|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
Witam
Cytat:
ale piekna pamiatka Cytat:
![]() Ja dzis pracuje ostatni dzien i wolne do 23.08:-D
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
Ewa prawie w ogole
Bo on jadl sniadanie a Ja Sie szykowalam
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dzien Dobry!
Ruda no to oby sie Panowie szybko uwineli i bedzie cudnie ! Iza szal jaki urlop Madzik nadrobicie pozniej pozniej. Wazne ze juz jest w domu Planow na dzisiaj nie mam. Cos siebie wymysle. Po prscy tz jedziemy na zakupy jedzeniowem.
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wiecie co nawet nie wiem kiedy mi ten urlop zlecial! weekend do roboty a od poniedziałku na stare smieci😣 Arletko juz 35 c! O rany! A jak się z dr umowilas na kiedy masz cc ustalona? Migotko 9tc💟💞cudownie!i proszę się nam nie denerwować! Magda super ze twoj juz wrocil a razem kiedy wyjeżdżać ie na urlop?Ewcia o masz ci los Kosta taki buntownik i się wyprowadzać chce hahahahaha zaraz tz będziesz mieć! Mysia takie pamiątki są cudne! Pokaż nam kocyk! Ja zostawiam wszystko po Tuli. Iza ale urlop ci się szykuje ![]() Basia ciesze się ze urlop udany ![]() A gdzie Lilka? |
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Iza ale czad 😁 odpoczniesz sobie ☺
Mysia skwar okropny wiec pewnie za długo robić nie będą ale ja to rozumiem 😉
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Giannka wez nz
Lecimy 8.08 az nie moge uwierzyc ze to tak blisko :p
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Myska wysprzatala chate i poszla na spacer. Monotematyczna jestem ale duszno mi
Gianka walne fotke kocyka i wstawie na fb Ruda ja zawsze tym ludzikom pracujacym w taki upal na budowach, drogach itp strasznie wspolczuje przekichane.Madzik my juz raczej nigdzie nie pojedziemy, chcielismy ale ten moj panikuje ze nie bo za duzo wysilku bla bla takze zostaja nam weekendowe wypady nad wode i do lasu. Ale ja juz wiem ze w czerwcu jade nad morze z moimi chlopakami
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiak kocyk piekny
![]() My starzy musimy sobie urozmaicac zycie podrozami wy z Kamilem chociaz dziecko bedziecie bawic :pZazdroszcze Wam tych cieplych dni :p ale juz niedlugo Tydzien bede miec cieplo :p
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ruda hah jak się czuje? Z humorem do dupy. Nawet tż mowi, że jestem teraz wredna. Jak brzuch boli to źle, jak nie boli to jeszcze gorzej bo rozmyślam czy wszystko w porządku A widzisz to P. może dobrze czuje, że trzeci cykl będzie szczęśliwy ![]() Iza jaki długaśny urlop się Tobie szykuje Gdzieś wyruszacie z tż na wakacje? Gianka staram się nie denerwować to już Twój urlop minął? Szybko zlecialo, jeszcze niedawno mówiłaś, że zaczynasz.Magda nagadacie się jak wrócisz z pracy
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Migotek a widac cos juz ?
Nagadamy sie o ile spac Nie bedzie dostalam piekny naszyjnik ❤️
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poka naszyjnik
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() magda a no szkoda że się minęliście, ale nadrobicie czas na wakacjach, zaraz w sumie wyjeżdżacie. Uuu, prezencik się dostało? extra! pokaż koniecznie! ![]() ruda to tż wie kiedy przyjechać aby się wstrzelić w owu! i ma racje że będzie szczęśliwy! iza ale masz sporo urlopiku, wyjeżdżacie gdzieś?? gianka już po urlopie???omg jak to zleciało szybko! Co do cc, to wizyte i usg mam we wtorek to dopytam dokładnie o cc, czy to się w ogóle jakoś planuje czy co. Ja nie wiem czemu, ciągle mam w głowie poród sn. U nas od 4 nas ranem ulewa, w sumie niedawno przestało padać, a że tż w pole nie pojechał to skoczyliśmy na zakupy, szafki pełne, śmieje się że jak pojadę rodzić to ma trochę gotowców, bo też kilka słoików kupiliśmy. Ogarnełam Lenusi pokój bo po wczorajszych dzieciach to pobojowisko, zaraz pójdę łazienkę ogarnąć i chyba reszte chatki jak mi dzieć pozwoli.
|
#4243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#4244 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
My wczoraj bylismy nad jeziorem i złapała nas ulewa ale później juz było w miarę Cytat:
Wysyłaj fluidy i do puki możesz Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jaki tłuszczyk tam jest ciążowy brzuszek Cytat:
Dziewczyny 3 lata temu było tak ze jak się szlo do szpitala na ktg to wtedy prosili aby zostać w nim . Nikt mnie nie umawial na cc . Mnie boli brzuch bardzo nisko Ewciu daj znać jak dojdzie pocztówka ( wysłałam w kopercie) Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2016-07-29 o 21:46 |
||||||||||
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
basiu nie wiem o co ci chodziło z tym szpitalem bo chyba twój słownik wziął górę
![]() Oczywiscie chyba przeholowałam dziś ze sprzataniem i po południu mi bardzo brzuch twardniał, ale po no spie przeszło i już jest ok. Małe leży w łóżku, ja niedługo prysznic i leżakować.
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia na serio, faceci dali rade i sporo zrobili , ciągle im jedzonko i picie nosiłam 😊 wakacje we trójkę super sprawa 😁
Gianka ale szybko minął Twój urlop, za szybko 😉 Migocia hormony i strach czy wszystko jest ok robią swoje ☺ Madziu chwal się szybko ☺ Arletko czyżby juz syndrom wicia gniazda? Ja na tym etapie juz miałam i ciągle sprzątalam 😂 Basiu jeszcze nie doszła, jak dojdzie dam znać 😉 Byłam biegać, 6km zrobiłam, kurde jak ja kocham ta moja wieś 💜
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Zakupy zrobione. Kupilam sobie nowa deske do prasowania co by miec na czym ciuchy Marcelowe prasowac
Migot tluszczyk taaa jasne ciekawe ktory Arletko ciesze sie ze przeszlo odpoczywaj My mamy piwko i bedziemy ogladac serial
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
ruda ten syndrom mam od jakiegoś miesiąca, ale mnie tak łapie raz w tyg że wszytsko bym sprzątała, przestawiała, zmieniała, no ale mogę sobie pozwolić tylko na sprzątanie. Zostały mi fronty szafek w kuchni, ale to sobie jutro obiecałam.
No juz po prysznicu, lece do wyrka.
|
#4249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chodziło mi ze jak poszłam na ktg to już prosili żeby zostać w szpitalu , nikt mnie na żadną cesarke nie umawial ale może i dlatego ze nie miałam lekarza w szpitalu Cytat:
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem dumna , zrobiłam ogórki . Wiem ze to nic trudnego ale mi zazwyczaj nie wychodzą . Zobaczymy jak będzie tym razem
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Arletka PPD juz tak niewiele zostalo ![]() Oswiadczam wszem i wobec ze K. Jest najlepszy na swiecie.. Zrobil mi obiad pozmywal.. Nie wiem co Mu Sie stalo Do Tego zrobil sobie tatuaz henna Na ramieniu
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Magda brawo dla chlopa Basia brrr nie lubie ogorow robic Ruda w przyszlym tyg jade na wies do moich rodzicow. Cykne foty i Ci wstawie. Klimat jak u Ciebie Dzisiaj planow wiekszych nie mamy. Na pewno spacer w lesie i jakas dobra kawa. No i moze obiad na miescie zobaczymy czego mi sie zachce O 1 w nocy sie obudzilam... i lezalam na brzuchu ! Obrocilam sie Marcel pokopal i poszlam spac chyba dzieciaka nie przycisnelam za bardzo wtakim razie
|
#4253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się z kawą
Cytat:
Jak mi tych kopniakow brakuje Cytat:
Dzisiaj musze posprzątać na glanc bo łóżko dziewczynom przywożą . Jak się obronie to ściągnę pazurki i założę nowe Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
8 Cytat:
Ja sie witam w 1 dzien urlopu
|
|
|
|
#4255 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ! Córa marnotrawna się wita 😆
RudaEwcia25 to jeszcze chwila i będzie unga bunga i mała Helenka fajnie że panowie robią i sprawnie im to idzie. Nie to co u nas.... arletka1313 Ty jak zwykle nic nie robisz a jednak ciągle sprzątasz, gotujesz, pierzesz, prasujesz ! Serio PPD. To jeszcze chwila moment i Malutka będzie z Wami ! Ależ Ci zazdroszczę ! Ciekawe jak Lenka zareaguje ![]() PannaMagda no proszę to Ci się chłopina naprawia nie przechwal go tylko coby się nie zepsuł no i znów wakacje.... które to w tym roku ? Fantastycznie! Cieszcie się ile się da!89migotka 9 tc ❤ leci leci jeszcze troszkę i sama zobaczysz różnicę w brzuszku mi w pierwszej ciąży bardzo szybko wywaliło brzuchala mysia1986 kocyk super a wspomnienia jeszcze lepsze ! Aż łezka się kręci w oku. Patrz teraz Marcel a potem jeszcze może kolejne maleństwo skorzysta. To jest super. Ty to nie miałaś więcej odpoczywać? :p tak coś mi się wydaje ! iza243 o to fajny długi urlop. W końcu więcej czasu dla Dominika Gianna M jak to ? To już koniec ? Tula wraca do żłobka jak Ty do pracy ? Ale ten czas goni. Swoją drogą Tuli fryzura robi furorę. Pokazalam tż bo napatrzec się nie mogłam a ten nie wierzy że to tak natura jej dała b a r b a r a a jakie łóżko dla dziewczyn ? Piętrowe będą miały może? Ziajka Kubula rozrabiaka. Jak czytam o tym co robicie to ja się zastanawiam skąd on ma tyle siłę ale też jak Ty to ogarniasz zresztą Wy wszystkie mamy to mam wrażenie macie akumulatory naładowane jakoś dodatkowo jak spotkanie w up ? No więc ja - okropna - wracam i kłaniam się nisko. U nas remont trwa - z różnymi przygodami. Ja rosnę. Tż szuka pracy. Dzieje się coś cały czas. Lekarze pozwolili mi chodzić powoli więc na weekend poprzedni pojechaliśmy do moich rodziców. Nie byłam już u nich 2 miesiące i strasznie tęskniłam szczególnie za bratankami a że oni wszyscy teraz nad morze na 2 tyg pojechali to później też prędko bym ich nie odwiedziła. My też mieliśmy jechać no ale...siła wyższa Poza tym powoli zaczynam czuć przelewanie w brzuchu no i w czwartek idziemy na to dodatkowe genetyczne. Już siusiam po gaciach jak o tym pomyślę. Buziaki i miłego weekendu !
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Mili mocne kciuki za Wasza 4
!W roku wakacje to 3 :p plus dwa wesela
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() basia no u Ciebie inna sytuacja bo między porodami duża różnica lat, a u mnie tylko 2,5 roku to po pierwsze a po drugie te żylaki na pipie, chyba mnie całkiem dyskwalifikują do sn. Dowiem się we wtorek. magda oj chwal tz chwal! cudownie się to czyta!!! mysia dałaś radę na brzuch się położyć???jeju, ja teraz od kilku tyg się ledwo przekrecam z boku na bok. Ciężko mi już okropnie w nocy, a i dziś mnie koszmarnie biodro bolało nad ranem. mili aj tam PPD ze mnie, coś ty. Robić coś trzeba, już i tak widzę że nie daję rady. Już przelewania w brzuniu?//cudownie!!! który u was tc???Pokaż brzucholek! Rano jak wstałam to zjadłąm śnaidanie i dalej poszłam leżeć, potem poodkurzałam i znowu mnie skurcze wzięły, no więc no spa i dalej leżałam. Wiem że przed porodem będzie juz ich więcej, no ale jakas panika mnie ogarnęła. Teraz gotuję zupkę dla Lenki, dla Lenki bo ja w ogóle nie mam ochoty na nic gotowanego, same kanapki prawie jem i to na siłę bo w ogóle głodna nie jestem. Śniło mi się dzisiaj że kupowałam ciuszki dla chłopca,heh, dziwne to, w każdym śnie śni mi się chłopiec, wszyscy mówią ze tak ładnie wyglądam to na syna, tesciowa już od kilku tyg mówi że się na usg zdziwimy jak siusiak urośnie. Mi tam to wszytsko jedno, wyprawkę sie jakoś skompletuje i dla chłopca w razie czego. Ale już sie tak przyzwyczaiłam do Hani że nie wyobrażam sobie innego imienia, a dla chłopca w ogóle nie mamy. Zresztą co do Hani to tż jeszcze decyzji nie podjął,ale nie zamierzam więcej go prosic i pytać.
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilismy do domku. Spacer po lesie zaliczylismy, tz rodzicow odwiedzilismy i tak zlecialo. Obiad tz powiedzial ze zrobi w domu takze ja odpczywam a on tam cos robi.
Arletko szczerze to ja tego jak sie przekrecam w nocy nie kontroluje. Cholera wie czy i ile razy juz spalam na brzuchu i tego nie zczailam Jak Ty te skurcze czujesz? Ja sie kurde boje ze przeocze cos Mili ja narazie wiecej dzieci nie planuje. Ciaza to nie jest chyba stan dla mnie. Jeden dziec mi styknie uwierz mi ja bardzo duzo odpoczywam, zastalam sie cholernie. No i ciesze sie ze moj apel poskutkowal i sie odezwalas
|
#4259 |
|
Wtajemniczenie
|
arletka1313 u nas 17 tc. A brzuch mi wywaliło że hej ! Wcześniej nic nic a teraz ciach. Mi z jedzeniem się przestawiło. Najpierw nie mogłam nic jeść. Potem musiałam co 2 h bo inaczej pawik a teraz znów jakoś ciężko z jedzeniem mam. Na wadze niecałe 3 kg do przodu , w porównaniu do poprzedniej ciąży to i tak jakoś mało. Ja w domu nie robię nic a nic więc jak Cię czytam to szok ! Skurcze już.... No to jeszcze moment. Ja jakoś nie wierzę w objawienie siusiaka u Was. A to jak się wygląda i co będzie to dla mnie bujda. Przecież to zależy od reakcji na hormony !
mysia1986 ja dziś na krótki spacer też się wybieram Wy jak zawsze aktywnie. Jeszcze tż z obiadem...no proszę. Jednak on to super facet. Mój to wymyśla oby nic w domu nie robić. Dziś np pojechał przyciemnić szyby w aucie - a jaki ma na to argument ! Żeby dzieciom słońce w oczy nie świeciło ! No po prostu..... facet. Ale teściowa placki ziemniaczane smaży na razie mówisz że jedno ...pożyjemy zobaczymy W niczym się nie dopinam już. Z racji tego że ciut chodzić mogę tż zabrał mnie do h&m i kupił trzy kiecki po 30 zł Powiedział też że jak na grubasa to wyglądam całkiem ładnie o tak mi pojechał
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Mili fota !
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

Bo on jadl sniadanie a Ja Sie szykowalam

i się wyprowadzać chce hahahahaha
az nie moge uwierzyc ze to tak blisko :p