|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
|
|
|
|
#3812 |
|
*sportaddict*
|
lubię też czarny, czerwony i biały
|
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie uraziłaś![]() Hahhahah Teraz to ja się trzymam podwójnie Nie najdzie mnie! Ty wredziochu
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubie czarny, zielony, czerwony
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
przeczytałam cały watek Flofferka i jestem strasznie przygnębiona ![]() Niczego w życiu nie możemy byc pewni
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Wieemmmmmmmmmmmm
A ty wiesz, jaka jestem tobie za to wdzięczna
|
|
#3818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale coz samo zycie.. Bedzie jeszcze szczesliwa![]() Ps. Ja lubie: Bialy, czerwony, brazowy, niebieski, czarny, khaki i wiele innych kolorkow
|
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
a ja smigam na praktyki
do szkoły..wiecie cos od kiedy TZ mi powiedzial o tym slubie to jakas taka szczesliwa chodzę, non stop sie usmiecham itp.
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to ja lubię wszytkie kolory ![]() W szafie mam przewagę bieli, brązów, czerni, czerwieni, zieleni a ostatnio tez się zafioleciło ![]() Jakoś tak mam że zimą zakładam bardziej stonowane kolory, a w lato jaśniejsze (turkusy, róże, żółcie). Marzy mi się szary sweterek Może jutro kupie bo ide z mamą na zakupy ![]() A zapomniałam wam napisac że wkoncu kupiłam ta sukienke, czekam na przesyłkę
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#3821 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super ze sie na nia zdecydowalas, bo jest sliczna bedzie na lato..Albo jakas imprezke domowa, na gorace klimaty![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
![]() Cytat:
khaki i inne takie nie dla mnie sa.Cytat:
|
||
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
. Fiolet to chyba jedyny kolor którego nie toleruje. Na kims i owszem ale sama nie załoze ![]() Szary sweterek chodzi za mną juz od sierpnia- maz stanowczo zabrania .No to sobie Natali razem czekamy- ja na botki
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Praca magisterska jest dla mnie jeszcze abstrakcją. Mam na to czas
![]() Ja dzieci uwielbiam a mimo to, nie studiuję pedagogiki. W zeszłym roku pracowałam jako niania. I po prostu serce mi się krajało jak musiałam zakończyć tą pracę, bo zakochałam się w moim podopiecznym. Sanetka jak znam dzieci to cieszą się z każdego prezentu jaki dostają... no może poza ubrankami. Jak chłopiec ma 4 latka to może jakiś resoraczek ![]() Zupek instant nie jadam a sosy robie podobnie jak niektóre z Was sama. Nie zajmuje to wcale dużo czasu, a przynajmniej wiem co jem Jak sobie pomyślałam o pomidorach to wiem co dziś zrobie na obiad: toskańską zupę pomidorową pachnącą bazylią![]() Powiedzcie mi, bo przyznaję, ze nie mam pojęcia co to jest ta dieta SB? ![]() W zeszłym tygodniu byłam chora i mam właśnie powikłania w postaci bólu ucha:/ jak nie przejdzie do jutra to idę do laryngologa. Zapewne jak zwykle na płukanie uszu. A poza tym zapisałam się do fryzjera na jutro czas zaprowadzić porządek na głowie bo znowu zapuszczam włosy.
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
I właśnie dlatego sama robię to co jem - bo wiem jak zostało zrobione
![]() Mąż sie śmieje, że najlepiej bym się czuła, jakbym i warzywa sama hodowała, miała nadzór nad produkcją nabiału itd ![]() Cytat:
![]() P.S. Ja też zapuszczam włosy. P.S. haniu dlaczego Mąż zabrania szarego sweterka? Ja mam jeden i jest cudny
|
|
|
|
|
#3827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko teraz kombinuje jakie do niej butki pasują, moze pomożecie ?? Cytat:
Nie wiem czemu, ale teraz sie w nim zakochałam, jest piekny. Kupiłam sobie bluzeczkę na allegro włąśnie fioletową ma duży dekold, pod nią zakłądam białą koszule z krótkim rekawiem, powiem nieskromnie ze wygląda to super ![]() Cytat:
To fajnie nie będę samotna w czekaniu, a strasznie sie niecierpliwie Kiedy spodziewacie sie przesyłek?? Ja tak licze ze w czwartek mi już paczka dojdzie
Edytowane przez natali86 Czas edycji: 2007-11-13 o 12:56 Powód: przeklete literówki |
|||
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
napisalam do TZa ze zla jestem to mi teraz spokoju nie daje, ze co sie stalo.
wlasnie dostalam smsa: no powiedz co wiec odpisalam: co
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas sielanka
Wczoraj od razu po pracy pojechałam wymieniać kożuszek, bo na dole był troche nierówno uszyty. Przy okazji okazało się, ze do Cameui przywieźli kożuszki z poprzedniego roku za 140 zł. Po przecenie. No i zaczęłam mierzyć te kożuszki. W Promodzie za 500, a Cameui za 140 zł- jest różnica... Zaczęłam sie podpytywac babeczek w przymierzalni. Jakieś nastolatki radziły wybrac ten za 140, ale mi sie wydawało, ze mnie pogrubia. No i na szczęście trafiła sie taka ,,super-zadbana" 40-tka. No i ona utwierdziła mnie w przekonaniu, ze lepiej wydać 500 zł, bo ten drugi to ma futro jak ze spranej myszy Kożuszek wymieniłam i teraz lezy ekstra. A teraz najważniejsze: tak się zajęłam tym mierzeniem że nie słyszałam jak mój TŻ dzwonił- 3 razy. Oddzwaniam po 2 godzinach, a on sie pyta kiedy wrócę, bo już ostrugał ziemniaki, zrobił surówkę i na mnie czeka z obiadem. Przecież miał iśc na trening, więc mówię nie czekaj. A on na to, ze już nie zdąży, ze czekał na mnie z obiadem. Nawet nie był zły jak wróciłam. Tylko mówi: najważniejsze, ze wymieniłaś i jesteś teraz taka rozpromieniona ![]() P.S. kupiłam też kostium kąpielowy...bo był po przecenie ![]() Normalnie sielanka. Kocham mojego tygryska
|
|
|
|
#3831 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
przecież Twój tż nie ma szklanej kuli i nie wie, co Ci się kotłuje w głowie ![]() nie nakręcaj się, tylko wyjaśnij mu spokojnie o co Ci chodzi, jestem pewna, ze nie miał pojęcia, ze to dla Ciebie problem
|
|
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rosną z prędkością 3-5 cm na 1,5 miesiąca Dobre do zapuszczania![]() Haniu mój mąż też mi ostatnio nie pozwolił kupić szarego sweterka
|
|
|
#3833 | |
|
Zadomowienie
|
Ja tez tak sie cieszylam jak Wy jak zamowilam sobie worki do odkurzacza
Cytat:
![]() ![]() Ps. Dziewczyny czy ktoras z Was tak miala, ze nosila takie dluzsze kolczyki i powiekszyly sie Wam dziurki w uszach? Ja jakis czas kupowalam sobie takie kolczyki wiadomo nie za ciezkie ale dlugie, jakies wiszace i niestety teraz mi sie dziurki w uszach powiekszyly i nie moge neiktorych nosic bo wypadaja Nawet przez jakis czas nie nosilam kolczykow wcale ale to nic nie daje Ech niektore kobiety kola wielkie i ciezkie kolczyki nosza, a ja jakies delikatne uszy chyba mam
|
|
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogę jak Ty to robisz ze rosną w tak zastraszającym tempie??
|
|
|
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz chcę klasycznego boba ![]() O co chodzi z tymi sweterkami? Ja poszłam, kupiłam sama, nałozyłam do czarnej koszuli i Mężowi się podobało, szcz. jak oczy na smoky zrobiłam
|
|
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze jak mowie: no powiedz cos to mowi "cos". zreszta juz w 1 smsie napisalam czemu jestem zla wiec wie
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3838 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ja mojego Tż też nie pytam o zgodę, bo to w końcu ja będę nosić, a ostatecznie i tak wychodzi zawsze ładnie to samo z włosami, nie chcial, żebym przyciemniala, a potem żałował jak jaśniały itp... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
a mi wlosy bardzo wolna rosna, garsciami wypadaja i strasznie faluja. wszystkim sie to podoba tylko nie mi dlateog czasem prostuje.
a co do ciuchow kupuje co mi sie podoba. nawet jak TZ kreci nosem-wazne zebym ja sie dobrze czula
|
#3840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj tez tak sie czasem droczy ze mna ![]() ![]() Dobrze ze mu powiedzialas co cie tak zezloscilo Gold fish Cos widac ze sloneczko zaczyna wychodzic A ja chce miec grube wlosy i zebym nie musiala myc co 2 dni bo mi sie przetluszczaja i potem przyklapniete sa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

By się przydał 
raczej się martwiłam, czy nie uraziłam Ciebie
Wiesz, że wspieram Cię całym sercem!

Nie wiem czemu, ale teraz sie w nim zakochałam, jest piekny. Kupiłam sobie bluzeczkę na allegro włąśnie fioletową ma duży dekold, pod nią zakłądam białą koszule z krótkim rekawiem, powiem nieskromnie ze wygląda to super
przecież Twój tż nie ma szklanej kuli i nie wie, co Ci się kotłuje w głowie