|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
Czy może rozszyfrowałaś co to za jedna i widziałaś jakieś większe zdjęcie? Bo ja za niebieskim nie przepadam, ale może akurat będzie ładna, nic nie widać na tym małym zdjęciu w zasadzie.Cytat:
![]() A co do drugiej rzeczy ze SPA to balsam oliwkowy na noc jak najbardziej TAK. Zdecydowanie i absolutnie. Wszyscy moi znajomi którzy go mieli są zadowoleni, niektórzy wolą od kremu z oliwką nawet.
|
|
#3572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)nie lubie tego typu biżuterii. w grę wchodzą tylko łańcuszki z zawieszką-żyłki odpadają |
|
|
|
|
#3573 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was miala już multikompleks odzywczy do paznokci?? Jakie wrazenia??
|
#3574 |
|
Konto usunięte
|
Jak pisze Yen.not krem z oliwką na noc jest naprawdę dobry, na razie najlepszy balsam jaki miałam. Następnym razem chcę kupić innej firmy ale jak będzie słabszy od oliwkowego, to do niego wracam
Balsam ma przyjemny zapach, jak cała linia oliwkowa, po smarnięciu zostaje tłusta warstewka, wolno się wchłania (pewnie dlatego zalecają na noc) ale mi to nie przeszkadza, bo efekty są powalające! Naprawde mięciutka i świetnie nawilżona skóra a dodam, że mam suchą, bez balsamu jest ochydna, aż się osypuje....
|
|
|
|
#3575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6213864]Jak pisze Yen.not krem z oliwką na noc jest naprawdę dobry, na razie najlepszy balsam jaki miałam. Następnym razem chcę kupić innej firmy ale jak będzie słabszy od oliwkowego, to do niego wracam Balsam ma przyjemny zapach, jak cała linia oliwkowa, po smarnięciu zostaje tłusta warstewka, wolno się wchłania (pewnie dlatego zalecają na noc) ale mi to nie przeszkadza, bo efekty są powalające! Naprawde mięciutka i świetnie nawilżona skóra a dodam, że mam suchą, bez balsamu jest ochydna, aż się osypuje....[/quote]też uważam że balsam jest bardzo dobry natomiast dla mnie jego zapach jest ohydny nie znoszę go.. miałam ten balsam w wakacje po opalaniu skóra potrzebowała jeszcze większego nawilżenia i bardzo dobrze się sprawdzał ale zapachu mu nie mogę wybaczyć dlatego go nie kupuję.. już bym wolała gdyby pachniał np jak seria sake i ryż choć i ten zapach nie jest moim ulubionym.. w ogóle zapachy Planet Spa pozostawiają dla mnie wiele do życzenia.. alexandra84 dziś wypróbowałam próbkę podkładu antystresowego Cream i faktycznie jest dla mnie idealny świetnie się stapia z kolorem mojej cery także na bank go biorę
|
|
|
|
|
#3576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje
|
|
#3577 |
|
Konto usunięte
|
kurcze, ktory tusz dobrze podkresla i wydluza rzesy?
|
|
|
|
#3578 |
|
Konto usunięte
|
ashiva akurat oliwkowa seria mi się podoba ale minerały Morza Martwego są dla mnie paskudne fuu jak męski, kilkudniowy pot (brrr), Wody Mineralne Islandii też nie bardzo, zapach mocno chemiczny ale jeszcze je trawie, używam emusji, bo jest bardzo skuteczna a żel tylko jak się senses skończy i akurat zostaję bez niczego (np teraz buu), sake i ryż ma ładny zapach, uwielbiam używać tych kosmetyków a białej herbaty i francuskich winnic nic nie miałam
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6214134]kurcze, ktory tusz dobrze podkresla i wydluza rzesy?[/QUOTE] Pełnia rzęs, ale u mnie za słabo podkręca, dlatego całkiem odstawiłam tusze avonu. One mają do siebie jeszcze to, że właśnie nie robią rzęs wyraźnych tylko takie naturalne a ja muszę mieć mocno czarne rzęsy |
|
|
|
#3579 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6214134]kurcze, ktory tusz dobrze podkresla i wydluza rzesy?[/quote]
dla mnie najlepszy tusz jaki kiedykolwiek miałam to taki który był z białą bazą wydłużający tyle że jego już w ofercie nie ma ja zrobiłam sobie zapasy gdy był na wyprzedażach jest wprost cudowny wspaniale wydłuża i podkreśla rzęsy a co najważniejsze nie skleja ich są pięknie rozdzielone jak rozczesane ![]() moja siostra i ciocia bardzo sobie chwalą Pełnię Rzęsteż daje fajne efekty ale już nie u mnie.. one maja piekne czarne rozczesane elegancko a mnie się kleją okrutnie i nie wygląda to fajnie mam również klientki które zachwalają strasznie ten podkręcający z tym że daje on efekt podkręcenia dopiero po "dociśnięciu" szczoteczki do rzęs a tak to jest taki podkreślający bez większych efektów (ale to tylko z zasłyszanych opinii wiem) |
|
|
|
#3580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) a w tej chwili jest już super. A wcale nie używam regularnie (i może dlatego nie zanotowałam wyszczuplenia )
|
|
|
|
|
#3581 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Balsam ma przyjemny zapach, jak cała linia oliwkowa, po smarnięciu zostaje tłusta warstewka, wolno się wchłania (pewnie dlatego zalecają na noc) ale mi to nie przeszkadza, bo efekty są powalające! Naprawde mięciutka i świetnie nawilżona skóra a dodam, że mam suchą, bez balsamu jest ochydna, aż się osypuje....[/QUOTE]Cytat:
![]() Cytat:
Jak się pojawi w jakiejś wyprzedaży to na pewno go kupię. ashiva Chyba mamy rzęsy tego samego gatunku ;p U mnie pełnia wygląda dokładnie tak jak to opisałaś - grudki zlepione rzęsy, ogólnie lipa, no i nie wydłuża jak bym chciała... Cytat:
|
|
#3582 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jaki możecie polecić krem avonowski nawilzający ?? Bo muszę się zdecydować a jeszcze nigdy nie miałam kremu a Avonu. Nie chcężadnego przciwzmarszczkowego itp.
|
#3583 |
|
Zadomowienie
|
Polecam Moisture24
Fajny jest też Liiv Botanicals - ostatnio się do niego przekonałam - pasuje mi w zimie, natomiast w lecie za ciężki. Ale Moisture24 jest super, nie uczula, nie świecisz się po nim a nawilża i nie jest drogi
|
#3584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy to możliwe żeby ulepszyli skład?
|
|
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3586 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Yen.not;6213728]A skąd wiesz, że Ci sie nie podoba? Bo niezbyt ją widać na tej miniaturce
Czy może rozszyfrowałaś co to za jedna i widziałaś jakieś większe zdjęcie? Bo ja za niebieskim nie przepadam, ale może akurat będzie ładna, nic nie widać na tym małym zdjęciu w zasadzie.Bardzo dobrze jest widoczna w Nova Ty str 4
|
#3587 |
|
Konto usunięte
|
komu sie podoba ta torebke eleonore?
|
|
|
|
#3588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez rambo Czas edycji: 2008-01-06 o 16:25 Powód: poprawka w cytacie |
|
|
|
|
#3589 |
|
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6214134]kurcze, ktory tusz dobrze podkresla i wydluza rzesy?[/quote]
dokladnie najlepszy jest ten co juz go nie ma w katalogu wydluzajacy z baza,ale nie gada sie juz o rzeczach ktorych nie mozna kupic,wiec jesli chodzi o avon to polecam wydluzajacy a zapomnialam dodac,ze z katalogu 1 brak brakow nawet separatory sa
Edytowane przez Emilkaa Czas edycji: 2008-01-06 o 13:52 Powód: dopisek |
|
|
|
#3590 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Vanilla
;6218975]To ta dodana do zamówienia z K1
|
#3591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie tylko moje zdanie mam wiele klientek które go kupują regularnie
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=corx;6219314]Zamówienie z k1 będę miała dopiero za ponad tydzień (bo na drugi termin zamawiam teraz). Mogłabyś może zeskanować to zdjęcie? Bo w plikach do pobrania nie ma Novej Ty...
|
#3593 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanko odnosnie zamawiania z K01, ze str 74 - Kojącego balsamu po goleniu For Men+ jakiś kosmetyk z tej strony za 50 % taniej. Kolega zamówił balsam i 2 inne kosmetyki, i nie wiem ktory zalicza do tej promocji 50% taniej, a ktory w cenie regularnej... ?
mam nadzieje ze nie zamotalam za bardzo
|
|
|
|
#3594 |
|
Konto usunięte
|
te zestawy anew z panoramy wliczaja sie do podstawy upustu? i moze mi dac ktos link do demo?
|
|
|
|
#3595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ciekawość zżera
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, który krem do rąk z Care jest waszym zdaniem lepszy: intensywnie nawilżający z gliceryną, ujędrniający czy odżywczy??
|
#3598 |
|
Wtajemniczenie
|
Trudno mi powiedzieć, bo ja używam wszystkich wymiennie i jestem zadowolona z kazdego. Ten z gliceryna uzywam przed pracami domowymi i na noc. A dwa pozostale jak trzeba to w ciągu dnia, ale ja mam sucha skore na dłoniach wiec kazdy się dobrze wchlania.
|
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie z gliceryną(i ten jest najczęściej kupowany), bo uelastycznia dłonie i je leczy. Ale kwestia gustu
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6218554]komu sie podoba ta torebke eleonore? [/QUOTE]po co to pytanie... ?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

Czy może rozszyfrowałaś co to za jedna i widziałaś jakieś większe zdjęcie? Bo ja za niebieskim nie przepadam, ale może akurat będzie ładna, nic nie widać na tym małym zdjęciu w zasadzie.
W następnym jest w zestawie...może lepiej teraz krem antycellulitowy? ;P I tak w ogóle nie wiem co sobie dobrać do pary ze SPA aby kupić za 32,90, bo jedna rzecz to będzie krem oliwkowy ale na drugą nie mam pomysłu, bo maseczki nie chcę, balsamu sake też nie, ani niczego do twarzy, chodzi mi po głowie balsam oliwkowy na noc, ale czy warto go brać bo nie ma za wiele opinii na kwc...

)