|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ewy-wychodzcie z ukrycia:)
Cytat:
Ale od tego się raczej nie tyje ów lekarz pocieszył mnie- ze zyjemy w społeczeństwie grubym, ja jestem drobna i mam szybka przemiane więc czym sie przejmuje kazał mi przestać marudzic i się cieszyć. Ale owa radośc trwała jak zwykle do hasła- ale Ty jesteś chuda![]() Jakiś czas temu moja ciotka, która mnie nie cierpi powiedziała mi, że jestem chora ,bo jestem tak chuda, moj Tz mnie rzuci, bo chłopy sobie lubia po dupce i cucuszkach pomacać . Myślałam,że jej pomacam z buta![]() A jem normalnie, no może poza czosnkiem, cebula, rzeczami zbytnio wysmazonymi, fast foodami, bo też smażone i nie moge za dużo mleka i alkoholu i zyje ![]() Moj TZ jak pierwszy raz ze mna wyjechal na duzej sie przeraził, jadłam tyle,co on Teraz się juz przyzwyczaił, jak nam robi sniadanie kolacje, to robi sobie wiecje, bo mu podjadam![]() Jak byłam nastolatka, byłam strasznie pyskata i jak ktoś mi powiedział, że jestem chudzielec to niejednokrtonie zdarzało mi się powiedziec, że mi zazdrości, bo ma pupe jak szafa trzwydrzwiowa z dostawką Teraz mi głupio za te teksty Ale coż okres buntu
|
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też nie mogę za dużo mleka, źle mi się robi po mleku Co do "macania po dupce i cycuszkach" - mój TŻ, owszem, lubi sobie "pomacać", kto powiedział, że chudziny nie posiadają tych części ciała? Posiadają, tylko że małe ![]() U, to faktycznie nieźle pyskata byłaś, ja nigdy nie potrafiłam ostro odpowiedzieć, zawsze robiło mi się przykro i głupio Teraz mnie to raczej wkurza
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obcemu raczej bym tak nie powiedziała![]() Teraz mnie to mniej denerwuje, że ktoś mi mówie, że jestem chuda. Powszechnie się mówi,żeby nie mówić osobie puszystej, że jest gruba, a chudzielcowi od razu się wmawia anoreksje i bulimie....co tez nieraz usłyszałam
|
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
milego dnia Evusie
![]() wracam po dniu nieobecnosci(zapalenie spojówek ![]() )buzki
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
|
|
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miłego dnia Ewy koffane |
||
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrowiej szybko ![]() też Wam życzę miłego dnia BTW byłyście już na wyborach? wybieracie się? ![]() bo ja już byłam
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
nie byłam i nie ide- smarkam dalej niż widze
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już byłam zagłosować
Zawsze wybieram osobę, która najmniej mnie drażni
|
|
|
|
|
#161 |
|
Konto usunięte
|
Zgłasza się kolejna Ewa
Dzisiaj za bardzo nie mam czasu ale na dniach przeczytam cały wątek Na wyborach byłam i teraz mam wnerwa, bo za bardzo przedłużyli ciszę wyborczą
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5582446]Zgłasza się kolejna Ewa
Dzisiaj za bardzo nie mam czasu ale na dniach przeczytam cały wątek Na wyborach byłam i teraz mam wnerwa, bo za bardzo przedłużyli ciszę wyborczą [/quote]Tak często się spotykamy, ze nawet nie wiedziałam,że też jesteś Ewa Teraz jeste tak inteligentna i wpadlam na to :re-eva
|
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Vika
Właśnie nic nie trenuje, i nie lekarz sam nie wie dlaczego tak . Jeżeli mi w wieku 16 lat wypada dysk, to boje sie czterdziestki . Lemoorka - w sumie tak .No i witam pozostałych
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
O, nawet nie wiedziałam, że jest taki wątek
Przyłączam się ![]() Nie pozwalam nikomu mówić na mnie Ewka Ewa może być, ale od bliskich uwielbiam zdrobnienia |
|
|
|
|
#165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
witaj u nas
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
|
|
|
|
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5582446]Zgłasza się kolejna Ewa
Dzisiaj za bardzo nie mam czasu ale na dniach przeczytam cały wątek [/quote] witaj Cytat:
mam nadzieję żę to się nie będzie powtarzać Cytat:
takie wątki mogą być pouczające, nie wpadłabym na to ze też możesz być Ewą co za okropna jesień protestuję, chcę już wiosnę uczę sie właśnie do mojego ostatniego zaliczenia trzymajcie kciuki żebym w piętek nareszcie zamknęła tą never-ending sesję |
||
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
ja bede trzymac,bardzo mocno
na pewno zdasz
|
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim!
Ja też noszę imie pierwszej kobiety na ziemi Nie wiedziałam nawet że taki wątek istnieje, no i że koleżanka zagłębiaczka to też Ewa ![]() Ja należe chyba do tej drugiej grupy Ew - tych wyższych (176cm) , no i też nie znosze jak ktoś mówi na mnie Ewka. Znajomi raczej zwracają się do mnie Ewa, Ev, ewentualnie Ewcia natomiast rzadko słyszę moje imie z ust TZ ![]() Teraz siedzę sobie w domku i lecze katara który trwa już dłużej niż przysłowiowy siedmiodniowy![]() Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swego grona ![]() Pozdrawiam wszystkie Ewy,Ewcie, Ewunie
|
|
|
|
|
#169 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie toleruję zdrobnień z kolei
Tylko Ewa a Ewka też może być
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdrowiej Kochana!!
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia_marchew, mam nadzieję, że dobrze poszło
|
|
#172 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
![]() Cytat:
)u mnie przedłużanie to też norma, ale nigdy sesja nie trwała do końca października miło pomyśleć ze nie jestem z tym sama ![]() ale faktycznie szkoda Twojego stypendium
|
||
|
|
|
|
#173 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Witam Wszystkie Kochane Ewy !
Bardzo sympatyczny watek .... Wpisuje sie... tez jestem Eva... najczesciej Evunia... Wiek... hmmm.... dojrzaly... no powiem, powiem - 41 lat... a jak ogladalam Czterdziestolatka to myslalam, ze to strasznie starzy ludzie sa... oj, tak to jest. Wzrost - 168 cm Srednia budowa ciala z tendencja do zaokraglen. Miejsce pobytu - Zjednoczone Emiraty Arabskie - Abu Dhabi Praca - Projektant Wnetrz |
|
|
|
|
#174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
witaj u nas jaka masz super prace ![]() buzki
|
|
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
Ewcia marchewcia - oj tez mam nadzieje
. I witamy kolejne Ewusie ;-)
|
|
|
#176 |
|
|
Zapraszam do Emigrantek, tam mnie mozna spotkac.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201896 Tak wyglada Abu Dhabi
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
Boże jak tam jest pięknie!!
![]() Cudowne te zdjęcia!!
|
|
|
|
|
#178 |
|
|
Ciesze sie, ze sie podobaja zdjecia... ja ich nie robilam pochodza z oficjalnych stron Abu Dhabi.
Dzisiaj mamy jesienne 35 stopni i jest slonecznie... jak zawsze zreszta jest slonecznie... Pozdrawiam !
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ślicznie jest w tych Emiratach może to trochę zboczenie w dzisiejszych czasach ) ale na wycieczkę jak najbardziej super zawód
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
|
Glupie pewnie bedzie co napisze
![]() ![]() ![]() No ale to zart, projekty wnetrz np. hoteli, szpitali, mieszkan... itp. Pracy mam duzo, trudniej z czasem wolnym... no ale taki urok pracy w Emiratach. Pozdrawiam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

Ale od tego się raczej nie tyje
ów lekarz pocieszył mnie- ze zyjemy w społeczeństwie grubym, ja jestem drobna i mam szybka przemiane więc czym sie przejmuje
. Myślałam,że jej pomacam z buta
Teraz się juz przyzwyczaił, jak nam robi sniadanie kolacje, to robi sobie wiecje, bo mu podjadam

Co do "macania po dupce i cycuszkach" - mój TŻ, owszem, lubi sobie "pomacać", kto powiedział, że chudziny nie posiadają tych części ciała?
obcemu raczej bym tak nie powiedziała

Właśnie nic nie trenuje, i nie lekarz sam nie wie dlaczego tak . Jeżeli mi w wieku 16 lat wypada dysk, to boje sie czterdziestki 
protestuję, chcę już wiosnę
trzymajcie kciuki żebym w piętek nareszcie zamknęła tą never-ending sesję