|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
Ja od rana dopiero teraz pierwszy pos stukam.
Ledwo poniedziałek się czaczął a ja już zdycham. Przemęczenie bierze górę. Jestem tak rozlazła że to sie nie da po prostu Tylko bym spała i spała, co za stara baba ze mnie Ines, Ka.si, śliczne nowe avatary
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jestem zła, zresztą mój mąż też, bo jego rodzina od zawsze miała święta około godziny 16 lub 17 i było OK, bo potem rozjeżdżali się do rodzin żon i mi to bardzo odpowiadało a teraz wymyślili sobie, że będzie na odwrót a u mnie zawsze Wiglia była gdzieś po 18
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
nie poszlam na lyzwy...gośći we mnie niezmierzony dekadentyzm...
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Vibesko, dziękuję chociaż mój avatarek taki trochę przygaszony... Ale to fragment mojej choinki sprzed dwóch lat ![]() Współczuję tego fatalnego samopoczucia... Cięzki dla Ciebie jest ten tegoroczny grudzień. Mam nadzieję, że po nowym roku w twoim zyciu znowu zaswieci słońce
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie jeszcze nic nie przesądzone więc będę walczyć, w sumie jedna z żon jest za mną bo też jej pasuje by później być u rodziców.Zresztą kobiety bardziej zżyte są z rodzicami niż faceci. I tak naprawdę facetom nie zalezy czy będzie wcześniej czy później
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
A ile jest tych żon
?A własnie, fajne masz... szwagierki? Czy jak to się mówi ![]() Spadam bo przyszedł TŻ z Pringles'ami
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Chipsy przyszły
![]() A u mnie wygląda na to, że spóźniona ale dostałam w końcu @ A już miałam stresa nieziemskiego ...
|
#3578 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jestem wykamana dziś
Muszę się jeszcze raz po prezenty wybrać bo brat mnie poprosił żebym coś dla jego dziewczyny kupiła ![]() 16 lat ma
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez padam a w sumie nic nie robilam.. eh
|
|
|
|
#3580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Guanta na Twoim avku jesteś Ty?
|
|
#3581 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki stary? Toż to dziecko
![]() Jakiegoś psikacza chyba jej kupię...
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Się tak nie śmiej, już zawsze będę pamietać o tabsach. Jedna spóźniona a stresu cały miesiąc
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo dla Ciebie zawsze będzie małym braciszkiem, ale to dziecko już od jakiegoś czasu nie myśli głową, sorry nie tą głową co potrzeba![]() edit: Xal jedna ciotka w tą czy w tą
|
|
#3584 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweet
co Ty piszesz w ogóle
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętasz co kiedyś pisałam o roslinkach i zwierzątkach?
Moje wszystkie kwiatki pozdychały, no poza kaktusem bo jego znowu utopiłam Tak więc to jeszcze nie ten czas, muszę dorosnąć
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to Ty jesteś mężatką, nie będę wychodzić przed orkiestrę
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
chyba muszę brać z kogoś przykład
![]() dobra mykam do wanny, brać leki i pod kołderkę (czyt. mężusia )jutro od rańca Was zamęczam i żeby nie było, że was nie ma. Nu Nu!
|
#3590 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam kiepski humor.
Sama nie wiem czemu tak mi smutno ![]() Normalnie totalna załamka mnie dopadła. Taki magiczny czas a mnie dopadły takie smętne dni
|
#3592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie smutaj. Albo posmutajmy razem, bo ja też smutna.
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
heeeloooo !!!!
własnie wykąpana leżę w łożeczku ines nie przejmuj się Babcia po prostu nie może przyznać że ktoś coś zrobił lepiej od niej hihi Tż napewno bedzie zadowolony i będzie mu smakował piernik ja też bym zjadła sweet ho, ho ładnie ale Ci dobrze się wyleniuchujesz wariatko jedna a ja miałam zwariowany dzień hihi Tż po mnie przyjechał wpadłam do domciu kąpiel obiadek i do znajomych bo im się auto popsuło tzn. ich mechanik - kolega ! zepsól i kazał im zabierać eh... ale w koncu nie zabrali bo na lawete trzeba a oni już kasy nie mają eh... a tak to każde z nich po 3 tys. zarabia , ale nie mam zamiaru się przejmować bo po prostu mam dośc czyiś problemów bo już od tygodnia ich wozimy gdzieś bo co chwila dzwonią potem poszlismy do domciu z Tż kupiliśmy po redsie i tak poleniuchowaliśmy słodkooo a teraz poszedł do domciu i eh... zostałam znowu sama na noccc
|
#3594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak w temacie 16latek to jak widze opisy na gg mojej 16letniej siostry ciotecznej... Boże, a pamiętam jak ją w wózeczku bujałam
![]() Cytat:
wszystko tak na Ciebie spadło... Nie dziwię się, że trudno Ci się cieszyć tym magicznym okresem... Cytat:
![]() Współczuję Ci tych znajomych... Może by im delikatnie zasugerować, że troszke przesadzają?
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyny, załamka... ja już nie mam sił. nie rozumiem co się ze mną stało. Przeraża mnie to wszystko, jakoś sensu ani celu nie widze. Stresuję się praca, lada moment czeka mnie konkurs. Od jutra zasiadam do nauki. Może nie będę tyle myślała o p******
|
#3596 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hello z wieczora
Cytat:
![]() hehehe Cytat:
![]() mam tak delikatne uszy i garło, ze musze nosic czapke, nie ma innej opcji. pamietam ostatnie zapalenie uszu (nie tak dawno, chyba ze 3 lata temu w sumie..), nie chcialam chodzic w czapce i mama powiedzial, ze jak znowu bede miala zapalenie ucha to ona ma to gdzies. no i wzielam to sobie do serca i cala noc cierpialam potworny bol, chyba nawet raz zemdlalam ale balam sie pojsc i jej powiedziec a nastepnego dnia mnie opiep** z gory na dol ze nic nie powiedzialam i zagonila do lekarki. a lekarka powiedziala, ze to nie zapalenie tylko bol od nieprawidlowej higieny ucha i sie ze mna klocila ![]() przepraszam, ale ja jestem ekspertem ![]() wiec wspolczuje Ci sweet wiecie, ze nie umiem jezdzic na lyzwach? Cytat:
![]() a moj? ![]() ale wasze sliczne matko, ilu ich ![]() Cytat:
aneczko Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko, tak przykro się to czyta
. Gdybym tylko mogła Ci jakoś pomóc... ![]() Powinnas teraz w tym trudnym okresie sprawiac sobie jak najwięcej drobnych przyjemności - wizaż, dobra książka, sen, domowe spa itp. Musisz się jakoś odrywac od tych smutnych myśli. Naaaavi nie umiesz jezdzic czy nigdy nie jezdzilas? Ja nie wierze ze mozna nie umiec. To po prostu sie zaklada łyżwy i sie jedzie! Muszę się wybrać, uwielbiam! Może w ten weekend ![]() Ale sie usportowiona zrobiłam w tym roku . Zawsze mowilam, że jak bede miala prace w stałych godzinach to latwiej mi bedzie zadbac o siebie. I prosze, to nie była wymówka!
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
byłam raz.. i się zraziłam, bo dostalam za duze lyzwy i mnie poobcierały
wiec moze za drugim razem bedzie lepiej ![]() no no jestem pod wrazeniem Twojego usportowienia, naprawde! a jak było na sexy dance?
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W piątek idę pierwszy raz Tylko przyznam, że moje ciało nie jest przyzwyczajone do takiego "usportowienia" . Ostatnio wysiadają mi stawy kolanowe... Strasznie bolą, a siedzenie na zgiętych kolanach to już katorga (a ja to bardzo lubię, chociaż wiem że to niezdrowe). Boję się trochę, żeby dawna kontuzja kolana się nie odezwała. ![]() Starość nie radość ale trzeba coś z tym cielskiem robić żeby nie sflaczało do reszty .
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
a to cos mi sie ubzdurało że już raz byłaś
no pewnie jest sexy ![]() ![]() ja tez sobie narobiłam jednym cwiczeniem na siłowni.. bardzo dobre na uda, ale mocno obciaza kolana. nastepnego dnia cierpiałam ![]() mam głupie pytanie.. ile dni trwa wam @? ![]() bo ja w LO byłam jedna z dziewczyn w klasie, która cierpiała najdłuzej ![]() ale temat zarzuciłam, co? ![]() edit: o jezu, dopiero spojrzalam, ze za chwile mi 5000 wskoczy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

a u mnie zawsze Wiglia była gdzieś po 18
chociaż mój avatarek taki trochę przygaszony... Ale to fragment mojej choinki sprzed dwóch lat 

co Ty piszesz w ogóle

a nastepnego dnia mnie opiep** z gory na dol ze nic nie powiedzialam i zagonila do lekarki. a lekarka powiedziala, ze to nie zapalenie tylko bol od nieprawidlowej higieny ucha ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nie umiesz jezdzic czy nigdy nie jezdzilas? Ja nie wierze ze mozna nie umiec. To po prostu sie zaklada łyżwy i sie jedzie! Muszę się wybrać, uwielbiam! Może w ten weekend