|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część IV
a ja czekam na 4 flaszeczki, z czego na 2 juz prawie 3 tygodnie
![]() poki co upolowalam pryzmy Givenchy wyczekiwane od paru miesiecy |
|
|
|
#512 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki
i zamówiłam zestaw Hermessence : Ambre Narquile, Vetiver Tonka, Rose Ikebana, Poivre Samarcande, 4X15ml Dzisiaj na Allegro zalicytowałam Teint de Neige Villoresi, mam nadzieję ,że Tż będzie pobłażliwy, w końcu ósmego grudnia mam urodzinki
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie juz krew zalewa z pocztą polską
Ile można czekać? Dlaczego priorytet idzie ponad tydzień??? Dlaczego giną przesyłki??? To jest skandal, że nie mamy wyboru U mnie na poczcie w okienku pracują bardzo miłe i uczynne Panie, nie mogę narzekać ale to co dzieje się na rozdzielniach, to ręce opadają. Przecież taka paczka z Warszawy wyjeżdża pociągiem jeszcze tego samego dnia, po południu jest w rozdzielni w Gdańsku, na litość boską czy potrzeba aż tygodnia, żeby trafiła do właściwego rejonu??To samo z przesyłkami kurierskimi, dlaczego nie dbaja o kienta?? Nie zostawiaja awiz, nie przyjadą z paczką po południu. Koniec końców jeździłam sama odbierać paczkę do kuriera. Siet, dupa jasna
|
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak je dostaniesz koniecznie zdaj relację w Ostatnio testowałam
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno
aby przesyłka do Ciebie dotarła. No i masz rację, że to, co dzieje się w rozdzielniach PP to jest skandal. Moja ostatnia zaginiona paczka wyszła z Krakowa i potem ślad po niej zaginął. Jeszcze o ile jestem w stanie zrozumieć, że mały list może się gdzieś zawieruszyć (choć to też oczywiście niedopuszczalne), to jak można przeoczyć pakunek 50x35x20 ![]() najpewniej teraz ktoś inny - np. żona gościa z rozdzielni - pomyka w moich kozakach
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to listonosza pod adresem domowym mam gnoja. Nawet jak jestem w domu, muszę swoje odstać na poczcie, bo tylko wrzuca awizo. Tydzień temu mąż go spotkał w drzwiach klatki i spytał o list, facet odburknął, że ma. Mąż sobie poczekał myśląc, że gość idzie do torby, którą zostawił przy schodach, a ten poszedł w cholerę... Składaliśmy reklamację. Naczelniczka odp. że ona nic nie zrobi bo ma słowo nasze przeciw słowu listonosza i nie ma powodu zakładać, że on kłamie, a wg jego wersji został zaczepiony o ten list na innym końcu osiedla gdzie nie miał już obowiązku reagować. Zrobiła się wolna amerykanka, zero szacunku dla klienta. A ostatnio trafiliśmy na kuriera (z UPC) z jakimś tajemnym numerem telefonu. Chcieliśmy zgłosić, że nas zastanie po 16ej, ale babka z firmy nie zgodziła się podać do gościa namiaru. Co lepsze pow. że ona nie ma obowiązku pośredniczyć i sama też nic nie przekaże. Szczena mi opadła. Awizo zostawia mi tylko kurier z GLS. Reszta nie. Jest fatalnie.
|
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
To rozumiem, że jakby ową panią naczelniczkę jakiś zbir gwałcił, a przechodzący policjant poinformował, że niestety, ale to nie jego rejon i nie ma obowiązku reagować, pani przeprosiłaby go za zawracanie głowy i czekała, aż się zjawi ktoś z tego rejonu...? Ludzie, co za paranoja, w ogóle jak można sie tak odezwać do klienta. Przecież taka odzywka to czysty kretynizm. Czy niektórzy nie myślą, zanim otworzą usta?
|
#523 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Co z tego, że następnego dnia paczka jest w rozdzielni w Warszawie, jak na poczcie w moim rejonie (a specjalnie podaję wszędzie adres do pracy, żeby sie awizem wyłgać nie mogli) tłumaczą się, ze nie mają pracowników do roznoszenia przesyłek. To po kiego grzyba ja płace dodatkowo za priorytet, jak i tak potem czekam do us... j śmierci, aż łaskawie ktoś raczy mi tę przesyłkę nie wiadomo kiedy doręczyć?!
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Mój listonosz tez przynosi awiza a przesyłki odbieram sobie sama
W sumie to juz mi to wisi, tylko chciałabym móc je odebrać. Najczęściej tego samego dnia nie wydają więc dodatkowo muszę czekać jeszcze jeden dzień. Nie no pochlastam się Jeszcze zaraz święta więc zupełna masakra będzie na poczcie. Chyba się wstrzymam do stycznia z zakupami w sieci
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc to się boję, bo jak ten gość będzie taki cwaniak jak jest cham (otwierasz drzwi, mówisz dzieńdobry, a tu cisza, gość Ci podaje kartkę do podpisania, mówisz dowidzenia, a on się odwraca i idzie - takiego idioty to jeszcze nie widziałam), to po dwóch zdaniach dostanie w dziub i dopiero będzie dym. Tymeno - kłóć się o nie wydane paczki. Oni mogą ich nie wydać, jeśli listonosz/paczkowy ma je przy sobie. Ale jeśli nawet nie puka tylko wrzuca awizo tzn. że ich gnojek nie zabrał. Wtedy mają je na poczcie i powinni wydać. Jak są priorytety ja zawsze robię dym. I zawsze dostaję. W końcu po to za nie dopłacam. :/ Homyku - przykro mi. Pamiętam te kozaczki. Ciekawe rzeczy się dzieją w tej uroczej instytucji.
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe rzeczy, fakt Ja gdzieś niedawno, czytałam, że PP chce podać do sądu InPost za doklejanie metalowych ciężarków do przesyłek, bo przecież oni, czyli PP mają ustawą zagwarantowane prawo do tych małych przesyłek. Żenada normalnie
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Mi na szczęście przesyłki zawsze dochodzą, a to, po jakim czasie, to już inna sprawa. Polecony z próbką zapachu dotarł na południe Polski po około tygodniu, co jest w miarę OK, ale tydzień czasu albo dłużej przy priorytetach - tego nie rozumiem.
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż odebrał Pradę
W kartoniku jest brązowa pompka To chyba jednak Prada Intense Doszły tez próbasy Gucci by Gucci i Stylessence Zmykam już do domu na testy
|
|
|
|
#531 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymeno, super
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak czytam o Waszych przeżyciach pocztowych
to mnie ciary przechodzą po plecach i mam zwidy, że mi też się coś takiego przytrafi. Jak dotąd, całe szczęście wszystko szybko do mnie dochodzi a priorytety przeważnie na następny dzień (odpukać) ![]() Teraz muszę powysyłać kilka paczek z perfumami i aż się boję. Gratuluję Wszystkim nowych nabytków
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jest sie czego bac.Wysłałam perfumy 18.10 i amen.Złozyłam reklamacje po 14 dniach i czekam juz ponad tydzien kolejny na odpowiedz.Dom wariatów.
Prada, Prada, zawróciła mi w głowie ![]() Poki co czekam, by paczuszka z wylicytowanym Liberte doszła szczęsliwie. Wszystkim gratuluje łupów
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim bardzo serdecznie gratuluje, a w szczegolnosci
Nevadzie pieknego zestawu Hermessence - czekam na opis wrazen z testow tymenie - Prady Intense - rowniez bardoz prosze o relacje z testow
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawo, Contax, Mariola ślicznie Wam dziękuję
Własnie sie psikam za pomocą pompki Bardzo stylowy ten flakon a pompka pięknie rozpyla Dzisiaj się spsikam od stóp do głów
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nigdy nie mialam takiego ustrojstwa ![]() No to pewnie do Warszawy doleca piekne ambrowe aromaty
|
|
#538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2007-11-19 o 18:48 Powód: lit. |
||
|
|
|
#539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To znaczy podobalo mi sie do czasu, bo w PP elixir wlasnie mi sie ta pompka rozsypala i teraz skazanam przelewac do atomizerkow.
|
|
#540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

i zamówiłam zestaw Hermessence : Ambre Narquile, Vetiver Tonka, Rose Ikebana, Poivre Samarcande, 4X15ml 

aby przesyłka do Ciebie dotarła. 
gdzie nie miał już obowiązku reagować.

Bardzo stylowy ten flakon a pompka pięknie rozpyla