|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
|
|
|
|
#3272 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3273 |
|
Konto usunięte
|
Interesujące
A słuchajcie użyłam sobie balsamu na noc z oliwką spa i powiem, że póki co to jest najlepszy balsam, jaki dotąd miałam. Jeszcze się czaję na innej firmy ale jak okaże się słabszy od tego, to z oliwką to będzie on stałym bywalcem na mojej półce |
|
|
|
#3274 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko po co pobierają w takim razie opłatę za priorytet jak paczka dojdzie jako zwykła i to jeszcze opóźniona |
||
|
|
|
#3275 |
|
Wtajemniczenie
|
dobrze że robiąc zakupy podręczników w księgarni internetowej wybrałam przesyłkę kurierską. może dzięki temu nie będzie takich opóźnień
|
|
|
|
#3276 |
|
Raczkowanie
|
czy byly tutaj zdjecia "eleganckiego kalendarzyku" ktory jest za 50gr do zamowienia z katalogu 01?
Czy to jest taki ksiazeczkowy format czy tylko jeden listek? |
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3278 |
|
Raczkowanie
|
patusia22, przygladam sie temu zdjeciu i nie jestem pewna
moze ktos widzial ten kalendarzyk lub wie jaki on jest ![]() Bardzo bym prosila o odpowiedz
|
|
|
|
#3279 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3280 |
|
Raczkowanie
|
Kochane! prosze o pomoc!! W netto 01/08 jest szminka regeneracyjna do ust z wycofanej juz serii Beyond Color a nigdzie nie umiem znaleść opinii na jej temat - jak ona "regeneruje"? Ładnie wygląda na ustach? Macie może fotki kolorów? Będę wdzięczna za każde info
![]()
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
#3281 |
|
Przyczajenie
|
Hej ; D
Pragnę się przywitać, bo jestem nowa i też jestem konsultantką Avonu ; )) Hmm . . . Ja sama tej szminki nie mam ale znalazlam o nie co nieco ; D ( jeśli chodzi o tą ; pp ) Avon, Beyond Colour, Lip Recovery Cream (Szminka regeneracyjna do ust) Szukaj w KWC Szminka regenerująca do ust - wygładza i zmiękcza spierzchnięty naskórek ust - poprawia kondycję ust dzięki olejkowi jojoby, alantoinie i kompleksowi Insti - Smooth - doskonale przylegający kolor - z kompleksem witaminowym i SPF 15. Średnia z 13 ocen tego produktu: 3,15 na 5 Jeśli chcesz to moge ci jeszcze skopjawac recenzje tej szminki Jeśli chcesz to moge skopjawać tutaj recenzje tej szminki ; ) Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-01-08 o 23:18 Powód: prosze korzystać z funkcji edytuj i multicytowanie |
|
|
|
#3282 |
|
Raczkowanie
|
Emilkaa, dziekuje za odpowiedz
|
|
|
|
#3283 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mialam ja(rozowa)niestety bardzo nie przypadla mi do gustu,przede wszystkim pedzelek po jednym uzyciu robi sie starsznie nieprzyjemny i dosc twardy w uzyciu,ze nie chce sie az go nakladac...co wiecej produkt nie pachnie,a czuc od niego chemia...kolor byl zupelnie inny niz ten w katalogu(taki sztuczny).Teraz bodajze jest w netto za 9,90,ale nie mam zamiaru nawet probowac innych kolorow,poniewaz mam zle wspomnienia z nim...wyrzucilam go po kilku uzyciach...nie polecam Cytat:
witam i powodzenia w pisaniu postow
|
||
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka kiedyś zamówiła i była bardzo zadowolona. Pędzelek super, fajnie nawilżała i ogólnie wypowiadała się o niej w samych superlatywach.
|
|
|
|
#3285 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm . . . jak jest za 9.90 (?) to może warto wypróbować ; ) ; F
|
|
|
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam problem. Koleżance bardzo zalezy na lekkim kremie antybakteryjnym tym co jest w netto za 5,90. Ale ja nic wiecej już z tego katalogu nie potrzebuję. Oferta netto nie liczy się do wysokosci zamowienia. Tego produktu nie ma w COK-u.Ona nawet chce 3 te kremy, ale mnie to i tak nic nie daje. Co robić? Macie jakies pomysły?
|
|
|
|
#3288 |
|
Przyczajenie
|
Najlepiej poproś jakąs znajomą konsultantkę lub twoją liderke a ona powinna ci zamówić ; )
|
|
|
|
#3289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ogolnie to na przyszlosc nie pokazywac kolezance netto,poniewaz po pierwsze dla niej to jest zawsze wielka okazja,gdyz tam produkty sa tansze,ale moga wyjsc z tego zawsze nieporozumienia,np.wiadom o,ze maja mniejsza waznosc,gdyz byly wyprodukowane wczesniej te produkty,poza tym one sa do wyczerpania zapasow i czesto ich nie ma,a poza tym jak zauwazylas nie masz nic z tego! A teraz co masz robic? powiedz jej prawde pozdrawiam
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3290 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3291 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanko czy spotkałyście się z Asystentem konsultantki ? Bo właśnie znalazłam go w internecie ściągnełam zainstalowałam i nie dziala ; pp Może któraś z was go ma ? I wie co tam jeszcze trzeba zrobić zeby działal ; p
|
|
|
|
#3292 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy wiecie może do którego katalogu obowiązują przywileje z Klubu Róży???Do 16 czy 1????
|
#3293 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
Zamówienie z K01 złożone - wyszło marnie, raptem 286,45 zł. Nigdy jeszcze nie było aż tak źle ..... |
|
|
|
#3295 |
|
Wtajemniczenie
|
ale zawsze to jest coś.. ja jeszcze katalogów nie rozdałam bo nie miałam kiedy dopiero po nowym roku klientkom dam więc też nie liczę na jakies piorunujące zamówienia.. te noworoczne katalogi zawsze z resztą są u mnie słabe więc podejrzewam że i tym razem będzie podobnie..
|
|
|
|
#3296 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Witaj i dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki ale chyba jednak jej nie wezmę tak jak korektora z tej samej serii... wiekszosc ludzi narzeka na te produkty, wiec pozostane przy błyszczyku Glazewear Multikolor ;] Który kolor miałyscie z "Multikolora" i był lepszy? Natural Flux czy Range of Rose????
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
||||
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko że z połowa zamówienia jest dla mnie ... Wybrałam dla siebie: * metaliczny błyszczyk do ust amethyst chrome * metaliczny błyszczyk do ust mauvelous metal * woda perfumowana incandessence ( 30 ml ) * intensywnie nawilżający balsam do ciała * wygładzająco - pilingujący żel pod prysznic * woda perfumowana TTA in bloom * głęboko oczyszczający peeling do twarzy ... i to by było na tyle... rozszalałam się jak nigdy
|
|
|
|
|
#3299 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3300 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewcyzny. Nie wiecie może,czy oferta na IIItermin (za 50zł katalog a za 150zł żel) obowiązuje dla wszystkich form składania zamówień?
Na ulotce nie jest napisane. Ulotkę dostałam w COKu a na stronie nie znalazłam żadnych bliższych informacji. Pomóżcie! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

waga: 84,3kg 

Ślub