Wszystko o Avonie II - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-05, 20:21   #3571
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not
Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
ja mam wprawdzie przebite uszy, ale ta biżuteria kompletnie mi się nie podoba
A skąd wiesz, że Ci sie nie podoba? Bo niezbyt ją widać na tej miniaturce Czy może rozszyfrowałaś co to za jedna i widziałaś jakieś większe zdjęcie? Bo ja za niebieskim nie przepadam, ale może akurat będzie ładna, nic nie widać na tym małym zdjęciu w zasadzie.

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie czy opłaca sie kupować kurację wyszczuplającą do brzucha i pośladków? Bo kusi mnie niesamowicie ta cena z kuponem - jeszcze nigdy takiej nie było...A wiem, że więcej tego specyfiku nie kupię z racji na cenę(nawet promocyjna jest wg mnie zawyżona), zatem czy jest sens teraz kupować? Dodam, że używam do tej pory toniku z solutions i jestem z niego bardzo zadowolona i akurat mi się kończy a nie ma go w tym katalogu W następnym jest w zestawie...może lepiej teraz krem antycellulitowy? ;P I tak w ogóle nie wiem co sobie dobrać do pary ze SPA aby kupić za 32,90, bo jedna rzecz to będzie krem oliwkowy ale na drugą nie mam pomysłu, bo maseczki nie chcę, balsamu sake też nie, ani niczego do twarzy, chodzi mi po głowie balsam oliwkowy na noc, ale czy warto go brać bo nie ma za wiele opinii na kwc...
Miałam tę kurację raz. Nie zachwyciła mnie w ogóle, wolę ten antycellulitowy Solutions. Aczkolwiek nie stosowałam jej dwa razy dziennie jak było napisane... no i teraz mnie kusi żeby wziąć jednak jeszcze raz i regularnie stosować. I zobaczyć...

A co do drugiej rzeczy ze SPA to balsam oliwkowy na noc jak najbardziej TAK. Zdecydowanie i absolutnie. Wszyscy moi znajomi którzy go mieli są zadowoleni, niektórzy wolą od kremu z oliwką nawet.
Stary 2008-01-05, 20:32   #3572
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
A skąd wiesz, że Ci sie nie podoba? Bo niezbyt ją widać na tej miniaturce Czy może rozszyfrowałaś co to za jedna i widziałaś jakieś większe zdjęcie? Bo ja za niebieskim nie przepadam, ale może akurat będzie ładna, nic nie widać na tym małym zdjęciu w zasadzie.

Miałam tę kurację raz. Nie zachwyciła mnie w ogóle, wolę ten antycellulitowy Solutions. Aczkolwiek nie stosowałam jej dwa razy dziennie jak było napisane... no i teraz mnie kusi żeby wziąć jednak jeszcze raz i regularnie stosować. I zobaczyć...

A co do drugiej rzeczy ze SPA to balsam oliwkowy na noc jak najbardziej TAK. Zdecydowanie i absolutnie. Wszyscy moi znajomi którzy go mieli są zadowoleni, niektórzy wolą od kremu z oliwką nawet.
widzę jakieś niebieski i chyba perłowe koraliki na żyłce(albo tylko niebieskie )nie lubie tego typu biżuterii. w grę wchodzą tylko łańcuszki z zawieszką-żyłki odpadają
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 20:34   #3573
aniamik
Raczkowanie

Czy któraś z Was miala już multikompleks odzywczy do paznokci?? Jakie wrazenia??
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 20:34   #3574
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Jak pisze Yen.not krem z oliwką na noc jest naprawdę dobry, na razie najlepszy balsam jaki miałam. Następnym razem chcę kupić innej firmy ale jak będzie słabszy od oliwkowego, to do niego wracam Balsam ma przyjemny zapach, jak cała linia oliwkowa, po smarnięciu zostaje tłusta warstewka, wolno się wchłania (pewnie dlatego zalecają na noc) ale mi to nie przeszkadza, bo efekty są powalające! Naprawde mięciutka i świetnie nawilżona skóra a dodam, że mam suchą, bez balsamu jest ochydna, aż się osypuje....
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 20:58   #3575
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was miala już multikompleks odzywczy do paznokci?? Jakie wrazenia??
moja mama stosuje go i sobie chwali wiele moich klientek też było z niego zadowolonych daje dobre efekty paznokcie są wzmocnione twardsze, dobrze sprawdza się również jako baza pod lakier przedłuża jego trwałość, to wiem z własnych obserwacji

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6213864]Jak pisze Yen.not krem z oliwką na noc jest naprawdę dobry, na razie najlepszy balsam jaki miałam. Następnym razem chcę kupić innej firmy ale jak będzie słabszy od oliwkowego, to do niego wracam Balsam ma przyjemny zapach, jak cała linia oliwkowa, po smarnięciu zostaje tłusta warstewka, wolno się wchłania (pewnie dlatego zalecają na noc) ale mi to nie przeszkadza, bo efekty są powalające! Naprawde mięciutka i świetnie nawilżona skóra a dodam, że mam suchą, bez balsamu jest ochydna, aż się osypuje....[/quote]

też uważam że balsam jest bardzo dobry natomiast dla mnie jego zapach jest ohydny nie znoszę go.. miałam ten balsam w wakacje po opalaniu skóra potrzebowała jeszcze większego nawilżenia i bardzo dobrze się sprawdzał ale zapachu mu nie mogę wybaczyć dlatego go nie kupuję.. już bym wolała gdyby pachniał np jak seria sake i ryż choć i ten zapach nie jest moim ulubionym.. w ogóle zapachy Planet Spa pozostawiają dla mnie wiele do życzenia..

alexandra84 dziś wypróbowałam próbkę podkładu antystresowego Cream i faktycznie jest dla mnie idealny świetnie się stapia z kolorem mojej cery także na bank go biorę
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 21:05   #3576
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
moja mama stosuje go i sobie chwali wiele moich klientek też było z niego zadowolonych daje dobre efekty paznokcie są wzmocnione twardsze, dobrze sprawdza się również jako baza pod lakier przedłuża jego trwałość, to wiem z własnych obserwacji

Dziekujew takim razie wezmę go.
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 21:06   #3577
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

kurcze, ktory tusz dobrze podkresla i wydluza rzesy?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 21:10   #3578
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

ashiva akurat oliwkowa seria mi się podoba ale minerały Morza Martwego są dla mnie paskudne fuu jak męski, kilkudniowy pot (brrr), Wody Mineralne Islandii też nie bardzo, zapach mocno chemiczny ale jeszcze je trawie, używam emusji, bo jest bardzo skuteczna a żel tylko jak się senses skończy i akurat zostaję bez niczego (np teraz buu), sake i ryż ma ładny zapach, uwielbiam używać tych kosmetyków a białej herbaty i francuskich winnic nic nie miałam
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6214134]kurcze, ktory tusz dobrze podkresla i wydluza rzesy?[/QUOTE]
Pełnia rzęs, ale u mnie za słabo podkręca, dlatego całkiem odstawiłam tusze avonu. One mają do siebie jeszcze to, że właśnie nie robią rzęs wyraźnych tylko takie naturalne a ja muszę mieć mocno czarne rzęsy
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 21:17   #3579
ashiva
Wtajemniczenie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6214134]kurcze, ktory tusz dobrze podkresla i wydluza rzesy?[/quote]

dla mnie najlepszy tusz jaki kiedykolwiek miałam to taki który był z białą bazą wydłużający tyle że jego już w ofercie nie ma ja zrobiłam sobie zapasy gdy był na wyprzedażach jest wprost cudowny wspaniale wydłuża i podkreśla rzęsy a co najważniejsze nie skleja ich są pięknie rozdzielone jak rozczesane
moja siostra i ciocia bardzo sobie chwalą Pełnię Rzęsteż daje fajne efekty ale już nie u mnie.. one maja piekne czarne rozczesane elegancko a mnie się kleją okrutnie i nie wygląda to fajnie
mam również klientki które zachwalają strasznie ten podkręcający z tym że daje on efekt podkręcenia dopiero po "dociśnięciu" szczoteczki do rzęs a tak to jest taki podkreślający bez większych efektów (ale to tylko z zasłyszanych opinii wiem)
Stary 2008-01-05, 21:18   #3580
illusija
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny powiedzcie czy opłaca sie kupować kurację wyszczuplającą do brzucha i pośladków?
Mogę z pełną odpowiedzialnością stwierdzić, że ta kuracja nie wyszczupla, natomiast zdecydowanie ujędrnia. Miałam po porodzie skórę na brzuchu odrobinę pomarszczoną (bo mi się ćwiczyć nie chciało ) a w tej chwili jest już super. A wcale nie używam regularnie (i może dlatego nie zanotowałam wyszczuplenia )
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 21:35   #3581
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6213864]Jak pisze Yen.not krem z oliwką na noc jest naprawdę dobry, na razie najlepszy balsam jaki miałam. Następnym razem chcę kupić innej firmy ale jak będzie słabszy od oliwkowego, to do niego wracam Balsam ma przyjemny zapach, jak cała linia oliwkowa, po smarnięciu zostaje tłusta warstewka, wolno się wchłania (pewnie dlatego zalecają na noc) ale mi to nie przeszkadza, bo efekty są powalające! Naprawde mięciutka i świetnie nawilżona skóra a dodam, że mam suchą, bez balsamu jest ochydna, aż się osypuje....[/QUOTE]

Cytat:
też uważam że balsam jest bardzo dobry natomiast dla mnie jego zapach jest ohydny nie znoszę go.. miałam ten balsam w wakacje po opalaniu skóra potrzebowała jeszcze większego nawilżenia i bardzo dobrze się sprawdzał ale zapachu mu nie mogę wybaczyć dlatego go nie kupuję.. już bym wolała gdyby pachniał np jak seria sake i ryż choć i ten zapach nie jest moim ulubionym.. w ogóle zapachy Planet Spa pozostawiają dla mnie wiele do życzenia..
Dzięki za opinię - wychodzi na to że biorę oliwkowy zestaw czyli krem i balsam na noc - ja ten zapach akurat uwielllbiam

Cytat:
dla mnie najlepszy tusz jaki kiedykolwiek miałam to taki który był z białą bazą wydłużający tyle że jego już w ofercie nie ma ja zrobiłam sobie zapasy gdy był na wyprzedażach jest wprost cudowny wspaniale wydłuża i podkreśla rzęsy a co najważniejsze nie skleja ich są pięknie rozdzielone jak rozczesane
moja siostra i ciocia bardzo sobie chwalą Pełnię Rzęsteż daje fajne efekty ale już nie u mnie.. one maja piekne czarne rozczesane elegancko a mnie się kleją okrutnie i nie wygląda to fajnie
Pod tym podpisuję się rękami i nogami! Najlepszy tusz jaki miałam teo własnie ten z białą bazą, mam Plum i teraz z netto Black i jesteo bardzo zadowolona z trwałości i braku grudek, rzęsy dłuugie i dobrze rozdzielone Jak się pojawi w jakiejś wyprzedaży to na pewno go kupię.
ashiva Chyba mamy rzęsy tego samego gatunku ;p U mnie pełnia wygląda dokładnie tak jak to opisałaś - grudki zlepione rzęsy, ogólnie lipa, no i nie wydłuża jak bym chciała...

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Mogę z pełną odpowiedzialnością stwierdzić, że ta kuracja nie wyszczupla, natomiast zdecydowanie ujędrnia. Miałam po porodzie skórę na brzuchu odrobinę pomarszczoną (bo mi się ćwiczyć nie chciało ) a w tej chwili jest już super. A wcale nie używam regularnie (i może dlatego nie zanotowałam wyszczuplenia )
Hm hm sama nie wiem ;P Jeszcze tę kurację przemyślę...chociaż skłaniam się bardziej ku kremowi z solutions bo sprawdziłam go na sobie i przynosi efekty
Stary 2008-01-05, 23:30   #3582
madzior22
Wtajemniczenie

GG do madzior22

Dziewczyny jaki możecie polecić krem avonowski nawilzający ?? Bo muszę się zdecydować a jeszcze nigdy nie miałam kremu a Avonu. Nie chcężadnego przciwzmarszczkowego itp.

Prawo jazdy !
madzior22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 00:13   #3583
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Polecam Moisture24 Fajny jest też Liiv Botanicals - ostatnio się do niego przekonałam - pasuje mi w zimie, natomiast w lecie za ciężki. Ale Moisture24 jest super, nie uczula, nie świecisz się po nim a nawilża i nie jest drogi
Stary 2008-01-06, 10:25   #3584
Wtajemniczenie

Cytat:
Polecam Moisture24 Fajny jest też Liiv Botanicals - ostatnio się do niego przekonałam - pasuje mi w zimie, natomiast w lecie za ciężki. Ale Moisture24 jest super, nie uczula, nie świecisz się po nim a nawilża i nie jest drogi
Wszyscy polecają ten krem a gdy ja go kiedyś używałam nie byłam zadowolonaczy to możliwe żeby ulepszyli skład?
Stary 2008-01-06, 11:02   #3585
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny powiedzcie czy opłaca sie kupować kurację wyszczuplającą do brzucha i pośladków? Bo kusi mnie niesamowicie ta cena z kuponem - jeszcze nigdy takiej nie było...A wiem, że więcej tego specyfiku nie kupię z racji na cenę(nawet promocyjna jest wg mnie zawyżona), zatem czy jest sens teraz kupować? Dodam, że używam do tej pory toniku z solutions i jestem z niego bardzo zadowolona i akurat mi się kończy a nie ma go w tym katalogu W następnym jest w zestawie...może lepiej teraz krem antycellulitowy? ;P .
Była o tym już dyskusja. Radzę poszukać.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 11:53   #3586
corx
Raczkowanie

[QUOTE=Yen.not;6213728]A skąd wiesz, że Ci sie nie podoba? Bo niezbyt ją widać na tej miniaturce Czy może rozszyfrowałaś co to za jedna i widziałaś jakieś większe zdjęcie? Bo ja za niebieskim nie przepadam, ale może akurat będzie ładna, nic nie widać na tym małym zdjęciu w zasadzie.

Bardzo dobrze jest widoczna w Nova Ty str 4
Stary 2008-01-06, 13:05   #3587
Konto usunięte

komu sie podoba ta torebke eleonore?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 13:40   #3588
Wtajemniczenie

Cytat:

Bardzo dobrze jest widoczna w Nova Ty str 4
czy to nowa ty do k01 czy do k02?

Edytowane przez rambo
Czas edycji: 2008-01-06 o 16:25 Powód: poprawka w cytacie
Stary 2008-01-06, 13:52   #3589
Emilkaa
Zadomowienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6214134]kurcze, ktory tusz dobrze podkresla i wydluza rzesy?[/quote]

dokladnie najlepszy jest ten co juz go nie ma w katalogu wydluzajacy z baza,ale nie gada sie juz o rzeczach ktorych nie mozna kupic,wiec jesli chodzi o avon to polecam wydluzajacy

a zapomnialam dodac,ze z katalogu 1 brak brakow nawet separatory sa

Edytowane przez Emilkaa
Czas edycji: 2008-01-06 o 13:52 Powód: dopisek
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 14:07   #3590
corx
Raczkowanie

[QUOTE=Vanilla;6218975]
Cytat:
Napisane przez corx Pokaż wiadomość
czy to nowa ty do k01 czy do k02?
To ta dodana do zamówienia z K1
Stary 2008-01-06, 14:09   #3591
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzior22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jaki możecie polecić krem avonowski nawilzający ?? Bo muszę się zdecydować a jeszcze nigdy nie miałam kremu a Avonu. Nie chcężadnego przciwzmarszczkowego itp.
ja również polecam Moisture 24, nie miałam lepszego kremu nawilżającego to twarzy, wspaniale nawilża, świetnie się wchłania, skóra się nie świeci, naprawdę super kremik polecam
to nie tylko moje zdanie mam wiele klientek które go kupują regularnie
Stary 2008-01-06, 14:48   #3592
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

[QUOTE=corx;6219314]
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość

To ta dodana do zamówienia z K1
Zamówienie z k1 będę miała dopiero za ponad tydzień (bo na drugi termin zamawiam teraz). Mogłabyś może zeskanować to zdjęcie? Bo w plikach do pobrania nie ma Novej Ty...
Stary 2008-01-06, 15:10   #3593
Kurpianka
Zadomowienie

Mam pytanko odnosnie zamawiania z K01, ze str 74 - Kojącego balsamu po goleniu For Men+ jakiś kosmetyk z tej strony za 50 % taniej. Kolega zamówił balsam i 2 inne kosmetyki, i nie wiem ktory zalicza do tej promocji 50% taniej, a ktory w cenie regularnej... ?
mam nadzieje ze nie zamotalam za bardzo

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post84634771

Zapraszam
Kurpianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 15:31   #3594
Konto usunięte

te zestawy anew z panoramy wliczaja sie do podstawy upustu? i moze mi dac ktos link do demo?
Stary 2008-01-06, 16:31   #3595
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Zamówienie z k1 będę miała dopiero za ponad tydzień (bo na drugi termin zamawiam teraz). Mogłabyś może zeskanować to zdjęcie? Bo w plikach do pobrania nie ma Novej Ty...
Nie wytrzymasz? :P Przecież nawet jak dostaniesz tą biżuterię to dopiero gdzieś w maju
Cytat:
Mam pytanko odnosnie zamawiania z K01, ze str 74 - Kojącego balsamu po goleniu For Men+ jakiś kosmetyk z tej strony za 50 % taniej. Kolega zamówił balsam i 2 inne kosmetyki, i nie wiem ktory zalicza do tej promocji 50% taniej, a ktory w cenie regularnej... ?
mam nadzieje ze nie zamotalam za bardzo
Ten droższy pewnie odliczą 50%, zawsze na korzyść klienta
Stary 2008-01-06, 17:12   #3596
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Nie wytrzymasz? :P Przecież nawet jak dostaniesz tą biżuterię to dopiero gdzieś w maju
No w zasadzie to wytrzymam bez problemu Ale ciekawość zżera
Stary 2008-01-06, 19:01   #3597
agusiia69
Zakorzenienie

Dziewczyny, który krem do rąk z Care jest waszym zdaniem lepszy: intensywnie nawilżający z gliceryną, ujędrniający czy odżywczy??
Stary 2008-01-06, 19:14   #3598
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, który krem do rąk z Care jest waszym zdaniem lepszy: intensywnie nawilżający z gliceryną, ujędrniający czy odżywczy??
Trudno mi powiedzieć, bo ja używam wszystkich wymiennie i jestem zadowolona z kazdego. Ten z gliceryna uzywam przed pracami domowymi i na noc. A dwa pozostale jak trzeba to w ciągu dnia, ale ja mam sucha skore na dłoniach wiec kazdy się dobrze wchlania.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-06, 19:48   #3599
taka jedna
Zakorzenienie

Jak dla mnie z gliceryną(i ten jest najczęściej kupowany), bo uelastycznia dłonie i je leczy. Ale kwestia gustu
Stary 2008-01-06, 20:20   #3600
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
Kwartalny program dla konsultantek na K2-K4/2008*
Złóż zamówienie na łączną kwotę minimum 200 zł w każdej z kampanii 2/2008, 3/2008 i 4/2008* a wspaniały Komplet biżuterii będzie Twój!

Jeśli zaś złożysz zamówienie na łączną kwotę minimum 600 zł w każdej z kampanii 2/2008, 3/2008 i 4/2008 * otrzymasz aż dwa prezenty: Komplet biżuterii oraz Torbę Eleanora.

Oferta jest limitowana. Każdy prezent można otrzymać tylko jeden raz. Prezent zostanie dołączony do pierwszego zamówienia złożonego z katalogu 5/2008.

super program
na torebkę na pewno się nie załapię
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6218554]komu sie podoba ta torebke eleonore? [/QUOTE]
po co to pytanie... ?

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości