|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
i akurat trafilam na swiateczny odcinek...ja wrocilam juz z grobow siedze przy komputerku i popijam ziolka, cos zle z moim brzuchem eh..jeszcze moja ciotka dzis z tekstem..Oj ty chyba przytylas.... No cholera przytylam a co nie moge?? :confused :![]() ![]() Ka.si- foteczki ekstra, a ta gdzie masz te wielkie bryle na nosie i ten kolega obok no genialne miny robił
|
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Ja patrzyłam dzisiaj jak te babki się męczą z indykiem i normalnie tak doskonale wiedziałam co czują
a jak go fajnie masowały Mmm... Ja właśnie zrobiłam z TŻ to: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=166170 i normalnie pycha!I to max 20 minut roboty .
|
#4593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nad tym solarium trzeba pomyslec ![]() Cytat:
![]() ja ide na łososia ![]() i czekam na wasze foteczki
|
||
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale twój łosoś na pewno też . Fotek będzie całkiem sporo ale minie troche czasu zanim bede miala możliwość wrzucenia ich na fotologa.
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
mam przepis na fajna salatke
makaron ryzowy wstazki przygotowac zgodnie z opisem na opakowaniu puszka kukurydzy swiezy ogorek paluszki krabowe wszystko pomieszac doprawidz sosem sojowym rozmieszanym z majonezem (light ) i gotowe
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Mniam, też uwielbiam makaron z tuńczykiem
Kurde muszę iść piling zrobić, a jakos mi tak zimno, nie umiem się zebrać
|
#4597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze masz nasze maile Cytat:
![]() a ja mojego łososia wam przyprowadziłam ![]() wlasnie dostalam smsa, ze o 19 spotykamy sie u kolezanki na nalewke hmm ![]() edit: Vibesko czy to Jolie w Twoim avku? uwielbiam ją widze ze faktycznie sie na ten peelig wybrac nie mozesz ![]() ja nie mam zadnego peelingu w domu musze jakis zakupić
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
navi jak mawia czesio z Wlatców much: samakowa smakowa
![]() ![]() ![]() a moja salatka wyszla super
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe no to super
![]() ide z TZ na cmentarz ehh ![]() buziaki, bede pozniej |
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Navi, polecam peelingi Joanny - są bardzo tanie i bardzo smakowite .My juz bylismy na cmentarzu... Zapalilismy sporo zniczy na pustych grobach + kilka na grobach żołnierzy... Teraz będziemy oglądać "Wpadkę". Bardzo sie ciesze ze nie pojechalam i dzieki temu mialam mozliwosc spedzenia prawie calego dnia z Kochasiem
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wiem, muszę wkońcu swoją fotę zrobić.Zbiorę się teraz przez wolny weekend ![]() Edit: Ines, cieszę się, że wypoczęłaś, tego było Ci trzeba co?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo, nareszcie najwyższy czas ![]() //edit: dodałam fotki kiedy TŻ urzędował w kuchni
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
witam Kochaniutkie
juz wróciłam z cmenatrza , zjadłam i spać mi się chcę są u mnie dwa nieznośne maluszki wariacja na całego pokój w płomieniach bałaganu tż jeszcze nie ma nie wrócił i nie daj oznak życia napisała mu smski i odpisał mi tylko uspokój się jak napisałam że zaczełam się martwic i teraz tak jakos mi smutnoo ... eh... ka.si śliczna jesteś i super przebranie navi super wyglądają usteczka i paznokietki vibesko zbieraj sie i foty dla nas i to raz ![]() ines ale mi smaka narobiłas ale na razie nic nie obie do jedzonka bo jestem na maxa pełna
|
#4604 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć paskudy
![]() Ale pyszności robicie, Navi na Twój makaron to się nakręciłam. Szkoda , że u mnie na wsi nie ma łososia ![]() ![]() A ja obejrzałam sobie film, i mam nadzieję, że jeszcze coś poleci. Jeśli chodzi o peelingi to ja lubię taki pomarańczowy Lirene na celulit. Taki konkretny jest a ja lubię porządne tarcie ![]() Tylko, że np. do dekoltu się nie nadaję. Ale doopka, uda itp. to jak najbardziej. Chyba, że ktoś delikatny jest.Ines lecę oglądać foteczki.
|
#4605 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
najchętniej nagrałabym wam wszystkim cd i powysyłała w bąbelkowych kopartach ... ale to tak może na gwiazdkę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale dzięki ![]() Cytat:
![]() jajcarz jak kabareciarz ![]() hehe teraz jak wszyscy dzwonią lub piszą na GG, to zaczynają cześć gnijąca wróżko ![]() aaaa wiecie co postraszyło mnie w tym domu troche, do tego stopnia, że nad ranem wsiadłam w auto i uciekłam spac do domu byliśmy z TŻtem na grobach zapalić światełka i również na spacerze z aparatem
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak paaachnie.//dziękuję za komentarz
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
hello
wlasnie wrocilam z rozmowy z sasiadami iiiii mam tą prace ![]() hmm no nie wiem, ja chyba kupie ten co zwykle St. Ives brzoskwiniowy. ale te i tak poniucham ![]() Vibesko czekam na Twoje foto jak na gwiazdkę ![]() Ines, od tych lezacych nie moge wzroku oderwac edit: a wiecie co, Ci sasiedzi mi opowiadali, ze zareczyli sie po 3 tygodniach znajomosci ![]() a poznali sie... na cmentarzu to tak w temacie dzisiejszego dnia ![]() i jeszcze ze smiesznych rzeczy, choc to czarny humor. jestesmy u kolezanki, pijemy nalewke (swoja droga nie wiedzialam ze bede miala rozmowe o prace, wiec sobie nie zalowalam ![]() ) a ona mowi dobra to swietujemy! a my sie pytamy: ania, a jakie dzis swieto?? a ona jak to jakie, swieto wszystkich swietych! moze to wstyd, ale ubawilo nas do lez
|
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też czekam na foto Vibeski jak na gwiazdkę . Chyba też tylko jej i Rayne nie widziałam... hihi, może wysłać Ci "leżące" w orginale to sobie na tapete ustawisz (joke oczywiście )Mnie się one podobają kolorystycznie - bardzo żywe wyszły te kolory i to wszystko tak fajnie ze sobą kontrastuje piękny jest ten jesienny las
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam taka nadzieje
przy mnie zachowywal sie jak anioleczek, ale ponoc mam sie nie dac zwiesc pozorom aaaale 9h w tygodniu dam rade ![]() taaak, las pieknie wyglada zeby tak moj podrzutek mnie zabral i porobil zdjecia... ![]() edit: jeszcze tylko 400 postow nasmarujemy i 3 cz trzeba bedzie zaczynac
|
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadnij do mnie to ja Ci z chęcią porobię
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
oooo dzieki!
kochana jestes hej ka.si szajbko ![]() nie chce jutro do pracy.. potem groby, siłownia i godzinka u sasiadow, zeby sie przekonac czy przezyje ![]() ostatniej opiekunce po pierwszym dniu "tata ciezko zachorował", to nie wrozy najlepiej
|
|
|
|
#4612 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór babeczki.
Ines a ja nie dostałam fotek z jesiennego lasu jak co to poprosze siwa-bmw@wp.pl wiecie co ide spać, bo normalnie jakaś zmeczona jestem .... Navi z tymi sąsiadami to fajna historia czasami takie związki trwaja na wieki, niz niejeden z pięcioletnim stażem ![]() kolorowych snow i spokojnej nocy paaaaaaaa ![]() edit: cześć szajbo NAvi ;* przywitałam się i zmykam, bo jutro do pracy na 15 a rano doktor -gin buuu
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Navi, faktycznie podejrzana sprawa z ta nagłą chorobą ojca Jutro sie przekonasz . Ja też idę spać... Dobranoc.
|
|
#4614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to dobrej nocy babeczki! ja tez niedlugo mykam, dzien pelen wrazen jutro ![]() |
||
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
hello babeczki
może dziś uda mi się więcej pospamować, bo koleżanki która centralnie lookała w mój monitor dzisiaij nie ma edit: właśnie weszłam na mojego maila wizażowego a tam 37 maili nie odebranych, dzisiaj przychodzi do mnie facet od kompa i ma mi tą sieć zrobić, więc znowu odzyskam z Wami łączność w domciu ehhh na środowej salsie znowu było to ciasteczko, jejciu jaki on przystojny ![]() czyżby wszystkie miały wolne dzisiaj??
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
helloł
Ale u mnie puchy w pracy, cały urząd nieczynny tylko my pracujemy, co ja będę robić cały dzień ![]() Wczoraj spokojnie minął mi dzień. Aneczko obejrzałam ten film co poleciłaś "1408", nawet troszkę się bałam ![]() Ka.si fajne te foteczki, zazdraszczam ![]() Mam nadzieję, że będziecie tu spamować bo chyba oszaleję
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sweet a co jest z Twoim brzuchem??? dietkujesz też czy nie?
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy na diecie? narazie jem mniej i bardziej zdrowo a od poniedziałku już tak konkretnie.
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dietkuje ostro, ale przede mną trudny weekend- urodzinki siostry, tyle smakołyków będzie
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że w pracy mam węgiel i wzięłam 3 naraz, jak mi to nie pomoże to ja nie wiem aż mnie trzęsie z zimna.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

i akurat trafilam na swiateczny odcinek...ja wrocilam juz z grobow siedze przy komputerku i popijam ziolka, cos zle z moim brzuchem eh..jeszcze moja ciotka dzis z tekstem..
:confused :

pycha!

uwielbiam ją
musze jakis zakupić

są u mnie dwa nieznośne maluszki wariacja na całego pokój w płomieniach bałaganu