|
|
#1111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Akcja: Tyjemy Razem !!
U mnie nie ma opcji na mniej niz 90 cm w biodrach i to mi pasuje. Nie chce miec wiecej.
Czyli mam jesc i wykonywac cwiczenia na nozki i biodra? Dla mnie bomba - zaczynam od dzisiaj ![]() Myslalam, ze poprzez cwiczenia spale kalorie i nie przytyje, ale skoro mowisz, ze Tobie sie udalo to mi na pewno tez Dziekuje Ci bardzo
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ćwiczenia+dodatni bilans kcal = masa ![]()
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że jestem na bilansie dodatnim, w wysokości 1 kg
![]() Mało, ale zawsze coś
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Żeby się tylko utrzymał ten kilogram (i doszły następne ), bo przytyć to mi strasznie ciężko, ale schudnąć żaden problem...Ale taki kilogram cieszy i motywuje
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie witajcie
![]() Pochwale się- przytyłam następne pół kilo!
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj ważyłam się u babci i... 47kg ! ;DD
1 kg więcej
|
|
|
|
#1118 |
|
Zadomowienie
|
a to ja sie pochwale ze trzymam te moje 49
bo raz spadlo jzu do 48 ale syzbciutko nadrobilam ogromny ilosciami mamusinego serniczka :P
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się pochwalę
Od końca sierpnia przytyłam 2 kg.
|
|
|
|
#1120 |
|
Zadomowienie
|
Brawo Ather, wiedziałam ze Ci sie uda
![]()
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję
mam motywację Raz - chcę w końcu zdrowo wyglądać, a w rzeczywistości tak nie było, zdjęcia nie odzwierciedlają wszystkiego... nosić częsciej spódniczki (zakochałam się w nich, a nigdy wcześniej nie nosiłam) - a do nich trzeba miec zgrabne nogi, lecz nie wychudzone... no i kwestie finansowe za każdy dodatkowy kg dostaje 100 zł. jeszcze 2, 3 i będę zadowolona
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w ogóle to nie wiem czy wiesz ale ja juz az 6 dzien nie jem nic słodkiego, zadnego batona ani ciastka
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do barier - ano wyzbyłam się wszystkich, oprócz tych słodyczowych I te mogą pozostać
|
|
|
|
|
#1124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Hurrrraaaa!!!
Gratuluję moja kochana
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1126 |
|
Raczkowanie
|
jak przytyć?
Mam dość nietypowy problem, jestem zbyt chuda i bardzo chciałabym przytyć. Wiekszość dziewczyn chce schudnąć, w każdej gazecie jest masa diet itp, ale nigdzie nie znalazłam porad dla takich dziewczyn jak ja, które chciałyby ważyć o te pare kilo więcej. Jeżeli macie ten sam problem albo dobre sposoby na przytycie to piszcie
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak przytyć?
wejdz na wizażowe społeczności, mamy tam wątek o chudzielcach i chetnie prrzyjmeimy
![]() poza tym na dietetyce jest Akcja! Tyjemy razem! (osobny wątek) Myślę, że warto poczytać i zobaczysz, że twój problem wcale nie jest taki nietypowy
|
|
|
|
#1128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje, że wreszcie przestane byc szkieletem
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek przesuwam na Dietetykę
Tam jest wiele osób, które naprawdę znają się na tym jak dobierać posiłki, aby osiągnąć odpowiednią wagę Życzę powodzenia ! ![]() Zajrzyj tutaj : Zasady odżywiania Dietetyczne FAQ - na pewno znajdziesz wątki dla siebie Ile dzisiaj zjadłam? - znajdziesz tu poprawione jadłospisy (także osób, któe chcą przytyć) www.wizaz.pl/forum/search.php - wizażowa wyszukiwarka, pomoże Ci znaleźć odpowiedni wątek, temat o którym chcesz się czegoś dowiedzieć
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
a ja schudłam 2kg
tyle jem , każdy mówi że przytyłam a tu oo taka niemiła niespodzianka .. i jak tu się zmotywować ?? |
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mam pewien problem.. Odchudzałam się i schudłam sporo, ale niestety troszke przesadziłam i teraz musze z 5 kilo przytyć, niestety mimo, że staram się jeść to jak narazie nie udaje mi się to... Jest to dla mnie duży problem, bo chciałabym przytyć i kontrolować wage po uzyskaniu tej odpowiedniej, a nie znów utyć do rozmiaru takiego jaki miałam kiedyś. Tylko w sumie nie wiem co jeść, żeby przytć troche i zdrowo, a potem przystopować... Może równiez macie takie problemy ? Byłabym wdzięczna za odpowiedź ![]() Pozdrawiam !
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
bloondyna nie przejmuj się tą wagą... może źle była ustawiona albo coś
![]() ważne że inni widzą, że przytyłaś. |
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale będzie dobrze ^^ Ja mam troszkę grubsze nogi, brzuch i górną część rąk Myślę, że jeszcze ok. 4-5kg i powinnam zacząć miesiączkować i wypełnić się tu i ówdzie (ręce, tyłek, biust, ramiona - ten właściwie najpierw musi się pojawić )Tamonita - Jedz poprostu dużo, ale zdrowo. Nie musisz opychać się słodyczami itp. Jak przytyjesz 5kg, przejdziesz na utrzymanie i będziesz się zdrowo, odpowiednio odżywiać to nie wrócisz do dawnej wagi. Wcześniej przypuszczam, że miałaś złe nawyki żywieniowe, dlatego tyłaś.
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
nom też tak sobie tłumacze
..
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..obiecuje ! bedę jadła więcej niż jem ..
|
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, ja nawet nie mam zamiaru opychać się słodyczami czy tłustymi potrawami itp. Bo się od nich odzwyczaiłam.. Ale lekarz kazał mi też spożywać cukry, bo na diecie bardzo je ograniczyłam no i moja mama wzięła to sobie do serca i wpycha we mnie (choć nie codziennie, ale od czasu do czasu) batoniki fitness lub corn flakes, ale w sumie myśle, że od takiego "czasu do czasu" to raczej nie spowoduje UTYCIA, no chyba, że jadłabym paczke np. delicji codziennie Ogólnie Staram sie jeść zdrowo i mądrze, tzn jadam gotowane mięsko, warzywka, itp. ale od takiego jedzenia podobno nie przytyje... tylko będe utrzymywała obecną wage a niestety musze przytyć, dlatego jestem ciekawa jakie Wy potrawy jecie, ile kcal mniej więcej dziennie powinnam spożywać i jak często staracie się jeść ? I niech nikt nie twierdzi, że przytycie jest łatwiejsze niż odchudzanie... Jak dla mnie to odchudzić się było łatwo, teraz jest gorzej... ehhh... ![]() Pozdrawiam !
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Hihi
Trzymam kciuki za Ciebie ^^Cytat:
Nawet tych 5kg nie zauważysz. Ja przytyłam już 7 i wydaje mi się, że wyglądam tak samo. A w dodatku nawet nic nie ćwiczę ![]() I masz rację - schudnąć jest bajecznie łatwo
|
|
|
#1139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja chce chociaz 5 No i przy moich 164cm moja waga wynosi 45 albo niecale 45 Ogolnie moj problem polega na tym, ze pracuje od 6 do 15:30 i mam tylko 3 prezrwy przy czym 2 sa 15 min i nie mam zbytnio czasu zeby sie najadac.Przy czym w pracy spalam to co zjem Ogolnie nie licze kalorii bo nie mam na to czasu...nawet na to zeby przyzadzac skomplikowane dania,Wiec jak mam przytyc :confus ed:
|
|
#1140 |
|
Konto usunięte
|
dolaczam sie bo juz mnie zaczyna wqrzac moj wyglad:
178 cm 54 kg wymiary 79x64x89 cel: przytyc w biodrach!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! potrzebuje motywacji... a wogole to co jecie na sniadanie? bo ja przewaznie nie zdazam... a jak juz to serek danio lub jogbella... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

Myślę, że jeszcze ok. 4-5kg i powinnam zacząć miesiączkować i wypełnić się tu i ówdzie
a niestety musze przytyć, dlatego jestem ciekawa jakie Wy potrawy jecie, ile kcal mniej więcej dziennie powinnam spożywać i jak często staracie się jeść ? 
Trzymam kciuki za Ciebie ^^
Ogolnie moj problem polega na tym, ze pracuje od 6 do 15:30 i mam tylko 3 prezrwy przy czym 2 sa 15 min i nie mam zbytnio czasu zeby sie najadac.Przy czym w pracy spalam to co zjem