|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzenia spełniamy i na II kreseczki czekamy !! Cz IV
Hej dziewczyny
![]() Ja juz po namiotach i o wizycie u gina. Pod namiotami super, az sie wracac nie chciało. Weekend STOSUNKOWO udany, śmiesznie bylo sie przytulac z wiedzą że metr od Ciebie siedzą znajomi następnego dnia okazało sie, ze wszystko i tak słyszeli hahah no cóż, bywa ![]() Ginekolog u którego byłam rewelacyjny. O wszystko wypytał dokładnie, zbadał mnie i niestety nie pękł pęcherzyk dziś 16 dc więc watpie czy jeszcze pęknie. Troche słabo ... Przepisał mi pregnyl na wrzesniowy cykl, bo w sierpniu wyjeżdza na urlop i nie będziemy mogli sie spotkać w środku mojego cyklu... Tym jestem troche rozczarowana, bo musimy czekać do września. Kazał się normalnie kochac, w sierpniu, może się uda bez pregnylu. Jakby nie to we wrzesniu działamy farmakologicznie. Przepisał również jakieś cudo do poprawy funkcjonowania jajników - Miovarian . No i wysłał na badania hormonów ![]() Ogólnie jestem bardzo zadowolona. W ogóle bada mnie pokazuje mi i meżowi co tam mamy, ze o tu widac cewke moczową, tutaj to, tutaj tamto, a tu mamy odbytnice, oo i stolec juz dzisiaj był z tego co widze hahahhahahah no myślałam ze je.bne z TŻtem z brechtu Potem sie śmialiśmy z mężem , ze dobrze że jednak opróżniłam zbiornik, bo jak by zobaczył takiego biwakowego dwudniowego potwora w jelicie to by dopiero było
|
|
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
zUa super, że trafiłaś na dobrego lekarza ! Teraz już się musi udać
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęłam 6 miesiąc, synek całkiem sporo się rusza, ładnie rośnie, pewnie ma już około 600g Po wakacjach zaczynam ktg raz w tygodniu i koło 30 tc będę pewnie leżała na obserwacji w szpitalu. Zastrzyki biorę cały czas. Poza tym remont u nas trwa w najlepsze Chciałabym już mieć malca przy sobie i mieszkać w naszym domku.... Cytat:
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6340460 1]Jutro zatestuje dla świetego spokoju ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Powodzenia!!! Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze że trafiłaś do tego lekarza, ja miovarian będę polecać bo po miesiącu picia zaszłam w ciążę, wiem że miałam stymulowaną owulację ale nigdy nie miałam takich wyników hormonów i wierzę że to właśnie miovarian mi wyregulował
|
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha Zua, ty jak post napiszesz
![]() Fajnie, że macie plan. Już mam przed oczami Twoje dwie kreski najpóźniej we wrześniu. Nie zawiedź mnie
|
|
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też sobota. Mówię wam dziewczyny w przyszłym tygodniu będzie zatrzesienie II czuje to :-D
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha, lekarz z jajem? ja na wyregulowanie jajnikow biore inofem.I dołączam do czekających na @. Wczoraj ostatni dzien z duphastonem. Od 3 dni plemienia wiec mam nadzieje ze lajza szybko sie pojawi
|
|
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Zua super, że biwak udany no i że trafiłaś na fajnego gina.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Zua ja rowniez nigdy pod namiotem nie spałam hehehe
a gin zapowiada sie obiecująco trzymam kciuki![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro tak piszą to chyba tak,ale osobiscie nie sprawdzalam
![]() http://wiadomosci.onet.pl/tragiczny-...-gorsze/edt5x6 Edytowane przez Qazsew Czas edycji: 2016-07-25 o 17:01 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pęcherzyk może jeszcze pęknąć. Mój tak zrobił ok 26 dc
|
|
|
|
|
#973 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile miał mm? |
|
|
|
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
ZUa a Ty wczesniej miałas monitoring cyklu?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam teraz 21,5mm na pregnyl. Minimum to 20mm by dać zastrzyk. Moj też mi w 1szym miesiącu nie dał zastrzyku, wogole nie dał mi dopóki nie zrobił laparoskopii, bo uważał że szkoda podawać i się łudzić dopóki wszystko nie jest sprawdzone
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz doczytałam, że dziewczyny piszą, że można jeszcze było. Może pękł już albo się zbiera i lada moment! Nabijaj
Edytowane przez monika0185 Czas edycji: 2016-07-25 o 21:09 |
|
|
|
|
#980 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie trafisz za myśleniem lekarzy, ale skoro był ok, to pewnie jakiś powód miał. Oby pękł! Fajnie, że wróciłaś zadowolona z wyjazdu
|
||
|
|
|
#981 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
To pewnie dlatego nie dał pregnylu. Zapewne chce monitoring. Mój też mówił o monitoringu najpierw zanim mialby wprowadzić leki na dojrzewanie jajeczek (clo) i ewentualnie na pękanie (pregnyl).
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Zua, zaufaj Markowi. To cudowny lekarz, jeśli postąpił tak, a nie inaczej, to na pewno miał ku temu powody.
|
|
|
|
#984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czytam Was dziewczyny cały czas, ale ostatnio mało mamy czasu na cokolwiek więc tylko zaglądam aby sprawdzić co słychać
Gratuluję udanych serduszkowych wizyt i trzymam kciuki za pozytywne testy! Cytat:
Teraz są nierozłączne i skoczą za sobą w ogień. Wszystko robią razem i są przeszczęśliwe! Psy potrzebują czasu aby się do siebie przyzwyczaić. Nie zdają sobie sprawy z tego jak może być fajnie we dwójkę Oczywiście zrobicie jak uważacie, ale ja bym próbowała aż do skutku. Bo wcześniej czy później na pewno się dogadają
|
|
|
#985 |
|
Mamusia Luty 2016
|
Cześć dziewczyny
Tak jak Vela Was podczytuje, ale nie mam czasu pisać. Gratuluję wizyt i kciuki za ll, coś ostatnio ich tu nam zaczyna brakować. Mam nadzieję, że to cisza przed burzą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny testujące w najbliższym czasie - jak nastawienie? Jakieś przeczucia?
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! U mnie okresu nadal brak. Gdybym nie wiedziała, że to raczej niemożliwe, to już bym sobie ciążę wkręcała - śluz taki trochę jak ciążowy, odrzuca mnie od kawy od kilku dni.
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja zgodnie z przewidywaniami powitałam imieninowo @ ![]() plan na II na wrzesień chyba zrobię
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grania Wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń. 🎂 💐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

następnego dnia okazało sie, ze wszystko i tak słyszeli hahah
dziś 16 dc więc watpie czy jeszcze pęknie. Troche słabo ... Przepisał mi pregnyl na wrzesniowy cykl, bo w sierpniu wyjeżdza na urlop i nie będziemy mogli sie spotkać w środku mojego cyklu... Tym jestem troche rozczarowana, bo musimy czekać do września. Kazał się normalnie kochac, w sierpniu, może się uda bez pregnylu. Jakby nie to we wrzesniu działamy farmakologicznie. Przepisał również jakieś cudo do poprawy funkcjonowania jajników - Miovarian . No i wysłał na badania hormonów 

Zaczęłam 6 miesiąc, synek całkiem sporo się rusza, ładnie rośnie, pewnie ma już około 600g
Po wakacjach zaczynam ktg raz w tygodniu i koło 30 tc będę pewnie leżała na obserwacji w szpitalu. Zastrzyki biorę cały czas. Poza tym remont u nas trwa w najlepsze
ja na wyregulowanie jajnikow biore inofem.