Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-) - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-13, 14:26   #3691
LeNa 2405
Zadomowienie

Dot.: Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-)

Biegaczka a Ty juz Głosilas to co na wypisie wyczytalas?

Nasz SLUB 07.12.2013
LeNa 2405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 14:28   #3692
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Cały słoiczek dyni wszedł pewnie jakby było więcej to też by zjadł. A jaki zadowolony
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 14:30   #3693
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeNa 2405 Pokaż wiadomość
Biegaczka a Ty juz Głosilas to co na wypisie wyczytalas?
Nie. Jutro bedziemy w szpitalu to moze podejde na oddzial i zapytam. A ogolnie to sie oszczedzam i czekam na wizyte kontrolna.

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 14:31   #3694
Platanoides
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiosnawiosna Pokaż wiadomość
Hej

Gryzia, Party - dzięki za info o nosidlach. Jak dla mnie to ergobaby i pochodne są super i tez przekonuje mnie ze nie trzeba wiązać pewnie w przyszłym miesiącu kupie, pochwale się jakie

Muffi, Lena - wiem o czym mówicie bo są takie rzeczy ze nawet nie wypada rodzinie a co dopiero koleżankom o nich mówić ... muffi, tez myślę że ta rozłąka to nic dobrego bo nawzajem będziecie siebie potrzebować. Ty - bo w ciąży, on- bo nowe miasto u nowa praca

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Almate - dziekuje za słowa wsparcia tylko te stare baby ze szpitala zaszczepily mi taką niepewność " ej no, nie karm go już bo za szybko przybiera".

Gryzia, cudne zdjęcia z tymi sloiczkami ja miałam ambitny plan sama robić ale chyba mi się odechciało :P

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Plat - one miałam - 6,5h?
Moje szczęście budzi się co 1-1,5 na jedzenie ostatnio i nie wiem czy to jakiś skok rozwojowy czy co. Czasem mam wrażenie ze chce mnie wyssac do reszty:P

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Ale posłuchajcie - mojego psa pogryziona wczoraj inny na spacerze z teściami! Rana głęboką i szarpana, narazie tylko opatrunki leczymy bo nie nadaje się do szycia. Pies w kołnierzu. I leży osowialy. Leczenie przynajmniej kilkaset złotych będzie kosztować a właściciel tamtego psa uciekł! !

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

I ile bólu dla niej
Biedna psinka mi to się od razu serce kraje jej widzę cierpiące zwierzęta, szczegolnie psy
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Oh nadzieje mi robisz

Nie do konca chyba. W szpitalu mi mowili ze dziecko przy zoltaczce jest senne i im dluzej spi tym cukier albo rosnie albo spada juz nie pamietam i stad trzeba dzieci budzic na karmienia. Mi tak maly w szpitalu 7h spal ciagiem i nie moglam go wybudzic przeciez. A jak sie obudzil w koncu to jadl jak szalony. Teraz dopiero jak odrobil wage to sie budzi sam glodny i nie ma szans jeszcze na takie spanie dlugie.
Plat jej ta zoltaczka zeszla juz?
Zgadza się a ja sobie smacznie spalam... Ja ją praktycznie na każde jedzenie co 3 godziny budzę, a i tak mi zasypia w trakcie po 10-15 min. Najdluzej to sie udalo 30 min jednym ciągiem. Wczoraj o 14 to ja budzilam 40 min tak mocno spala.

Jest jeszcze zazolcona, ale już lepiej wygląda. Dostaliśmy skierowanie na bilirubine, pod koniec tyg mamy zrobić. Ale już widać że lepiej wygląda, no tylko z tym spaniem i jedzeniem i mamy problem
Platanoides jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 14:32   #3695
LeNa 2405
Zadomowienie

Cytat:
Nie. Jutro bedziemy w szpitalu to moze podejde na oddzial i zapytam. A ogolnie to sie oszczedzam i czekam na wizyte kontrolna.
To daj znać co ci powiedzą. Jestem ciekawa czy tutaj coś robią.

Nasz SLUB 07.12.2013
Stary 2016-06-13, 14:38   #3696
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Platanoides Pokaż wiadomość
Zgadza się a ja sobie smacznie spalam... Ja ją praktycznie na każde jedzenie co 3 godziny budzę, a i tak mi zasypia w trakcie po 10-15 min. Najdluzej to sie udalo 30 min jednym ciągiem. Wczoraj o 14 to ja budzilam 40 min tak mocno spala.

Jest jeszcze zazolcona, ale już lepiej wygląda. Dostaliśmy skierowanie na bilirubine, pod koniec tyg mamy zrobić. Ale już widać że lepiej wygląda, no tylko z tym spaniem i jedzeniem i mamy problem
No juz spokojnie. Nic jej sie nie stalo. Zejdzie jej to bedzie sie sama budzila na jedzenie
U nas nie bylo zoltaczki bo bilirubina w normie ale maly mial buzke lekko sniada. Teraz juz zeszlo calkiem i jest bladziutki.

Cytat:
To daj znać co ci powiedzą. Jestem ciekawa czy tutaj coś robią.
No jak podejde tam w ogole. Srednio mi sie chce. Troche poczytalam o takich cystach i lipa jakby pekla na przyklad ale no oszczedzam sie wlasnie ze wzgledu na nia.
Poszlabym do polskiego gina wczesniej niz po tych 6 tygodniach o ile by mi minelo plamienie. Juz praktycznie nie plamie. Ale nie wiem. Szkoda mi kasy. Wiec pewnie poczekam na ta wizyte w szpitalu. Jak cos zawsze po niej moge mojego gina odwiedzic.

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2016-06-13, 14:41   #3697
LeNa 2405
Zadomowienie

Cytat:
No juz spokojnie. Nic jej sie nie stalo. Zejdzie jej to bedzie sie sama budzila na jedzenie
U nas nie bylo zoltaczki bo bilirubina w normie ale maly mial buzke lekko sniada. Teraz juz zeszlo calkiem i jest bladziutki.

No jak podejde tam w ogole. Srednio mi sie chce. Troche poczytalam o takich cystach i lipa jakby pekla na przyklad ale no oszczedzam sie wlasnie ze wzgledu na nia.
Poszlabym do polskiego gina wczesniej niz po tych 6 tygodniach o ile by mi minelo plamienie. Juz praktycznie nie plamie. Ale nie wiem. Szkoda mi kasy. Wiec pewnie poczekam na ta wizyte w szpitalu. Jak cos zawsze po niej moge mojego gina odwiedzic.
Mi polski gin dał progesteron i Czopki i za m-c na kontrol ale to znowu 100f... A ile ma ta cysta u ciebie?

Nasz SLUB 07.12.2013
Stary 2016-06-13, 14:57   #3698
dotuniek
Zakorzenienie

Laski, oszaleje sąsiedzi mają 2ke dzieci, a one robią hałas jakiego nie robił cały plac zabaw w mieście ja zwariuje, jeszcze rozłożyli trampolinę pod oknem Żelka. A oni w ogóle nie reagują na to, że te dzieci tak się drą... właśnie 2 godziny dziewczynka siedziała na trampolinie i się darła "aaaaaaa" rozumiecie, nie że jej coś się stało, nie że czegoś się bała tylko się dla zabawy wydzierała bo to przeplatane dziecięcym śmiechem i tak jest całymi dniami, starszy chodzi do szkoły więc do tej 14 do tej pory było względnie, ale idą wakacje... czuję wojnę sąsiedzką w niedługim czasie, bo jak będą się mi tak wydzierać to ja zwariuje i jeszcze nie wyobrażam sobie śpiącego Żelka w tym hałasie. Wiecie to nie chodzi o to, że ma być cisza bo to tylko dzieci i ja rozumiem, że się śmieją, rozmawiają, biegają - ale nie darcie pyszczka przez prawie cały dzień!

Edytowane przez dotuniek
Czas edycji: 2016-06-13 o 14:58
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 15:20   #3699
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
Laski, oszaleje sąsiedzi mają 2ke dzieci, a one robią hałas jakiego nie robił cały plac zabaw w mieście ja zwariuje, jeszcze rozłożyli trampolinę pod oknem Żelka. A oni w ogóle nie reagują na to, że te dzieci tak się drą... właśnie 2 godziny dziewczynka siedziała na trampolinie i się darła "aaaaaaa" rozumiecie, nie że jej coś się stało, nie że czegoś się bała tylko się dla zabawy wydzierała bo to przeplatane dziecięcym śmiechem i tak jest całymi dniami, starszy chodzi do szkoły więc do tej 14 do tej pory było względnie, ale idą wakacje... czuję wojnę sąsiedzką w niedługim czasie, bo jak będą się mi tak wydzierać to ja zwariuje i jeszcze nie wyobrażam sobie śpiącego Żelka w tym hałasie. Wiecie to nie chodzi o to, że ma być cisza bo to tylko dzieci i ja rozumiem, że się śmieją, rozmawiają, biegają - ale nie darcie pyszczka przez prawie cały dzień!
Moi sasiedzi latem dra ryje i starzy i dzieci, patola takze wspolczuje. Starzy to jak zrobia impreze na podworku to doslownie do rana "muzyka" cyka, a i se po mordzie dadza to awantura
Stary 2016-06-13, 16:26   #3700
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi polski gin dał progesteron i Czopki i za m-c na kontrol ale to znowu 100f... A ile ma ta cysta u ciebie?
5cm wiec taka jak jajnik
Sporawa... Mnie tak w ciazy jeszcze ciagnelo z prawej strony juz pod koniec ale to myslalam ze wiezadlo juz tak. Kij wie..

No ceny u tch ginow sa koszmarne. U mnie nie wiem czy nie 120 wizyta. U Wrotniaka nie patrzylam na cennik. Ale on w Coventry a moj tu na miejscu w Birmingham.

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
Cudze dzieci to mnie okrutnie draznia. A i Mlody jak sie u mnie drze a ja nie wiem o co mu chodzi to mnie krew troche zalewa ale swoje to swoje

Moj maz ma kuzyna ktory ma 3 dzieci i one sa podobno tak rozwydrzone ze masakra. Tesciowie gdzies tam byli i byly te dzieci to niby bezstresowe wychowanie...do tego stopnia ze jak maja ochote ma stol wejsc to wchodza i skacza :/ no porazka... Ciekawe jak do szkoly im przyjdzie isc i sie dostosowac do jakis zasad. Bedzie placz.

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2016-06-13, 16:36   #3701
Platanoides
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DoDoo Pokaż wiadomość
Moi sasiedzi latem dra ryje i starzy i dzieci, patola takze wspolczuje. Starzy to jak zrobia impreze na podworku to doslownie do rana "muzyka" cyka, a i se po mordzie dadza to awantura
Tez mam takich sasiadow
Platanoides jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 16:40   #3702
dotuniek
Zakorzenienie

ja generalnie nie mam problemu z dziećmi i sąsiadami... ale ileż można, odkąd się ciepło zrobiło tam jest cały czas darcie, w zeszłym tygodniu zrobili sobie konkurs które będzie głośniej krzyczało na tej trampolinie i przez godzinę się przekrzykiwali! te dzieci nie potrafią inaczej, one rozmawiając krzyczą
Stary 2016-06-13, 16:59   #3703
reniferek01
Zakorzenienie

Dot wspolczuje! Mnie tez by krew zalała, nie lubie wrzeszczących dzieci. Ciesze sie ze mieszkam z dala od sąsiadów a ci najblizsi maja jedno dziecko a drudzy wcale.

...
Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję,
Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj!
reniferek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 17:22   #3704
201707171038
Konto usunięte

a ja się załamałam dzisiaj

jestem świnia na truskawki i dzisiaj zjadłam chyba z 20-30dkg poza posiłkami zleconymi

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

ja się chyba nie nadaje do żadnych diet
201707171038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 17:25   #3705
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Jols to normalne ze sie ma diecie ma ochote na wszystko czego nie mozna. Mysle ze taki jednorazowy wyskok nie bedzie problemem. Czemu nie mozesz truskawek? No i lepsze truskawki niz jakis fast food !

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2016-06-13, 17:42   #3706
201707171038
Konto usunięte

Cytat:
Jols to normalne ze sie ma diecie ma ochote na wszystko czego nie mozna. Mysle ze taki jednorazowy wyskok nie bedzie problemem. Czemu nie mozesz truskawek? No i lepsze truskawki niz jakis fast food !
ja mam truskawki w produktach dozwolonych tylko w odpowiednich posiłkach i mają mało kcal
201707171038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 17:56   #3707
muffi24
Zadomowienie

Kurde dziewczyny ten moj lekarz na nfz to jest jakiś szalony Przyszłam po wyniki tylko a on do mnie że zrobimy usg, chociaż mówiłam mu że miałam w środę. Na wizytę dzisiaj mnie wcisnęła położna między packentki bo miałam tylko po tą cytologię się zgłosić. Pokazywał mi dokładnie, mierzył tętno, nawet niestety włączał dopplera chociaż sam mówił że to możemy tylko na chwilkę. A następną wizyte i usg... za tydzień. Sama nie wiem czy to lekarz idealny czy zbyt częste to usg chce robić Tak to bym już na to usg prywatnie nie szła, bo jaki sens jak on na nfz tak się przejmuje :p

Edytowane przez muffi24
Czas edycji: 2016-06-13 o 18:30
muffi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 18:01   #3708
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffi24 Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny ten moj lekarz na nfz to jest jakiś szalony Przyszłam po wyniki tylko a on do mnie że zrobimy usg, chociaż mówiłam mu że miałam w czwartek. Na wizytę dzisiaj mnie wcisnęła położna między packentki bo miałam tylko po tą cytologię się zgłosić. Pokazywał mi dokładnie, mierzył tętno, nawet niestety włączał dopplera chociaż sam mówił że to możemy tylko na chwilkę. A następną wizyte i usg... za tydzień. Sama nie wiem czy to lekarz idealny czy zbyt częste to usg chce robić Tak to bym już na to usg prywatnie nie szła, bo jaki sens jak on na nfz tak się przejmuje :p
Ja to bym chciala takiego lekarza na nfz
Stary 2016-06-13, 19:08   #3709
reniferek01
Zakorzenienie

Babie nie dogodzi, zwłaszcza takiej w ciąży nie ma usg źle, jest usg też niedobrze

...
Stary 2016-06-13, 19:20   #3710
wiosnawiosna
Rozeznanie

Reniferku dobrze mówisz :P
wiosnawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 19:27   #3711
reniferek01
Zakorzenienie

Wiosenko jak tam Krzyś?

...
Stary 2016-06-13, 19:34   #3712
muffi24
Zadomowienie

Teraz dopiero mam chwilę porządniej nadrobić

Gryzia jej kiedy to minęł, że Aleks już rozszerza dietę

Dzięki za wszystkie słowa pocieszenia, macie rację, że taka rozłąka nic nie da. Reniferek masz rację, jest o co walczyć

Dot do nauki już :bat: Chociaż z takim sąsiedztwem to pewnie nie łatwo Może już teraz zwróć im uwagę, może z brzuchem zrobisz na nich większe wrażenie.

Wiosna ale masakra, a Wasza wolno biegała? Tamen pies nie był na smyczy? :/

Jols i tak jesteś silną babką że masz takie odstępstwa jak truskawki Widzisz już jakieś efekty diety?

Reniferek dokładnie Nie no nie spodziewałam się po prostu tyle usg na nfz! Zawsze słyszałam że robią 3, a tu taka niespodzianka

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
muffi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 21:18   #3713
party_girl7
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;61678411]Wiosna przy początkowych ilościach to się nie opłaca. Bo Aleks z 1/3 słoiczka marchewki zjadł może 1 łyżeczkę. Słoiczek kosztuje 3zł to więcej wydasz na ugotowanie tej 1marchewki niż to wszystko warte. Dyni np. nie kupisz kawałek, trzeba całą. A na co Ci cała jak Ty sama nie jesz a dziecko zje 40g? Zrobisz 100słoiczków dyni? zupki zamierzam gotować sama, ale jak czasem dostanie jakąś ze słoika to nic mu nie będzie.[/QUOTE]
Ja przeważnie Szymonowi dawałam to co miałam dla siebie na obiad, jak gotowałam zupę to wyciągalam parę warzywek, jak miałam mieso i ziemniaki to dostał ziemniaka itd tym bardziej ze na początku pojedyncze rzeczy jadł. A i Mojemu tez Dynia smakowała bardzo, a mnie odrzucało jak wachalam ten słoik :p

Miałam mieć dziś cytologie, ale znów zadzwonili ze lekarz operuje i wizyta odwołana... A już miałam dzień poukładany pod wizytę :/ od początku roku ja robie, najpierw szpital nie mial umowy z NFZ, potem nie miałam jak zostawić synka, w końcu się wybrałam to się okazało ze brakuje mi do pełnych 3 lat od ostatniej i nie zrobią (nawet za kasę), no i miałam w końcu iść dziś a tu klops. Przełożyłam na za tydzień ale musze zmienić termin bo za tydzień mam usg piersi.

Dot współczuję sąsiadów bo to udręka straszna. Jak nie będą reagowali na prośby to na policje i tyle.

Jols jesteś bardzo surowa dla siebie, każdemu zdarza się chwilą słabości!
Stary 2016-06-13, 21:33   #3714
ukojenie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Ja przeważnie Szymonowi dawałam to co miałam dla siebie na obiad, jak gotowałam zupę to wyciągalam parę warzywek, jak miałam mieso i ziemniaki to dostał ziemniaka itd tym bardziej ze na początku pojedyncze rzeczy jadł. A i Mojemu tez Dynia smakowała bardzo, a mnie odrzucało jak wachalam ten słoik :p

Miałam mieć dziś cytologie, ale znów zadzwonili ze lekarz operuje i wizyta odwołana... A już miałam dzień poukładany pod wizytę :/ od początku roku ja robie, najpierw szpital nie mial umowy z NFZ, potem nie miałam jak zostawić synka, w końcu się wybrałam to się okazało ze brakuje mi do pełnych 3 lat od ostatniej i nie zrobią (nawet za kasę), no i miałam w końcu iść dziś a tu klops. Przełożyłam na za tydzień ale musze zmienić termin bo za tydzień mam usg piersi.

Dot współczuję sąsiadów bo to udręka straszna. Jak nie będą reagowali na prośby to na policje i tyle.

Jols jesteś bardzo surowa dla siebie, każdemu zdarza się chwilą słabości!
A w prywatnym gabinecie ?? Tez nie ?? Czy nie chcialas placic za wizyte ?
ukojenie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 10:39   #3715
reniferek01
Zakorzenienie

Jaki tu spokój lalalalalaaaaaa

Dzień dobry!
Oficjalnie mogę powiedzieć - jestem przerażona bo już druga dziewczyna z wątku lipcówek urodziła (były poniżej 37tc). A ja nie dość że nieogarnięta to jeszcze nie wszystko mam. No i jestem 34+4... Czy jeśli moja mama przenosiła 3 ciąże, teściowa też to jest szansa że i u mnie nie będzie porodu za wcześnie? (pamiętajcie że oczekuję pocieszenia )
Wczoraj stwierdziłam, że chyba mam za mało ubranek
Czekam też na dwie paczki, dziś muszę dokończyć zamówienie z gemini (chociaż nie wiem czy nie pójde po prostu do zwykłej apteki bo w gemini nie ma tego laktatora, który chciałam). Zaraz chyba na zakupy pojadę i zacznę prasować.
Planów a planow a pewnie wyjdzie jak zawsze, że siądę i zacznę sapać

Poza tym - na piatek prognozy przewidują ok 30stopni. Już mi słabo

Boże, bredzę. przepraszam.

...
Stary 2016-06-14, 10:46   #3716
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Renifer szansa jest zawsze ale moja mama przenosiła obie ciąże a mi wody odeszły 37+5...
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 10:50   #3717
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość

Dzień dobry!
Oficjalnie mogę powiedzieć - jestem przerażona bo już druga dziewczyna z wątku lipcówek urodziła (były poniżej 37tc). A ja nie dość że nieogarnięta to jeszcze nie wszystko mam. No i jestem 34+4... Czy jeśli moja mama przenosiła 3 ciąże, teściowa też to jest szansa że i u mnie nie będzie porodu za wcześnie? (pamiętajcie że oczekuję pocieszenia )
Czekam też na dwie paczki, dziś muszę dokończyć zamówienie z gemini (chociaż nie wiem czy nie pójde po prostu do zwykłej apteki bo w gemini nie ma tego laktatora, który chciałam). Zaraz chyba na zakupy pojadę i zacznę prasować.

my w sb do szpitala... a w sb prognozują 34, no przecież ja się rozpuszczę, a nie urodzę!
Nie martw się na zapas, moja mama mnie dokładnie w termin, mojego brata miesiąc wcześniej... a u mnie 4 dni do terminu i cisza.
Odebrałam dzisiaj wyniki posiewu moczu i nadal nie wiem skąd to crp mam podniesione
Stary 2016-06-14, 10:52   #3718
ukojenie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość

Dzień dobry!

Taaaaa masz przeciez jeszcze tyle czasu
Co sie bedziesz spieszyc
Wersja dla Ciebie przenosisz Wersja officjalna : niestety moze byc inaczej

Mnie dzis taka niemoc dopadla ale to ze wzgledu na to jak dzis u mnie duszno , masakra . A jeszcze na jednej nodze do przedszkola lecialam bo zadzwonili ,ze Szymek cos sie zle czuje. Jak juz wlazlam z nim na to 4 p i siadlam w przedpokoju to na nic nie mam sil

Mnie czeka jeszcze spakowanie torby do szpitala , chcialam to juz ogarnac ,zeby sie nie stresowac ale zebrac sie nie umiem
ukojenie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 10:59   #3719
reniferek01
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Ukojenie ja w dalszym ciągu torby nie mam ale rzeczy do mojej kosmetyczki są przygotowane
a co Szymkowi dolega??

Dot ja się boję że w lipcu też mogą być takie temperatury... toć to idzie się pochlastać

...
Stary 2016-06-14, 11:08   #3720
wiosnawiosna
Rozeznanie

Reniferku co do ubranek i laktatora to polecam olx. A jaki laktator chciałaś? I nie bredzisz
wiosnawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości