|
|
#3841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy Wam pisałam - po przeprowadzce do Męża okazało się, że możemy bez problemu ubrać się "tak samo" - mamy podone kolorystycznie żakiety/martynarki, garnitur/komplet, koszule w podobnej kolorystyce itd Pewnie wynika to z faktu, że obydwoje mamy ciemną cerę, oczy, włosy i dobrze wyglądamy w podobnych kolorach, ale jakby nie patrzeć - kupowaliśmy ciuchy niezależnie, zanim się poznaliśmy
|
||
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez sie przetluszczaja szybko. co 2-3 dni myje. a wiecie ze TZ nadal ma ta malinke. sie postaralam
|
|
#3843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak ja to robię Ja nic nie robię Włosy mam zdrowe i odzywione , zawsze rosły szybko, ale od jakis 3 lat to już całkiem na potęgę Wysysaja może wszystkie wartościowe rzeczy ze mnie, bo skóra i paznokcie juz sie tak ładnie nie prezentują![]() Cytat:
Może to i dobrze, bo zawsze mam dosyć świeże cięcie Ja teraz mam boba z grzywką Od kilku miesiecy go już mam![]() Nie wiem co z tymi sweterkami Mój mąz nie lubi jasnego szarego mówi, ze to taki babciny kolor Od razu mi powiedział żeby tego turkusu nie brała bo w tym różu bedzie lepiej Miał racje skubaniec![]() A ja w sumie chyba też wolę bardziej intensywne kolory, nasycone.. Uwielbiam czerwienie, śliwki, bordo, bakłażny, czekoladowe brązy, fiolety i grafity (czyli szarość ), ale też róznego typu zielenie..
|
|
|
#3844 |
|
*sportaddict*
|
oj, dziewuchy, dziewuchy, jak Was dobija mycie co 2-3 dni, to ja Wam powiem, że bardzo bym chciała myć co tyle, a nie codziennie
zwłaszcza moje długie.ale teraz mam fajny szampon i odżywkę Pantene Restoratives, więc dorabiam sobie ideologię, że och, ach, dbam o włosy i mniej mi się nie chce
|
|
|
|
#3845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Szary dla mnie to taki nienajjasniejszy, ale jak się go zestawi z fuksją, śliwką, czy czarnym to naprawdę super może wyglądać ![]() Cytat:
![]() I od zawsze myję włosy codziennie, tylko rano - razem z prycznicem - inaczej z domu nie wyjdę Ale ja to obsesyjna jestem - jak się codziennie ze 3 razy niewychlupię to jestem chora Ale ja wodne stworzenie
|
||
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze o ciuchach:
zalozylam wczoraj jakas bluzke z dekoltem. TZ malo sie nie zaslinil. to mowie mu ze moge kupic takich wiecej a on ze sobie nie życzy zebym tak sie pokazywala wszystkim. uspokoil sie jak powiedzialam ze to dla niego ![]() wiec jutro ide do lumpka, moze cos fajnego znajde
|
#3847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edit: zartowalam No widzisz to rozumiesz mnie doskonale z tymi wlosami ![]() ![]() Tylko daj mu sie przutulic, zeby ta zlosc nie przeszla na niego ![]() I spedzicie milo wieczorek
|
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vadi, ja tez nie pytam męża o zgodę, ale o opinię Zresztą on te opinie wypowiada sam z siebie Cieszy mnie to, bo liczę się z jego zdaniem bardzo
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i kozaki pod spodniami
|
|
|
|
|
#3850 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() po prostu z doświadczenia wiem, że czasem mężczyźnie ciężko jest sobie wyobrazić ubranie na ciele, z dodatkami etc. i potem efekt bywa dla nich zaskakujący
|
||
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tym spedzeniem to troche gorzej dzis. chociaz juz wczoraj mnie odprowadzil pod dom a potem mina zbitego psa i tekst: moze zotane na noc. nie zostal ale zapowiedzial ze dzis to juz na pewno-tylko ze ja nie chce
|
|
#3852 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wygląda to strasznie...Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tz to dziwne stworzenie
Jka idzie ze mną na zakupy to jest cierpliwy, wszedzie ze mną pójdzie, nie złosci się że mierzę, kolejną bluzkę, idzie ze mną tam gdzie chce i pod tym względem jest super ![]() ale, kiedy już wacham miedzy np dwoma bluzeczkami i pytam się go w której mi lepiej, która łądniejsza, która radzi wziąśc to odpowie że "on sie nie wtraca bo to ja mam w tym chodzić i mi ma sie podobac, jak się nie moge zdcydowac to najlepiej żebym sobie wzieła obie"juz ta jego postawa mi niepasuje Bo jesli ide z kimś na zakupy, to oczekuję, porady, doradzenia, tu mój Tz jest niestety niepomocny Np wczoraj jak kupowałąm spodnie mierzyłam dwie pary, obie mi sie podobały, nie mogłam się zdecydować, to Tż powiedziała to wezmy dwie pary przydadzą Ci sie!
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak![]() Moze i masz rację z tym wyobrazaniem sobie całości.. ale i tak polegam na moim mężu
|
|
|
#3855 |
|
Zadomowienie
|
Starucha sie odezwala
No nie moge![]() Nie chcesz teraz, a potem kto wie moze zmienisz zdanie ![]() I wyjdzie z tego mily wieczor a moze i namietna noc ![]()
|
|
|
|
#3856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dalej wygladam jak idz stąd![]() Cytat:
. Mężus uwaza zę w szarym wygladam smutno i szary w ogole do mnie nie pasuje...jako że on ma duzo lepsze oko ode mnie, zna sie na modzie o niebo lepiej ode mnie i jest specem normalnie od imegu posłuchałam i nie kupiłam .Ja nie mam pojęcia kiedy moga botki dojsc, bo jest to druga rzecz która kupiłam w internecie (pierwsza to zaproszenia slubne). Niecierpliwię sie okrótnie. TZ się ze mnie smieje ze od piatku tylko o tym mysle i nie da sie ze mna dogadac. ![]() no i tak ma byc ![]() ...a Twój czemu jest anty???
|
|
#3857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tez tak. zawsze jest: wez obie. czasem daje sie skusic a czasem wybieram ktoras i juzCytat:
![]() a i tak jestesmy mistrzami w spaniu na jednoosobowym lozku tak zeby sie nie budzic a spokojnie wiercic itp.
|
|
#3858 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() [i cały feminizm poszedl się .... no Cytat:
![]() i też jestem uzależniona od all ![]() a na włosy w złym stanie polecam Wam naftę kosmetyczna - w aptece za parę zł - trochę śmierdzi, ale nigdy mi tak włosy nie lśniły i nie były takie mocne jak po niej ![]() aha i ja używałam jej do ostatniego splukania włosow [parę kropel na miskę wody ]
|
||
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Hahahha chyba jestem tu najstarsza.. ale nie chwalę się tym, bo mnie jeszcze zaczniecie "ciocią" nazywać i wyrzucicie ze swojego grona.. a tego bym nie przeżyła
Pisałam dalej, bo wg. niego to babciny kolor ![]() A twój czemu na nie? Cytat:
Zresztą mnie feminizm nie kręci
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-14 o 03:02 Powód: proszę edytować swoje posty! |
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie czytam o SB i powiem, że podziwiam te z Was, które stosują się do jej zaleceń
![]() Ja I fazy bym nie dała rady przejść Zakazanych jest wiele produktów, które uwielbiam![]() Za to od paru dni znowu ćwiczę i powiem, że czuję się lepiej dzięki temu
|
#3861 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
ahas...no ze mna to nie tylko dogadac ale i dopisac nie da się ostatnio.
Bo zem w szarym brzydka
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma to tez swoje plusy ![]() Tz zawsze chce żebym miałą to co mi sie podoba, nawet jesli drogie, ale mi sie podoba to on mi to kupi i nie mam patrzeć na cene. Ja nie jestem rozrzutna i mając wybór dwa sweterki które mi się podobają to zawsze wybiore tanszy To wyniosłąm z domu rodzinnego.
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#3864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to dopiero 2 dzień Więc trudno mówic o jakichkolwiek sukcesach..Cytat:
A jeśli równouprawnienie szeroko pojete to feminizm,to jestem feministką. Al dla mnieo to był feminizm 100 lat temu.. chociaż może u nas nadal, jednak.. W kazdym razie jestem za równością globalnie we wszystkich sferach naszego zycia, nie ma gorszych czy lepszych z założenia, jak dla mnie..
|
|
|
#3865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Lubię jak mi Mąz mówi "Kochanie, weź sobie te kozaczki, no 600zł, to 600zł, ale stylowe, gustowne i widzę jak Ci się oczka świecą, ja zapłacę" |
||
|
|
|
#3866 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
albo jak czytam/słyszę, że para zamieszkuje ze sobą i facet oczekuje, ze jego kobieta będzie po nim sprzątać, prać, gotować mu obiady i prasować koszule bo jest kobietą i to jej oczywista rola, to żaluję, że nie mam pozwolenia na broń ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś blondynką, moż efaktycznie szary to nie do końca twój kolor.. ale żeby od razu brzyda!!! Wstydz sie
![]() Cytat:
|
|
|
#3868 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
znam za to jedną parę, w której mężczyzna wylicza swoją ukochaną (?) co do 10 gr.
|
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do równouprawnienia jestem za chociaż lubię gdy mężczyźni przepuszczają w drzwiach itp. sprawy i nie wyobrażam sobie, zeby to ja miała faceta przepuszczać Seksmisja też nie dla mnie jednak panowie są nam potrzebni dla równowagi
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
No co?
Kiedyś coś bąknęłam, że mam brązowe kozaki wysokie, to jakieś płaskie by się przydały... i To Mąz mi je wypatrzył w jakimś katalogu , przytakneła, ale jak zobaczyłam cenę, to A on, że kupić, kupić, bo naprawę boskie ![]() To co ja będę sie broniła jak tak bardzo chce mi zrobic prezent? ![]() Cytat:
a jak ma mi kupić, to "cena nieważna, ważne, że ślicznie wyglądasz" I nie ma żadnego argumentu, bo i tak kupi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

to samo z włosami, nie chcial, żebym przyciemniala, a potem żałował jak jaśniały itp... 

i zebym nie musiala myc co 2 dni bo mi sie przetluszczaja i potem przyklapniete sa
Ja nic nie robię
O co chodzi z tymi sweterkami? Ja poszłam, kupiłam sama, nałozyłam do czarnej koszuli i Mężowi się podobało, szcz. jak oczy na smoky zrobiłam
zwłaszcza moje długie.

A dalej wygladam jak idz stąd