajdziesz czas bo o staniesz kopala guantanamera ciesze się że powiodło ze szkołą pokaż swoje włoski farbnięte bo jestem ciekawa
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kawka ![]() Navi, jak samopoczucie? poprawiło się? A jak z TŻ-tem? pogodziliście się? Pewnie nadal chodzisz roztrzęsiona ? Kara, ja też noszę żelowe pazurki, są o wiele ładniejsze niż akryle Ka.si, ale ja uporasz się z robotą, to poważnie mówię: nie odkładaj na kiedyś tam, tylko zadbaj o zdrówko ![]() Aaaleee się wyspałam
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
witam Vibeska hihih wiesz tak mnie bolą te pazurki że masakra cieniutką płytkę mam że hejjj
misiczku wyślij mi focie bede Cię wypatrywać jak będę szła do pracki
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
właśnie przyszłam do pracy godzinkę będzie mniej![]() Mój mąż jest kolegi poręczycielem i musiałam zdać podpis jako żonka. Nie ma załatwiania za moimi plecami nie ma he he...ale jest zimno, dziś zmieniłam kurtkę na cieplejszą, przypięłam kaptur z futerkiem i było o wiele lepiej niż wczoraj. Ka.si ale Ty się masz z tymi godzinami w pracy współczuję! Moja bliska koleżanka też tak ma jak Ty, też jest kierowniczką sklepu, w dodatku teraz jest w ciąży, niby nie zaawansowanej ale i tak się bardziej męczy, 2 miesiące a wygląda jak wrak człowieka wykończy ją ta robota.
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Misiaczku, w ciąży i tyle pracuje??
Ja nie rozumiem, dlaczego ludzie przedkładają pracę ponad wszystko, ponad zdrowie swoje i swojego dziecka! Przecież jak zdrowia nie będzie to nieczego nie będzie, ani pieniędzy, ani sił ani zdrowia
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz to jest drugi miesiąc ciąży, lekarz nie stwierdził żadnych przeciwwskazań, poprostu się bardziej męczy.
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, ale i tak tłucz jej do głowy żeby zwolniła
Musi o siebie i bejbika bardziej dbać.
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
hello
wpadłam się tylko przywitać moja następczyni na chwilę wyszła zakwitnę tu chyba dzisiaj
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Brrr, ale dzisiaj zimno! Dobrze ze w ostatniej chwili włożyłam na koszule jeszcze sweterek... Ale w samochodzie lodówa ![]() Teraz w biurze włączylam grzejnik i nie bede zwracac uwagi na protesty tego z US, ktoremu non stop jest gorąco i otwiera mi tu wszystkie okna. ![]() W ogole to ta kontrola byla fajna tylko przez dwa pierwsze dni... Teraz kiedy zostalam sama juz nie jest tak fajnie, bo musze tu z nimi siedziec a mam dużo spraw do załatwienia... Wkurza mnie to
|
#2697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
witamy oreganko
współczuje Ci wiem co czujesz czasami mam praktykantów na głowie a przecież nie pokaze im wizazu Ignes ja dziś myślałam że padne szłam na piechotę rączki mi przymarzały też mam w pracy koleżanke której ciągle grąco ja zamykamokno podkrecam grzejnik a ona na odwrót i co teraz chyba bede miała przeziębiony pęchceż
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wpadlam na chwilke
bo duzo pracy mam, a malo czasu bo jade do babci popoludniu i podrzutek mnie podrzuca furą bo jedzie na uczelnie wiec musze sie streszczacale wpadlam powiedziec i poprosic Ines o puszczenie mi sygnała, bo nie mam jej numeru.. dziwnym trafem ![]() wpadne pozniej |
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

tak własnie ną Sądowej

tipsów niet (w planach tez ich nie mam), włosy też naturalne (narazie nie mam zamiaru tego zmieniać)... Nigdy w życiu na solarium nie byłam (i się nie wybieram).