|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Schacka ja tez mam sporo przebarwien, tylko takich bardziej rozowych
![]() A co do butow mysle ze pasowałyby z odkrytymi palcami, albo jakies sandałki Brązu nie wiem czy za duzo czy nie, ale jesli nie lubisz złota to za duzo wyboru nie ma. Albo srebro, ale mysle ze wtedy lepsze by były sandałki, albo brąz. Gdyby to była jakas zwykła prosta sukienka mozna by sie bylo zastanowic nad czerwienia dla ozywienia ale tutaj nie ma co. Sama mam brazowa sukienke i problem..
|
|
|
|
#2762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedys lubialam zloto, mam kilka koszulek ze zlotymi napisami, zloty pasek, bransoletki, sandalki na lato wysokie i torebke. Nie powiem moze i ladny kolor ale nie chce do tej sukienki. Jakos zestawienie brazu ze zlotem mdłe m isie wydaje Butow mi bardzo nie bedzie widac bo kiecka długa tyle dobrego. Sandalkow nie chce i to raczej pewne. Ubzduralam sobie bezpalczaste zeby na wiosne w nich chodzic Nie, nie probowalam takich kremow...Ale musze zaczac sie rozgladac za czyms takim, ja odziedziczylam cere po tacie, on tez ma mase dziurek, nazwalabym je anwet dziurskami. Starsza siostra tez ich kilka ma ale mniej A ja niestety mam duzo, ale przyznaje sie bez bicia ze niektore sa moja zasluga, sporo cisne
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
Shacka Jak bezpalczaste to mysle ze wtedy jakies brazowe, niekoniecznie w tym samym odcieniu co sukienka
Cerą sie nie przejmuj, ludzie w tym wieku nie patrza juz na to tak jak kiedys. Pamietam ze ze mnie to sie dzieci w podstawowce smiały No i nie ukrywam, ze TŻ mi duzo pomógl, leczyl moje kompleksy wszystkie i nadal to robi, i z cera i z bladoscia, z małym biustem, ze za gruba, ze za chuda, ze wszystkim ![]() Pytanie do was dziewczyny... Co do tej sukienki mojej?? Bo myslalam nad jakimis peep-toe ciemnobrazowymi albo jakimis balerinami na obcasie. I do tego brazowa torebka. Widziałam ostatnio ze srebrnymi akcentami w swiecie spinek. I do tego srebrne kolczyki, bransoletka, pierscionek. Tylko nie wiem jaka fryzura i makijaz... bo wszystko musze zrobic sama niestety
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mysle o dodatkach to juz mi sie sukienka nie podoba
|
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedy 100dniowka? |
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to dopiero mam dylemat;p A 100dn 25 stycznia |
|
|
|
|
#2770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Shewa jak tak Was czytam to sama nie mam pojecia jaki kolor wybrac Zaczynam zalowac ze nie kupilam ciemno fioletowej sukienki. Przod miala taki jak ta moja prawie ze, fioletowa miala mniej odsloniety biust. Broszka byla prostokatna z cyrkoni. Plecki byly wyciete troszke i byla prosta do ziemi. Do niej kupilabym srebrne buty i torebke i bym byla laska Wlosy bym przyciemnila i by bylo,a z tym brazem to jedno wielkie nieszczescie
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrób tak napewno masz w domu jakies czane pantofelki zaloz je do sukienki i zobacz jak to wyglada. Te zdjecia ktore wklepilas sa jasne i ciezko tak cos wymyslic. Ja np. kiedys na wesele do zlotej sukienki ( miala tez brokatowo brazowo-zlote wzorki) zalozylam czarne butki czarna torebke i zlota bizuterie i wygaldalo to moim zdaniem bardzo ladnie) poprobuj napewno cos wymyslisz. |
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Złoto napewno odpada bo nie znosze niestety, a tak bym miała problem z głowy ![]() Shacka ładną masz sukienke
|
|
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bym chciała jeszcze raz
zazdroszczę tym którzy będa mieli jeszcze studniówki, chociaż byłam już na trzech studniówkach to uwazam ze moja była najlepsza ![]() U mnie sukienki były bardzo zróznicowane ale jaja były jak jednej lasce na polonezie spadła podwiązka i trzymała sie już później tyko na obcasie ![]() Wiecie co ...liczy się tylko dobra zabawa, nie strój, makijaż czy paznokcie Chociaz ja zrobiłam sobie makijaż który przetrwał do rana w stanie nienaruszonym... jeszcze na koniec usłyszałam że ja i mój partner byliśmy najlepszą para tego wieczoru to poprostu było cudnie ja cce jeszcze raz.. Kilka dziewczyn miało takie same sukienki...były chyba 3 albo 4 pary powtarzajacych sie
|
#2775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bez palczaste jak najbardziej- pasują do wszystkiego! |
|
|
|
|
#2776 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich na forum
Jestem po raz pierwszy aktywnym uczestnikiem,zawsze tylko przegladalam:P ale mam nadzieje, ze sobie poradze!Ide w tym roku na 100dniowke z moim facetem,Kupilam juz kiecke powiedzcie co sadzicie takie rekawiczki beda pasowac?Prosze o wasze rady i z dory wielkie dzieki![]() pozdrawiam Aga |
|
|
|
#2777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
Hellooł laski
co tam ? jak tam? Ja ide na ta 100 jako os.towa. dopiero 26 a juz teraz zaczynam sie denerwowac ze zepsuje mu imprezee i w ogole;/ a do tych ktore juz wczesniej czytaly moje odp to sie dzis z nim nie spotkalam....
|
|
|
|
#2779 |
|
Przyczajenie
|
Mam pewien problem z doradzaniem partnerowi stroju na studniówkę. Ma czarny garnitur w wytłaczane paski i kupiliśmy czarną koszulę (tez w lekkie paski). Czy jesli dobierze sie do tego biały albo srebrny krawat to całość będzie dobrze wyglądać, czy powinien jednak kupić jasną koszulę?
|
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie zdecydowanie jasną...W tych ciemnym garniturze i ciemnej koszuli będzie wyglądał jak na pogrzeb...Jakąś jaśnieszją nie koniecznie białą...
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia_lempicka jak dla mnie zdecydowanie za dużo pasków
będzie się to nieźle gryzło i będzie za ciemno...musi być jakiś kontrast
|
#2782 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie jeśli chodzi o desenie to idealnie
są subtelne i się nie gryzą. On ma naturalne włosy w jasnym blondzie. Myślałam, że jeśli będzie to oryginalny, rzucający się w oczy krawat, np. połyskujący, jasny srebrny, albo takiż biały (tak gangstersko) to czerń będzie dobrym tłem...
|
|
|
|
#2783 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja kupilam swoja w triumphie wiec sa :P tylko ze przeplacilam 4 razy,bo dalam 20 zl a w sklepikach sa po 5 zl
ja tez dopiero za trzy tygodnie ![]() Cytat:
ostro,co? Takze bedzie maly problem z wniesieniem,dlatego kombinuje co tu zrobic :P 0,5 ,z umiarem i jest ok bez ani kropelki to jakos tak niedopowiedziane cos :P
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Przyczajenie
|
no własnie laski amcie ajkis pomysł co do alkoholu mam kurde małą torebke i nie wiem gdzie to niby mam schować:/ a wiecie co do facetów to nie mozna na nich liczyc:p oni tylko by wpakowac zebysmy my schowały:p
|
#2786 |
|
Przyczajenie
|
witam.
mój pierwszy post. potrzebuje waszej rade.nie mam kompletnie pomysłu na fryzure ktora pasowalaby do mojej sukienki.jakies propozycje? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...c0e2cc1fe.html |
|
|
|
#2787 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz moja co sądzicie?? |
|
|
|
|
#2789 |
|
Zadomowienie
|
Ja zaczęłam się zastanawiać na paznokciami, bo chciałabym pomalowane na jednolity kolor. Tylko jaki? Czarny nie bardzo bo sukienka cała czarna i buty, czerwonego nie trawię a zwykłego frencha jakoś nie chcę. Po przeczytaniu tego artykułu stwierdziłam że taki odcień niebieskiego mógłby całkiem ładnie wyglądać i ożywić wszystko. Nie jestem jednak w 100% przekonana. Może szary, srebrny? Co wy proponowałybyście?
Moja kiecka Moje pazurki (mam krótkie tipsy, lakier sie trzyma na nich ponad tydzień )
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Studniówka już dzisiaj ... a ja nie mam w ogóle ochoty na nią iść :/ w dodatku rozchorowałam się...
fryzjer na 13, co z makijażem to jeszcze sama nie wiem...koleżanka miała dać znać, ale chyba zapomniała a wy malujecie się same?
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

Butow mi bardzo nie bedzie widac bo kiecka długa tyle dobrego. Sandalkow nie chce i to raczej pewne. Ubzduralam sobie bezpalczaste zeby na wiosne w nich chodzic
Nie, nie probowalam takich kremow...Ale musze zaczac sie rozgladac za czyms takim, ja odziedziczylam cere po tacie, on tez ma mase dziurek, nazwalabym je anwet dziurskami. Starsza siostra tez ich kilka ma ale mniej

Wlosy bym przyciemnila i by bylo,a z tym brazem to jedno wielkie nieszczescie 

a wy malujecie się same?