|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja to jestem niezmiernie ciekawa, czemu w ich słowniku nie występuje słowo "równość" tylko zawsze musi być górą jedna strona, albo kobieta albo mężczyzna. |
|||
|
|
|
#2912 |
|
Zadomowienie
|
[1=9bfc43f248fa3dd370e3b64 5ec22fc32ebbe1d0f;6181903 6]tak trochę w temacie:
ja to jestem niezmiernie ciekawa, czemu w ich słowniku nie występuje słowo "równość" tylko zawsze musi być górą jedna strona, albo kobieta albo mężczyzna.[/QUOTE] Równość generuje konflikty
|
#2913 |
|
Konto usunięte
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6181800 1]W ogóle zauważyłam, że na osoby homoseksualne wiele osób hetero patrzy wyłącznie przez pryzmat ich aktywności erotycznej. Takie maszyny do seksu, nic robią tylko się chędożą
To jest chore.[/QUOTE]Czytałam gdzieś, że mężczyźni boją się/nie ufają gejom, bo się boją, że geje potraktują ich tak samo, jak oni sami traktują kobiety. |
|
|
|
#2914 |
|
Konto usunięte
|
czy to Grażynizm, czy kolejna superbizneswoman? (kopiuję z innego wątku)
"Ja ostatnio w piatek oddawalam suszarke do wlosow po 11 dniach bo zobaczylam ze w lidlu w sobote beda lepsze. To kierowniczka tylko zrobila taka dziwna mine i zapytala co z nia nie tak i czy nie byla uzywana. Ale zwrot przyjela". |
|
|
|
#2915 |
|
Zadomowienie
|
[1=eebfc9c325adb09985bf42d dedbac8fdab6caec1_659f304 16d860;61830316]czy to Grażynizm, czy kolejna superbizneswoman? (kopiuję z innego wątku)
"Ja ostatnio w piatek oddawalam suszarke do wlosow po 11 dniach bo zobaczylam ze w lidlu w sobote beda lepsze. To kierowniczka tylko zrobila taka dziwna mine i zapytala co z nia nie tak i czy nie byla uzywana. Ale zwrot przyjela".[/QUOTE] Jeśli nieużywana to nie widzę problemu.
|
#2916 |
|
Szef ds. Wymianek
|
[1=eebfc9c325adb09985bf42d dedbac8fdab6caec1_659f304 16d860;61830316]czy to Grażynizm, czy kolejna superbizneswoman? (kopiuję z innego wątku)
"Ja ostatnio w piatek oddawalam suszarke do wlosow po 11 dniach bo zobaczylam ze w lidlu w sobote beda lepsze. To kierowniczka tylko zrobila taka dziwna mine i zapytala co z nia nie tak i czy nie byla uzywana. Ale zwrot przyjela".[/QUOTE] Jeśli sklep przewiduje zwroty bez podawania przyczyny, to za bardzo nie wiem co jest niestosownego w zachowaniu opisanym powyżej.
|
|
#2917 |
|
Zadomowienie
|
Ale jak bez używania można stwierdzić, że nie spełnia oczekiwań ?
No ej! ![]() Ale w sumie prowadzą ryzykowną grę, bo czytałam kiedyś, że ludzie potrafią kupować sprzęty w celu uzyskania jakiejś części, a później oddają z niewinną miną...
|
|
|
|
#2918 |
|
zuy mod
|
Oddając w ciągu 14 dni sprzęt zakupiony poza sklepem masz prawo go wypróbować.
|
|
#2919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chodziło mi o próbę, tylko o radosne używanie jak własnej a potem "o, jeszcze mi przyjmą".
|
|
#2920 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Nie no, to jest zwyczajnie nieuczciwe.
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie widzę nic niewłaściwego w
1. Kupiłam coś nowego w sklepie X 2. Dwa dni później zobaczyłam, że w sklepie Y mają nowy, lepszy model i to w promocji. 3. Oddaję nieuzywany produkt to sklepu X i kupuję nowy w Y. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2922 |
|
Raczkowanie
|
to chyba notorycznie się zdarza. w przeciągu miesiąca widziałam w dwóch różnych sklepach typu RTV AGD jak przy zwrocie sprzedawczyni bardzo dokładnie oglądała oddawany sprzęt. i uruchamiała przy klientce.
|
|
|
|
#2923 |
|
damn good coffee
|
Dziś byłam świadkiem jak Grażynka w lidlu wykłócala się z kasjerką, że źle jej wydała resztę, bo płaciła banknotem 100zł a nie 50zł jak twierdzi kasjerka i ja, bo widziałam, stałam za nią. Nawet przeliczenie całej kasy przez kierownika i brak banknotu 100zł w kasetce jej nie przekonał. Kasjerka zabrała i wszyscy 'mię oszukujo'
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2925 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Ja ogólnie podziwiam panie ekspedientki i kasjerki, tyle chamstwa muszą znosić. A w większości są bardzo miłe i cierpliwe.
|
|
#2926 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś spotkałam rano dwie Grażynki na przystanku tramwajowym. Miałam być na 9 w pracy ale jak na złość tramwaje padły tuż przed przystankiem na którym miałam wsiadać. Dodatkowo padał deszcz tak że świata nie było widać. Pod wiatą pełno ludzi, stanęłam obok. Stoję myśląc o moknących coraz bardziej butach i tym że klient zaraz będzie w biurze i wkurzy się że się spóźniam. Stoję i widzę jak do kobiety obok mnie podchodzi koleżanka i zaczynają ploteczki. A do ploteczek zapalają po papierosie. Na środku cholernego przystanku! Myślałam że zejdą chociaż gdzieś na bok ale nie, tuż pod wiatą wędzą się pod parasolami. I mnie przy okazji. Patrzę więc na nie i pytam czy wiedzą że tu nie wolno palić. Miały miny jakbym zapytała czy mogę je oskórować. Niepocieszone zgasiły papierosy a chwilę później zaczęły wreszcie jeździć tramwaje.
Zawsze omijam palących jak idę chodnikiem o ile się da bo nie znoszę smrodu papierosów. Mam wrażenie że niektórym się wydaje chyba że ich fajki pachną niczym poranna rosa i mogą palić zawsze i wszędzie a otoczenie będzie zachwycone. |
|
|
|
#2927 |
|
Konto usunięte
|
mnie dziś ochuchała mamuśka wracająca z pocieszkami ze szkoły przy wejściu do sklepu, takich "akcji" nie lubię, ale na ulicy...no chyba bez przesady jednak.
|
|
|
|
#2928 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Zadomowienie
|
Ogólnie nie mam nic do palących tylko wkurzaja mnie takie osobniki palące wszędzie. Jak znajomi z pracy wychodzą na fajkę to i sama czasem idę, stanę tak żeby mi dym nie przeszkadzał i rozmawiamy. Nie znoszę być zmuszana do wdychania dymu.
Często też jeżdżę pociągami i nieraz po wejściu do toalety czułam się jak w komorze gazowej. Któregoś razu wpatrywałam Janusza który palił w toalecie w pociągu bo siedziałam tak że widziałam wejście ale miał szczęście i już nie wrócił. Pół wagonu zasmrodzone, wściekła byłam i dostałby niezły o☠☠☠☠☠☠☠. Tylko konduktor na głos przypomniał że w toaletach się nie pali. |
|
|
|
#2930 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To znaczy, ja w ogóle palę tylko tytoń zapachowy czy tam smakowy (on z reguły nie śmierdzi), więc zwykłe papierochy mi śmierdzą i denerwuje mnie takie palenie w niedozwolonych miejscach. Sama też nigdy nie palę w takich miejscach.A tak w ogóle to sorry, że tak się wcinam w wątek
|
|
|
|
|
#2931 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2932 |
|
Konto usunięte
|
To chyba zależy też od wilgotności i przypraw w tytoniu?
|
|
|
|
#2933 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2934 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba, że nie zrozumiałam, o co Ci chodzi. Skręcane taką maszynką? Sporty to były potem Popularne Fajki mojego taty
Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2016-06-17 o 20:37 |
|
|
|
|
#2935 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Ja też palę. Ale nigdy tam, gdzie komuś może dym wadzić
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#2936 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2937 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2938 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2940 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

To jest chore.[/QUOTE]