|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Nadmiar tłuszczyku po bokach brody,a bronzer?
Witam.
Mam taki oto problem,że ogólnie twarz mam w miarę szczupłą, pociągłą, nie mam pulchnych policzków, no a moim problemem jest to,że tłuszczyk zbiera mi się na bokach twarzy,ale na wysokości brody i ust. Broda też jest moim zdaniem za "tłusta" ![]() ![]() Czy możecie mi trochę poradzić jak użyć bronzera,żeby zatuszować tę kanciatą dolną partię twarzy,chciałabym mieć bardziej wyeksponowane policzki. Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadmiar tłuszczyku po bokach brody,a bronzer?
hmm, szkoda że zdj. nie dałaś, ale może tak (jak i ja się maluję) że skośnie zaczynając od górnej części ucha kierując się ku dołowi ( w moim przypadku ku ustom) ale mówisz że masz tłuszczyk również w okolicy brody to może pociągnąć to niżej ku brody? lub koncząc w okolicy ust a w okolicy brody (tam gdzie masz tłuszczyk) jeszcze dać trochę brązera. To wszystko brązerem.
I w ten sposób (od ucha do ust) podkreślisz kości policzkowe których może nie masz (ja nie mam np i u mnie to ładnie wygląda) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Nadmiar tłuszczyku po bokach brody,a bronzer?
gothika ślicznie dziękuję
![]() Zdjątka nie zamieściłam, bo aparat mi siadł, a dokładniej baterie ![]() bardzo podobają mi się Twoje rady i na pewno przy kolejnym pomalunku skorzystam ![]() Pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.