Studniówka 2008 część II - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-12, 21:41   #2761
shewa
Zakorzenienie

Dot.: Studniówka 2008 część II

Schacka ja tez mam sporo przebarwien, tylko takich bardziej rozowych Mowisz ze takie dziurki... to moze cos z tych kremow z macicy perłowej albo ze slimaka by pomogło?? Mojemu tacie pomaga a twarz miał niestety musze przyznac straszna
A co do butow mysle ze pasowałyby z odkrytymi palcami, albo jakies sandałki
Brązu nie wiem czy za duzo czy nie, ale jesli nie lubisz złota to za duzo wyboru nie ma. Albo srebro, ale mysle ze wtedy lepsze by były sandałki, albo brąz. Gdyby to była jakas zwykła prosta sukienka mozna by sie bylo zastanowic nad czerwienia dla ozywienia ale tutaj nie ma co.
Sama mam brazowa sukienke i problem..
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 21:49   #2762
shacka
Raczkowanie

GG do shacka

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Schacka ja tez mam sporo przebarwien, tylko takich bardziej rozowych Mowisz ze takie dziurki... to moze cos z tych kremow z macicy perłowej albo ze slimaka by pomogło?? Mojemu tacie pomaga a twarz miał niestety musze przyznac straszna
A co do butow mysle ze pasowałyby z odkrytymi palcami, albo jakies sandałki
Brązu nie wiem czy za duzo czy nie, ale jesli nie lubisz złota to za duzo wyboru nie ma. Albo srebro, ale mysle ze wtedy lepsze by były sandałki, albo brąz. Gdyby to była jakas zwykła prosta sukienka mozna by sie bylo zastanowic nad czerwienia dla ozywienia ale tutaj nie ma co.
Sama mam brazowa sukienke i problem..

Kiedys lubialam zloto, mam kilka koszulek ze zlotymi napisami, zloty pasek, bransoletki, sandalki na lato wysokie i torebke. Nie powiem moze i ladny kolor ale nie chce do tej sukienki. Jakos zestawienie brazu ze zlotem mdłe m isie wydaje Butow mi bardzo nie bedzie widac bo kiecka długa tyle dobrego. Sandalkow nie chce i to raczej pewne. Ubzduralam sobie bezpalczaste zeby na wiosne w nich chodzic Nie, nie probowalam takich kremow...Ale musze zaczac sie rozgladac za czyms takim, ja odziedziczylam cere po tacie, on tez ma mase dziurek, nazwalabym je anwet dziurskami. Starsza siostra tez ich kilka ma ale mniej A ja niestety mam duzo, ale przyznaje sie bez bicia ze niektore sa moja zasluga, sporo cisne
Stary 2008-01-12, 21:55   #2763
shewa
Zakorzenienie

Shacka Jak bezpalczaste to mysle ze wtedy jakies brazowe, niekoniecznie w tym samym odcieniu co sukienka
Cerą sie nie przejmuj, ludzie w tym wieku nie patrza juz na to tak jak kiedys. Pamietam ze ze mnie to sie dzieci w podstawowce smiały Teraz moge spokojnie wyjsc bez podkładu i złego słowa nie uslysze ani nikt sie na mnie nie spojrzy bo to jest codziennośc, nikogo nie dziwi juz tradzik No i nie ukrywam, ze TŻ mi duzo pomógl, leczyl moje kompleksy wszystkie i nadal to robi, i z cera i z bladoscia, z małym biustem, ze za gruba, ze za chuda, ze wszystkim

Pytanie do was dziewczyny... Co do tej sukienki mojej?? Bo myslalam nad jakimis peep-toe ciemnobrazowymi albo jakimis balerinami na obcasie. I do tego brazowa torebka. Widziałam ostatnio ze srebrnymi akcentami w swiecie spinek. I do tego srebrne kolczyki, bransoletka, pierscionek.
Tylko nie wiem jaka fryzura i makijaz... bo wszystko musze zrobic sama niestety
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (42,6 KB, 217 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka2.jpg (25,2 KB, 188 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka4.jpg (88,0 KB, 93 załadowań)
Stary 2008-01-12, 21:58   #2764
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Shacka Jak bezpalczaste to mysle ze wtedy jakies brazowe, niekoniecznie w tym samym odcieniu co sukienka
Cerą sie nie przejmuj, ludzie w tym wieku nie patrza juz na to tak jak kiedys. Pamietam ze ze mnie to sie dzieci w podstawowce smiały Teraz moge spokojnie wyjsc bez podkładu i złego słowa nie uslysze ani nikt sie na mnie nie spojrzy bo to jest codziennośc, nikogo nie dziwi juz tradzik No i nie ukrywam, ze TŻ mi duzo pomógl, leczyl moje kompleksy wszystkie i nadal to robi, i z cera i z bladoscia, z małym biustem, ze za gruba, ze za chuda, ze wszystkim

Pytanie do was dziewczyny... Co do tej sukienki mojej?? Bo myslalam nad jakimis peep-toe ciemnobrazowymi albo jakimis balerinami na obcasie. I do tego brazowa torebka. Widziałam ostatnio ze srebrnymi akcentami w swiecie spinek. I do tego srebrne kolczyki, bransoletka, pierscionek.
Tylko nie wiem jaka fryzura i makijaz... bo wszystko musze zrobic sama niestety
proponuje ciemniejsze zloto (buciki, torebka, lancuszek i bransoletka)
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 22:01   #2765
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
proponuje ciemniejsze zloto (buciki, torebka, lancuszek i bransoletka)
Taka była pierwsza myśl, ale niestety złota nie znosze Wiec musze szukac innych mozliwosci
Stary 2008-01-12, 22:04   #2766
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Taka była pierwsza myśl, ale niestety złota nie znosze Wiec musze szukac innych mozliwosci
Szkoda mi sie podoba zloto i by najladniej wygaldalo. Bo z brazowymi bucikami to ciezko bedzie ale i brazowa torebka to bedzie za brazowo. To moze ecri?
Stary 2008-01-12, 22:08   #2767
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda mi sie podoba zloto i by najladniej wygaldalo. Bo z brazowymi bucikami to ciezko bedzie ale i brazowa torebka to bedzie za brazowo. To moze ecri?
Widziałam jedne takie złotawe lekko buty peep toe ktore mi sie podobały, i te ewentualnie moglyby byc, i wtedy torebka w brazie. Tylko ze jak zaloze złote buty to jak srebrna bizuterie to juz nie bedzie pasowac
Jak mysle o dodatkach to juz mi sie sukienka nie podoba
Stary 2008-01-12, 22:15   #2768
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam jedne takie złotawe lekko buty peep toe ktore mi sie podobały, i te ewentualnie moglyby byc, i wtedy torebka w brazie. Tylko ze jak zaloze złote buty to jak srebrna bizuterie to juz nie bedzie pasowac
Jak mysle o dodatkach to juz mi sie sukienka nie podoba
Wtedy dodatki tez powinny byc w zlocie. W ostatecznosci mozesz kupic czarne delikatne buciki czarna torebeczke no i srebrne dodatki
kiedy 100dniowka?
Stary 2008-01-12, 22:23   #2769
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
Wtedy dodatki tez powinny byc w zlocie. W ostatecznosci mozesz kupic czarne delikatne buciki czarna torebeczke no i srebrne dodatki
kiedy 100dniowka?
Myślisz ze czarne?? nad tym sie nie zastanawiałam...chociaz w sumie niby pasuje do wszystkiego. Czyli np czarne peep toe tez moglyby byc??
Teraz to dopiero mam dylemat;p
A 100dn 25 stycznia
Stary 2008-01-12, 22:27   #2770
shacka
Raczkowanie

GG do shacka

Cytat:
Myślisz ze czarne?? nad tym sie nie zastanawiałam...chociaz w sumie niby pasuje do wszystkiego. Czyli np czarne peep toe tez moglyby byc??
A 100dn 25 stycznia

Shewa jak tak Was czytam to sama nie mam pojecia jaki kolor wybrac Zaczynam zalowac ze nie kupilam ciemno fioletowej sukienki. Przod miala taki jak ta moja prawie ze, fioletowa miala mniej odsloniety biust. Broszka byla prostokatna z cyrkoni. Plecki byly wyciete troszke i byla prosta do ziemi. Do niej kupilabym srebrne buty i torebke i bym byla laska Wlosy bym przyciemnila i by bylo,a z tym brazem to jedno wielkie nieszczescie
Stary 2008-01-12, 22:30   #2771
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
A 100dn 25 stycznia
Czarne delikatne peep toe mysle ze tak.
Zrób tak napewno masz w domu jakies czane pantofelki zaloz je do sukienki i zobacz jak to wyglada. Te zdjecia ktore wklepilas sa jasne i ciezko tak cos wymyslic. Ja np. kiedys na wesele do zlotej sukienki ( miala tez brokatowo brazowo-zlote wzorki) zalozylam czarne butki czarna torebke i zlota bizuterie i wygaldalo to moim zdaniem bardzo ladnie) poprobuj napewno cos wymyslisz.
Stary 2008-01-12, 22:34   #2772
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shacka Pokaż wiadomość
Shewa jak tak Was czytam to sama nie mam pojecia jaki kolor wybrac Zaczynam zalowac ze nie kupilam ciemno fioletowej sukienki. Przod miala taki jak ta moja prawie ze, fioletowa miala mniej odsloniety biust. Broszka byla prostokatna z cyrkoni. Plecki byly wyciete troszke i byla prosta do ziemi. Do niej kupilabym srebrne buty i torebke i bym byla laska Wlosy bym przyciemnila i by bylo,a z tym brazem to jedno wielkie nieszczescie
Shacka masz bardzo ladna sukienke nie amsz czego zalowac, wiadomo z fioletem nie byloby takich problemow, ale mysle ze do tej tez srebrne buciki powinny pasowac ma duza srebrna borsze, zalozyłabys jeszcze duza bransolete. Powinno byc fajnie.
Stary 2008-01-12, 22:36   #2773
shewa
Zakorzenienie

Cytat:
Czarne delikatne peep toe mysle ze tak.
Zrób tak napewno masz w domu jakies czane pantofelki zaloz je do sukienki i zobacz jak to wyglada. Te zdjecia ktore wklepilas sa jasne i ciezko tak cos wymyslic. Ja np. kiedys na wesele do zlotej sukienki ( miala tez brokatowo brazowo-zlote wzorki) zalozylam czarne butki czarna torebke i zlota bizuterie i wygaldalo to moim zdaniem bardzo ladnie) poprobuj napewno cos wymyslisz.
Bo ja wiem czy za jasne, słonce tak jakos głupio pada na dół zdjec
Złoto napewno odpada bo nie znosze niestety, a tak bym miała problem z głowy

Shacka ładną masz sukienke Ja mojej tez troche zaluje, ale byla jedyna ktora na mnie pasowala bo rozmiaru 34 praktycznie nie robia
Stary 2008-01-12, 22:49   #2774
OlaBulBul
Zakorzenienie

Tak bym chciała jeszcze raz zazdroszczę tym którzy będa mieli jeszcze studniówki, chociaż byłam już na trzech studniówkach to uwazam ze moja była najlepsza

U mnie sukienki były bardzo zróznicowane ale jaja były jak jednej lasce na polonezie spadła podwiązka i trzymała sie już później tyko na obcasie

Wiecie co ...liczy się tylko dobra zabawa, nie strój, makijaż czy paznokcie Chociaz ja zrobiłam sobie makijaż który przetrwał do rana w stanie nienaruszonym... jeszcze na koniec usłyszałam że ja i mój partner byliśmy najlepszą para tego wieczoru to poprostu było cudnie ja cce jeszcze raz..
Kilka dziewczyn miało takie same sukienki...były chyba 3 albo 4 pary powtarzajacych sie
Stary 2008-01-12, 22:51   #2775
abercrombie&fitch
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez shacka Pokaż wiadomość
A ja mam na buzi pobojowisko. Przebarwienia + blizny, takie dziurki jakby mi ktos kamyczki powbijal Wygladam okropnieeee,..Mi tez by sie pewnie polepszylo bo tak to mam zapchane pory ale coz. Wstydze sie pokazac swoja prawdziwa twarz

To pomoze mi ktos z doborem butow? pasuja bez paluszkow? I kolor faktycznie braz, nie za duzo go bedzie??
A byłaś już u dermatologa? Jeśli nie to powinnaś jak najszybciej, bo to na pewno zakończy twoją mękę.

Bez palczaste jak najbardziej- pasują do wszystkiego!
abercrombie&fitch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 22:52   #2776
adnieszka22
Przyczajenie

Witam wszystkich na forum
Jestem po raz pierwszy aktywnym uczestnikiem,zawsze tylko przegladalam:P ale mam nadzieje, ze sobie poradze!Ide w tym roku na 100dniowke z moim facetem,Kupilam juz kieckeale ostatnio kumpela podsunela mi mysl by zalozyc do niej wieczorowe rekawiczki 3/4.Sukienka jest do pol lydki,bez ramiaczek,czarna,na dole obszyta koronka,falujaca,jak ja to mowie w stylu Marlin Monroe powiedzcie co sadzicie takie rekawiczki beda pasowac?Prosze o wasze rady i z dory wielkie dzieki
pozdrawiam Aga
adnieszka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 23:02   #2777
shacka
Raczkowanie

GG do shacka

Cytat:
Napisane przez abercrombie&fitch Pokaż wiadomość
A byłaś już u dermatologa? Jeśli nie to powinnaś jak najszybciej, bo to na pewno zakończy twoją mękę.

Chodzilam przez kilka lat az sie poodalam. Wciaz slsyzalam ze jestem za mloda na kwasy hormony itp. Teraz mam prawie 20stke na karku i chyba czas najwyzszy wziasc sie za siebie. W najblizszym czasie rusze sie do dermatologa przy szpitalu Rydygiera w Krakowie. Sasiadka, ktora jest pielegniarka na oddziale dermatologii w tym szpitalu polecila mi go, musze zalozyc karte i fru. Terminy ma kilkumiesieczne, ale po znajomosci szybko sie tam dostane Moze ten Pan cos zdziala. Za butkami pojade chyba jutro, kolor nadal zagadka.

Bez palczaste jak najbardziej- pasują do wszystkiego!
Ciesze sie
Stary 2008-01-12, 23:09   #2778
kola333
Raczkowanie

Hellooł laski co tam ? jak tam? Ja ide na ta 100 jako os.towa. dopiero 26 a juz teraz zaczynam sie denerwowac ze zepsuje mu imprezee i w ogole;/ a do tych ktore juz wczesniej czytaly moje odp to sie dzis z nim nie spotkalam....
kola333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 23:37   #2779
kasia_lempicka
Przyczajenie

GG do kasia_lempicka

Mam pewien problem z doradzaniem partnerowi stroju na studniówkę. Ma czarny garnitur w wytłaczane paski i kupiliśmy czarną koszulę (tez w lekkie paski). Czy jesli dobierze sie do tego biały albo srebrny krawat to całość będzie dobrze wyglądać, czy powinien jednak kupić jasną koszulę?
kasia_lempicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 23:51   #2780
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_lempicka Pokaż wiadomość
Mam pewien problem z doradzaniem partnerowi stroju na studniówkę. Ma czarny garnitur w wytłaczane paski i kupiliśmy czarną koszulę (tez w lekkie paski). Czy jesli dobierze sie do tego biały albo srebrny krawat to całość będzie dobrze wyglądać, czy powinien jednak kupić jasną koszulę?

jak dla mnie zdecydowanie jasną...W tych ciemnym garniturze i ciemnej koszuli będzie wyglądał jak na pogrzeb...Jakąś jaśnieszją nie koniecznie białą...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 00:12   #2781
OlaBulBul
Zakorzenienie

Kasia_lempicka jak dla mnie zdecydowanie za dużo pasków będzie się to nieźle gryzło i będzie za ciemno...musi być jakiś kontrast
Stary 2008-01-13, 00:27   #2782
kasia_lempicka
Przyczajenie

GG do kasia_lempicka

Właśnie jeśli chodzi o desenie to idealnie są subtelne i się nie gryzą. On ma naturalne włosy w jasnym blondzie. Myślałam, że jeśli będzie to oryginalny, rzucający się w oczy krawat, np. połyskujący, jasny srebrny, albo takiż biały (tak gangstersko) to czerń będzie dobrym tłem...
kasia_lempicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 00:52   #2783
mysiamysia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vorka Pokaż wiadomość
jak myślicie, czy w triumphie, atlanticu czy czymś takim są podwiązki ?
ja kupilam swoja w triumphie wiec sa :P tylko ze przeplacilam 4 razy,bo dalam 20 zl a w sklepikach sa po 5 zl

Cytat:
Napisane przez Sanaa Pokaż wiadomość
fajnie macie,że już dzisiaj macie studniówkę,a ja dopiero za 3 tygodnie
ja tez dopiero za trzy tygodnie

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
dziewcyzno nie przelewaj ile masz lat żeby się kryć owin ją w papier sniadaniowy ładnie opakuj i będzie luzzz.... )))
u nas kazdy ma podpisywac klauzulke ,ze nie bedzie pil alkoholu ostro,co? Takze bedzie maly problem z wniesieniem,dlatego kombinuje co tu zrobic :P 0,5 ,z umiarem i jest ok bez ani kropelki to jakos tak niedopowiedziane cos :P

"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę...
Pcha nas ku lepszemu...
Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..."

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349
Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam
!14 stycznia dokładka!
!odpisuj u mnie!

mysiamysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 08:43   #2784
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kola333 Pokaż wiadomość
Hellooł laski co tam ? jak tam? Ja ide na ta 100 jako os.towa. dopiero 26 a juz teraz zaczynam sie denerwowac ze zepsuje mu imprezee i w ogole;/ a do tych ktore juz wczesniej czytaly moje odp to sie dzis z nim nie spotkalam....
kola3333 ale z nim idziesz tak??
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 08:57   #2785
Jogi89
Przyczajenie

Lokalizacja: Lubin, woj.dolnosląskie niedaleko Legnicy godzina od wrocławia
GG do Jogi89

no własnie laski amcie ajkis pomysł co do alkoholu mam kurde małą torebke i nie wiem gdzie to niby mam schować:/ a wiecie co do facetów to nie mozna na nich liczyc:p oni tylko by wpakowac zebysmy my schowały:p
wos R
historia R

studniówka 25.01.2008
Jogi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 09:16   #2786
lola110289
Przyczajenie

witam.
mój pierwszy post.
potrzebuje waszej rade.nie mam kompletnie pomysłu na fryzure ktora pasowalaby do mojej sukienki.jakies propozycje?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...c0e2cc1fe.html
lola110289 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 09:24   #2787
Jogi89
Przyczajenie

Lokalizacja: Lubin, woj.dolnosląskie niedaleko Legnicy godzina od wrocławia
GG do Jogi89

Cytat:
Napisane przez lola110289 Pokaż wiadomość
witam.
mój pierwszy post.
potrzebuje waszej rade.nie mam kompletnie pomysłu na fryzure ktora pasowalaby do mojej sukienki.jakies propozycje?
ja bym proponowała klasycznego koka bez żadnych udziwnień wymyślnych podpięc klasyczny prosty kok sukienka jest klasyczna wiec fryzura nie moze byc zabarzdo"strojna" bo nie będzie to do siebie pasowac trzeba postawic na jedna rzecz ja tak mysle i będzie prosto i ładnie jakies fajnie jasne duże kolczyki i super
wos R
historia R

studniówka 25.01.2008
Jogi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 09:28   #2788
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lola110289 Pokaż wiadomość
witam.
mój pierwszy post.
hmm....co do tej sukienki...loczki? naprawde nie mam pojęcia....
a teraz moja co sądzicie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif olk.GIF (27,8 KB, 308 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hj.JPG (33,4 KB, 94 załadowań)
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 09:56   #2789
abercrombie&fitch
Zadomowienie

Ja zaczęłam się zastanawiać na paznokciami, bo chciałabym pomalowane na jednolity kolor. Tylko jaki? Czarny nie bardzo bo sukienka cała czarna i buty, czerwonego nie trawię a zwykłego frencha jakoś nie chcę. Po przeczytaniu tego artykułu stwierdziłam że taki odcień niebieskiego mógłby całkiem ładnie wyglądać i ożywić wszystko. Nie jestem jednak w 100% przekonana. Może szary, srebrny? Co wy proponowałybyście?

Moja kiecka
Moje pazurki (mam krótkie tipsy, lakier sie trzyma na nich ponad tydzień )
abercrombie&fitch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 09:57   #2790
DsC
Zakorzenienie

Studniówka już dzisiaj ... a ja nie mam w ogóle ochoty na nią iść :/ w dodatku rozchorowałam się... fryzjer na 13, co z makijażem to jeszcze sama nie wiem...koleżanka miała dać znać, ale chyba zapomniała a wy malujecie się same?

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości