|
|
#541 | ||
|
*sportaddict*
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
strasznie mnie to denerwuje, już 4 lata tak mam :/Cytat:
ja mam albo hardcorowe 1-2 dni, albo (ostatnio to częściej) lżejsze, ale nawet do tygodnia ![]() trzymam ![]() a tak wracając do migren, to boję się, że biorąc tyle świństwa przeciwbólowego truję sobie organizm i po latach mi się to odbije czkawką
|
||
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Svinecko zgadzam się z Tobą laski w klubach, dyskotekach nie mają zachamowań i są naprawdę nieobliczalne , wiem co mówię bo wystarczy jak sie opdwrócę a już składają Tżowi propozycje, nawet te niby kolezanki.....To, że jesteśmy razem w niektórych klimatach nie znaczy nic.....a że Tż też się napatrzył na takie klimaty, to mówi, że mnie za przeproszeniem do "****i dołka samej nie puści " Madzialenko trzymam kciuki, no facet wreszcie zachował się jak prawdziwy mężczyzna, brawo za decyzję
|
|
|
|
|
#543 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
skąd sie biorą takie lafiryndy???
|
|
|
|
|
#544 | |||
|
Zakorzenienie
|
Trzymamy, trzymamy!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tylko nadzieję, ze bedzie miejsce w tym autobusie
![]() a najlepsze ze współlokatorka wczoraj do domku pojehcała i bedziemy sami a co do tych lasek z dyskotek..ach szkoda słów. kiedys taka dziewczyna powiedziała mojemu TZ , ze jak sie ze mna rozstanie to jest juz w kolejce do niego.. normalnie myslałam ze zabije . a le TZ jej cos tam odpowiedział i sie odwaliła
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Protestuje!
Kąpac się byłam i włosy układać i mnie zdjęcie Lemoorki ominęło! Jeszcze raz chcę ![]() Ad wieku, widziałyście zdjęcie, ile byście mi dały? Madzia: i widzisz jak się poukladało. Myz Tż znów idziemy do kina, mama na darmowe bilety z pracy i sprezentowała.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#548 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to jak wyjatkowym i cudownym typie urody i juz nie marudz bo masz ladna urode Diablico Ciesze sie z tego co mam![]() Cytat:
Juz sobie wyobrazam jak promieniejesz komunikacja Byle na dluzej i tez z jego strony
|
||
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak jestem rozpromieniona ale teraz non stop mam stresa czy bedzie miejsce w tym autobusie?? i tak czekac w tej niepewności mam do 18.30
|
|
|
|
#551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#552 |
|
Zadomowienie
|
A ja dalabym Ci 18-19 Madlen
![]() Twoje wloski super tam wygladaja Ja chyba nigdy takich nie bede miec![]() Takie babsztyle sa okropne i bym je najchetniej oj umiem
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ja wysiadam, znowu nam szukasz dziury w całym!
A co tu się teraz liczy? Chęci i zaangażowanie Tż! I NAWET jeśli jakimś cudem nie będzie tego miejsca ( w co wątpię, ja tam bym stać mogła i wcisnęłabym się siłą:P), to to jest tu najważniejsze. Co on Ci komunikuje? "Tęsknię, jadę do Ciebie, co tam, że jestem padnięty i świeżo po pracy - MUSZE cię zobaczyć bo cię kocham kobieto!" - i tak masz to rozumieć. Hihi - bilety są na "resident evil" ale jest mozliwośc wymiany/przebukowania, jeszcze myślimy. A polecacie coś?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 20:39 Powód: post pod postem |
|
|
|
#555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A duchem, to owszem Na szczęscie Mąż też ma w sobie jeszcze tego szalonego nastolatka sporo, mimo, że ciutkę starszy ode mnie ![]() Cytat:
![]() A miejsce musi być! Nawet jakby miał na cdachu jechać Będzie dobrze, zobaczysz! |
||
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
madlen źle mnie zrozumiałaś :0 ja sie tak ciesz ze on bedzie ze juz na niczym innym sie skupic nie moge (i poszły precz moje ambitne plany na ten weekend hehe ) jak mi to powiedział, to mało się nie poplakalam ze wzruszenia
ja tylko trzymam kciuki zeby sie zmieścił do autobusu i o tej 21 był juz ze mna juz tak za nim tęsknie i tak sie go nie moge doczekac
|
|
|
|
#557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez lemoorka Czas edycji: 2007-11-23 o 14:47 |
||
|
|
|
#558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyloozuj!!!! Mam dla Ciebie lepsza rade Zamiast sie stresowac, zrob sie na bostwo przed jego przyjsciem Moze zadbaj o jakis romantyczny klimacik Swieczu szki, te sprawy co ja Ci bede gadac sama dokladnie wiesz co zrobic kochanaA wczesniej jak mowi: Madlen kapiel w pianie ![]() Wazne ze chce, ze teskni, ze kocha i tak ta milosc pokazuje!!ze jedzie do Ciebie!!!!!!!! ![]() No moze Ale pod warunkiem ze Dorinka sie przylaczy, bo ona tez wyglada mlodziejLemoorko Ale ladnie wygladacie razem
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 20:40 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
własnie wcinam zupke , co ja wczoraj ugotowałam
potem lece posprzatac mieszkanie, potem kapiel w pianie, balsamik itp
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Ja cię dobrze zrozumiałam
![]() Tylko widze, że znowu się martwisz na zapas ![]() Ad tych które pisały o wieku : mam 19 lat. W sumie Dorinka trafiła najlepiej bo napisała 19/20, a ja mam 19.5. :P Oceniałyście mnie ze zdjęć gdzie miałam troszkę ponad 18, więc pewnie ciut się zmieniłam, ale macie avatar. Hm to może jednak nie jest ze mnie taki straszny dzieciuch
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do ciebie - urocza z ciebie dziewczyna, masz bardzo ładne oczy
|
|
|
#562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zrób się na bóstwo,zrestzą pamietam Ci ze zdjęc i super wyglądałas w sukni jak miałas cos ala loczkiCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#563 |
|
Zadomowienie
|
Powiem Ci ze pasujecie do siebie, i jestescie bardzo podobni, nosy, usta
![]() Madziu brawo ![]() i pamietaj Spokoj przede wszystkim A tz ma zatkac jak Cie zobaczy ma sie slinic na Twoj widok Czyli ladnie wloski, ladna sukienka, podkresl swoja kobiecosc bo super laska z Ciebie Spraw zeby po weekendzie juz tesknil za Toba za nim wyjedzie
|
|
|
|
#564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zwłaszcza że dopiero począwszy od 27 roku zycia zobaczyłam w sobie prawdziwą kobietę MóJ Kochany jak ogląda moje zdjęcia to twierdzi, że wcześniej by na mnie uwagi nie zwrócił a teraz jak mnie zobaczył pierwszy raz, dwa lata temu to prawie padł Co najciekawsze sama widzę tę przemianę, widocznie ten typ tak ma.....Na weselu kolezanki mojej siostry stwierdziły, ze mamy mocne geny , bo począwszy do mamy która ma 61 lat a wyglada na 40 to ja i siostra podobna tendencja Cytat:
Podziwiam Cię za dojrzałość, serio Cytat:
![]() I tak w łózku wszystko się wyrównuje
|
|||
|
|
|
#565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz jak go widze, szczególnie z takim zarostem, to mrauuuuuuuuuuuu![]() Cytat:
Miała figure jak nastka![]() 2. CHyba mało która z nas była tak dorosła jak Madlen 3. W łózku tez bywa róznie- jak mnie przywali noga i reka to koniec
|
||
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
uff pozmywałam. chyba naczynia z całego tygodnia to były
teraz lece sprzatac mieszkanie, bo sie zapuściło troszke
|
|
|
|
#567 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
straszne sa te dziwy dyskotekowe a najlepsze jest to ze przewaznie maja po 16 lat Cytat:
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczęta! Opuszczam ten straganik i idę zaczynać weekend
![]() Miłego weekendu! A Tobie kulbitku powrotu do zdrówka jeszcze raz |
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Efekt murowany
|
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
żartujecie z tą dojrzałością, nie?
Przyjaciółka jest. Pijemy kawę i jemy ciasteczko
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

strasznie mnie to denerwuje, już 4 lata tak mam :/![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Własnie jak ostatnio znajomi mnie sama zobaczyli to z ogromnym zdziwieniem mówili- "jak to sama
Przeciez nawet na własnym panienskim byłas z męzem!!!!
"

bo masz ladna urode Diablico
komunikacja

Czyli ladnie wloski, ladna sukienka, podkresl swoja kobiecosc bo super laska z Ciebie
Co najciekawsze sama widzę tę przemianę, widocznie ten typ tak ma.....