|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
![]() ja mialam wczoraj mimo wszystko przyjemne, tez leniwe popoludnie nad ksiązką (o mordercach dzis mam czerwone pazurki ![]() Cytat:
ale 3 weekendy z rzedu, potem w wolny weekend egzamin i potem znowu 3 |
||
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
hihi już egzamin ?? co to jest ??
uh.. ja też w tym roku mam tak kijowo grafik ułozony że masakra to samo mam 3 podrząd potem 2 przerwy i 3 podrząd jakos aaa w niedziele mam sie zapisac do promotora tylko do którego i co pisać kurde felek
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie lepiej, ze poza sesją, ale trzeba sie duzo ![]() ja mam 3 weekendy-1 przerwy-3-1-3-1-3-1-3-1 ![]() promotora to ja mam... z tematem pracy gorzej
|
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę
no też fajnie czyli zerówka albo przedtermin ja tez mam jeden przedtermin ale dopiero 12.01 mam jedno teraz a drugie za tydzien oszleli tak wcześnie dasz rade z tym egzaminkiem trzymam kciuki
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
tez mialam duzo kolokwiow na I i II roku, teraz juz nawet nie mam z czego miec, choc potrafia robic niektorzy, ale na szczescie nie Ci, co mnie uczą
![]() wczoraj bylam z kolezanka w sklepie, ona spotkala swoja znajoma i pyta ją gdzie ta studiuje. ona mowi nazwe (ta sama uczelnia na ktorej ja jestem). no to sie usmiecham i mowie ooo ja tez! a ona: na II roku? a ja ze nie, na IV. i tak sie popatrzyla na mnie i tak jakby zawstydzila a mi sie tak dziwnie zrobilo. nie jestem jeszcze taka stara w koncu!
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak czytam wasze wywody o kolokwiach, egzaminach, nauce ... to się cieszę, że mam to już za sobą
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
navi hihiih to ładnie
widzisz napewno sie zdziwiło bo młodo wyglądasz Laska ja jestem na III roku i mam koła daj spokój z każdego przedmiotu do tego odpowiedz i praca zaliczeniowa z KPA z ćwiczen oszaleli na maxa !!! xal ja też chcę już mieć za sobą a co skończyłas ???
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
ciesz sie, ciesz
edit: no na III to juz tez nie mialam nic. w ogole takie luzy byly, szkola raz na miesiac, a teraz...
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Informatykę na Akademii Ekonomicznej, dziennie więc weekendy były wolne
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
xal respekt!!! do tej informatyki
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
taaaak wystarczy 15 minut żeby zepsuć komputer
![]() Niestety nie potrafię programować, bo na studiach był tak denny facet, że nawet jakbym to wykuła na blachę to i tak bym nic nie napisała ... Z resztą po studiach w naszym pięknym kraju to mało co się niestety potrafi, no chyba że ktoś dokładnie wie czego chce i się dokształca sam w danym zakresie. Ja podziwiam humanistów, powiązać coś co dla mnie nie ma logiki, zapamiętać masę różnych dat i miejsc ... i jeszcze się tym fascynować
|
#4333 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Ślicznoty.
Ale naspamowałyście, nie wiem kiedy ja to nadrobię.... Coś ważnego mnie ominęło?? Kupiłam krótki płaszczyk z H&M, ale się nie pokażę, bo zapomniałam aparatu.
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
navi a co studiowała Oreganka bo też nie wiem
xal masz rację moim zdaniem studia mało dają jak nie są połączone z praktyką ja cale szczęście pracuje mniej więcej w kierunku studiów i to mi dośc dużo pomaga bo tak to tylko papierek i rób co chcesz ![]() witamy aneczko super w końcu Ci cieplutko będzie hihihih jak tylko bedziesz miała aparacik to sie pokaż raz dwa bo ciekawa jestem
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łeee szkoda ze sie nie pokazesz. a cieply chociaz? ![]() waznego to chyba nic ![]() tesknilysmy ![]() wlasnie mialam zaznaczyc wyzej, zeby mnie nie pytac, bo i tak tego nie powtorze ale cos, po czym zostala panią inż, wiec musialo byc trudne |
|
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra jesteś
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi ja też to chyba musiało być trudne jaknikt nawet nie pamięta
ale napewno będzie dobrze płatne w danym zawodzie bo inżynierów nie jest za wiele matkoo moj Tż ma wolny piątek a ja do pracki przychodzę
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
karaa ona mowila, ze jej tez ciezko prace znalesc w swoim zawodzie
![]() ja tez nie bede miala czasu dla TZ, ale narazie jestem na niego zla, wiec mnie to nie martwi |
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj to kiepskawao
ja myslałam że to łatwiej będzie znaleśc jak ma sie Takie odpowiednie wykształcenie ale ze mnie gapa aa tam Navi złości przejda zobaczysz i bedziesz tęskniła
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
ja też idę Karaa do pracy w piątek, ale ja się cieszę bo mieliśmy do wyboru, albo pracować w piątek albo odrabiać ten dzień w sobotę 10 listopada i wszystcy woleli nie pracować w weekend. Chyba bym ocipiała jakbym miała pracować 6 dni w tygodniu
|
#4342 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam jakiejś stronki z farbami loreal, ale tak żeby były odcienie pokazane, i nie mogę znaleźć tej, którą miałam ostatnio... A nie pamiętam... Bu. Mama pojechała na zakupy i ma mi kupić, ale jak nie znajdę, to dalej będę miała włosy jak lump.
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
sweet to nie bede sama
bedziemy sobie spamować wy tez kobietki nie pracujące w piątki siedziec na forum i umilać nam czas w pracy o aneczko ja też muszę sobie farbnąc bo mi ostatnio nie poszło
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się edukuję w pracy, mam dziś trochę luzy
![]() I wcinam jabłka ![]() Muszę dietkować ostro, bo mnie przybyło ![]() A może ja tylko to widzę ![]() A gdzie nasza Ines?? Oreganko, a ta promocja jeszcze trwa?? Mi się wydawało że już się skończyła, nic nie było jak byłam tam niedawno.
|
#4345 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Te dwie z ostatniej paczki działają... Fajniusie są... Zasłuchałam się dzisiaj rano i z łóżka nie chciało mi się wychodzić![]() A ja dzisiaj znalazłam jeszcze większą motywację do dietki Aż wstyd się TŻ w nim pokazać I muszę schudnąć szybciutkoQrcze zanosi się na to, że będę musiała w piątek przyjść do pracy
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
byc moze
Cytat:
![]() impreze mam w czwartek, to gdzie ja na 8:30 wstane! ![]() kobiałki, robote mam.. nie chce mi się ![]()
|
|
|
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
która ze mną wtedy pospamuje?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedzę i brzuchol mi się wylewa na spodnie![]() ostatnio się załamałam bo kupowałam jeansy zawsze rozmiar 27/28 a teraz 30 i na 30 długości (kurde kwadrat jestem, kloc piep...) nawet nie chcę wchodzić na wagę ani się mierzyć centymetrem
|
|
#4349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aneczko moze tu ją znajdziesz?? Cytat:
ja z farba czekam, wygladam koszmarnie, mam 10 kolorow na wlosach, ale co tam , twarda jestem! no wlasnie ![]() Misiaczku uuu dobra motywacja, dobra ![]() edit: mi sie ten podoba kurde moze sobie taki walne ![]() bo na to farbowanie do fryzjerki to chyba nigdy sie nie wybiore ![]() oj sama juz nie wiem http://www.kosmetykionline.pl/produc...do-wlosow.html edit2: sweet pewnie marne to pocieszenie, ale ja mam 30/32
|
||
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
hm... 17 a to chyba będe bo wtedy nie mam szkoły
Xal będe Cię wspierała navi nie może lecz napewno mi też sie podoba ten kolorek hihi tylko to do frycka sie wybiorę w grudniu jakos takoś sweet. ja to samo muszę coś ze soba zrobić bo brzuchol mam jak piłka hihi już wszyscy sie ze mnie śmieją misiaczku nie bedziesz sama my ze sweet też bedziemy i navi tylko że od 10 leniuch jeden
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

też miałam tak ostatnio tragedia
po prostu !!!
i potem znowu 3 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Te dwie z ostatniej paczki działają... Fajniusie są... Zasłuchałam się dzisiaj rano i z łóżka nie chciało mi się wychodzić
nawet nie chcę wchodzić na wagę ani się mierzyć centymetrem