|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienie Nowe Flowerbomb EDP 50 ml !!!!
Cytat:
Nevadko kochana ,masz tyle wspanialych perfum ze gdybym to ja miala sie wymieniac wzielabym ktorys w ciemno ,bo nie ukrywam ze znam tylko Euphorie i city glam Ale z moja mama bedzie ciezej bo na pewno bedzie sie bala brac w ciemno Myslisz ze Caron Miss Rocaille i Tous Touch dostane gdzies w perfumerii do przetstowania? Chcialabym mniej wiecej zobaczyc jaki to jest zapach...a moze mglabys opisac Caron Miss Rocaille ,czy jest podobny do jakiegos zapachu i to jest EDT tak ??Przepraszam ze tak marudzę ale musze znaleźć cos co bedzie sie jej podobalo w 100% ,miala zakupic sobie Addict ,a ja ja namowilam na Flowerbomb (ktory nie przypadl jej do gutu) i teraz jest mi glupio i chce cos znaleźć co by jej sie podobalo i najwazniejsze bylo trwale ![]()
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czy Elixir jest tak samo trwaly jak klasyczne pure poison,bo czytalam ze ta wersja jest bardzo ulotna.....?
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wklejam Ci opis Miss Rocaille z jednej ze stron internetowych: ''Miss Rocaille 2004 rok- zapach świeży, kwiatowy, kojący, perfekcyjnie skomponowany bukiet kwiatów zabarwiony frywolną nutą egzotyczną. Styl naturalny, kobieta prostolinijna i naturalna. Nuta głowy: bazylia wietnamska, kwiat pomarańczy, mandarynka Nuta serca: konwalia, kwiat nenufaru Nuta podstawowa: pistacja, białe piżmo'' Jeżeli miałabym coś dodać to nazwałabym ten zapach wyjątkowym, ma coś w sobie i powiem Ci szczerze,że nie jest do niczego podobny, ale jest łatwy w odbiorze Troszkę pachnie aromatyczną kąpielą z bąbelkami, ale nie jest to kąpiel gorąca, parna... tylko jak rosa o poranku kiedy jeszcze jest zimno, a powietrze jest wilgotne, pachnie jak wiosenna kąpiel ![]() ![]() Flakonik to prawdziwe arcydzieło - przepiękny! Niestety zapach nie jest dostępny w Polsce Tous Touch znajdziesz w perfumerii Marionnaud Oba zapachy nie są w ogóle podobne do Flowerbomb A czy Twoja mama lubi zapach typu zielona herbata? mam Masaki Matsushima Mintea, który jest ślicznym zapachem z rodzaju zielona herbata
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mama lubi zapachy Diora... mysle ze zielona herbatka nie przypadlaby jej do gustu...ja postaram sie przetestowac ,wyslalam jej kilka probek takze Nevadko niebawem sie odezwe ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie
?
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
ja mam : 1.CHANEL Coco Mademoiselle edt- wkład ze trzy razy psiknięte 60 ml-tutaj można sobie obejrzeć jak wyglada http://www.nokaut.pl/perfumy-i-wody/...klad-60ml.html 2.Ch.DIOR ADDICT edp ze 100 ml zostało ok.45 ml w pudełku pozdrawiam
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdyby coco byla EDP to bym wziela na 100% ,a moze masz cos innego z perfum najchętniej diora ![]()
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Może perfumy(nie woda perfumowana)Voile de Ambre YR?30ml bez żadnego ubytku.Lub Iris Noir,najnowszy zapach,też nowy 50ml.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
ja na dniach będę miała 30ml dolce vity diora z min ubytkiem i może byś coś dobrała?
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety dziekuje ![]()
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to jest EDP ??W watku nic nie znalazlam na dokladke ![]()
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
dolce vita produkowana jest tylko jako edt, ale są bardzo trwałe!
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
ja mam 100 Very Valentino EDP, u mnie w wątku. Jeśli spodobają się mamie możemy cos do bomby dorzucic
dla zrównania
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje za propozycje ale musze odmówić ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelinko
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
moze hot couture edp
?
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj Nevadko raczej bardzo chetnie ,daj mi czas ja jutro porozmawiam z mama i zapytam,ale z tego co wiem kiedyś bardzo lubiła Angel Wczoraj wysłałam jej kilka próbek także jak nic nie wybierze to być może będzie chciała Angel ![]() ![]() Takze prosze zatrzymaj mi go jak możesz ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Może miałaś już możliwość przetestowania któregoś z moich zapachów. Obydwa są bardzo trwałe, ale klimatem podejrzewam, że Twojej mamie pasowałby Flower by Kenzo. Polecam!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219928 A może coś jeszcze... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176816 |
|
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kiedyś testowałam flower i tak sobie mi sie podobały,postaram sie w weekend dac odpowiedz , wysalam mamie kilka próbek zobaczymy co jej sie spodoba ![]()
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W razie czego miałabym też Angel La Rose 25ml (niewiem czy pisałam ) w kartoniku, Hypnotic Poison 30ml z minimalnym ubytkiem w kartoniku, Bvlgari au the Rouge 100ml bez kilku psików(ubytek znikomy) bez kartonika, roletka 10ml Euphoria z brokatem w kartoniku, raz użyta, J.Lo Live Luxe 50ml w kartoniku bez kilku psików, Hot Ralph bez kartonika ok60/100ml,Lalique Le Parfum 50ml z ubytkiem jakieś 5-7ml... ogólnie już więcej nie mam![]() Z angelowej kolekcji mam też krem do ciała w pięknym słoju 200ml, ubytek znikomy, użyłam go ok 1-2 razy w malutkiej ilości Miłego dnia
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nevadko masz tyle wspaniałości ze mam juz mętlik w głowie Jak będę rozmawiała z mama to zapytam na co jest chetna na pewno angel i euphoria by sie jej podobały |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
*
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

i Burberry London tester z korkiem 80/100ml w bluzeczce w kratkę
Ale z moja mama bedzie ciezej bo na pewno bedzie sie bala brac w ciemno
Myslisz ze Caron Miss Rocaille i Tous Touch dostane gdzies w perfumerii do przetstowania? Chcialabym mniej wiecej zobaczyc jaki to jest zapach...a moze mglabys opisac Caron Miss Rocaille ,czy jest podobny do jakiegos zapachu i to jest EDT tak ??Przepraszam ze tak marudzę ale musze znaleźć cos co bedzie sie jej podobalo w 100% ,miala zakupic sobie Addict ,a ja ja namowilam na Flowerbomb (ktory nie przypadl jej do gutu) i teraz jest mi glupio i chce cos znaleźć co by jej sie podobalo i najwazniejsze bylo trwale