|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Witajcie dziewczyny
![]() Kulbit absolutnie nas nie uraziłaś, wspieramy Cię całym sercem ![]() Mówię Wam ale mam stracha przed tym weselem, jakoś tak czuję się na cenzurowanym....zwłaszcza ta funkcja świadkowej mam obsesję, czy mój strój będzie odpowiedni i w ogóle....zwłaszcza, że zostawiłam sukienkę mamie a ona uprała ją w wodzie a okazało się, że mozna było tylko chemicznie....Niby twierdzi, ze O.K ale ja się dowiem dopiero w piątek wieczorem o tym....Dostanę paranoi, chyba pojadę do Zary kupic jakąś alternatywę ...i jesli się nie przyda to oddam- mam na to 28 dni..... Ale ta alternatywa powinna byc w fiolecie albo szarym-stalowym...., bo mój Tż ma taki strój do mnie ![]() Vadi widziałaś gdzieś taką kieckę w sklepie w W-wie albo któraś z dziewczyn z W-wy???
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co...mam taka straszna ochote na impreze. wyszalec sie, wytanczyc. no normalnie...az mnie nosi. 2 soboty najblizsze odpadaja ale w nastepna to TZa wyciagne. nawet do reaktora piechota...byle tylko sie pobawic
ide z butami szewca szukac...mzoe znajdzie sie normalniejszy i nie karze czekac 2 tygodnie
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis drugi dzień czuję sie okey O dziwo nie miałam wczoraj ochoty na nic słodkiego Szooook Nie czułam głodu, posiłki były smaczne i sycące
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
zla jestem
dzis na te urodziny idziemy. i jeszcze TZ dzwoni zebym malemu cos kupila. co uwazam on ma gdzies
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten dzieciak do tej pory takiej histerii na moj widok dostawal ze nie tolerowal mnie nawet w tym samym domu. a jak gdzies na spacerze sie spotykalismy to tez wyl i uciekal. wiec teraz jak sie przekonal ze ciocia zla nie jest to zawsze jak go widze to mu daje kindera zeby przypadkiem nie zaczal plakac. a to tez fajnie wyglada, wyciagam reke a on cap za jajko i w nogi
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boskie ![]() Ja nie mam tego problemu - mnie dzieci lubią Chyba dlatego, że ja ich nie i na złość mi robią, a jak się smark na kolana gramoli, to przecież nie pogonię
|
|
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzieci lubię ale nie wszystkie
, czasem sa takie dzieciaki, ze mnie wkurzają i już....podobnie jak z ludźmi, też nie wszystkich się lubi tak samo ![]() Ja w ogóle jestem osobą, która faworryzuje bardzo ale chyba każdy z nas tak ma .... W kazdym razie ja absolutnie nie nadawałabym się na pedagoga ani przedszkolaków ani starszych dzieci, bo byłabym niesprawiedliwa i jak znam siebie miałabym swoich ulubieńców
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to jest tak, że ja antypatii nie kryję I to jest najgorsze, bo faworyzowanie swoją drogą, ale jak kogoś nie lubię, to on to wie
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam okienko do 12.30 wiec jestem w domku
ja tez nie jadam tych instantów i gazowanych bo mnie brzusio bardzo boli ![]() dzis sie pytam mojej promotorki czy jak skoncze robic analizę moich badan, to czy moge jej na konslutacje juz przyniesć do sprawdzenia - ale to pewnie przed swietami dopiero a ona mi na to: przed swietami to ja mysle ze ty juz mi gotowa prace mgr przyniesiesz szok... toz ja jeszcze w polu jestem
|
|
|
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To się nazywa przypadkowy wybór kierunku studiów |
|
|
|
|
#3793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, opowiadam sobie w głowie cała historie o nich a później opowiadam TZowi - a on stwierdza ze ma zone wariatkę ). Jak mozna kupic sos do spagetti w proszku zamiast puchę pomidorów, przyprawy cebulke i sosik gotowy. Albo zupy w proszku .No jak dla mnie masakra. Ja po takim jedzeniu mam wzdęcia, bekawki i normalnie głowa mnie boli. Ja nie mam żadnych problemów z zębami. Raz do roku chodze do dentysty i zazwyczaj błagalnym tonem mówię " ciociu na proszę znajdz jakakas dziurkę, choć małe borowanko zrób" - zazwyczaj z borowanka nici bo zęby zawsze zdrowe.Cytat:
![]() ![]() Cytat:
. Najczęsciej jest to ochota na colę light
|
|
#3794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hania ![]() Kiedyś w markecie facet przede mną kupowął jakiś bylejaki keczup, ale nie przypilnował i kasjerka go nie skasowała - spieszyło mu się i zaczał mówić, że to moje Spojrzałam na niego, na swoje zakupy i zapytałam "Czy ja wyglądam na kogoś, kto je takie rzecz?"
|
||
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
obrone?? nie wiem... chciałabym na poczatku czerwca (bo wczesniej raczej nie da rady)
|
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja się wyłączę na jakieś pół dnia, jadę na spotkanie a przy okazji moze uda się zaliczyć jakiś sklep z sukienkami
|
|
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to jest oglądać na stronach ciuchy... |
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w Biedronce sa takie fajne tablice kolorowe, na których można rysować i za chcwile przejechać i znika. Kosztuje chyba 20 zł. Moja chrześnica to uwielbia, bo może pisać, rysować, są do tego jeszcze jakieś foremki, ze można kształty odrysowywać. |
|
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() . Po co niby miałabyś miec pracę napisana już w grudniu. Kwiecień spokojnie wystarczy. Bedziesz miał jeszcze czas do czerwca na poprawki .
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaram sie jakos wyrobic aby choc na koniec semstru - luty - jej oddac
|
|
|
|
|
#3801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja oddawałam po rozdziale, dostawąłam szybko zwrot pracy i mogłam na bieżąco korygować dalszy ciąg pracy... Ale coś mam wrażenie, że promotorka ma duuużo seminarzystów, co? Edytowane przez hihi Czas edycji: 2007-11-13 o 11:12 Powód: Ortografia :D |
||
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobreMój TŹ kiedyś jadał zupki chińskie bo mu mama dawała w paczce z domu. No i jak to zobaczyłam to mu powiedziałam co tam ,,siedzi" i powiedział mamie, żeby już mu tego nie dawała sukces.
|
|
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
ale my jej co zajecia mówimy co mamy, pomaga nam analizowac dane. jest bardzo fajna
![]() w tamtym semstrze czytaliśmy jej teorie i mówiła co dopisac. a teraz powiedziała, ze chce juz całość, bo bez sensu znowu jej dawac po rodziale, skoro z nami to sama robi poza tym w analizie musi sprawdzac wszytsko z teoria i metodologia wiec cała praca jest jej konieczna ![]() ale w sumie taka mobilizacja jest fajna. ona nie powiedziała, ze mam jej dac przed swietami, ale ze jak bede dawała to zeby juz cała i ze wierzy ze przed swietami sie da
|
|
|
|
#3804 | ||||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Kulbitku - ja się nie poczułam urażona raczej się martwiłam, czy nie uraziłam Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i się nie martw zupełnie ![]() Cytat:
ale mnie to tam cieszy, bo uwielbiam je z wzajemnością
|
||||
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
A ja, co byście nie mówiły
, mam czasem chęć na takie śmieciowe żarcie, typu zupka chińska, kebab czy coś z KFC I zjadam wtedy takie świństwo a potem na długo mam spokój Ale jako regularne dania obiadowe zupek w proszku nie stosuje hahahha i dziwię się ludziom, którzy to robią..
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie dziś wkurzył jeden z pracowników. Warczę. Ma tupet. Takich ludzi nie znoszę i wtedy budzi we mnie taka chęć zemsty. Skorpionką jestem.
chyba udam się do szefa i sobie pogadamy....
|
|
|
|
#3807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koszula ma ze 3 lata... a mi wszyscy jaka to ja modna dzis i gdzie kupiłam, bo boski odcien No normalnie nie pomyślałabym ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3808 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak to d...zbita. delikatnie mowiac jestem wsciekla poszlam z tymi butami i sie okazalo ze szewc ma we wtorek zamkniete. zabawki tez nie kupilam chociaz oblecialam pol miasta.i mam to gdzies. jeszcze TZowi lojalnie napisalam ze nawet niech nie probuje mi z tego powodu wyrzutow robic bo mu sie dostanie ![]() przynajmniej nie wydam kasy odlozonej na ksiazke. tez mam prawo do jakiejs przyjemnosci. co kase mam to sie okazuje ze jest jaksi "wazny" wydatek i leci. a jak juz poszlam do sklepu to ksiazki nie bylo ![]() chrzanie, odkladam teraz kase i od razu kupie ze 4 ktore juz od dawna za mna chodza. i tez mam gdzies czy to sie TZowi podoba czy nie. znaczy wydawanie kasy na jak to on okreslil : niepotrzebne rzeczy. lubie czytac i juz. to nie moj problem ze mu sie to nie podoba, niech spada no przepraszam, ale mnie ponioslo troche
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze kolor niebieski lubię, szary i czarny
i czasami troskze różu i czerwieni ![]() ale nienawidze zielonego... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

mam obsesję, czy mój strój będzie odpowiedni i w ogóle....zwłaszcza, że zostawiłam sukienkę mamie a ona uprała ją w wodzie a okazało się, że mozna było tylko chemicznie....Niby twierdzi, ze O.K ale ja się dowiem dopiero w piątek wieczorem o tym....Dostanę paranoi, chyba pojadę do Zary kupic jakąś alternatywę ...i jesli się nie przyda to oddam- mam na to 28 dni..... 

dzis na te urodziny idziemy. i jeszcze TZ dzwoni zebym malemu cos kupila. co uwazam on ma gdzies

Ja mam zdrowe zęby - jak Twój TŻ
dobre